Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LP_
Jeg skal da love for, at vi fik tisset på Thomas Franks sukkermad i går. Han faldt helt ned på et niveau af bitterhed, som ellers plejer at være forbeholdt Mourinho. Han virkede personligt fornærmet over, at de ikke bare fik tildelt de 3 point ved halvlegen og at Rangnick havde vovet at ændre den formation, der har været så pivelendig i den første måned. Selvom det egentlig var varslet på forhånd.

Og nu tror jeg ikke, han mente noget ondt med Sancho-kommentaren, hvor han kom gevaldigt galt afsted, men han ser bare ikke så heldig ud uanset.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg kan nu godt forstå bitterheden. Matias Jensen skylder i den grad kvajebajere.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af LP_
Åh, jeg kan skam godt forstå, hvis han ærgrer sig. Det tænker jeg dog godt man kan udtrykke uden at kalde modstanderen heldig, blande sig i hvem modstanderen har udtaget til kamptruppen og at klandre modstanderen for at skifte formation. Det er nok hverken første eller sidste gang, han kommer til at tabe en kamp, han føler, de skulle have vundet.
Skrevet af McMoniz
Det klæder absolut ingen at være så bitter og forurettet uanset hvor ufortjent man synes er nederlag er. Mourinho har med rette fået mange hug for den slags nedsmeltninger, uanset hvor uretfærdig verden end har måtte værre.

Og når Frank så nævner at ingen har smadret United som Brentford gjorde i første halvleg, så skulle man næsten tro han han ikke har set United spille i denne sæson. Det er mere reglen end undtagelsen. Det er de færreste hold, lige fra Watford til City, der ikke har formået at ligne en potentiel Champions League vinder mod United.
Skrevet af KasperK
Jaja, det er fint at være bitter, når man burde være foran.

Jeg synes dog, at der sniger sig nogle kedelige symptomer ind hos Frank.

Det er ved at blive lidt for meget proces og "the Brentford-way" og en eller anden af de 5 danskere stod også efter kampen og snakkede om xG stats.

Måske de skulle prøve at se de næste fodboldkampe, som en begivenhed der varer 90+ minutter og handler om at lave flere mål end modstanderen.

Nå, lækkert med en sejr dog :)
Skrevet af Slettet(440030220202)
Et meget langt skriv om mine tanker fra gårsdagens kamp:
433 giver tydeligvis mere kontrol i boldbesiddelse, hvis man glemmer de helt uforklarlige boldtab som tit sker helt upresset. Det hæmmer dog også offensivt, men jeg mener helt klart at det er der man skal starte og bygge udfra. Angrebs- og løbemønstre skal trænes nu hvor man spiller uden 10´er. Det tekniske niveau og mængden af fejlafleveringer var dog rystende at overvære især i første halvleg. Men intet nyt der..

Midtbanen
McTominay og Fred leverer begge to sjovt nok gode ting i den friere 8´er rolle hvor især McTominay er eminent til at drive bolden frem når han får plads. Fred med et flot oplæg til 1-0 målet. Boldomgangen bliver aldrig perfekt fra nogen af dem.

Som 6´er uden bold er de katastrofale og fylder slet ikke nok. Jo længere de er fra eget mål jo bedre. Få dem skilt ad via en 6´er signing der modsat Matic har benene til 90 min. Så må de kæmpe om den sidste box to box 8´er ved siden af Bruno.

Bruno med en stærk anden halvleg, men det er tydeligt at han simpelthen ikke kan lade være med de der umulige guldbolde på 30 meter. Stadig for mange sløsede afleveringer og dumme boldtab. Det kan ikke være teknikken og overblikket der fejler.

Forsvaret
Udover det helt åbenlyse med at de virker nemme at ryste og der tydeligvis mangler noget rygrad og selvtillid der kun opstår via gode præstationer og clean sheets, så er jeg fint tilfreds med nuværende CB makkerskab. Der vil nok altid være problemer på dødbolde og indlæg så længe man har Lindelof og De Gea sammen, men jeg ser Varane og Linde som de to bedste CBs der komplimenterer hinanden bedst i nuværende trup.

Backs… Hvor skal man starte? De to der starter igår er ikke gode nok. Defensivt sejler de begge rundt i flere sekvenser og virker slet ikke til at kunne positionere sig ordentligt.

