Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(440030220202)
David Ornstein melder at Lingard til Newcastle er kollapset og at de nu vil kigge andre steder hen. Lingard skulle have fået Rangnicks blessing til et skifte, men klubberne kunne ikke blive enige finansielt.
Everton, West Ham og Spurs har alle tidligere fået henvendelser afvist, de to sidstnævnte fordi man ikke vil styrke en top 4 konkurrent.

Som skrevet tidligere kan jeg godt lide at klubben sætter sig igennem når de skal af med spillere, og et lejeophold når han havde udløb til sommer alligevel virkede heller aldrig logisk udover at man kunne spare noget løn og få en loan fee oveni.

Lingard kan dog meget vel blive den næste uromager i truppen, hvis han ender med at bruge resten af sæsonen på bænken med minimal spilletid.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Lingard er angiveligt også den, som vil have i pose og sæk, hvis man skal tro spekulationer: Samme eller forbedret løn hos Newcastle, "kun en lejeaftale" og ikke en transfer samt fuld frihed til at vælge til sommer - hvis der er bedre muligheder/Newcastle rykker ned (nyt sign on fee).

Godt at sætte foden ned overfor disse spillere.
Han kan jo passende dyrke sit fashion brand de næste 4-5 måneder og poste nye håbløse videoer på Instagram, hvor han opfører sig som en 14-årig i puberteten.
Skrevet af Martinredzone18
Vi burde bare hente Ruben nevers fra wolves nu.
Ham og Mac t på midtbanen
Skrevet af Pally
Der kommer som du siger jo bare større løn og sign on fees oveni alligevel.


Ja, og oven i det risikerer man også, at truppen bliver sammensat med en vis stilforvirring, fordi udbuddet af transferfri spillere, der passer på profilen og har niveauet, jo naturligt nok er noget begrænset.

Som flere af jer har brugt som tommelfingerregel, når de snart transferfri navne dukker op: Ville man også overveje dem, hvis de ikke var transferfri? Jeg er godt klar over, at det også er en luksus, som ikke alle har råd til, men det har vi jo umiddelbart, og med vores brogede trup sammensat af flere managere og en uduelig (sportslig, well...) ledelse, så er det vel på tide at sætte en prop i den slags signings, medmindre man virkelig mener, at profilen er rigtig. Skulle det være, så hellere en ung Kamara, som passer bedre på sekserprofilen, og hvor det umiddelbart er mindre sandsynligt, at han vil ende som en utilfreds overbetalt profil.

The Athletic skriver nu, at Lindgard til Newcastle er ved at kollapse. Gad vide, om Donny til Palace så bliver mere sandsynligt, eller om man hellere vil holde fast i en meget stor bredde. Jeg synes, at Lindgard skal have lov til at tage af sted, især når det ikke er til en rival til top 4.
Skrevet af Slettet(440030220202)
Enig Scholes. At Newcastle overhovedet ønsker sådan en lejesoldat i et halvt år og tilmed ville betale en loan fee viser vel hvor desperate de er. Men hvis han er forskellen på PL og Championship er det jo selvfølgelig penge givet godt ud, men det var højst usandsynligt at han havde samme impact for dem som venstre kant end han havde i hans favorit 10´er rolle på et langt bedre hold i West Ham.

Mon ikke han er tilbage i London til næste sæson og udstiller hvor horribel Oles mandskabspleje var i sommers da han lovede Jesse guld og grønne skove, mens West Ham eftersigende stod klar med 20-25 mio. pund.

Vi hørte ikke på andet i sommers end at outgoings skulle finansiere en midtbanespiller, men man ender nu med 2 lejeaftaler på bænkspillere i Donny og Tony i Januar og en ligegyldig reserve på bænken i Lingard resten af sæsonen. Plus en utilfreds Henderson der eftersigende (kun rygter) er en af de spillere der lækker utilfredsheden til tabloide som backup i alle turneringer for en De Gea der vel aldrig rigtigt har været skadet?

@bruger
Neves sker ikke i Januar uden monster overpris. Kamara og Zakaria er vel eneste realistiske muligheder hvis der handles til midtbanen. Intet tyder dog på det..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Heldigvis har vi stadig Mata, der både kan skænke saftevand på Carrington og stå parat til et spil Uno, hvis nogen ønsker det.

Og Pogba kommer tilbage fra rehab i Dubai, som en helt ny spiller og revitaliseret menneske, så det bliver et godt forår med Raiolas blik rettet mod enten PSG eller Madrid - allerbedst en budkrig, hvor United er dumme nok til at deltage.

