Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yildis
@Badazz:

Som jeg husker det (jeg kan sagtens tage fejl!), så var Brunos ´form´ allerede nedadgående inden Ronaldo kom til?


Min egen fortolkning er, at Bruno Fernandes ankom til EM-slutrunden i fin form, floppede totalt og så stille og roligt skulle "samles op" igen i United. Lidt som De Gea efter VM i 2018, selvom det så tog sidstnævnte tre år at finde tilbage til storformen.

Bruno startede så sæsonen med et hattrick mod Leeds, og med endnu et mål mod Newcastle i fjerde spillerunde havde han alligevel scoret 4 mål i 4 kampe. Umiddelbart en fin start oven på et skuffende EM.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Battlegoat
så ifølge flere medier, vil halvdelen af holdet sælges og andre steder brokker spillerne sig over rangnick og hans nye trænere ... de spillere burdes simpelthen smides ud på røv og albuer
Skrevet af Poboy
Fakta fra sidste sæson. Vi havde ikke problemer med at score mål. Greenwood scorede mål. Rashford scorede mål. Bruno scorede mange mål. Cavani var giftig og scorede mål når han spillede 9´er..desværre er han blevet lidt skrøbelig, så han spillede ikke så tit. Generelt set fungerede det offensive spil nogenlunde acceptabelt.

Hvis man sammenligner det med denne sæson, er der en stor ændring samt en mindre. Ronaldo og Sancho. Selvfølgelig har Ronaldo haft en indflydelse på det offensive spil, og alt tyder på, det ikke er til den positive side. Vi scorer færre mål og skaber færre chancer. Ja han scorer mål, men det er der ikke andre der gør. Så Ronaldos mål erstatter absolut ikke vores mål fra sidste sæson. Det er fuldstændigt irrelevant hvilken type mål han scorer.

Er Ronaldo alene ansvarlig for vores ringe offensiv...nej, men han er en væsentlig faktor ift. hvorfor det ikke fungerer. Derudover er han bare ikke den gode tilføjelse til en trup, der kæmper med individualisme, klikedannelse, ego´er og manglende selvtillid.

Derudover er jeg enig i, det er sørgeligt vores trup tilsyneladende ikke er kommet videre fra børnehaven. Vi er dog selv tildels ansvarlige for det, pga. De idiotiske kriterier vi åbenbart har, for at belønne spillere der udfører deres job middelmådigt og derunder, med guldrandede kontraktforlængelser og lønforhøjelser.

....vi ved jo alle hvad der sker med børn der i lang tid bliver belønnet for ingenting....hvorfor skal jeg yde en indsats?...det går jo meget godt alligevel...
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af TheUnitedWay
Havde vi ikke problemer med at score mål? Hvordan i al verden spillede vi så 0-0 med Villa Real over 120 minutter.

Stop nu med at romantisere sidste sæson bare fordi vi er endnu ringere nu.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Poboy
Jeg romantiserer intet....modsat dem der romatiserer Ronaldo. Jeg konstaterer bare, at vores største problem sidste år var ikke at score mål. Fakta er vores mål gennemsnit sidste sæson var næsthøjest i PL. I CL gruppen scorede vi en 1/3 flere mål end i år.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Mkarner
Fakta fra sidste sæson. Vi havde ikke problemer med at score mål. Greenwood scorede mål. Rashford scorede mål. Bruno scorede mange mål. Cavani var giftig og scorede mål når han spillede 9´er..desværre er han blevet lidt skrøbelig, så han spillede ikke så tit. Generelt set fungerede det offensive spil nogenlunde acceptabelt.


Greenwood lavede 12 mål på 52 kampe (7 i PL)
Rashford lavede 21 mål på 59 kampe (12 i PL)
Cavani lavede 17 mål på 40 kampe (10 i PL)
Bruno lavede 28 mål på 58 kampe (18 i PL)

Kun Bruno havde en god sæson sidste år, Cavani havde en OK sæson, Greenwood var på ingen måde en målscorer som man håbede fra hans debutsæson.

