Snak

Mere indhold efter annoncen
bold.dk
De fans som brokker sig over Moyes, og der er en hel del på et par af de engelske fora, bør lige tegne kandidatlisten op engang.

Hvis United ikke bare havde lagt sig fast på Moyes fra start og var gået ud for at finde kandidater, hvor mange egnede havde der så været pt? Jeg kan ikke hive den meget op over tre.

Der havde naturligvis været Mourinho, men med hans historisk passer han næppe til Glazers forretningsstrategi. Han forventer at få en blankocheck stukket i hånden ved ankomsten, så han kan købe spillere, men bliver helst kun en to-tre år i samme job. Han leverer godt nok også resultaterne, men det er for kortsigtet.

Så er der Klopp, som år efter år får sit mandskab til at præstere på højere og højere niveau. Samtidig er han ikke en mand, som bare skifter ud for at skifte ud.

Og så er der Moyes, som minder meget om Ferguson i personlighed og sin måde at drive Everton på. Hans cv er et minus, men det er set mange gange, at cv´et ikke er en benspænder for hurtig succes i en større klub.

Mit eneste problem med Moyes er, at han sikkert raider Everton for Fellaini og Baines.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
I øvrigt forsinket tillykke til dig, Old Trafford.

Endelig er Fergie out!
Min pointe var nu også bare, at netop Fergie måske er den der er vanskeligst at pege på en afløser til. Det dels fordi han slutter med et mesterskab, men også fordi man er vant til den langsigtede og britiske løsning. Derfor havde det virker mystisk med en Mou, Simeone eller lignende. Guardiola kunne sikkert være blevet solgt på sine bedrifter i Barcelona og ry som æstetiker, og Klopp for en antaget integritet, men ellers er der ikke mange.
Når Wenger på et tidspunkt trækker stikket, kan jeg pege på en håndfuld, men det er netop også fordi det ikke er helt den samme størrelse sko der skal fyldes, selvom måden han opfattes på blandt mange af klubbens fans, nok ikke er så anderledes end tilfældet Fergie.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Ikke at Baines ikke er god og Jagielka ligeså, men hvis Moyes tager nogen med fra Everton synes jeg umiddelbart kun Håret kan gøre det, selvom vi dog er overfyldt på den position allerede.
FCK og United siden \'92.
Vi er på ingen måde overfyldte på Hårets position.
Manchester United Chicago Bulls
Udover selv udnævnelsen er jeg imponeret over at man stikker kan en 6 år kontrakt. Det er sgu en seriøs kontrakt, særligt hvis man vil af med ham om 1 år. Så bliver det dyrt.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Man har i Moyes foretaget et logisk valg, med en profil der minder om Ferguson så meget som muligt; udover den delte geografiske baggrund, har Moyes PL-erfaringen (hvilket alle andre potentielle kandidater - bortset fra Mourinho - ikke har), det langsigtede fokus (hvilket Mourinho ikke har), og lader umiddelbart til at have karakteren og vindermentaliteten til at kunne sætte sig i respekt i en storklub, selvom han mangler erfaringen fra det niveau.

At både den nye træner og valget af denne er "sympatisk" tror jeg har spillet en noget mindre rolle i beslutningsprocessen, end man ville blive forledt af visse kommentarer rundt omkring til at tro.

Den største frygt må vel være, at Moyes´ handlinger og resultater vil blive sammenlignet endnu mere med forgængeren, fordi man netop er gået efter en efterfølger der minder så meget om Ferguson. Og det bliver måske make-or-break i forhold til, om Moyes virkelig ser sine 6 år ud.
Aaahhh banter
I den slags kontrakter vil der vel typisk være en grænse for, hvor stor kompensationen kan udgøre, fx svarende til to år. Jeg tænker heller ikke Pardew ville være berettiget til syv års løn, hvis han blev fyret i morgen.

Det er jo klart, at klubbens set-up efter flere årtier med Ferguson er 100 pct. indrettet efter hans mening om tingenes tilstand. Det vil dog være vigtigt, at Moyes også ændrer de ting, han mener, der er behov for.

I den sammenhæng er det formentlig praktisk at ansætte PL´s hårdeste manager!
Jeg er sikkert tosset, at jeg stadig tror på, at der må findes en eller anden form for anstændighed blandt folk i fodboldverdenen. Men jeg ville finde det helt uanstændigt, hvis Moyes flåede Everton for Fellaini og Baines (Jagielka har I næppe brug).
Hvad tænker I om det? Kan Moyes godt gøre det sådan moralsk set? Eller er jeg idiot overhovedet at rejse spørgsmålet?
Det er jo vilkårene. Jeg forestiller mig, at der bliver sendt en eller anden form for kompensation i Evertons retning.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
annonce