Snak

Mere indhold efter annoncen
Mourinho bliver sjældent længe i samme klub. Det er stik imod Uniteds ånd. Samtidig har hans optræden under opgørene med Barcelona ikke været pænt.

Personligt tror jeg Pep har bedre kort pt end Mou
Før alt det ballade i Real Madrid var Mourinho min favorit.

Men mon ikke Ferguson bliver 4-5 år endnu og til den tid vil Scholes måske være klar.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Ferdinand meldes klar til kampen mod Tottenham på mandag, Vidic skulle derimod være ude 4 uger længere end først antaget.
Zlatan doesn\'t do auditions
Mourinho er jo en klokkeren idiot.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Helt enig med Razz.

Han var også min fortrukne inden Real Madrid tiden. Der har dog været for mange episoder som jeg ikke kan få til at stemme med United.

Scholes som manager kunne sgu være stort!
"Wonder, and it's no wonder"
Kan slet ikke forestille mig, at Mourinho er et tema i United længere.

Selvom han har skaffet gode resultater i de klubber han har været i, udover Real Madrid, så skader han simpelthen klubbens image for meget.

En tidligere topspiller i klubben, eller Pep, det må være de bedste bud på en arvtager.
Zlatan doesn\'t do auditions
Mourinho er blevet bimlende bamlende. Det må man bare konstatere. Og det endda efter et par kampe, der ellers har vist klare fremskidt for Real, de er kommet meget tættere på Barca og spillede med balls.

Så jeg takker helt klart nej til lille José. Men om klubben gør det er en anden sag.

Har simpelthen ikke noget fornuftigt bud på en afløser (Scholes, hvor kom det fra???), så jeg vil undlade gætterier.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Har simpelthen ikke noget fornuftigt bud på en afløser (Scholes, hvor kom det fra???), så jeg vil undlade gætterier.


Man har vel lov til at drømme

Moyes kunne være et godt bud eller måske Martinez fra Wigan.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Meulensteen/Phelan kunne måske i kombination afprøves som managers.
Måske en Michael Laudrup (omend hans rutine kan være i vejen for ham). Måske en hollænder.

Mourinho - tjaaa, han har opført sig temmeligt tåbeligt i Barcakampene. Men det er vel også primært i dem han har gjort det. Til gengæld har han fået holdet til at spille nogenlunde lige op med Barca, hvilket jo er noget af en præstation.
Hvis United skulle signe ham, kunne man jo håbe på, at han ikke lever sig alt for meget ind i klubbens rivaliseringer, så han ville flippe i eller op til City og Liverpool kampene (samt eventuelle Leeds kampe). Men på den anden side, er vi jo vandt til, at Fergie gør noget lignende i England, så hvor stor er forskellen egentlig?
Nej, Fergie er ikke korporlig, men det har Mourinho jo heller ikke været i andre tilfælde, end mod Barcelona.
Du snakker sørme, som du har forstand til. Allerede i Italien udmærkede han sig ved at trække en debat, der ellers er præget af høj saglighed dernede, ned på det niveau, vi også ser i Spanien lige nu. Og han er jo konsekvent ude med riven efter modspillere, trænerkollegaer og forbund, så snart lejligheden byder sig.

Manden er notorisk kendt for at efterlade sig et sneglespor af fjender og tåbelig udtalelser i de klubber, han har været i. Hos Inter og Chelsea leverede han dog én ting; resultater. Det har han ikke gjort hos Real Madrid, og hvis det glipper i denne sæson igen, er der risiko for, at hans skandaløse opførsel ikke længere kan blive opvejet af hans gode resultater.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
annonce