Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af moos
Den her kamp skulle vi have vundet med 4+. Men vi må bare erkende at vi ikke kan forsvare
Skrevet af Battlegoat
Fuck det her hold, der er kræftedeme så langt mellem gulv og loft det til at brække sig over
Skrevet af Pindhunden
Fred er alt for let at trække væk fra sit område, og han efterlader store huller bag sig. Han er langt bedre til at forsvare fremad, og idag var Pogba langt bedre til at holde os i kontrol på midten.

Vi har brug for Bailley, for der er ingen af de andre i det forsvar, som ofrer sig. De står ved siden og ser bold.

Skrevet af Grønne
Det er uden tvivl De Gea, der giver dem en liv line ved at lave det drop - det giver blod på tanden hos Everton og to minutter efter, wupti, så står den 2-2.

Håber virkelig De Gea har dårlig smag i munden. Han åbnede kampen fuldstændig op med hans elendige drop. Han har lavet så mange drops - det må være Hendersons tur til at få chancen i buret
Skrevet af Toggle
Henderson lavede også et drop sidst. Lad os smide romero ind i stedet
LUHG
Skrevet af Pindhunden
T-United: Det sidste mål er ganske rigtigt først og fremmest en forsvarsfejl, men situationen afspejler alt, hvad der er problemet med De Gea. Han er en kylling og formår at gøre sig så lille som overhovedet muligt, mens han igen håber på, at angriberen rammer det underben, han altid sætter på jorden.
Schmeichel havde smadret ud i ham. Og selvom Henderson desværre har vist meget nervøsisitet her i starten, så er han også langt bedre til at gøre sig stor i de situationer.
Skrevet af Inuk.
Vi mangler da i den grad..

En faxmaskine!
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Et midterforsvar til 110 mio pund og verdens bedst betalte målmand. Alligevel kan ingen af dem forsvare om det gjaldt deres liv.
Til gengæld er kun 2 af 3 deciderede kujoner, når det gælder om at sætte kroppen på spil.
Skrevet af MarcusRashford
Nej Romero er på vej væk, lad os prøve med Lee Grant!
Skrevet af Slettet(300654210904)
En ting er droppet til 2-1. Det er en historie for sig og klassisk De Gea efter 2018. Men en anden ting er at hver eneste dødbold bliver farlig blandt andet fordi De Gea ikke kommer ud til noget som helst. Dødbolde har kostet ufatteligt dyrt de sidste 2 år, og de bliver jo nærmest lukket ind hver anden kamp. En stor del af forklaringen ligger i, at De Gea aldrig kommet ud. Det var dødboldsmål nr. 10 imod i denne sæson i PL foruden straffespark. Jeg kan simpelthen ikke huske hvornår De Gea kom ud og plukkede en bold der ikke ramte ham. Det hjælper selvfølgelig heller ikke at Maguire spiller hele Everton-linjen onside.

Der har været færre hardcore drops fra De Gea i denne sæson end de to forrige, men det at man aldrig ved hvornår han fuldstændig umotiveret kaster bolden ind i eget mål og samtidig er en medspiller for modstanderne ved indlæg og dødbolde gør at jeg efterhånden synes man skal tage er seriøst kig på den position. Om Henderson er svaret aner jeg ikke.
Skrevet af moos
Vi har lukket 30 ind efter 23 kampe og skal nok lukke mindst 50 ind. Spørgsmålet er, hvorfor er vores forsvar blevet så dårligt siden sidste år?
Skrevet af OnSight
Forsvaret har været et af de helt store problemer i denne sæson hvilken man også kan se på vores målforskel.

Målene er nu så småt, men sikkert, begyndt at tikke ind igen imod os med en vis kontinuitet, nu hvor Maguire og Lindelof igen er fast inventar i midterforsvaret. Det er ligesom i efteråret. Håbløst.

Lad mig minde om, at Bailly kom ind i start-11 i december og spillede 6-7 brandkampe, hvor vi da også holder 0´et i 4-5 af kampene - en statistik som vi ikke havde formået i sæsonen indtil da.

Af uransagelige årsager er han nu smidt ud af start-11eren igen, på trods af at det er tydeligt for enhver med 2 øjne, at hans stil passer bedre til Maguire. Grunden til, at Bailly bare skal starte er ikke blot at han bringer noget hurtighed og aggressivitet ind i forsvaret når han spiller (som Lindelof ikke besidder), - men han gør også Maguire til en bedre spiller end Lindelof gør.

Lindelof er måske marginalt bedre med bolden sammenlignet med Maguire og Bailly. Men forskellen hvad angår evner iht. boldomgangen mellem de 3 midtersvarere er på ingen måde så stor, at det berettiger at Lindelof skal starte inde.

Hvis Bailly havde startet inde i dag, kan jeg garantere at mindst 1 af Evertons mål ikke var blevet til virkelighed.


Skrevet af trannel
Udover at de individuelle kvaliteter bare ikke er der, så er dette også noget der skal arbejdes med på træningsbanen. Her fejler OGS og co. også. Defensive dødbolde er vi hysterisk ringe på.