Skrevet af Pally
Ah ok, Scholes, hvis det er Lindgard selv, der er grådig, så er det svært at have sympati. Det vil bare være træls at have ham rendende og sætte lus i skindpelsen. I en drømmeverden skulle han og en ordentlig stak millioner have været sendt til West Ham før denne sæson og så Rice den anden vej, men gad vide, om klubben ikke har forhørt sig på den med negativt svar...
Skrevet af Slettet(440030220202)
James Ducker:
#NUFC´s attempts to sign Jesse Lingard on loan held up by reluctance to meet #MUFC demands for £12m "survival bonus" should NE club avoid relegation. Would take overall cost to £16.5m with loan fees & wages. #MUFC view: what´s survival worth to #NUFC?

Komisk hvis det passer. United har selv længe skulle betale overpris samtidig med at andre klubber konstant underbyder på Uniteds egne spillere, men det her er alligevel en tand for meget med en spiller der smutter gratis om 6 måneder. Newcastle var desperate nok til at betale fuld løn+en fee for en spiller med udløb som United aldrig bruger og så hardballer man på den måde.

Samtidig er Newcastle nu tæt på at lukke en handel for en glimrende 6´er i Bruno Guimaraes fra Lyon til en pris United sagtens kunne være med på. Man har bare at have en aftale med Rice til sommer.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Hvis de vil dække lønnen og eventuelt give en mindre survival bonus (bør ikke være dealbreaker), så skal han bare sendes af sted. Han har tjent klubben temmelig loyalt og er oven i købet blevet stillet meget mere spilletid i udsigt ved starten af denne sæson, end der er blevet leveret. Man risikerer i den grad at have endnu en utilfreds spiller rendende rundt i og sprede dårlig stemning i klubben.

Og ja, man skulle have solgt ham i sommer, men når man nu begik den fejl, så lad være med at begå en til ved at holde på ham et halvt år mere med tæt på ingen spilletid. Truppen skal selvfølgelig kunne dække skader og lign. ind, men det burde den kunne uden Lindgard.

Jeg tør ikke tænke på, hvor meget en sælgende klub kommer til at flå os i forhold til den 6´er position. Alle kan se, hvor desperate vi er efter at få mindst en landet til sommer. Set i det lys kunne Kamara (hvis han har kvaliteten) også lette lidt af det pres forud for forhandlinger om eksempelvis Rice, der ikke umiddelbart virker som typen, som ville gå i strejke for at gennemtvinge et skifte.

Man har vel tydeligvis fundet Guimaraes for let, hvis man man ikke melder sig på banen med den der pris. Et eller andet fornuftigt til midtbanen må de føle, at de har gode odds på.
Skrevet af Slettet(440030220202)
@Pally
Ja måske er jeg også blevet en smule skinger med den 6´er position. Ret beset aner vi ikke om ham Bruno, Kamara, Haidara og Zakaria er vejet og fundet for let.

Det virker dog helt vanvittigt hvis man sætter sig selv i en situation hvor man går all in på en Declan Rice der meget vel kan havne i Chelsea hvis ikke West Ham bare siger nej, mens alle andre relevante emner bliver revet væk i mellemtiden.

Klubbens historik in mente ville det ikke undre mig hvis man står i sen August og ens 6´ere er en forlænget Matic og James Garner der havde et fint ophold i subtoppen i Championship. Den nye sportslige ledelse giver dog forhåbninger om at det ikke ender så vidt.

Jeg tror næsten jeg må tage en side fra min egen playbook om ikke at spilde mere tid på at debattere den 6´er position før der er relevant nyt, ligesom jeg valgte at gøre da Ole debatterne kørte på højtryk og man skrev det samme igen og igen. Jeg tror jeg går med at klubben tydeligvis har en plan til sommer der involverer Rice og til nøds Tchouameni selv hvis man ender udenfor top 4 og så må jeg tro på det!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Man bliver i hvert fald som minimum nødt til at arbejde med flere scenarier, så man har alternativer, hvis Rice vælger blåt, eller West Ham vil have en millard+.

Jeg frygter også det scenarie, du beskriver, men omkring Varane og Sancho (denne sommer) virkede det som om, at man var ret sikre på, hvad der skulle ske. Jeg håber, at det er et tegn. Hvis mere opmærksomhed på det sportslige setup og rapporterne om, at Arnold vil holde sig længere væk fra sportslige beslutninger, så må man godt nok håbe, at der er styr på den del, sp vi ikke ender med et Fallaini-agtigt køb ti i midnat sidste dag i august.

