Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
det kan kun falde tilbage på mourinho WOODWARD
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
SÅ SKRUB DOG UD AF MIN KLUB I FCKING AMØBER....jeg har aldrig set så ringe spil i hele min 45 årige historie med United..CHRIST hvor er de dog bare latterlige
Skrevet af SilverBullet
1 skud... fucking 1 skud på 35 min mod en nedrykker kandidat som har 4 skud på mål!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er bange for, at Chelsea henter os i top 4, hvis Mourinho sidder på sædet resten af sæsonen.
Vi får sandsynligvis max 1 point mod Liverpool, og vi skal være meget heldige med points mod City.
Og med vores udebaneform mister vi helt sikkert points mod flere hold ude i denne sæson - også selvom vi skulle vende denne i 2.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Så viser vi da et helt nyt bund niveau idag, Liverpool må være kæmpe favorit på lørdag. Vildt at Pogba var verdens dyrest spiller et helt år
Skrevet af Muggedreng2
Nej nej vi er da et verdensklassehold hvor vi bare er på vej mod storhed...
Skrevet af Don_Millionaire
det kan kun falde tilbage på mourinho WOODWARD


Det er jo Mou der vælger spillerne og stilen, så selvfølgelig falder det tilbage på ham, hvis ikke spillet udvikler sig, og i det hele taget fungerer. Det kan aldrig være Woodwards ansvar.

Han har til gengæld ansvaret for ansættelsen af træneren, og måske han snart skulle gøre sig nogle overvejelser omkring det.
Skrevet af Toggle
Man kan også spørge sig selv om det bedste ikke ville være at misse CL på bekostning af Mourinho smutter? Vinder vi CL har vi dog haft en bedre sæson end city - sådan er der så meget.
Ift pogba snakken. Jeg synes man skal huske på hvad selvtillid gør ved fodboldspillere - og hvad mangel på det samme også gør når snakken går på bl.a. pogba !
LUHG
Skrevet af Slettet(591633201312)
Fergie kom med din fucking hårtørrer NU!!
Skrevet af Muggedreng2
Vi har aldrig tabt til Crystal Palace i PL før øvrigt taber vi vil det være første gang siden det hed Premier League....
Skrevet af Muggedreng2
CHRIST Lukaku står 3 meter fra en medspiller og spiller den direkte til ...

Ja en Crystal Palace mand
Skrevet af RuneG
Sjovt de kun kører på Pogba. Alexis vores nye dyre stjerne er da endnu mere væk!
Skrevet af high5
Det er sgu rædderligt.

Jeg undrer mig over, hvor det egentlig gik galt? Vi startede jo sæsonen ganske fornuftigt ud med flere storsejre og topholdskvalitet mod se mindre hold.

Hvad i alverden har reduceret vores spillere til en flok sunday league drenge uden spillelyst og pinlige attituder?
Skrevet af SilverBullet
Kommentatoren siger det rammene, Benteke havde 4 boldberøringer i Tottenhams felt i hele kampen. Lad os nu få en spillestil der passer til klubben. Vi står og høvler den op mod Lukaku fordi vi ikke kan spille os ud mod et lorte hold.
Skrevet af Don_Millionaire
Sjovt de kun kører på Pogba. Alexis vores nye dyre stjerne er da endnu mere væk!


Jeg er ikke fan af Alexis, og hader at han er endt i vores klub, men til forskel fra Pogba så viser han jo rent faktisk noget engagement. Alene af den grund skal han ikke have samme kritik som Pogba, der har været banens med afstand dårligste spiller.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lidt beskæmmende at vi har indkøb på banen fra de seneste to år for omkring 2 -3 mia (pogba, matic, lindelöf, Alexis, Lukaku) - og så render der en spiller på modstanderholdet, som gør det bedre end dem alle, som kostede 3 mio i sommers (og blev videresolgt fra superligaen for 135 mio.alt inklusive).
Skrevet af Don_Millionaire
Kommentatoren siger det rammene, Benteke havde 4 boldberøringer i Tottenhams felt i hele kampen. Lad os nu få en spillestil der passer til klubben.


Det bed jeg også mærke i. Det sætter godt nok vores spil i relief når en klub vi kæmper om top 4 med kan gøre det. Det er jo ikke engang fordi man behøver at sammenligne os med City for at finde sådan en forskel.
Skrevet af Slettet(562310210908)
Kampen i dag bærer så meget præg af manglende lederskab. De går jo rundt uden gnist og uden at de bliver trukket ud af deres trance.
Typer som Schmeichel, Bruce, Keane mv ville gøre underværker.
Skrevet af YouKnowIt
Pogba og Sanchez har været omvandrende skandaler - og oveni det har de begge to helt forfærdelige attituder. Det gør ondt at se på.

Lukaku får heller ikke meget at arbejde med, og det han får, smider han væk med det samme. Lingard spiller uden vilje, og det siger vel næsten alt.

Mourinho kunne med fordel lave tre udskiftninger i pausen. Problemet er bare, at man kunne finde en del flere at skifte ud. Rashford og Mata kunne dog med fordel skiftes ind.
Skrevet af Manchester_United17
Alexis prøver i det mindste som den eneste. Ingen kritik til ham udover nogle få fejlafleveringer. Det skal være gennem ham!

Se til gengæld Lukaku. Har han rørt bolden to gange?
Manchester United.
annonce
0