Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
mourinho skal ikke have nogen støtte. tværtimod.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af IndMedMourinho
Årgh og hvad så om de har Shaqiri, ham kunne vi alligevel ikke bruge på vores hold. Jeg er lige glad med saksesparks mål og flot spil. Vi vinder trofæer og gode placeringer i Premier League, og så må alt det underholdende gerne blive væk, fordi Mourinho er en langt bedre træner end Klopp. Faktisk synes jeg det er mere sjovt at se modstanderen have svært ved at score, end at se vores egen Martial lave solomål.
Glory glory Man United
Skrevet af uden_benskinner
jeg kaster op...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Jonesey
Det er trendy med offensivt gungho bold. Og selv om det kan være taktisk fattigt så er det ofte mest underholdende. Mou har altså meget i mod sig og spørgsmålet er om han ved, hvad omstilling betyder. Tvivler på det bliver third season lucky men om ikke manglende support fra Woody er tegn på træner forandring.
Skrevet af Mc86
@Indmedmourinho, hedder du tilfældigvis også Pete ?
Skrevet af Mr. Pink
Naturligvis gør han det.

"Jeres trup, er som du siger, helt klart en af de bedste spiller for spiller. Derfor ødelægger det også mit fodboldhjerte at se jer spille så horribelt, til trods for at jeg egentlig ikke ønsker jer den store succes :-)"

Selv Uniteds modstandere lider med os (de fleste).

Inden sæsonen er skudt i gang...must.....try....cannot....give...up
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Battlegoat
eller maanu? eller en af 30 andre profiler du har oprettet?


presse konf.

-flere skader
Smalling trak sig fra kampen mod liverpool med en skade, og blev erstattet af bailly

shaw er doubtfull mod real

matic har fået lavet sugery, og bliver ikke klar til sæson starten.

-Valencia
Antonio Valencia had "too much holiday" and returned from the World Cup in poor condition

-Transfer targets
"I would like two more players. I don´t think I´m going to have two," he said. "I think it´s possible I´m going to have one.

"I gave my club a list of five names a few months ago. I wait to see if it´s possible to have one of these players."


-dommere troede de skulle dømme en baseball kamp, lol?
He said: "The referees came by mistake. They were called by the baseball federation and thought it was baseball but found out it was soccer.

"The atmosphere in the stadium was good but if I was them I wouldn´t come. I wouldn´t spend my money to see these teams."


-om kampen
"Liverpool is not just about to have here the majority of their players but is also they rotate players in previous matches. Salah played 45, like we do when we have all the players, we cannot do it. Herrera, 90 minutes, Pereira 90 minutes, so gasoline over. What this game gave me? Nothing, nothing at all."Skrevet af Mathews
Meget godt klaret af Valencia at vende tilbage fra VM "in poor condition", selvom Ecuador ikke var kvalificeret.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hmmmm, jeg fik faktisk ikke det indtryk, at det var Pete - ham her lader til at stave bedre, og i første omgang troede jeg det var ironi. Men jeg kan tage fejl.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det er godt nok svært at være optimistisk til den sæson vi går ind til. Vores ejere og ledelse kan simpelthen ikke blive ved med at støtte en manager hvis konstante hjernedøde udtalelelser ikke kan andet end at demotivere en hel spillertrup, så er det da hellere ikke flottere at vi fik en 2. plads med røvsyg fodbold sidste år. Tror egentlig ikke spillere som Pogba, Lukaku m.fl. glæder sig specielt meget til at komme tilbage til det her efter ferien. Jeg håber på vi får en total modsat reaktion (kunne det tænkes at det er i år vi præsterer, nu hvor der i modsætning til de sidste 5 år ikke rigtig forventes noget af os?), men som en anden bruger skrev forleden tror jeg der kommer et meltdown før eller siden hvor Mourinho ryger. Og hvis det skal ske så jo før jo bedre, så en ny trænerstab måske kan kæmpe en 4. plads hjem.
Skrevet af KnockOut
Jeg skal være ærlig at sige det virker lidt som de starter på meltdowns han fik i chelsea, jeg føler virkelig med jer.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Toggle
I øvrigt er der for nylig lavet et studie der viser At fodboldspillere er mere skadet hvis deres forhold til træneren er dårlig. Og evidensen skulle vist være ret stærk for dette.

Jeg holder fast i at sålænge der kommer et af de store trofæer i den kommende sæson kan jeg sagtens leve med at spille pragmatisk i 10 af kampene.
Det er i øvrigt en af de tendenser man så ved VM. De store hold er begyndt at spille på samme vis. Var det ikke Michael Laudrup der sammenligner moderne fodbold med håndbold. Op og afslutte og så ned og stå igen.
LUHG
Skrevet af trannel
Er det et studie du vil smide en en reference til?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Don_Millionaire
Mourinho har gennem den her preseason fået skabt en dommedagsstemning, og det i en stilling, hvor hans job er at bygge noget op og motivere hans spillere. Eller det må man hvert fald forvente.