Det er dog bekymrende, at vi skal have afgørende handler forberedt, mens man ikke ved, hvem manageren bliver. Jeg kan godt forstå, hvis spillerne lige tøver lidt, så den del håber jeg også, at der kommer hurtigt styr på.

Statman DaAve har i øvrigt lige lagt en kort analyse af de forskellige managere, som nævnes pt, ud på Youtube.: https://www.youtube.com/watch?v=N_ReRblsYqs
Skrevet af Poboy
Hvad er det lige med Rice der gør ham så fantastisk sammenlignet med andre dygtige DM´s?...jeg mener hvorfor betale ekstra for en spiller, bare fordi han er britisk?

Hvis man kigger nedenstående stats vedrørende guimaraes - og jeg siger ikke de kan stå alene - er det svært at forstå hvorfor man tilsyneladende ikke kigger andre steder. Igen som nogen nævner...vi ved ikke om der kigges andre steder.

Jeg undrer mig bare over vores store fokus på at betale overpris for ung britisk, når der sikkert er mindst lige så gode alternativer til den halve pris? Jeg vil personligt også foretrække Neves over Rice.

Stats sammenligning på Guimaraes og Rice - igen husk på de spiller i forskellige ligaer og med forskellige typer af medspillere:https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/newcastle-transfer-bruno-guimaraes-united-22876783
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af fedefynboen
Jeg må indrømme at det der bekymrer mig mest vedr. Declan Rice, er at vi formentlig ønsker at spille offensiv bold.
Alle stats og det kendskab vi har til ham, stammer fra hold med defensivt udtryk.
Det gælder både England og West Ham. Det samme gælder så også Neves.
Ingen tvivl om at han er dygtig og har kæmpe aktionsradius, men hvordan gebærder han sig, når han spiller alene 6´er og forventes at levere afleveringer i dybden?
Der er altså et udestående omkring viden, som ingen statistikker kan belyse.
I hvert fald mener jeg man skal være ekstremt sikker på hele repertoiret af kvaliteter, hvis man har i sinde at sprænge banken for ham. Ellers mener jeg nok også at pundene kan spenderes mere fornuftigt. På måske 2 spillere i stedet.
Skrevet af fedefynboen
Jeg må indrømme at det der bekymrer mig mest vedr. Declan Rice, er at vi formentlig ønsker at spille offensiv bold.
Alle stats og det kendskab vi har til ham, stammer fra hold med defensivt udtryk.
Det gælder både England og West Ham. Det samme gælder så også Neves.
Ingen tvivl om at han er dygtig og har kæmpe aktionsradius, men hvordan gebærder han sig, når han spiller alene 6´er og forventes at levere afleveringer i dybden?
Der er altså et udestående omkring viden, som ingen statistikker kan belyse.
I hvert fald mener jeg man skal være ekstremt sikker på hele repertoiret af kvaliteter, hvis man har i sinde at sprænge banken for ham. Ellers mener jeg nok også at pundene kan spenderes mere fornuftigt. På måske 2 spillere i stedet.
Skrevet af fedefynboen
Jeg stammer altså ikke, sorry!
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Rice bliver svinedyr og trods vores store velvilje til at give ekstraordinære lønpakker, er vi ikke nødvendigvis hans første valg.

Alene derfor bør vi have andre alternativer og helst 4-5 stykker.
Jeg skrev i sommers om Aurelien Tchouameni grundet nogle meget lovende scouting rapporter, men følger hverken Monaco eller den franske liga.
Derudover er der selvfølgelig spillere fra PL, der i større eller mindre grad har bevist sig.
I den kategori har spillere som Bissouma, Douglas Luiz og Thielemanns angiveligt kun et år tilbage på kontrakten til sommer.

Det gør dem alt andet lige mere tilgængelige ift økonomi.

De 2 første ser spændende ud på hver sin måde, mens jeg synes, at Thielemanns kan svinge helt ned til Nick Powell niveau på sine dårlige dage. Og ja, de 3 (+ Rice og Tchouameni) har meget forskellige skill set, så det afhænger af fremtidigt koncept (og dermed indlysende af den permanente manager)

Så er der Neves, der definitivt har pasningsfoden, men nok er for gennemsnitlig i speed og det areal han dækker - især hvis han er alene.
Kamara, Zakaria, Haidara, Caqueret og de andre mere eller mindre medieskabte navne er større wild cards.
Skrevet af Slettet(440030220202)
A source close to Jesse Lingard says: "It´s pointless Jesse going into work now, knowing he isn´t going to feature."

