Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inferno
Ok, pref og kratos... Så 8 mio pund her og nu plus to rater af 4 mio pund. 16 ialt, det vil jeg nu mene er fair nok, med tanke på de spillemæssige kvaliteter, men igen, så har jeg som nævnt også stor tiltro til Rojo.

Et salg af Nani havde self været mere optimalt end en låneaftale..
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Fribytter
Udlånet af Nani skal selvfølgelig ses som en måde for Sporting at få mest muligt ud af Rojo-handlen på. Nu da Sporting kun havde ret til 20-25% af transfersummen, ville det ikke give meget mening at forsøge at presse prisen op for at tjene mere. Et næsten gratis lån af Nani får Sporting langt mere ud af. Ingen sum for at låne Nani og Man. Utd. betaler næsten £5 mio. for at have Nani rendende i Sporting i næste sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ifølge TSMplug får/fik Nani "kun" £90K om ugen i United.

http://www.tsmplug.com/r…aries-list/

Mon ikke Sporting kommer til at betale mindst halvdelen i en låneaftale.
Skrevet af Fribytter
Hvorfor tror du det? Sporting betaler formentlig slet ikke lønninger i den størrelsesorden til egne spillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kratos
Når alle nyhedssider siger at United betaler størstedelen af hans løn så betaler Sporting må stor sandsynlighed ikke mindst halvdelen. Jeg vil gætte på at procentsatsen er nærmere 75/25.

EDIT:

Fra Skysportsjourno:

We´re told Nani´s wages around €6m (£4.8m) - that´s what Man Utd will pay, in full, during his loan spell at Sporting Lisbon.


Passer godt med at Nani har en ugeløn på mellem 90 og 95 og vi så betaler det hele.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Il_Preferito
Sporting sagde selv i går at de lejede Nani 1 år "free of charge", og som Kratos er inde på er alle medier - med Sky Sports i front - enige om at United betaler hans løn i lejeperioden.

Mon ikke Sporting betaler ingenting i den låneaftale.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr. Pink
Øøøh? Why? Nani lejes yd? Hvad gavner det United? Udelukkende for at få lov til at købe Rojo?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af a-mg
Hvis man betaler hele Nanis løn i et år, og samtidig smider 20 mio. euro, løber prisen på Rojo op i små 200 mio. kr. Det er et halvstort beløb for en spiller af Rojos kaliber. Desuden udskyder det oprydningen i truppen at man lejer spilere som Anderson og Nani ud, i stedet for at få dem afsat.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis United har lånt Nani ud til Sporting og betaler den fulde løn, kan det vel ses som en del fa betalingen til Sporting på ca. £5m
Måske har det været en betingelse fra Sporting, at United betalte noget i den dur, da de selv kun var berettiget til en lille del af den reelle transfersum.

Ellers ville Nani lånet ikke give nogen mening whatsoever.
Skrevet af a-mg
Selvfølgelig er det belejligt for Sporting at en del af transferbeløbet betales i form af løn til Nani. Det ændrer bare ikke på, at United betaler for meget for Rojo. Alternativet har næppe været, at Nani skulle sidde på tribunen hele sæsonen.
Skrevet af pryds
Rojos pris er jo kun for høj hvis han ikke slår til, og det kan ingen af os vide.
Prisen på de spillere klubben kommer til at købe er skruet op, da alle ved vi er i en lortesituation med den trup der er nu, så det må vi sgu nok bare acceptere.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er enig. Det er en høj pris for Rojo.
Jeg tror nu nok man kunne have lejet Nani ud til en klub som enten selv kunne betale hele lønnen, eller i hvert fald over 50%. Der er vel mindre engelske PL klubber, som kunne have været interesseret i at købe ham. Umiddelbart virkede forlængelsen som en måde at sikre at prisen ikke blev de pauvre £7m som blev budt sidste år.
Skrevet af Norup
Anderson ser da relativt fit ud. Skal han ikke have chancen?

http://oldtrafford.dk/ny…t-challenge
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af a-mg
Rojos pris er jo kun for høj hvis han ikke slår til, og det kan ingen af os vide. Prisen på de spillere klubben kommer til at købe er skruet op, da alle ved vi er i en lortesituation med den trup der er nu, så det må vi sgu nok bare acceptere.