Offensivt kommer der alt alt alt alt for lidt fra de to, men især Telles. Med en ekstra midtbanespiller i stedet for 2 angribere skal der simpelthen komme mere fra backs. Se bare på Pool og Citys 433 systemer hvor backs er essentielle. Deres udgangspunkt i possession er alt for langt tilbage (bange for at midtbanen pludselig mister bolden upresset og de skal tage et langt tilbageløb??).

Kom Telles til baglinjen en eneste gang? Jeg bliver så uendeligt træt af at se de ligegyldige tidlige indlæg han slår ind mod en opdækket Ronaldo hver gang han får en smule plads. Der tilbyder portugiseren trods alt lidt mere variation i sit offensive output til højre.

Angrebet
Der mangler helt naturligt flow og løbemønstre i offensiven der som forventet ikke får skabt nok i etableret spil. Midtbane og backs er dog som omtalt en stor del af problemet.

Elanga spiller egentlig en anonym kamp indtil hans flotte og vigtige 1-0 scoring men arbejder hårdt for det. Han må være førstevalg så længe Rashford og Sancho spiller som de gør.

Sancho havde iøvrigt bedt om fri til kampen pga begravelse/dødsfald i familie eller vennekreds formodentligt. Helt fair.

Greenwood mangler selvtillid men prøver stadig en masse og får et tiltrængt mål. Han mangler stadig presence i feltet og kommer sjældent frem til gode chancer han ikke selv skaber via driblinger eller på simple omstillinger. Han skal lære løbene uden bold hvis han vil blive en verdensklasse 9´er.

Ronaldo diskussionen vil nok fortsætte men hvis man sammenligner med Cavanis ringe præstation mod Villa, så skal han stadig være førstevalg.

Der er dog helt sikkert en eller anden irriterende forventning fra hans holdkammerater om at hvis de bare smider bolden ind i feltet i nærheden af ham så skal han nok redde dem. Hans tilstedeværelse burde istedet give mere plads til kanterne, men det ligner ikke at der er andre end Ronaldo og Bruno der tør tage ansvar. Han skal være toppen af kransekagen der sparker kuglen i kassen, men spillet skal ikke bygges op om ham som det er nu.

Fint at Rashford får scoret, men hans ligegyldige lunten med friske ben når Brentford havde bolden til sidst, samt at han trækker sig fra næsten alle 50/50 dueller er et skidt tegn på en spiller der kæmper med noget mentalt.

Rangnick
Jeg synes egentlig at selvom de fantastiske danske "eksperter" i studiet og i kommentatorboksen bliver ved og ved med at nævne gegenpress, at han er kommet frem til den rette konklusion: Spillerne er ikke til den spillestil, ej heller til hans foretrukne 4222.

Jeg tror og håber at han har indset at han ikke får trænerjobbet permanent, men nu gør klar til næste træner som forhåbentligt er Ten Hag og hans 433. Så må Fynbo krydse fingrer og tæer for at Ajax stilen kan fungere i den hurtigere og mere fysiske PL. Jeg tror det.

Jeg kan dog ligesom tilfældet var med OGS undre mig noget over hans brug (og mod AV) manglende brug af udskiftninger. Det burde ikke være nødvendigt at skifte til et 5 mandsforsvar ved 2-0 mod en oprykker, bare fordi de klokkede i det mod Villa.

Andet
Frustrerende attitude af CR7 at han kan blive så sur over at blive sparet ved 2-0 når man spiller igen på lørdag i en livsvigtig kamp hvis man skal gøre sig nogle forhåbninger om at følge med Contes Spurs om 4. pladsen.

Dødbolde. 0 mål på hjørnespark i PL denne sæson som det eneste hold i ligaen. Over 100 hjørnespark taget vel at mærke. Man burde jo nærmest købe Ward-Prowse alene af den grund.

Defensivt rystende usikkert som man kunne forvente med en svag keeper i luften mod et fysisk hold som Brentford. Dog lysår foran sidste sæsons dødboldsvanskeligheder.