Så er det selvfølgelig grinagtigt at se Fynbo insistere på Lindeløf er United materiale, men det er det så sandelig også at se andre tro problemerne løser sig ved at stille med Bailly. Ingen af dem er gode nok. Det er Maguire heller ikke.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Drux91
OnSight
Du er godt med på at Bailly er skadet ikk?
Skrevet af Drux91
Vi har lukket et mål færre ind end Fulham, der ligger under stregen. Det er imponerende ringe
Skrevet af Toggle
Der var engang hvor vi havde managers som mourinho hvor man var ved at falde i søvn over manglende spænding i kampene. Vi har spillet 23kampe og der er alt i alt scoret 79mål i de 23 kampe. Vi er det mest scorende hold i premier league og vores forsvarsspil er en omgang indianerfodbold. Det er ikke mangel på underholdning vi skal klage over i hvert fald. Så er spørgsmålet bare om hvem der gerne vil se os mere kyniske og kedelige end det vi ser lige nu. Super underholdende mål vi scorer. Og super underholdende at et tophold i premier league kan stille med 5 (4) lilleputspillere i bagkæden.
Jeg er nok mest i det kor der kunne ønske sig en anden målmand som har noget tilstedeværelse og autoritet - fx Schmeichel ville pynte. Og så en ordentlig forsvarsgeneral - der bringer noget ro og overblik ind og ikke mindst er en vinder i stil med Bruno. Fik vi de to must-have positioner udfyldt samtidig med en Nice to have 6er, hø back og hø kant med flair og kreativitet så ville det være perfekt. Jeg er dog helt med på at man ikke bare går ud og udskifter 5mand i et transfer vindue, men det er tydeligt at det er bagkæden der behøver mest.
LUHG
Skrevet af Pindhunden
Efter første halvvej tænkte jeg , at vi for en gang skyld virkede dominerende og i kontrol. Jeg tænkte faktisk også, at vi var blevet bedre som hold og måske kunne blive 2´ er i ligaen.
Men det er jo en illusion, for der er så mange fejl bygget ind i dette hold.
Dagens spiseseddel er fejl:
1. Obi-Wan og Maguire formår begge at ophæve en offside uden selv at kunne redde situationen. Heldigvis koster kun den ene fejl et mål.
2. De Gea laver en stor fejl ud af ingenting og viser sig igen som en introvert kylling, som forgæves forsøger at anlægge sig et skæg for at se voksen ud.
3. Maguire lægger sig ned og spiller på et frispark. Everton er pludseligt ved at score.
4. Maguire og Lindeløf prøver igen igen at heade til den samme bold, og det ender med at Lindeløf snitter den videre, i stedet for at Maguiren kan heade den væk. James scorer også, fordi Fred ser bold i stedet for at følge sin mand.
5. Tuanzebe bliver smidt helt kold ind til et enkelt minut og når at begå et tåbeligt frispark og placere sig skidt i feltet ved den efterfølgende scoring.

Og ja, fejl sker, men der er bare så mange af dem hos os. Selv i 9-0 kampen havde Southampton jo let ved at spille igennem til chancer et par gange.

Skrevet af uden_benskinner
united tabte kampen fordi forsvaret ikke har niveauet. angrebet gjorde hvad de skulle men for maguire & lindeløf har bare ikke niveauet til en klub der skal spille med om mesterskabet, længere er den bare ikke.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(300654210904)
Når nu kynisme og kedelig bliver nævnt kunne jeg godt tænke sig at man var mere kynisk i overtiden. Ikke forstået sådan at man så snart man kommer foran 1-0 stiller sig ned i eget felt, lukker øjnene og håber på det bedste. Men at man simpelthen evner at tage kyniske og kedelige beslutninger i overtiden.

Der var flere eksempler i dag. Efter de 90 min er gået ender en løs bold hos en upresset De Gea. Jeg har set United være bagud nok gange efter 80 minutter til med sikkerhed at kunne sige, at enhver målmand i PL i den situation havde lagt sig ned over bolden, rullet et par gange og taget 30 sekunder af uret. De Gea skynder sig at tage bolden, vender sig og sætter hurtigt i gang. De Gea har frispark efter 4 minutter af overtiden. Han sparker den op imod en træt Cavani til en 50/50 duel istedet for at spille en forsvarspiller eller tyrer den op imod hjørneflaget. Cavani taber duellen og Everton kommer op i den anden ende. Bissaka har bolden i 4-5 minutters overtid og fuldstændig upresset smider han den direkte hen i fødderne Everton spiller istedet for at give den et tjat mod frimærket hvor Cavani var på vej hen eller spille en en simpel aflevering til siden. En af de to sidste situationer fører direkte til frisparket.Det virker måske som flueknepperi, men de små ting er afgørende hvis man vil spille med i den helt sjove ende, og der bliver simpelthen taget en kavelekade af dårlige, unødvendige og paniske beslutninger. United formår virkelig at gøre det hektisk og panisk for sig selv. Jeg synes ikke engang Everton pressede United tilbage, der var tonsvis af muligheder for at tage tid af uret i overtiden og dræbe kampen, men istedet valgte flere at spille som om man har rigtig travlt og man giver Everton bolden tilbage konstant.
Skrevet af Pindhunden
TommyfraThailand:
Jeg er meget enig. Men bortset fra Shaw har vi ingen boldfaste og cool spillere, der kan tage temperaturen af kampen og som ledere tage gode beslutninger på vegne af holdet. Matic er nok den, der kommer tættest på, men han er jo ikke fast starter. Resten er sgu lidt hovedløse kyllinger, som spiller vinderbolden det meste af tiden eller går i panik, når de er presset.
Vores næste indkøb til fx 6´eren og det centrale forsvar bør indeholde de kvaliteter, så de kan hjælpe holdet, når det brænder på.
annonce
0