Ja der gik jo ikke længe inden Lingard som forventet skaber sig igennem medierne med sine "unavngivne kilder" for at presse United til at få sit udlån. Men han er sjovt nok ikke desperat nok til at committe sig til Newcastle permanent, som begge klubber helst vil.
Det er dog Daily Mail der melder den, så jeg venter lidt med høtyven selvom jeg ikke var et sekund i tvivl om at det ville ske.

Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Samme Lingard der i december demonstrativt poserede i West Ham trøje på Instagram.

Manden er 29 år, men opfører sig barnligt og uprofessionelt igen og igen og....

Nu er det jo heller ikke sådan, at han skal drikke spildevand sidst på måneden.
Grundlønnen er vist omkring de 100K om ugen, så hvad med lige at flette næbet og honorere den kontrakt, han selv har underskrevet og selv har afvist at forlænge.

Skrevet af Kroesus
@fedefynboen
Nej det er en diskussion vi har haft før. For en måneds tid siden linkede jeg et stat sheet der gennemgik Bellingham, McTominay, Kamara, de Jong og Rices stats fra sidste sæson. Jeg linkede også et stat sheet for denne sæson.
Sidste sæson var Rice omkring middel til lidt under i det opbyggende spil. Denne sæson har han øget procenterne for sit pasningsspil betydeligt. Jeg vil give dig ret i, at det er en omvæltning at gå fra et hold der ikke vil have bolden til et hold der vil, men Rice er inde i en udviklingen der antyder, at han er klar til en mere ansvarsfuld rolle.

Sidste sæson var jeg lunken på Rice, men efter at have set ham i denne sæson er jeg mere favorabel over for ham.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(440030220202)
Har i set Declan Rice spille? Det her er altså en 22-årig dominerende spiller der allerede nu er helt i toppen af PLs bedste midtbanespillere, og som hvert år lægger yderligere på sit spil. I år er hans progressive passes og carries steget betragteligt. Hvis man glemmer prisskiltet er han den klart mest sikre midtbanehandel man kan lave som PL topklub.

At han er ung og britisk har vel kun negativ effekt på prisen, så at påstå at der er mindst lige så gode alternativer er godt nok optimistisk. Han er rigtig nok som Fynbo påpeger først og fremmest en vanvittig dygtig defensiv midtbanespiller der dækker enorme områder og har mange interceptions, men hans offensive spil har ret påviseligt udviklet sig markant de seneste 2 sæsoner. Bruno Guimarares er en helt anden type 6´er der nok er en noget bedre pasningsspiller, men slet ikke dækker samme områder og som du selv er inde på, Poboy, gør det i en noget anden liga og i Lyons noget anderledes 3421 system, hvor han selvsagt ikke har samme defensive pligter med 3 CBs bag sig. Rice stråler lige nu i en 4231 som sagtens kan være Uniteds fremtidige opstilling når Bruno er så god på 10´eren.

Vi har snakket om det før, men jeg går stærkt udfra at grunden til at klubben tydeligvis nægter at styrke 6´er positionen midt i sæsonen, på trods af os fans desperat, er fordi man afventer hvilken træner der kommer ind. Jeg vil dog rimelig skråsikkert påstå at så længe vi har Bruno Fernandes i klubben som stjernespiller at en Declan Rice/Kante type er at foretrække centralt fremfor en Guimaraes/Rodri fordi hans spil helt automatisk betyder at de to andre midtbanespillere skal dække kæmpe områder. Og så er Rice trods alt altså langt fra en John Obi Mikel på bolden. Han er også der en opgradering på McFred og noget hurtigere i tanke og handling end Onkel Matic.

Alt det sagt er det klart at prisen højst sandsynligt kan blive for voldsom, og at man skal kigge på relevante alternativer. Det gør man da også, med alle de navne der bliver nævnt, men ingen af dem er lige så sikre "plug and play" guys som en Declan Rice ville være og det betyder rigtig meget for mig at man har en bundsolid 6´er de næste mange sæsoner og så kunne det rage mig om han hedder Declan Rice eller Declano Ricinzo.
Manchester United Brøndby IF
annonce
0