Hørte kommentatoren nævne i deres kamp i søndags at Liverpool havde scoret på 7 hjørnespark på trods af at gennemsnitshøjden vel er mindre end Uniteds. Dog ikke noget jeg personligt har faktatjekket.

tl;dr til de dovne der ikke gider læse de lange indlæg:
433 good!
KØB EN 6´ER!
Backs….
Dødbolde: suk
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Yildis
tl;dr til de dovne der ikke gider læse de lange indlæg:
433 good!
KØB EN 6´ER!
Backs….
Dødbolde: suk


Kunne du ikke have skrevet dette først? Så var jeg sluppet for at læse det hele.... :/

Spøg til side, jeg er grundlæggende meget enig i din analyse.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af BottledIt
@Squishy

Velkommen tilbage :-)

Jeg er egentlig enig i det meste, dog ikke i at Dalot var dårlig defensivt igår. Jeg synes faktisk han var god.
Offensivt var der for lidt men i forhold til Bissaka er der trods alt mere.

Telles er bare ikke god nok, vil faktisk mene at Williams er bedre. Jeg håber at både han og Laird får chancen som direkte backups næste sæson. Så kan man slippe Telles og Bissaka videre.

Midterforsvaret er de to bedste i truppen men ikke en titel vindende kombination.

Jeg synes stadig vi mangler både en 6´er og en 8´er. Begge skal være gode defensivt og boldfaste.

Derudover har vi en offensiv som på papiret ikke mangler noget, udover løbemønstre, specielt uden bold.

Angående dødbolde lægger jeg også mærke til at både Telles og Fernandes har en tendens til at lægge dem lavt ind, tit når de ikke forbi første skanse. Det er simpelthen udueligt. Høj bold indadskruet til bagerste del af boksen burde give noget.

4-3-3 er nok det der fungerer bedst, også i forhold til de evt. Træneremner der snakkes om. Men der er generelt alt for lidt bevægelse foran boldholderen, det bliver for statisk, lidt ala under Van Gaal. Jeg kunne også godt tænke mig at se lidt flere førstegangsindlæg i stedet for man altid standser op og prøver at udfordre eller venter på overlap fra backen.
Skrevet af fedefynboen
Squishy - Jep, jeg melder mig også i koret. Godt du ikke er strandet i Covidland -:

Har det også som Yildis m.fl. Enig i det hele, stort set.
Tænker særligt på det overordnede, at Rangnick har indset vi ikke har truppen til hans vanlige opstilling og strategi.
Men også centerforsvaret og backs er jeg helt enig i.

Når Brentford i går kunne komme til da mange chancer de gjorde, så mener jeg også at det skyldtes de adskillige horrible boldtab fra vores side.
Lidt længere fremme på banen virker McFred mere frigjorte. Men de første afspil efter bolderobring var fra begge og fra backs under al kritik. Ufatteligt at Brentford ikke scorede mindst et par kasser i første halvleg.

Det bringer mig derhen, hvor De Gea naturligvis skal roses for at være bedste mand.
Tæt forfulgt af McT, Varane og Lindelôf.
McT skal, trods de mange dybe afspilsfejl, roses stort for i min optik at spille sin måske bedste offensive kamp nogensinde. Mindre overraskende er det at Varane og Linde var gode. Begge intelligente spillere, dygtige på klatten og deres samarbejde synes at blive bedre og bedre.

Er der ét lillebitte sted hvor jeg ikke er helt enig med dig, så er det omkring Rashford. Han er slap defensivt dog, men jeg syntes han i går så bedre ud end længe.
Selvfølgelig var Brentford mere medgørlige, da han kom ind og naturligvis tæller en kasse også positivt. Men jeg syntes han virkede mere viril og opportunistisk, end set længe. Det må gerne vare ved.
Noterer mig også at Fernandes ikke bliver dissekeret af dig. Hvad vel skyldes at det er sket så mange gange at det bliver lidt trættende at blive ved.
Jep, han scorer og lægger op. Men hvis man skulle lave en statistik over hvor mange chancer og kasser han også forårsager den anden vej, går det sgu nok nogenlunde lige op.
Velkommen hjem!
Skrevet af LP_
4-3-3 havde været perfekt til de spillere vi har i vores trup nu, hvis vi altså havde haft en dygtig 6´er.

