Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MarcusRashford
Fabrizio Romano skriver at United har budt 60 millioner euro + 10 millioner add-ons for Frenkie de Jong, som Barcelona har sagt nej til.
Jeg er stadig lodden pga. Frenkie de Jongs udtalelser om han ønsker at være i sin drømmeklub Barcelona, men sådan er det jo.

Jeg tager lige dansker brillerne på igen, hvad med Skov-Olsen? Han er højrebenet højrewing og et forholdsvis stort talent, han må være billig i Club Brugge.

Edit: han er åbenbart venstrebenet, jeg synes bare lige jeg så ham spille med højre.
Skrevet af VikingStar
Enig nvm. Det går fint å holde igjen i budene omkring fdj. For det er tross alt Barca som er i mest akutte situasjon med sin økonomi.
De vil nok presse prisen opp når det er snakk om United som er på tråden, men det er de som er de mest desperate i akkurat denne deal.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af fedefynboen
Der kan ikke laves kontrakt før 1. juli og indtil da er der frit slag i bolledejen for Barca.
At de forsøger at pumpe prisen er da helt forståeligt. Men frustrerende for os naturligvis.
Skrevet af nvm123
Hvorfor kan der ikke laves kontrakt?
Vinduet (og TMS registreringsperioden) åbnede officielt i dag.
Skrevet af fedefynboen
In the Premier League, the summer transfer market window will open from June 10.
On the other hand, in Italy, Germany and Spain it is only from July 1 that the clubs will be authorized to conclude transactions.
Altså ingen De Jong før juli
Skrevet af Poborsky
Spillere kan godt skifte til Engelske klubber fra andre lande nu - men ikke den anden vej. De andre store ligaers vindue åbner ikke før 1/7. Så vi kan godt hente FdJ nu. Man må også gerne forhandle kontrakter hele året, det træder bare først i kraft når vinduet åbner.

Hvem ser I gerne komme til som angriber, hvis Darwin glipper? Jeg synes det jeg har set med Scamacca ser spændende ud.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af T-United
Må indrømme st jeg ikke tænker meget på en central angriber, men langt mere på en højre angriber og så de øvrige positioner, vi efterhånden har tærsket godt igennem.

Darwin ender i Liverpool, og det passer mig egentlig fint. Til den sum vil det altid være et sats, og jeg tror ikke, vi reelt var efter ham, efter Liverpool kom ind i billedet… og måske heller ikke før. Og hvis ETH ser den centrale midt som vigtigste svaghed at styrke, så giver det mig en vis ro omkring ham og klubbens nye retning. Rashford, Ronaldo og Sancho kan altså stadig brænde ligaen af med den rette midtbane bag sig. Og særligt med en naturlig højre angriber mere.
Skrevet af T-United
Jeg forventer også, at Sancho tager et væsentligt skridt op i den kommende sæson, og at Elanga udvikler sig videre. Rashford kan ikke spille ligeså ringe en sæson igen, og Ronaldo laver sine mål.

Jeg krydser fingre for Frenkie, for han er netop typen, der kan kontrollere/diktere en kamp, og det har vi ikke haft længe. McFred er alt for hektiske til det, og ikke gode nok på bolden.
Skrevet af Deebo
Jeg er også mest på højrekanten som en større prioritet end 9´eren, men man står bare et lidt underligt sted hvor man vader i kantspillere men reelt kun har en 37-årig som eneste rigtige angriber. Hvis man tror på at en af Amad/Pellistri/Elanga kan udvikle sig til en god højrekant i fremtiden vil det give mening at hente en 9´er i dette vindue, som kan stå i lære hos CR og rotere.

Det er dog svært at se lige nu med de to førstnævntes kiksede udlån og Elanga der ikke for alvor ligner en kommende stjerne og slet ikke til højre. Det er lige før at 17-årige Garnacho allerede nu er på samme niveau som svenskeren men med uendeligt mere potentiale. De argentinske fans snakker allerede om at han skal med til VM efter nogle dominerende U-landskampe hvor han skulle være længder foran holdkammeraterne.