Bruno lavede "kun" 3 mål og 1 assist i de sidste 13 kampe i PL i 20/21 sæsonen. Hans vanvittige form var allerede begyndt at falde der.

Jeg er igen enig i at Ronaldo ikke muligvis er en styrke, men de andre er på ingen måde proven målscorer som alle vil gøre det til. Sidste år blev vi holdt oppe af Brunos vanvittige form, men den begyndte allerede at falde sidste sæson (hans G/A gjorde ihvertfald)

Forskellen er også at Rashford er forsvundet fuldkommen, han lavede trods alt 11 assist i PL, samme som Bruno. Martial lavede 4 mål og 6 assist, i år har både Rashford og Martial været fuldkommen ringe. Det er jo ikke Ronaldo der har gjort det, de burde kunne finde en af verdens bedste boksspillere i historien i ny og næ.

Selv Daniel James lavede 3 mål på 15 kampe, den vanvittige investering i Sancho som ikke bare skulle erstatte James men decideret outshine har lavet 1 mål i 16 kampe.

Offensiven er helt klart dysfunktionel, uden tvivl, Ronaldo har i de seneste kampe været piv ringe, men at sige de andre ville træde til uden ham er der hvor kæden springer af for mig, for ingen af dem (pånær Bruno som allerede havde formdyk i G/A i den sidste halvdel af sidste sæson) er målscorer på regulært plan.

Cavani er muligvis, men har i år været skadet eller bare utrolig uskarp (2 mål på 8 kampe i PL i år)

Ronaldo er topscorer i klubben, delt 2. plads på assist, det nærmere de andre som har været utrolig lidt afgørende end det er ham som skal bære den skyld.

Det dog nemmere at være efter ham, og igen jeg vil ikke forsvare hans seneste kampe, for det har været under al kritik, men at sige de andre ville træde til er jeg dybt uenig i.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Mr. Pink
Uniteds elendige målform, skyldes naturligvis, at angriberne slet ikke har tur i den, men se dog på, hvad de har - eller ikke har - at arbejde med.

Midtbanen er håbløs og det samme er Uniteds backs. Forfærdelige indlæg, forfærdelige dødbolde og ingen løb for boldholder.

Er stadig lettere chokeret over, hvor rædderligt det var mod Wolves.
United burde præstere bedre med nyt blod på trænerbænken.

Hvis det passer, de brokker sig over træningen, så fyr dem
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
Ronaldo er topscorer i klubben, delt 2. plads på assist, det nærmere de andre som har været utrolig lidt afgørende end det er ham som skal bære den skyld.

Jaja. 8 mål, han gør da alt for at vise han hverken er nutidens eller fremtidens mand.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Skal vi ikke have hele historien med?

8 mål i PL: Check.

Og så lige 6 mål i de første 5 kampe i CL inden han ikke spillede den sidste mod YB.
Pånær scoring i den første YB-kamp, var de alle pointgivende.
Skrevet af Poboy
@mkarner...jeg ved ikke lige hvad din pointe er? Sidste år bidrog mange flere spillere til at score mål, og vi scorede flere mål gennemsnitligt, end vi har gjort indtil videre denne sæson....rigtigt eller forkert?
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af LP_
Jeg må indrømme, at jeg er lidt træt af den her "Ronaldo er problemet"-sang.

Det her er selvfølgelig lidt (for) forsimplet, men hvis verdens bedste målscorer nogensinde hæmmer holdet, så er der noget galt med taktikken, for fodbold handler jo for pokker om at score mål, og det burde være en gave til ethvert hold at få så dygtig en målscorer med ombord.