Der er så mange spørgsmål, men det føles næsten omsonst at påpege, da det er åbenlyst for alle. Hvorfor alverden bliver han fx. ved med at bruge Darmian når han med al tydelighed ikke ville være i truppen når transfervinduet lukker?

Det ligner virkelig den typiske 3. sæson for ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvorfor alverden bliver han fx. ved med at bruge Darmian når han med al tydelighed ikke ville være i truppen når transfervinduet lukker?

Altså, der er jo virkelig ikke noget alternativ. Valencia er skadet, Dalot er i gang med genoptræning efter skade, Fosu-Mensah og Tuanzebe skal spille i midterforsvaret fordi både Bailly og Smalling er skadet. Det var enten Darmian på højreback eller spille en spiller fuldstændigt ude af position. Og det ville vedkommende jo heller ikke få meget ud af.

Det ser godt nok dystert ud med alle de skader. Vi må da virkeligt håbe, at Bailly´s ankel bliver klar til sæsonstarten. At mangle Valencia, Bailly, Smalling og Matic med skader og derudover have 8-9 spillere, der nærmest kommer direkte fra ferie og ind til første PL-kamp er jo tæt på at være en katastrofe.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ellers helt enig omkring det her med stemningen. Hold kæft hvor er der bare ikke meget godt humør omkring ham.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Ja, det ser sku ikke godt ud.
Jeg tænker bare hvis Mourinho, ikke har tænkt sig at agere på markedet, sådan en sommer efter VM. Hvorfor søren, får vi så ikke nogen andre modstandere?

Træningskamp eller ej, 4-1 imod Liverpool kan aldrig være acceptabelt, og med spillet i mente, blev vi kørt rundt. Ville vi ikke få mere ud af spille mod... Tja.. Montpellier, Werder Bremen og Eibar i stedet for Milan, Liverpool og Real? Vi mangler, hvad 14 spillere?
Og hvis talenterne skal have en chance for at vise sig frem, nytter det jo ikke noget vi står 10 mand i forsvaret.. Igen! Og måske skabe nogen resultater, og få noget selvtillid. Istedet for det her, fan-tortur!

Jeg er normalt optimistisk mht United, men jeg kan ikke se den i år. Sker der ikke nogen drastiske ændringer i truppen snarest, kan vi godt glemme top 4.
MUFC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi er med i en turnering. Det er god PR og den slags og det er fint at få en kvalitetsmodstander. Ingen kunne trods alt have forudset, at stort set hele startopstillingen ville være utilgængelig på det her tidspunkt.

Jeg tænker bare hvis Mourinho, ikke har tænkt sig at agere på markedet, sådan en sommer efter VM. Hvorfor søren, får vi så ikke nogen andre modstandere?

Det er ikke Mourinho, der ikke vil handle. Som du kan læse på forrige side afleverede han en liste på 5 spillere for et par måneder siden. Det er Woodward/bestyrelsen, der sidder på hænderne eller har klappet kassen i.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Jeg havde set den komme, det er trods alt sommer efter VM, og ikke just nyt at United har en langt skadesliste.
Vi havde fået meget mere ud af spille mod Werder Bremen f. eks. Chong kunne få lov at vise sit flotte hår, vores forsvar vil ikke blive taget med vold og måske Fred kunne få en boldberøring. Alt det PR, er ikke vigtigt, hvis vi ikke får en god sæsonstart og dermed sæson.

Og den turnering, er der vel ikke nogen der tager seriøst? Man møder ikke engang alle holdene jo. Og folk på stadion er amerikanere... De jubler ved et indkast altså..

Du virker selv så positiv, tror du virkelig på noget i den her sæson med hvad du har set/oplevet indtil videre?
Hvis ikke. Hvad mener du løsningen er?
MUFC
Skrevet af Muggedreng2
Og PRÆCIS den udtalelse tror jeg kan blive vores redning.

Der kan vel ikke vare mange andre udover Woodward der synes Mourinho er så fantastisk.

Netop det at lægge sig ud med hans chef er nok ikke ligefrem det klogeste han kan gøre..det her meltdown er allerede begyndt.

For øvrigt er jeg enig, hvad godt bringer det med sig at brokke sig over alt..han skaber jo ikke en skid på den måde andet end utilfredshed, demotivation og ønsker om at komme væk.

Nej jeg har sagt det før...manden er totalt narcissist og lige nu forsøger han allerede dække sig ind under dårlige resultater ved at sige "SE HVAD JEG SAGDE JEG"..

Vi er verdens største klub med en træner der har verdens mindste selverkendelse.
annonce
0