Jeg tager dog gerne et vindue hvor man smider hele budgettet på midtbanen og forsvaret hvis man føler det er nødvendigt og så må bruge det man har til rådighed på de forreste pladser der som T-United nævner altså ikke er fuldstændig blottet for kvalitet. Offensiven er jo tilfældigvis også der Uniteds største talenter lige nu befinder sig udover venstre backen Fernandez, så man kunne måske bruge nogle af dem i rotation i cups og EL gruppespillet.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Nuñez kan være the real deal. Men han har altså indtil videre kun haft 1 vildt god sæson, og hovedparten af hans mål kom i den portugisiske liga.

Det var dog det samme man sagde om Haaland da han skiftede fra RB Salzburg til Dortmund, hvor han bare fortsatte sine sindsyge stats. Nu kommer de så begge til to ekstremt velfungerende hold i PL - så lad os se hvad det bliver til.

United skal rigtigt nok ud og have en angriber - men der skal også 1 defensiv midt ind, og muligvis FdJ ind, og sandsynligvis 1 central forsvarsspiller ind. Så det er helt fint hvis man henter en mindre profileret spiller ind til angrebet, end en fra den portugisiske liga til over £70 mio.

Det kunne f.eks. være en Jonathan David eller andre spændende navne der render rundt, og ikke helt har slået igennem endnu.
Skrevet af TheUnitedWay
Lad os hente Nkunku han kan vidst spille alle de offensive positioner, og er meget dygtig.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Nkunku bliver nok dyrere end Nunez efter Leipzig vist var ude og sige at man ikke sælger ham til sommer. Var det ikke mere en Rangnick anbefaling, og nu hvor han er blevet smidt ud tvivler jeg på interessen er der for alvor.

Hvis du gerne vil have en hybrid spiller der kan spille alle offensive positioner kan man vel få Richarlison til det halve. Ikke at det er en spiller jeg ønsker, men det ville da være sjovt at få en ind som Pool fans bare ikke kan fordrage.

Jonathan David er vel også samme type som Nkunku og der virker prisen til at være noget mere spiselig. Nvm har nok ret i at det er i den prisklasse man skal finde en angriber, men jeg frygter lidt at kvaliteten ikke er der for alvor.

Hvis man skal tænke lidt mere i drømmescenarie kunne jeg godt ønske mig at alle de andre topklubber får købt deres angribere til sommer, og man så til næste sommer har nogenlunde frit løb til Osimhen som jeg er stor fan af.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Timber og de Jong begge med fra start mod Polen på tv2sport om 20 min til de interesserede.

Timber var imponerende på den kedelige måde. Rolig på bolden under pres og stærk i nærkampene på jorden. Vandt faktisk også en del hovedstødsdueller dog via timing og positionering mere end springstyrke. Havde en enkelt stor opspilsfejl der gav en farlig kontra imod, men han ligner bestemt en spiller United kan bruge fremadrettet hvis man vælger at købe ham.

Anonym kamp fra Frenkie, men nøj hvor vil han dog pynte på Uniteds midtbane med hans teknik og drev med bolden. Kæmpe opgradering på McTominay. Bedre defensivt i denne kamp end jeg faktisk troede han var, men rører slet ikke bolden nok. Han er dog godt nok noget af et brokkehoved der konstant er ovre og pive til dommeren ligesom Bruno ved hver eneste kendelse imod.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Nkunku skulle efter sigende være tæt på at underskrive en forlængelse der indeholder en frikøbsklausul fra næste sæson.
Han blev altså kåret til bundesligaens bedste i den forgangne sæson, og var god for mere end 1 mål pr. kamp (assists+mål) - 35 mål og 19 assists i 50 kampe.

