Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Det er Daley Blind også Deebo. Igenigen. Imponerende vi ikke kunne bruge den mand! Tænker Van Gaals 3-5-2 mestendels skyldes at han VIL ha' Blinds afleveringer og samtidigt ikke tør risikere ham som CB.
Skrevet af Deebo
Det kunne sagtens passe Fynbo. Blind vs. Lukaku lyder heller ikke helt fair i et direkte matchup, så nok meget godt han er bedre beskyttet :) Nu får vi også set ham Nkunku i aktion, selvom den handel nok er endegyldigt død efter Rangnicks afsked.

Nu ser jeg ikke kampen, men Frenkie skulle have haft gang i noget af en første halvleg centralt. Få nu et svar fra manden så United kan få handlen i hus eller komme videre til andre targets. Det virker til at man forhandler i baggrunden med andre spillere, men at de pga. Frenkie transfererens størrelse lige nu er på standby og ikke vil gå videre før man får sin midtbanespiller.

Det kan hurtigt koste hvis Conte og Spurs f. eks melder sig i Pau Torres kampen og Timber har også fået tilbudt en ret stor kontrakt i Ajax for at blive.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af TheUnitedWay
Varane skadet...pis.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af VikingStar
Ralph effekten ser ut til å slå til direkte i Østerrike om ikke annet. Leder 3-0 borte mot Kroatia.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af fedefynboen
Ja øv, Varane skadet igen. Lad os håbe han ikke viser sig at blive Bailly version 2. Og Blind med to assists!
Skrevet af Inuk.
Fynbo

Ja det er da rigtig nok Carrick ikke var en jernmand, han havde tilgengæld en mand som Fletcher der stod for det meste løbearbejde i det centrale rum. Carrick faldt da også helt igennem da Fletcher var væk i den der finale som de fleste United fans nok har fortrængt :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af T-United
@Poborsky
Hendo, AWB og Martial til sammen giver vel omkring 100 mio pund, og lagt sammen med de enorme summer sparet på lønninger, tror jeg der er rigeligt med penge til transfers.
Skrevet af Poborsky
Jeg håber da vi får 100 for de tre - men jeg tror vi kommer til at hænge på noget af deres løn endnu.
Jeg ser gerne Kalvin Phillips komme til, udover Frenkie. Så er der én der både kan spille bold og spille med musklerne.
Men jeg er helt enig med dig Deebo - der skal en afklaring på Frenkie hurtigst muligt.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af fedefynboen
Et slag på tasken: Darwin Nunez, Frenkie de Jong, Jurrien Timber tilsammen vel på den forkerte side af 200 mill. 120 meldt ud, så mindst 80 udestår fortsat. Skal der yderligere ind, eksempelvis en venstrebenet CB og en højrekant, så må Glazers helt ned i foret på lommerne. Alternativt kan måske Maguire skippes af til eksempelvis Newcastle. Tror sgu på det fortsat. Ten Hags fremtoning og evne til at overbevise sine foresatte, bliver et nøglepunkt. Jeg får våde drømme over at kapre Antony, eller en tilsvarende højrekant. Ligeledes en hurtig venstrebenet centerback. Solen skinner og drømmene er våde. Puhadada!
Skrevet af T-United
@Fynbo
Med de tal der har været fremme om Frenkie , Nunez og Timber (ca. 65+65+35 ifølge rygterne) rammer vi ikke langt over 150, så hvis vi har 120 og sælger lidt ud + de mange lønkroner sparet, skal der nok blive plads til flere spillere
Skrevet af Poborsky
Jeg håber så ikke vi henter Nunez - synes han er alt for dyr i forhold til, hvad han har vist. Men ja, Frenkie og Timber for ca 100. Det efterlader så 20 + det der kommer ind til resterende køb.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af T-United
Og så er det jo altså ikke noget, klubben officielt har sagt om de 120. Mon ikke ETH får til mange af sine ønsker.

Nunez kender jeg slet ikke, så for mig er det ikke afgørende, st det bliver ham. Kvalitet i offensiven har vi dog brug for, og gerne 2 gode spillere hvis muligt.
Skrevet af Poborsky
Alt er pt rygter. Jeg har heller ikke set meget Benfica, så Nunez er et noget ubeskrevet blad for mig. Står ETH og peger på ham, så stoler jeg dog på det.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af MarcusRashford
Jeg synes snakken om at vi død og pine skulle hente en 6'er er forstummet en smule ovenpå den her Frenkie de Jong handel. Det er godt nok skuffende hvis vi ikke får hentet en solid 6'er igen, men man må jo tage hvad der er til rådighed. Rygterne om Timber irriterer mig mest, for jeg synes bestemt ikke det er en ung central midterforsvar vi mangler uanset hvor dygtig han er. Jeg håber godt nok at Ten Hag ser de åbenlyse mangler i United i stedet for at hente en venstrewing og en central midterforsvar for 4. transfervindue i træk. Ovenpå landskampen i går, synes jeg igen det er åbenlyst hvor god Pierre-Emile er, ham gad jeg godt se i United. Endnu en skade til Varane er godt nok en skam, han er ved at tilslutte sig Phil Jones og Eric Bailly som en af Uniteds evigt skadede forsvarsspillere.
Skrevet af T-United
Helt enig, MR… der er andre positioner end CD og VA vi har mere brug for at forstærke. Jeg tænker også, at Rashford kommer til at genfinde sit gode spillehumør, hvorfor Nunez ikke giver meget mening. Højre kant skal vi dog forsøge at finde, så vi har nok angrebsspillere.