Det har vi ikke, og derfor ved jeg heller ikke, om jeg tror, at Rangnicks nye kurs er for good, eller om det kun lige holder et par uger, indtil modstanderne finder ud af at omstille sig til det. Det ser dog helt sikkert bedre ud end den 4-2-2-2, som vores spillere i hvert fald ikke kunne finde ud af.

Jeg kan sagtens forestille mig, at vi om et par uger må konstatere, at ingen af vores centrale midtbanespillere evner at ligge "alene" som ankeret, og vi derfor må gå tilbage til to dybe centrale midtbanespillere igen.
Skrevet af Mr. Pink
Velkommen tilbage, Squishy!

Jeg er fuldstændig enig i dit skriv, og det er jo ikke langt sammenlignet med fynboens standardskriverier, fniz.

Det er deprimerende læsning, selvom jeg er bevidst om alle de nedslag, du pointerer.

4-3-3 fungerer med nuværende spillere ok, men der er stadig absurd utilfredsstillende attitudeproblemer i forhold til bevægelse, tilbageløb og udstråling. Du nævner selv Rashfords lunten tilbage, så selv Pogba ville kunne konkurrere med ham.

Over 100 hjørnespark uden mål siger jo alt.

Tekniske fejl (selve sparkene) kombineret med en pinlig lede ved at opsøge chancen og kaste eller vove sig ind i hovedstødsduellerne.

Decideret pinligt.

Der skal hentes en stjerne-sekser samt en fremtidig stjerne til pladsen.

Helt enig i, at McT var fin i går i sine fremadrettede løb og drive med bolden.

Er der nyt omkring Ten Haag?

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Deler dine forbehold LP

Det er dog også muligt at Shaw vender styrket tilbage og derved både styrker offensiven og det dybe afspil. Telles var vel dårligste mand i går, så det skifte vil nok ske snart. Lad os håbe Shaw er motiveret også til at løbe mange meter langs linjen og ikke som (tror jeg) påpeget af Martin Jørgensen.
På den led kan de åbenlyse mangler ved McFreds 6´er rolle måske minimeres yderligere.
Skrevet af Poboy
@squishy...enig i det meste....idog ikke enig i Ronaldo betragtningen. Cavani var ikke god mod Villa, men han løber og presser og skaber plads til Bruno. Bruno virker tværtimod hæmmet med Ronaldo på banen.

Derudover er en 6´er ikke nok...med mindre Garner kan udvikle sig til en habil reserve. Jeg mener også vi skal have en ny 8´er. McFred vil altid være reserver for mit vedkommende, hvis vi har ambitioner om at være med hvir det er sjovt igen.

Fedt at rangnick går ud og sætter rangordenen på plads overfor Ronaldo...altid holdet og resultatet først....primadonnaer sidst. OGS havde ikke turde gøre det.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Slettet(440030220202)
Haha jo tak!
Til dem der bliver for frustrerede på kampdage, som jeg selv, kan det varmt anbefales at slukke TV´et med det samme og lægge United på hylden istedet for at deltage herinde. Intet ondt ment om de deltagende i løbet af kampen!

Jeg er selvfølgelig helt med på at 433 kræver en bedre 6´er end Matic og McFred før man for alvor kan satse på sådan en formation. Man må dog også forvente at der bliver købt ind på den position senest til sommer, og jeg tænker nu lidt mere langsigtet end bare nu og her når jeg skriver som jeg gør. Top 4 virker ikke realistisk uden forstærkninger, så jeg håber at Rangnick starter kursen mod næste sæson allerede nu. En bedre 8´er vil helt rigtigt også kunne bruges selvom det slet ikke vil have samme gevinst som en ny 6´er.

433 burde lige nu være mere "defensiv" end den normale 4231 hvor Bruno jo reelt var mere angriber end midtbanespiller. Derfor tænker jeg også at man som udgangspunkt vil stå mere kompakt, men at det også vil gå udover offensiven da man mangler en mand længere fremme. Kontrol og balance er dog i nuværende forfatning vigtigere end flot poleret angrebsspil i min optik. Brentfords chancer opstår som Fynbo nævner jo hovedsageligt af vanvittige boldtab.

