Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SilverBullet
Åh Bailly du har været den mest savnet spiller, en der faktisk kan forsvarer og tage ansvar.

God humor fra William
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er også glad for at få Bailly ind. Jeg kan godt huske sidst vi havde Giroud på besøg på Old Trafford.
Skrevet af Toggle
Som jeg har sagt før. Jeg kan sagtens tilgive at spille pragmatisk hvis vi vinder kampene. Lad os håbe at bailly´s manglende kampform ikke bliver afgørende.

Lingard er denne sæsons MVP indtil videre - og hvordan kan den mindste spiller på banen dog nogensinde få lov at score med hovedet!
LUHG
Skrevet af Mc86
Der skal ikke herske tvivl om, at McTominay misser opdækningen ved Chelseas mål, men hold kæft jeg synes han har været outstanding ellers.
Skrevet af Slettet(562310210908)
Kante skal have gult der
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er vild med ham. Han gør det ikke sværere end det er, og hver gang han bliver bedt om at præstere på en større scene, så svarer han ved at hæve sit niveau yderligere.

Fejl kan desuden ske i alle aldre. Det hører med.
Skrevet af SilverBullet
Han har nemlig gjort det godt idag og imod Sevilla, men jeg er i tvivl om han er en ny cleverly der er dygtig, men bliver bare endnu en boldflytter. Ved ikke om han har det i sig at være balancespilleren
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han har jo i hvert fald en helt anden dimension i det fysiske ift. Cleverly.

Lukaku træder ind som en topangriber i dag. Han har simpelthen været så god.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det ligner umiddelbart vi var heldige med linjevogteren før. Igen ser De Gea ikke alt for god ud med solen i øjnene.
Skrevet af Muggedreng2
TORSKEDUMT frispark af Matic..
Skrevet af SilverBullet
Men har vi ikke til tider for meget fysisk til top fodbold og mangler måske mere en kante type. Super kamp af lukaku og man glemmer hvor latterlig hurtig en 100 kg fodboldspiller kan være.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes både Lindelof og Smalling var gode i dag. Største skuffelse var alt det initiativ vi overlod i første halvleg. Præstationerne var såmænd meget gode. Men hvorfor vente 45 min på melde sig ind, presse højt mv.?
Skrevet af Slettet(100838201910)
@SilverBullet
Vi skriger i hvert fald på en dyb playmaker, nu hvor Carrick ikke længere kan spille. Jeg har et godt øje til Jorginho i Napoli, men jeg aner ikke, om han er realistisk. Det er i hvert fald den type, vi skal gå efter. Mod en modstander, der forsvarer sig på egen banehalvdel i højere grad end Chelsea gjorde i dag, er der ikke nok playmaker over pivoten Matic og McTominay - det har du helt ret i.
Skrevet af SilverBullet
Jorginho eller Fabinho ville være klassikere at nævne, den type der måske kan gøre så vi ikke bliver løbet så nemt over på midtbanen.
Men nej de er et par dyre herre. Er dog stadig positiv overrasket over han spiller i så 2 vigtige kampe og så håber vi ikke på en ny Cleverly.

Skrevet af Slettet(591633201312)
Hold da kæft en vigtig sejr i disse håbløse tider, det bør simpelthen kunne give noget af den manglende gejst til spillerne vi efterlyser - både det at vende fra 0-1 men også det psykologiske i hvor meget mere det her booster top4 stillingen. Så ikke hele kampen, men hvis Lukaku rammer det her niveau fremover, vi har Bailey tilbage, vi har fået en ny central midtbanespiller i McT og bare det at Mou begynder at prøve Martial-Sanchez-Pogba-Lukaku samtidig...jeg er positiv indtil næste kamp
Skrevet af Slettet(100838201910)
Næste kamp er mod Palace om 8 dage. Det er nok meget godt, at de har lidt tid inden da, for de er godt nok hårdt ramt på skader i forsvaret og må jo ikke spille med Fosu-Mensah.

De havde travlt med at snakke om det hul, som er opstået mellem 2. og 5. pladsen lige efter kampen. Jeg må bare sige, at jeg har set større huller i en tabel før, og vi kan jo hurtigt komme ned på jorden igen, hvis vi ikke kan tæmme Liverpool om 14 dage - og de sprudler eddermame i øjeblikket.
Skrevet af Mr. Pink
Ja, trannel. Det er ofte utroligt dumt, selvom det meget ofte er rigtigt. Du er nu så sød. Hvorfor har du et behov for at kommentere noget, som for dig er ligegyldigt?

Er det underligt for dig, at jeg giver udtryk for, at jeg er glad for, jeg prioritetede rigtigt i første halvleg? Er det et mærkeligt indspark?

NÅ, men opstillingen var næsten ramt spot on, men med Martial i stedet for Mata.

Jesse er vel Uniteds bedste super sub siden Ole Gunnar?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Ja Lingard er ofte rigtig stærk som supersub, når modstanderen er blevet lidt træt og han kan udnytte sin fart fuldt ud.
Skrevet af uden_benskinner
sådan som spillet var i 1. halvleg, så vil jeg mene at united stadig mangler en masse ting, i alle kæder. men sejren er vigtig for holdets egen selvforståelse, og for returopgøret mod sevilla osse, hvor de skal tanke al den selvtillid,som de overhovedet kan.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af trannel
@pink

Ja det er et mærkeligt indspark. Lige så relevant som hvad du fik til morgenmad og andre ligegyldigheder. Hold nu bare din kæft eller kommenter på United her i tråden.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0