Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kratos
Valencia er sgu´ et fysisk pragteksemplar. Så stærk og så hurtig samtidig.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Foxy
@Yobo

Selv blind høne kan finde korn...

Ontopic:

Dejlig sejr og fuldt fortjent. Der er sket så meget på vores genpres og mobilitet på den sidste 3 del af banen. Fornøjelse at se spillerne kæmpe som en enhed og arbejde stenhårdt for hinanden.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af Kratos
65 point - 1 mere end i 13/14 sæsonen.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Toggle
Manchester is red.

Stadig ærgerligt at vi ikke var lidt bedre i januar så havde vi kæmpet side om side med chelsea. Til gengæld er vi vel blandt favoritterne til næste sæson.
LUHG
Skrevet af fafner
Virkeligt virkeligt lækkert. Håber blot Carrick gik ud for en sikkerheds skyld.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Skrevet af Yobo
Ja, Foxy, for Van Vigende Hage har jo set helt rigtigt med sine milliarder: Shaw, Di Maria, Falcao etc.
Var det ikke Moyes, der købte Mata? Tænk, hvad han kunne have udrettet med åbent checkhæfte og ingen CL.
Men ok, tabellen lyver ikke. I har spillet ad Helvede til og ligger alligevel til direkte CL, respekt for det. Det bliver sværere næste år, men det er en anden historie.
Tillykke med sejren.
Skrevet af Toggle
Det bliver sværere næste år, men det er en anden historie.
Okay, vi lytter gerne på den historie?
Til sommer forventer vi en midterforsvar - sandsynligvis hummels, en kantspiller sandsynligvis depay, en angriber medmindre man synes fellaini, rvp, rooney, chicharito og wilson er tilstrækkeligt og så en 6er der skal overtage efter carrick - det må alt andet lige gøre det endnu bedre end i denne sæson.

I har spillet ad Helvede til og ligger alligevel til direkte CL
Det kan du jo sige om alle holdene i top 3 - der har været ups and downs. Husk på at betingelserne for at få kontinuitet ind i spillet overhovedet ikke var tilstede i sæsonens første 5mdr, hvilket bare gør den nuværende 3. plads endnu mere imponerende.
LUHG
Skrevet af trannel
"Var det ikke Moyes, der købte Mata? Tænk, hvad han kunne have udrettet med åbent checkhæfte og ingen CL."

Jo, og Mata var skidt spillene mere eller mindre samtlige kampe under Moyes, det samme med Fellaini. Nu blomstrer de begge to.

Desuden blev Moyes ikke fyret på hans første halve år i klubben. Derimod det sidste halve år, hvor der mig bekendt ikke blev spillet meget CL bold. Det gik fra at være middelmådigt under Moyes, til at være helt rædselsfuldt.

Moyes kunne ikke udrette en skid i United, og det stod rimelig klart, at omklædningsrumemt blev tabt i løbet af sæsonen, og så kommer du altså ikke tilbage.

Spillet har ikke altid været lige kønt, men den seneste tid har det bestemt været rigtig pænt. Derfor køber jeg heller ikke hele præmissen om, at United har spillet ad helvede til og alligevel ligger til CL. Chelsea har ikke spillet meget poleret fodbold i 2015, men skraber point sammen. Det beskrives som kontrollerende, og "Mourinho skal bare vinde, pyt med om spillet er godt". Det er som om, at fordi det er blevet gentaget nok gange, så er det et mirakel United er i top 4.

Man må gøre noget rigtigt, når man er det top 7 hold der har de bedste resultater mod andre top 7 hold. Det kan heller ikke være tilfældigheder man er det bedste hold på hjemmebane i ligaen.

Jeg tror ikke du kan finde en United fan der hellere ville have Moyes blev ved roret end Van Gaal kom til. I øvrigt forstår jeg slet ikke hvorfor du ser det som din opgave, at prøve at tale Moyes sag, især når der ikke er nogen sag at tale for.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Recognize
@Yobo

Forskellen på Van Gaal og Moyes er, at Van Gaal tilsyneladende kan få det bedste ud af både Mata og Fellaini - og så kan det være vanvittig ligemeget hvem der købte dem..

Van Gaal er uden tvivl en ekstremt meget bedre træner end Moyes - at du stadig gør dig tvivl om andet vidner kun om din egen fodbold ignorance..
Skrevet af Toggle
Ser i os stadig ikke sikre på champions league næste sæson?
I øvrigt hvem ser folk helst render med 4. pladsen af city og liverpool? Personligt under jeg ikke liverpool noget som helst - rent taktisk ift den kommende sæson håber jeg ligeledes at city render med den da de derved vil have ekstra kampe omend det måske egentlig heller ikke vil være ringe hvis de endte med torsdagskampe for europa league.
LUHG
Skrevet af andib
Det er gensidigt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Ferguson41
@Yobo

Moyes? Ham I endelig slap af med forrig år, ham der havde holdt jer tilbage i alle de år? Moyes gjorde intet godt i United, købet af Fellaini er kun blevet acceptabelt pga. Van Gaal, der bruger ham som Moyes selv gjorde i Everton.

