Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Jeg sad lige og tænkte det samme. det er jo tydeligt han har bedt spillerne om at trække sig tilbage...

hvis det her koster os sejren kan vi kun takke Mourinho

Det er synd vi spiller en fantastisk 1. halvleg..
Skrevet af Slettet(262004201905)
I så fald kan man jo kun rose Mou for at være taktisk dygtig, når han skal vende et truende nederlag
Skrevet af Hasse1983
I skal have ros for første halvleg. Havde ikke regnet med den tilgang til kampen.
Anden halvleg er forudsigelig, og det bliver nogle spændene min. her til sidst om i kan holde fejlene væk fra forsvaret, og sikre 2-1 sejren.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, der må vel efterhånden være lagt en hel del minutter til med Baillys skade og Klopp, der leger pauseklovn. Kan blive noget af en afslutning.
Skrevet af Muggedreng2
Hehehe jo hvis man skal være positiv :)

Man kan også sige det er taktisk elendigt ikke at kunne få sit hold til at spille 2 gode halvlege

Jeg forstår ganske enkelt ikke hvorfor vi skal ændre vores tilgange til spillet når det virker så godt
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fellaini har været et friskt pust. Han løber sågar dybt, så har man set det hele med. Jeg imponeres hver gang over, at tærsklen for frispark og advarsler er så meget højere for ham end for alle andre. De går virkelig til ham og Lovren beder jo nærmest om et gul kort før.
Skrevet af Muggedreng2
Hvor meget er der lagt til?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Valencia med et mørkegult kort.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes i øvrigt McT har spillet en fin kamp igen. Han går aldrig i panik på bolden, og kommer fint i vejen for ret meget, og er altid spilbar. Jeg tror sagtens han kan udvikle sig til en slags Carrick type - om det bliver på aller højeste niveau kan jeg ikke vurdere endnu.
Men han har i hvert fald hovedet med sig.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ser ikke McTominay udvikle sig til en nær så dygtig pasningsspiller som Carrick. Fletcher er nok mere realistisk at sigte efter. Knap så god teknik som Carrick, men større løbepensum og generelt bedre fysik.
Skrevet af Saviola7
Nå, tillykke med sejren!

Jeg synes dog at det er ærgerligt at i spiller så defensivt i anden halvleg, når i viste at i havde kontrol over kampen, samt vores offensiv - til trods for et offensivt udgangspunkt i første halvleg.

Specielt da vi kommer på 1-2, forstår jeg ikke at I i det mindste ikke spiller mere på kontraer og forsøger at lukke kampen til 3-1.

Dén form for taktik, kommer i længden til at koste point - for det kommer ikke til at gå godt hver gang.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Muggedreng2
Hold nu kæft jeg har ikke nerver til at se den slags kampe ...PYHA...

Fantastisk 1. halvleg ...så virker det som om Mou beder spillerne spille afventede i 2. og derved sætter vi os selv lidt under pres.

Flere gode præstationer i dag dog, især fedt at se Rashie igen på tavlen.
Skrevet af Thy87
Tillykke med sejren til jer. I var bedre idag desværre:-)
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Pete2
Sådan fantastisk sejr. Nu har vi slået Tottenham Chelsea Arsenal og Liverpool . Vi har 5 point ned til 3. pladsen. Rashford Sådan og Young var great. Stop alt snak om hvem der er bedst på V back.
Skrevet af SilverBullet
Kan desværre ikke se kampen, så Bailly´s skade slem ud? Har glædet mig i flere måneder på han kom tilbage.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Jeg var godt nok helt rolig, udover Bailey selvmål var Liverpool jo ikke tæt på? Utroligt at Klopp ikke forsøger noget andet.
Skrevet af Muggedreng2
Det ligner en forstrækning af en art ifm. hans selvmål.
Skrevet af Yildis
Tak for det Saviola. Og ja, det kan selvfølgelig koste med en så defensiv tilgang i 2.halvleg. Omvendt kan man også sige, at United-spillerne ad flere omgange jagtede nogle omstillinger mod slutningen - og dér begyndte man for alvor at se sårbare ud bagtil, fordi 3-4 spillere var fanget langt fremme. Så der var man måske for offensive?

Uanset hvad tror jeg også bare, at der er glæde hos os fans over, at det defensive udgangspunkt kun herskede i 2.halvleg og ikke var udgangspunktet fra start. Vigtig, vigtig sejr.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes dog at det er ærgerligt at i spiller så defensivt i anden halvleg, når i viste at i havde kontrol over kampen, samt vores offensiv - til trods for et offensivt udgangspunkt i første halvleg.

Omvendt holder man en af ligaens bedste angreb til 0 chancer i åbent spil. I havde et par forsøg fra Van Dijk på hjørnespark som bedste scoringsmuligheder, så det lykkedes jo perfekt. Den eneste grund til, at der kommer spænding til sidst er pga. et selvmål fra en totalt ufarlig situation.

Hvis du skulle vurdere hvornår Liverpool har bedst muligheder for at lave et comeback, er det så når de spiller mod en mur eller når de har bagrum at løbe i? Jeg synes vi stod alt for langt tilbage de første 5-10 min af 1. halvleg (hvilket heller ikke var taktikken for Mourinho gjorde alt hvad han kunne på sidelinjen for at skubbe holdet frem), men derfra havde man godt styr på Liverpool.
Skrevet af Inuk.
Flot akrobatisk selvmål.

Vi er det eneste tophold Liverpoolspillerne ikke har scoret imod denne sæson :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0