Stop nu.

@ Crazy
Det er vantittigt at forlænge med en spiller, der dybest set ikke er en del af planerne - især når han hiver i underkanten af 50 mio. kr. hjem årligt. Man risikerer at han bliver hængende længe fordi andre ikke gider betale den løn han får.
Skrevet af pryds
Hvorfor?
Skrevet af a-mg
Den med at priserne stiger fordi United er køber, er sgu for ynkelig. Real Madrid og Barcelona 600 mio. kr. for James og Suarez, men Luiz kostede PSG over 400 mio. kr. Det er et vilkår at priserne er høje for alle købende klubber. Det er for let at give alle andre klubber skylden, fordi man igen står og skal hente spillere i transfervinduets sidste fase, hvor priserne altid stiger. Det var måske også Everton der var nogle bøller sidste år, da de krævede så meget for Fellaini?

Prisen på Rojo skal jo afspejle de forventninger der er til ham. Han bliver højst sandsynligt brugt en del i midterforsvaret og en sjælden gang på venstre wb. Jeg ser ham dog ikke som meget bedre end de midterforsvarer vi i forvejen har, og så er 200 mio. kr. sgu mange penge.
Skrevet af pryds
Så du tror simpelthen ikke at klubberne presser priserne når de ved Man United har akut behov for spillere?

Luis er transfervinduets hjerneblødning, og Suarez er verdens bedste angriber, så vil ikke sammenligne med de køb Woodward har været inde over.
Fellaini var Moyes hjerneblødnig.

Jeg siger ingen steder at de høje priser på alle spillereer Man Uniteds skyld, men de spillere Man United vil ha er bestemt ikke blevet billigere efter klubben er kommet i denne forfatning.

Prisen på Rojo kan jeg ikke ha noget mod, før han har fået en chance i trøjen... forventninger hænger ikke altid sammen med præstationer, bare se på Veron da vi købte ha.
Skrevet af a-mg
Selvfølgelig stiger prisen, når man nærmer sig deadline og man ved at den købende klub har penge, men det gør den for alle klubber og ikke kun United.

Høje priser Uniteds skyld? Jeg ved ikke hvad du snakker om her.

Med den logik kan du jo forsvare alle indkøb - uanset hvor dyre de har været. Chancen for at Rojo pludselig bliver en ny Vidic er ret lille. Chancen for at han blive en ok breddespiller er ret stor. Derfor er 200 mio. kr. mange penge.
Skrevet af UdAfBusken
En ok breddespiller er nok også og undervurdere Rojos talent og potentiale. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis han inden for et par år når et niveau, der gør ham til en starter i en klub som United.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er ret sikker på, at planen er at han kommer til at spille fast i denne sæson.
Vi har nu 4 centerforsvarsspillere med en del kampe på højeste niveau og 2 talenter til 3 pladser. Rojo kommer nok til at dække venstre back pladsen til at begynde med, mens Shaw er skadet, mens Blackett i samme periode sandsynligvis vikarierer i centerforsvaret. Alternativt spiller Reece James (eller Young) på venstre back, og Rojo tager venstre side af centerforsvaret.

Ja, det var tosset at forlænge med Nani sidste år. Men ingen kunne sige hvad fremtiden indebar. Om det var woodward eller Moyes der tog den beslutning er ikke til at sige.
Men det er også svært at lade en £17m mand der tidligere har været sæsonens spiller i United (kåret af fans´ne) gå gratis ved kontraktudløb.m Forhåbentlig er der en købsklausul i lejeaftalen, som Sporting gør brug af efter denne sæson, hvis han har spillet godt.

Nu mangler vi 2 spillere mere. En centerforsvarer (styrmand, selvom nogle medier mener Rojo er en styrmand, eller var det på Sportings hold, så tvivler jeg lidt på at han kan få den funktion i United) og en central midtbanemand (6´er).
Jeg så helst at man købte talenter som man selv kan udvikle på, men så snakker vi jo ikke om en styrmand til forsvaret. Vi skal snart tilbage på sporet mht. indkøb, og det kan vi først rigtigt, når der er bygget en stamme op.
annonce
0