Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
jeg tænker, at hvis solskjær ligefrem får sir alex ferguson at sparre med, så lægger det måske op til, at han kan fortsætte, hvis tingene udvikler sig i den rigtige retning..?

i første omgang handler det vel om at få united tilbage til sin egen identitet, og især komme væk fra united business club-identiteten, som har været fremherskende de sidste år under mourinho.

men det blir spændende at følge, hvordan klubben ønsker at bygge sig selv op på ny.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Præcis LaPioche

Slå nu lige koldt vand i blodet.
Det tjener ikke United at der går AGF i den.

Fortsætter opturen er det en realistisk mulighed, men det kan kun tiden vise og ret beset var kampen i går ikke hverken sprudlende eller velspillet.
Indrømmet Huddersfield ville intet og det er altid svært, især for et hold som har været underlagt begrænsninger offensivt i lang tid.
Offensive spilmønstre skal indarbejdes, de kommer ikke af sig selv og glæden ved at Mou er fortid vil aftage.
Det bliver hverdag igen og her er det at det skal vise sig om forbedringen er kommet for at blive.

Lad os sige at det fortsat går godt, at spillet generelt er blevet bedre om 2 måneder, så giver det mening at overveje Solskjær permanent.
Det er dog stadig også et must, synes jeg, at få en buffer mellem træner og forretningsfører. Er vedkommende også af den opfattelse at Solskjær er relevant, så kan klubben gå all-in.
Men der er langt derhen endnu og bedømt ud fra Woodwards selvtilfredse ansigtsudtryk de sidste par kampe, tyder intet på at han er ved at slippe tøjlerne.
Tværtom synes han at tage den øjeblikkelige succes til indtægt for sig selv.

Det holder ikke venner, han skal passe sin geschäft og holde snitterne fra det fodboldfaglige.
Vi må huske at det overordnede ansvar for de seneste 6 års slingrekurs er hans og det ændrer et par sejre over bundpropper ikke en millimeter på.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Fedt med en positiv sejr, men jeg håber virkelig ikke ledelsen bliver lullet i søvn af den nye OGS eufori og tror vi er nu er home safe og det hele var Mou´s skyld. Synes kampen igår udstillede nogle klassiske problemer med en manglende leder i forsvaret og hvem der egentlig er vores første valg til den centrale midtbane. Vi giver alt for mange nemme chancer væk til et så ringe hold som Huddersfield, Matic er fortsat alt for langsom i sin boldomgang og Fred spiller ekstremt risikobetonet med mange fejlafleveringer og boldtab (minder desværre lidt for meget om Anderson allerede).
Det blev så heldigvis udlignet med en helt anderledes offensiv tilgang og gejst gennem HELE kampen, men top-6 kampene bliver en helt anderledes test.

Iøvrigt høj klasse af OGS at reagere så hurtigt på starten af 2. halvleg og smide Young/Herrera ind for Dalot/Fred. Måske har han mere i trænerposen end man lige tror, selvom jeg også håber man går målrettet efter Poch til sommer.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg bider dog mærke i, at Solskjær ikke har givet en udtalelse endnu, som jeg ikke er 100% enig i. Han siger alle de rigtige ting, og han gør alle de rigtige ting - indtil videre, altså. At han sætter Angel Gomes på banen i går da sejren er sikret, vidner om, at han fuldstændig har forstået United-kulturen. Vi slutter kampen i går med 3,5 akademispillere forrest på banen: Rashford, Lingard, Gomes og Pogba som den halve.

Men som sagt, så har det været en taknemmelig start at få som ny manager. Det er langt fra nok, at kunne slå de ringere hold overbevisende. Mourinho bankede jo altså også Fulham 4-1 umiddelbart inden fyringen. Nej, spørgsmålet er, hvordan det ser ud, når vi fx møder Spurs på udebane (hvor det så end er henne).
Skrevet af Toggle
OGS og Mike phelan er begge gamle United koryfæer. Begge har ligeledes været en del af staben da fergie var der. Nej tingene vokser ikke ind i himlen pba to sejre mod bundhold men det er jo slet ikke det det handler om. Det handler om at vi i 5,5 år har vandret rundt uden identitet og værdier. Vi har haft 3 vidt forskellige managere der har kørt tingene på hver sin måde. Poch kommer ind til sommer - og bliver om muligt den 4. Hvor lang tid skal han så have? Lige nu har vi OGS og Micky som begge er yderst kompetente herrer. Og om en uges tid er der kun 4-5 points op til 4.pladsen og jeg tror stadig på muligheden i CL hvis vi får hentet en midterforsvarer ind der kan stabilisere tingene.
Når det nu ikke blev giggs så synes jeg OGS er et mindst ligeså fint bud. Jeg har efterspurgt en fra egne rækker siden fergie stoppede for at fastholde de værdier der gjorde at jeg blev United fan til at starte med.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Det er rigtigt at Solskjær synes at have gjort alt rigtigt til nu
Ud over at genskabe glæde og tro på tingene, scorer holdet nu igen kasser.