@Toggle

Til manges overraskelse, vil jeg hellere have Liverpool med i CL, hvis det absolut skal være enten dem eller City. Liverpools status ændrer sig ikke med CL, til gængæld kan City muligvis komme i problemer uden CL, og det vil jeg da gerne se ske.
Skrevet af Toggle
til gængæld kan City muligvis komme i problemer uden CL, og det vil jeg da gerne se ske.
Ser du andre problemer end problemet i at tiltrække nogle af de allerstørste stjerner? Her tror jeg dog ikke de får problemer da de jo bare kan tilbyde nogle astronomiske lønninger. Jeg synes dog kommentatorerne i øvrigt snakkede noget om at city har problemer med FFP ift den kommende sæson - det var dog kun med et halvt øre jeg lyttede til dem.
Jeg ser dog stadig city som en større trussel til et mesterskab næste sæson end liverpool, hvorfor city selvfølgelig gerne må have det sværest mulige program, men det betyder jo selvfølgelig også at de gerne må have torsdagskampe i europa league. Dog kunne det jo godt tænkes at man så nedprioriterer denne turnering og det ser jeg simpelthen ikke ske hvis de er i CL. Så kan faktisk ikke rigtig gøre fordele/ulemper op andet end at jeg "hader" liverpool mere end city og derfor håber på mindre succes for dem. Desuden vil liverpool komme til endnu flere penge hvis de napper den sidste CL plads, og det vil jo nok alt andet lige gøre dem endnu mere konkurrencedygtige i næste sæson ift denne.
LUHG
Skrevet af Cheech
50 procent af vores uafgjorte og 60 procent af vores nederlag denne sæson fandt sted i løbet af de første 10 spillerunder, hvor formen hed 3 sejre, 4 uafgjorte og 3 nederlag.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af Fribytter
@ Toggle

LFC kan ikke basere deres drift på CL, når det er så usikkert, om de kommer med. De lønforhandlinger, som klubben har blandet succes med for tiden, har bl.a. for øje at gøre lønningerne mere præstationsbetingede sådan, at CL-kval giver en god bonus, og at klubben ikke står med enorme lønudgifter, hvis CL kikser. Det skulle bl.a. være det, Sterling ikke gider at acceptere, fordi LFC ikke er et sikkert kort i CL-sammenhæng. De samme vilkår er en spiller mere tilbøjelig til at acceptere, hvis det er et af de nuværende topfirehold, fordi CL er eller i hvert fald har været så godt som garanteret. Sterling kræver en højere grundløn i LFC, end han ville gøre i en fast CL-klub (hvor han så ville kræve en høj CL-bonus).

Hvis LFC fedter sig til en fjerdeplads i denne sæson, så ændrer det ikke det store ved den opfattelse blandt spillere og i fodboldverdenen som sådan. LFC er stadig den positive overraskelse i topfiresammenhæng, og selvom spillere gerne vil være en del af de overraskelser, så vil de hellere have den stabilitet, som det giver at være et af de sikre kort. Hvis Man. City fedter sig til en fjerdeplads, så vil det bare være et udtryk for, at bundniveauet stadig er godt nok til CL.

Det, man skal frygte hos LFC, er ikke økonomien eller evnen til at tiltrække spillere. Det kræver moderat succes over en længere periode, hvis LFC skal til at udgøre en trussel på de parametre. Det, der pt. udgør den største trussel imod de økonomisk bedre stillede hold, er, at LFC ser ud til at have fået styr på talentarbejdet. LFC har nogle offensive spillere som Sterling og Ibe, som jeg tror, LFC ville have haft svært ved at købe sig til, hvis de havde været seniorspillere i andre klubber, og hvis det lykkedes at integrere flere af de store talenter i førsteholdstruppen, så skal LFC koncentrere sig om færre mål på overgangsmarkedet. Tid er også en ressource.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kratos
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kroesus
Haha den er sgu ret god!
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Kratos
Alligevel tidligt silly season begyndte for vores vedkommende.

Rygter kører allerede hårdt på Hummels, Depay og Clyne.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af forza-mufc
Dybala i stedet for Van P ville heller ikke gøre mig noget. Men realistisk ville det nok ødelægge muligheden for Wilson´s spilletid i næste sæson.
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Slettet(262004201905)
Dybala i stedet for Van P ville heller ikke gøre mig noget. Men realistisk ville det nok ødelægge muligheden for Wilson´s spilletid i næste sæson.

Dybala virker som et langt større talent, end Wilson. Rygterne omkring ham er dog stilnet lidt hen.
annonce
0