Og Frenkie mener jeg heller ikke er nok til CM.

Fred, McT, Donny og Frenkie til 6+8 er bare for tyndt. Så selv hvis vi får Frenkie, skal vi have en klassespiller mere.
Skrevet af fedefynboen
Har lige set Belgien-Holland. Hvor er Frenkie de Jong dog god. Fremragende fornemmelse for rum og medspillere og en teknik der matcher. Samt placeringsevne, der ikke er dårligere end Carricks defensivt. Jaja, landsholdbold og alt det der. Men hent, hent, hent! I mine øjne præcis manden vi har brug for inde centralt. Det er muligt at Barca må "nøjes" med de nævnte 65 mill. for ham. Men der har jo også været snak om at Ajax vil forlænge med Jurrien Timber. Kunne vel være Edwin van der Saar, der lige ønsker at vi punger lidt ekstra ud. De 35 holder altså næppe. Kan også være at Benfica skruer forventningerne en anelse op i forhold til hvad uruguayeren kan indbringe. Så måske mine 200 mill. er for højt sat. Men jeg tror så også at 160-165 er for lidt for alle tre.
Skrevet af Poborsky
Jeg tror godt vi kan få de to hollændere for 100 - men synes kun Timber skal hentes, hvis ETH ser ham som nødvendig for at få sin stil igennem. Med ham og Varane (når han er hel) har vi dog ikke meget at byde på i luftrummet og de fysiske dueller.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af fedefynboen
"Jeg synes snakken om at vi død og pine skulle hente en 6'er er forstummet en smule ovenpå den her Frenkie de Jong handel." Jamen Marcus, er det ikke netop mindsettet, der er afgørende her? Skal vores 6'er være primært afrydder, eller skal han være primært igangsætter? For mig er der ingen som helst tvivl. Vil vi spille med de allerbedste, må vi gå med igangsætteren. Vi vil jo ikke kunne forsvare os til noget som helst og vi ved nok alle hvor udsultede vores angribere har været i årevis. Uanset hvem der spiller fremme, skal der være et genkendeligt og pålideligt opspil, de kan løbe i huller til. Selv ikke en dygtig afrydder som Kanté kan hvad Frenkie de Jong kan. Så nej, snakken om 6'er er ikke forstummet. Vi har bare en træner med visioner og jeg er glad for det. Og Timber? I mine øjne en fantastisk dygtig spiller, der i 9 af 10 tilfælde piller klatten fra en angriber med ryggen til. Vel at mærke uden at lave frispark og med en teknik, der gør han kan efterlade sin modspiller og skabe overtal. Han er så tilmed også ganske hurtig. Begge dele aldeles værdifulde egenskaber på et hold, der agter at spille med høj bagkæde og en opgradering af hvad vi har. Har sagt det mange gange. Vil vi lege med de bedste, må vi lade det der safety first princip fare. Det er og bliver bund/midterholds tankegang. Altså ikke Pierre men Frenkie anytime for mig.
Skrevet af fedefynboen
"Jeg håber så ikke vi henter Nunez - synes han er alt for dyr i forhold til, hvad han har vist" "Jeg har heller ikke set meget Benfica, så Nunez er et noget ubeskrevet blad for mig." Undskyld Poborsky, men er de her to udtalelser ikke modstridende? Kender heller ikke Nunez, men som du køber jeg også ind på at Ten Hag ser ham som et væsentligt mål.
Skrevet af Poborsky
Kan godt se det virker modstridende - men jeg mener ikke at man har vist det store, fordi man har scoret mål i Benfica. Jeg har set klip med ham, især efter United rygterne er tiltaget, og her er jeg ikke solgt. Alle kan se gode ud på YouTube - men synes ikke han er prangende ud. Jeg har også set en compilation af hans manglende teknik, og jeg fik flashback til alle Lukakus dårlige first touch og driblinger. Når jeg så siger jeg ikke har set Benfica, så er det mere hans relationer og evne til at indgå i spillet henover en hel kamp.
Det er ikke fordi jeg synes ham er dårlig - det er mere prisen der gør, at jeg synes vi skal finde en anden.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
annonce
0