Jeg er også enig i, at sidste sæson bliver romaniseret, hvis det den bliver udlagt som om vi ikke havde nogen problemer med at score mål. Jeg synes ofte vi sad herinde og diskuterede, hvordan vi havde det svært mod modstandere der pakkede sig dybt, hvordan vores højre angrebsside var intet-eksisterende og hvordan en rendyrket målscorer ville være tiltrængt, så vi ikke var så afhængige af især Fernandes.
Skrevet af Den Trætte
Hold kæft hvor er det nemt bare at give Ronaldo skylden men ærligt talt

Hvis man ikke kan se det som en gevinst at få en af verdens bedste spillere nogensinde i sin trup og som medspiller, burde man eddermame træne med reserverne, det er da det mest stupide jeg nogensinde har hørt.

Det er sku da ikke Ronaldo der tvinger Rashford til at træffe den ene katastrofalt idiotiske beslutning efter den anden. Det er ikke Ronaldo der afgør at Sancho skal drible i blindgyder hver gang han har bolden, det er ikke Ronaldo der gør Maguire til den dårligste spiller i PL og at man allerede efter en kamp har en større del af den engelske fanbase der hellere ser Phil Jones ?

Vær nu lige lidt realistisk.

De her spiller er så fkcing forkælede at de kan skride hvis de ikke kan slutte op om manageren og holdet.

Jeg spiller hellere med ungdommen end det her lort vi ser på hver uge.

Vi er en flok hyleunger uden nogen form for mandom i os (vores trup)

Den her trup har kostet 3 managers jobbet nu, hvornår er det nok?
Skrevet af Mr. Pink
Vel brølt, trætte.

Jeg er meget enig i, at noget i truppen er helt, helt galt.

Uden BF gode sæson, havde United ligget i midterfeltet.

Verdens næstdyreste trup!

Indkøb for milliarder.

Gigantiske lønninger - de højeste i verden?

Hvad fanden foregår der?

Forkælede primadonnaer stort set hele vejen rundt.Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
Jamen Lp. Hvordan har Ronaldos tilbagekomst hjulpet med at løse de problemer du ridser op? Før kunne vi tabe med et mål imod et kompakt bundhold, nu taber vi med flere mål.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Den her trup har kostet 3 managers jobbet nu, hvornår er det nok?
Det lyder næsten som EFB ;)
Men jeg er enig, hvis spillerne ikke kan klare at det gør ondt så skal de ikke spille. Jeg spiller hellere med 11 Phil Jones og Scott McTominay hvor vi ved at de spiller med hjertet hver gang. Tænk hvis alle spillerne bare gjorde det. Jeg vil hellere se et hold spille med hjertet hver gang og så må mål, sejre og poleret spil være sekundært til det.
Jeg håber hvis rygterne er sande at de 11 lejesoldater der brokker sig bliver sendt hen hvor peberet gror.

Mirror og sky er i øvrigt begyndt at nævne Ruben neves som transfer mål. Det lyder som drøm der går i opfyldelse. Mon ikke 3 portugisere kan lokke ham til?
LUHG
Skrevet af DanishBhoy
@Toggle

Der er bare to af dem (Ronaldo og Bruno) der ikke passer ind i RB stilen og skal væk, hvis Man Utd skal lykkes med det- men Dalot kan vel godt spille presspillet ;-)
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Mr. Pink
"The fans probably think the players are not fit enough to put Rangnick´s plans into action.

"That is so untrue. Certain players have just lost that knack and desire.

"Plus, there is a belief within one section of the squad that some players get selected, regardless of their displays.

"So everything is a complete shambles."

Flot! (Såfremt man stoler på udsagnet)

Enig, Toggle.

Langt hellere 11 Phil Jones end den ene ugidelighed og indifferente efter den anden.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Det er absurd med denne slappe og uprofessionelle indstilling i truppen.

Det rejser imidlertid også spørgsmålet om OGS reelt har skabt den bedre stemning/optimisme og holdånd, der så længe blev godskrevet nordmanden.

Fundamentet har i hvert fald ikke været særlig robust, hvis nye krav fra en ny manager allerede inden for den første måned kan udløse disse problemer i truppen.