Dalot er vel direkte skyld i Jensens første friløber på hans dårlige aflevering og står også og dækker ingenting på den kontra der opstår efter Brunos dårlige hjørnespark. Jeg føler mig ikke sikker med ham, selvom jeg helt sikkert foretrækker ham over AWB. Telles er decideret middelmådig selvom han aldersmæssigt burde peake.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af BottledIt
Positivt er det forøvrigt at alle tre målscorere igår var fra akademiet.
Kunne være drømmen at se en opstilling næste sæson i FA cuppen ala

DDG
Laird Varane Menghi Williams
Kamara
Mctominay Fernandes
Rashford Greenwood Elanga

Hvor man så selvfølgelig skifter Garner og Levitt ind undervejs.
Skrevet af Slettet(440030220202)
@Poboy
Jeg kender godt din holdning til Ronaldo og jeg må indrømme at jeg den seneste tid også selv er røget lidt mere den vej ift. de offensive problemer man har. Jeg synes dog netop at min analyse af Ronaldo tidligere redegører for at problematikken bestemt ikke er så sort/hvid som du gør den. Holdkammeraterne skal simpelthen tage mere ansvar og det gør vores mange unge kantspillere ikke, og det tror jeg bestemt ikke kun er Ronaldos egotrips skyld men i lige så høj grad ansvarsfralæggelse og alibifodbold fra de andre. Ronaldos tilstedeværelse i feltet vil utvivlsomt give mere plads til de andre offensive alene på hans navn.

Cavani skulle være udskiftet i det 65. minut mod Villa hvor gassen var gået helt af og han nærmere var en hæmsko begge veje.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af TheUnitedWay
Det er fint at være kritisk overfor Ronaldo, men så skal man bare huske de positive ting også. F.eks. er det tydeligt for mig at begge wings fik ret god plads i den kamp, og det kan bestemt hænge sammen med at Ronaldo suger meget opmærksomhed fra Brentfords forsvar. Derudover leverer Ronaldo en af kampens detaljer ved at lægge bolden videre med brystet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
"Til dem der bliver for frustrerede på kampdage, som jeg selv,"

Det er nok en almen følelse for tiden Squishy.
Kan dog tilføje, hvis det kan være nogen trøst, at med tiden aftager frustrationen - lidt altså!
Min oplevelse i hvert fald og jeg mener ikke mit ønske om succes for holdet er hverken større eller mindre, end det altid har været.
Så fat mod folks!

Tænker ikke den episode du refererer til omkring Dalot, var portugiserens eneste skidte aflevering. Han og Fred var nok førende på den front i går.
Defensivt har han fortsat placeringsproblemer, dog ikke helt af den størrelse som Telles mod slutningen, hvor brasilianeren efterlod sin wing totalt umarkeret bagerst i feltet. Vel at mærke efter Maguire var kommet ind og vi reelt spillede 5-3-2.
Måske han mente at Maguire er så rusten at assistance er nødvendig, men komplet hovedløst det var det nu. Den plads må gerne, som andre har bemærket, besættes af en bedre spiller.
Skrevet af Slettet(551214220507)
Per Frimand er en klaphat, når Mølby bøvser og det lugter af Liverpool griber Frimand den lynhurtigt, du kan ikke være ansat på den kanal uden at elske Mølby og hans skødehund N.C
Skrevet af Slettet(440030220202)
Ja og der skal også være plads til frustrationer, så det er ikke fordi jeg bare har lagt følelserne fuldstændig til side under kampene, men mit generelle humør og mentale helbred har bare været et noget bedre sted siden jeg aktivt tog en pause fra især kampdage. Noget der også er blevet bemærket af mine nærmeste. Derfor også kæmpe respekt til de af jer der kan klare det!

Mht. Dalot var det Bottledit der skrev et godt indlæg i respons til min egen roman, og jeg ville egentlig bare lige pointere at Dalot helt rigtigt gør mange ting rigtigt og ser noget bedre og elegant ud end AWB, men at han desværre også er lidt af en liability defensivt. De to situationer jeg nævner trækker bare gevaldigt ned i min opfattelse af ham. Han har dog alderen og muligheden for at udvikle sig yderligere så jeg vil ikke helt afskrive ham som med Telles. Jeg ser dog stadig højrebacken som næste position der skal forstærkes hvis man en dag får hentet to dygtige midtbanespillere, da backs i stigende grad er blevet så vigtige i moderne fodbold.
Manchester United Brøndby IF
annonce
0