Som LaPioche og andre nævner, implementeres også ungdom fra akademiet, hvad er som det skal være.
Synes også det er værd at nævne at han har favnet de spillere, som man kunne tænke ville lide under at Mou ikke længere er der. Matic og Fellaini er begge blevet brugt, velsagtens fordi klubben ikke råder over den "rigtige" 6´er. Men også, tror jeg, fordi Solskjær har sat det som et mål at inkludere alle.

Den tilstand vil dog næppe vare ved. På et tidspunkt må også OGS læne sig op ad en foretrukken 11´er og her bliver det første uskilningsløb.
Vil han satse på de rutinerede eller på fremtiden. Vil han prioritere denne sæson, evt. på bekostning af de kommende.
I en perfekt verden begge naturligvis, men lader det sig gøre?
Er det ikke tid at skippe Matic endegyldigt og forsøge at indkøre en anden på den plads og ikke Fellaini.

Der er ingen, som lige falder for. Så der skal i givet fald nytænkes. Kunne man evt. spille med to, som både er 6´ere og 8´ere? Og som situationen byder udfylde rollen, uden at tilsidesætte hverken offensiv eller defensiv.
Herrera synes jeg er oplagt, men Pereira og Lingard kunne også bruges tænker jeg.
Lingard har hidtil været brugt offensivt, hvor hans løbepensum skaber plads til de øvrige uden at svigte sine defensive opgaver. Men er det hvad han egentlig er bedst til? Kunne det ikke være en tanke at bruge ham som en af to afryddere på midten, som også har carte blanche til at støde dybt i huller og indgå i snævert samspil med Pogba?

På sigt ser jeg i hvert fald ikke ham som del af Uniteds offensiv. Dertil er både teknik og overblik lidt for begrænset. Men vi ved at han løber og han kæmper, så for mig er det hans primære evne. Som bør bringes i anvendelse, hvor den giver størst udbytte.
En af de største opgaver for Ole Gunnar er at få alle til at yde deres absolut bedste for holdet. Det kræver det modsatte af konservativ tænkning efter min mening, i hvert fald et brud med rigiditeten fra Mou og spændende bliver det at se om han magter det
Skrevet af trannel
Lidt sigende at selv Matic to bedste kampe i sæsonen vel har været de to seneste. Fred ligner en der skal have nogle flere minutter for at finde formen. Gode takter i går, men der mangler noget finesse og slutprodukt.

"På sigt ser jeg i hvert fald ikke ham som del af Uniteds offensiv."

Er det Lingard du tænker på, og i så fald, må jeg så spørge hvad det er du har drukket henover julen?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Det lyder som dengang Alan Smith blev brugt på den centrale midtbane. Dengang havde man dog overskud af angribere og underskud af centrale midtbanespillere, hvorfor det gav mening at forsøge sig med Smith som oprydder.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
trannel

Just for the record. Jeg drikker ikke.
Og med mindre du mener at vand eller kaffe gør mig bims, så må du nok forklare mit synspunkt på anden vis.
På Fyn eksisterer et gammelt mundheld. "Tyv tror hver mand stjæler" og hvem ved, måske det er forklaringen
At vi er uenige er ikke nyt. Forskellen er vel blot at den ene af os forstår værdien af at være respektfuld, samtidig med at have sine holdninger og modet til at stå på mål for dem.