Lad os nu få den endelige udrensning selvom forventningerne før sæsonen var højere (trods mangler på midtbanen).

Skrevet af fedefynboen
"Det er absurd med denne slappe og uprofessionelle indstilling i truppen.

Det rejser imidlertid også spørgsmålet om OGS reelt har skabt den bedre stemning/optimisme og holdånd, der så længe blev godskrevet nordmanden."

Den første konstatering kan man umuligt være uenig i.
Om det andet, så syntes det åbenbart at det var hvad OGS gjorde. Det han aldrig lykkedes med, var at kombinere det bedre humør med en musketéragtig holdindstilling.
Du har selv Scholes, blandt andre, fremhævet og problematiseret forholdet mellem individualiseringen og dens modstykke - teamspirit.

Det individuelle har alle dage været en væsentlig del af Uniteds såkaldte DNA og OGS så ikke, at spillet nu om dage går så hurtigt, at der ikke er plads til den romantiserede individualisering. Det er en meget konservativ mastodont vi har med at gøre og nødvendige tilpasninger til nutid og fremtid foregår umådeligt trægt.
Vil også mene at Mou ikke blot fortsatte i det individuelle spor, men reelt støbte videre på fundamentet for det kollaps teamspirit i vores klub nu lider under.
Kaste spillere under busssen i fuld offentlighed bidrager i hvert fald ikke til harmoni og fællesskabsfølelse i truppen. Spillestilen under Mou var ligeledes umådeligt individualiseret. Spørg bare Pogba, som under portugiseren blev bibragt en total defekt indstilling. Ak ja.

Der er for mig ingen tvivl om at gode hold nu og i fremtiden skal bestå af teknisk dygtige spillere, der ikke har personlig succes øverst på dagsordenen. Vi har adskillige, der teknisk ikke har den ønskede standard og måske endnu flere med et forkvaklet syn på hvad bør prioriteres.
Vil i min optik være naivt at tro at Rangnick sådan overnight kan ændre på det, helt som det heller ikke lykkedes for OGS.
Synes man kan sige at tyskeren nu i det mindste har bedre mulighed end OGS havde for at statuere eksempler for positiv adfærd i holdets tjeneste. Pogbas og Fernandes´ "positive" bidrag har over lange stræk været med til at fastholde det forkvaklede mønster og det vil være et sted at starte, at lade d´herrer få silkesnoren.
Med mindre, selvfølgelig, at piben får en anden lyd.
Uanset skal vi nok ikke forvente en turnaround lige foreløbig.
Man kan endda sige at det vil være kontraproduktivt om det sker. For det vil skygge for den nødvendige mentale ændring.

Mange har anført at det da ikke kan være negativt at vi nu har Ronaldo, som øjensynligt vedbliver med at score. Men i forhold til at ændre spillernes indstilling til det bedre, er han for mig den rene gift.
Supertankere tager tid at ændre kurs for, men det er hvad må og skal ske.
Ud af vagten med de der ikke helhjertet går ind for musketértanken. Uanset hvad de hedder.
Skrevet af LP_
Jamen Lp. Hvordan har Ronaldos tilbagekomst hjulpet med at løse de problemer du ridser op? Før kunne vi tabe med et mål imod et kompakt bundhold, nu taber vi med flere mål.

Jeg køber ikke præmissen, Inuk. Det ville jo forudsætte, at 10/11 spillere leverer på et identisk niveau med sidste år, og vi så bare havde skiftet Ronaldo ind på toppen. Det er jo langt fra tilfældet. Det er der faktisk nærmest ingen, der har gjort. Det er ikke for at hænge ham ud, men det bedste eksempel er næsten Luke Shaw, der var en af holdets bedste spillere i sidste sæson og vel en af de bedste backs i verden. I denne sæson har han været en skygge af sig selv. Der er vel ingen der seriøst vil påstå, at Ronaldo har haft noget med det at gøre?
annonce
0