Jeg kender ikke Osimhen, men han lyder til at være ret dyr (jeg ser rygtede priser på over £80 mio.), og havde ikke nær så godt output, som Lukaku sæsonen før.
Skrevet af Deebo
Nkunku skulle efter sigende være tæt på at underskrive en forlængelse der indeholder en frikøbsklausul fra næste sæson.
Han blev altså kåret til bundesligaens bedste i den forgangne sæson, og var god for mere end 1 mål pr. kamp (assists+mål) - 35 mål og 19 assists i 50 kampe.

Ja det gør ham jo ikke ligefrem nemmere at hente i dette vindue. Bruno havde lignende stats i PL vel at mærke, og jeg tror netop det ville være problemet med en evt. Nkunku handel. De er begge to bedst som hængende angriber/10´er med en angrebspartner helt på toppen. Han er måske mere dynamisk end Bruno som kant, men det er jo igen ikke lige der vi mangler spillere.

Osimhen er hundedyr fordi Napoli ejeren, De Laurentiis, er notorisk svær at handle med uden at betale enorm overpris. Samtidig købte de selv Osimhen dyrt fra Lille, så det er nok oppe i mindst Nunez beløbet selvom han næste sommer kun har 2 år tilbage på kontrakten. Jeg nævnte også det var et drømmescenarie, så det er ikke noget jeg forventer der sker.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Omsimhen-handlen mellem Lille og Napoli havde en underlig konstruktion med en inflateret pris og 3-4 ukendte (ungdoms)spillere den anden vej til Frankrig.

Svært at sige hvad det betyder i en evt. ny handel, men Napoli-ejeren driver vanligvis forhandlingerne på en hård, Dortmund-agtig facon.

Ingen tvivl om at Osimhen er spændende og virker til både fysisk og mentalt at være ekstraordinær.
Skrevet af Deebo
Ja okay det lyder rimelig shady, det vidste jeg ikke. Det er nok ikke spillerens skyld, men som udgangspunkt skal man nok være ekstra varsom inden en evt. handel så.

Han er vel værre end Dortmund der trods alt gerne sælger deres bedste spillere hvis de får hvad de ønsker. Napoli virker noget nærmere United selv som bare ikke sælger profiler. Pogba og Koulibaly havde nok været blev sendt videre for længst i andre klubber tænker jeg.

Enig i der er noget helt specielt ved ham. Måske er det bare fordi han er den unge angriber jeg har set spille flest kampe ift. Nunez, Isak og hvad de ellers hedder, men han har virkelig imponeret mig. Der er noget bekymrende skadeshistorik og den sædvanlige problemstilling med AFCON spillere, men han bliver vild om nogle år.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Efter at have det Danmarks landskampe, må jeg sige, at jeg blev bekræftet i, at Mæhle ikke er interessant for United, som nogle herinde tidligere har skrevet om. Hans teknik er desværre ikke god nok til det højeste niveau, og jeg gætter også på, det er derfor, han har det svært i Atalanta. Det er ærgerligt, for han stopper jo aldrig med at løbe og virker som en fin og ydmyg fyr.
Skrevet af Deebo
Enig T-United. Det danske landshold er et fremragende sted med en god træner og et stærkt kollektiv, men at begynde at snakke alle de danske spillere til United og andre store klubber er typisk dansk. Skov Olsen, Mæhle, Joachim Andersen sidste sommer og nu også en bruger i artikeltrådene der nævner Dolberg som en spiller United kunne bruge kan jeg slet ikke forestille mig skulle have nogen interesse.

Eriksen derimod er en lidt unik situation, hvor man kan få en spiller ind på en fri der lige har været blandt PLs bedste spillere i foråret, og som nok har et eller andet form for forhold til Ten Hag. Jeg er stadig overbevist om at han ender i Spurs, men hvis Conte af en eller anden årsag ikke kan bruge ham, så er United vel et meget godt bud hvis han stadig har ambitioner og gerne vil blive i England.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
Hvad med Soler?

Han ville være en forstærkning på midtbanen, men det løser ikke hele problemet.

Skal stadig hente en mere defensivt orienteret spiller derudover.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0