Snak

Mere indhold efter annoncen
STRAFFESPARK!!!!!!!!!11!
Evra er da også totalt gone AWOL på det mål. Igen. Fint han skrider til sommer. Selv om vi også der mangler en afløser.

Kampen er mere forudsigelig end amen i kirken. Chelsea spiller som en sur røv men vinder alligevel. Blandt andet pga vores Sunday League defending. Januzaj + Rafael eneste opmuntring.

Lille Josés hold spiller så røvsygt at jeg hellere ser Shitty tage det mesterskab. There - I said it!
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Tjah, det er jo gået som forventet resultatmæssigt. Nu håber jeg bare ikke vi falder helt sammen, og får en ordentlig røvfuld, men jeg frygter det. Jeg tror ikke Mourinho er indstillet på at køre den hjem med 2-0, han er stadig bitter over at han ikke fik United-jobbet, så nu skal Moyes knuses.
God start de første 10 min, og så går man i stå. Det har vi efterhånden set mange gange. Chelsea er foran med to, selvom de spiller en sløj første halvleg. En typisk Mourinho-kamp indtil videre. Welbeck bliver aldrig den store angriber.

Straffe?
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
den kan dømmes
Tak for i går, og undskyld
eller var det film
Tak for i går, og undskyld
Det siger jo alt om det defensive niveau, at vi får Chelseas forreste angriber til at virke farlig. Tydeligt, og forståeligt, at Jones er rusten oven på sin skade. Han ser tung ud i mange situationer. Carrick er også særligt i sine defensive aktioner langt fra sit topniveau.

Målet for 2. halvleg må vel være at undgå den totale ydmygelse. Kampen er forløbet fuldstændig efter Mourinhos hoved og en naiv jagt efter at komme tilbage, vil være en åben invitation til Chelseas hurtige omstillingsspillere.

Han vinder ingen skønhedspriser, men lige nu kan man virkelig misunde Mourinhos evne til resultatfodbold. Man sidder jo med indtrykket, at han vil kunne få et effektivt mandskab ud af spillermaterialet Moyes har til rådig i dag. Og det siger ikke så lidt bedømt på 1. halvleg.
20
Forstår godt at det er vanskeligt, men man må vel tage det gode med. Man har trods alt spillet en okay første halvleg og holdt Chelsea væk fra chancer (med to undtagelser), og har i det store hele haft rimeligt styr på kampen.
At man så indkasserer et uheldigt mål og ikke har styr på organisationen da man skal skubbe ud efter et hjørnespark er naturligvis bittert.
Men som helhed har man spillet mere end lige op med Chelsea, så der er vel ingen grund til at ringe med alarmklokkerne.
Havde man Rooney og van Persie klar, så havde tingene nok set noget bedre ud, og havde de været klar hele sæsonen lå man nok også noget bedre i tabellen end tilfældet er. Så kan man tale om bredde og alt det der, men det er altså vanskeligt at erstatte to spillere der er på det niveau. Uanset hvilken klub man så end ser på, så vil det være svært at klare sig uden to så markante offensive spillere.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Jeg synes vi spiller en fin kamp indtil nu, spillerne taget i betregning er jeg overrasket. men er blevet straffet 2 gange af blundere.

Mit største problem er de få chancer vi faktisk skaber, når vi kommer ned på den sidste del af banen. Havde Nistelrooy spillet i dag, havde han stået det rigtige sted og der ville have stået 1-1.

Jeg mangler stadig at at se hvad Moyes vil med dette hold, hvad er det for en spillestil han vil kører? jeg kan ikke se den endnu. Spillerne passer måske bare ikke ind eller også "gider" de ikke. 1 ting skal stå fast, alt pt er individuelle præstationer. Og med de spillere vi har til rådighed taber vi alt i denne sæson. Der er ikke noget genpres, eller forståelse spillerne igennem.
Hvis dette er hvad Moyes kan byde strategisk. jamen så kan han lige så godt blive fyret asap. Jeg håber det lykkedes med nye kræfter, men hold kæft det ser sort ud pt!

Edit: dette her er latterligt....
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Straffe?


Klart straffe ifølge reglerne, men tacklinger i skudøjeblikket bliver sjældent dømt uanset hvor sene eller kluntede de er.
annonce