Ja, Lingard scorer mål. Ja, Lingard gør det mere end de fleste.
Men det gjorde Scholes jo også og han var heller ikke angriber.
Og nej, Lingard har hverken idéerne, teknikken eller killerinstinktet til at være angriber på det kvalitetshold jeg håber United igen bliver. Når han scorer så meget som han har gjort, er det mere vilje end egentligt talent.
Det mener jeg faktisk ret seriøst.
Han vil gøre langt mere godt for sit hold andetsteds og det vil være at gøre både ham og holdet en bjørnetjeneste at forlede ham til at tro andet.
Jeg tror at hvis han ikke omskoles, så ender han som en anden tidligere Unitedangriber og landsholdsspiller. Danny Welbeck. For lige at understrege hvad det kan indebære, så er han ikke længere på nogen måde førstevalg i Arsenal og landsholdskarrieren er vel også forbi. Også selv om Lingard er bedre foran mål ned Welbeck
Skrevet af Røret
Fynbo:
Skutter mig til trannel-koret. Lingard er allerede længder foran Welbeck. Han byder ind med noget som ingen andre gør, løb det har du vidst selv nævnt. Det er en mangelvare på det nuværende hold, intelligensen han byder ind med er undervurderet. Ja, han bliver ikke Cantona, Scholes eller hvem du har lyst til at nævne, men han byder ind med em indsats der gør holdet bedre.
Jeg tror ikke han ville fungere som midtbanemand, med tanke på hans spidskompentence ligger i at bryde kæderne og ødelægge systemerne for forsvarsspillerne.
Skrevet af Røret
To følgende kommentarer.
Her tænkes på Lingard som 6/8’er. Og jeg kan ikke huske hvornår jeg har set ham lave en tackling.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lingard som 6´er ville vel være nogenlunde lige så gennemtænkt et træk, som at prøve de Gea på positionen...
Lingard har selvfølgelig sin berettigelse på et United-hold. Er det ikke United dyderne mange herinde har efterspurgt.
Hvad er mere United dyder, end en englænder fra eget ungdomsakademi, der knokler røven ud af bukserne hver gang. Han er og bliver ikke verdensstjerne, men du kan ikke bygge et hold af 11 verdensstjerner. Det er jo i øvrigt heller ikke "The United way" at spille med 11 verdensstjerner. Fletcher, Gibson, O´Shea, Berg etc. Etc er spillere der havde deres berettigelse i truppen.

Lingard som offensiv midt/ wing har absolut en berettigelse i Uniteds trup.
Skrevet af fedefynboen
Crazy

Hvor hører du ordet berettigelse?
Siger blot at han bør omskoles, fordi også jeg synes han er værd at bevare
Han risikerer ellers at blive til overs er jeg bange for.
Og så er der fortsat problematikken omkring Matic og 6´eren, som ingen af jer synes at tage i betragtning.
Skrevet af Toggle
Det ser i øvrigt ud til at vi kan købe alderweireld billigt om få dage - det er vel begrænset hvor meget mere de kan forlange end frikøbsklausulen til sommer. Jeg siger ja tak, hvad siger i?
https://www.theguardian.com/football/2018/dec/27/tottenham-hotspur-toby-alderweireld-deal-release-clause
LUHG
Skrevet af TheUnitedWay
Hvis vi køber Alderweireld, så bør vi sælge en forsvarer.

Mht. Lindgard ser jeg ham som det bedste bud på en højre wing pt. Måske Rashford også er i spil der hvis Lukaku bliver foretrukken som spids, men Mata ser jeg mest som en 10´er.

Generelt har vi mange offensive muligheder således også Sanchez. Måske vi skal sælge ham eller Mata til sommer.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Jelleman666
Toby spiller fast for os og er en vigtig spiller. Det giver absolut INGEN mening at sælge ham nu, i vintervinduet, med mindre nogle vil betale et absurd beløb. Han er for vigtig ift. at komme i top 4 og evt. at lægge pres på Liverpool/City hele vejen.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Røret
Fynbo:
Så du mener ikke, at Lingard tilføjer nok på nuværende tidspunkt? Hvor gammel er han? 25 eller sådan? Med den alder i betragtning og se kompetencer han tilføjer, der afviger så meget fra de andre offensive profiler, synes jeg ikke det giver mening at omskole ham.
Heller ikke selvom Matic har været svagt spillende og måske ikke er den slags 6’er vi ønsker at have på holdet. Nej så hellere investere i en spiller der allerede opfylder de krav som en 6’er skal kunne opfylde. Det er trods alt en af de mest (i mine øjne) vigtige positioner på et fodboldhold.
Jeg tror forresten ikke at han ville komme i nærheden af spilletid som 6’er på noget PL-hold, måske ingengang i de lavere rækker, men hvad ved jeg.
Skrevet af floppyboot
Jelleman666: "Lægge pres på Liverpool/City hele vejen"

Skal det tolkes som at United skulle udfordre netop disse to hold i tabellen, i indeværende sæson?
Skrevet af Thostrup
Tror du ikke nærmere han mener at Toby er vigtig for at Spurs kan lægge pres på de to hold.
Arsenal FC
Skrevet af Jelleman666
Præcis Thostrup.

Lige meget hvad vi kan få for Toby i januar, vil det være peanuts ift. misset CL kvalifikation, med nyt stadion og gæld pga. det osv.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
annonce
0