Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af T-United
Så har Romano “Here we go” på Malacia, så mon ikke den bliver offentliggjort inden længe.
Skrevet af Deebo
Ja dejligt med en signing, men det er næppe den der vender hele nedturen. I highlights ligner han lidt en Lamptey type. Lav men bomstærk og lynhurtig, og så læste jeg et interview fra et norsk medie med hans personlige træner der kalder ham en træningsnarkoman der konstant arbejder på at forbedre sig.

David Ornstein tilføjer til Malacia handlen:
Man Utd agree terms with Tyrell Malacia: 4yr contract + option of 5th. Medical may happen this weekend. #MUFC now trying to reach agreement with Ajax for (Arsenal target) Lisandro Martinez & he is keen. De Jong & Eriksen pursuits continue

Og så kører The Guardian en historie om at Chelsea holder øje med Frenkie de Jong situationen og overvejer at byde ind hvis United ikke kan få en handel hjem. Ikke noget der bekymrer mig synderligt må jeg indrømme. Hvis han ikke ender i United er det ikke fordi Chelsea kommer med et bud i ellevte time og hijacker.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Mon ikke først Malacia handlen bliver officiel på mandag - skal de ikke underrette børsen, før det bliver offentliggjort?
Anyway, så plejer den at være sikker, når Romano skriver "here we go" - altså lige bortset fra, at han nåede at skrive det om Malacia til Lyon :-)

Som type synes jeg han kunne minde lidt om Evra - teknisk god, fysisk lav men stærk back, som er rimeligt hurtig, uden at være Kyle Walker hurtig. Han kan godt lide at drible et-to træk, for at komme ud af pres, før han afleverer videre, og er rimeligt god til det.
Defensivt kan han godt lide at lave glidende, lidt a la AWB.

Det er alene ud fra youtube videoer, som altid bør tages med et gran salt - men min eneste mulighed for at få en lille smule indblik af hvad han er for en type.

Mit bud er at Malacia bliver annonceret mandag, og FdJ bliver det tirsdag-onsdag i næste uge. Og min tanke er, at Eriksen handlen bare afventer at FdJ underskriver - så hvis FdJ kommer ind, bliver Eriksen muligvis effektueret fredag i næste uge.
Muligvis alt for optimistisk, når man ser hvor hurtigt klubben normalt handler :-)
Skrevet af Deebo
Evra! Hvordan kunne jeg dog glemme Patrice.. God sammenligning ja og lad ham da bare få samme karriere eller tæt på.

Med medicals i weekenden lyder mandag som et godt bud på hvornår den bliver officiel. Jeg kunne godt mistænke klubben (Glazers) for at ville præsentere den store signing i Frenkie de Jong først, men så skal de til at komme i gang.

Jeg har stadig en dårlig mavefornemmelse omkring Eriksen, men det giver da mening hvis han venter på en Frenkie afgørelse. I så fald kan man tage de optimistiske briller på og håbe at når vi rammer næste fredag så står klubben med 4 nye signings i Frenkie, Malacia, Eriksen og Martinez, som er klar til at tage med truppen til Thailand eller hvor pokker den kommercielle afdeling sender dem hen.

Og kom nu lidt med nogle afgange. Seneste rygte er at Fulham håber at overtage Bailly på et sæsonlangt lån med en købsoption. Hvis de samtidig køber Andreas Pereira for omkring 10 mio pund har vi måske fundet vores nye Inter der overtager overskudslageret.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Dean Henderson officielt udlejet til Forest uden nogen former for købsoptioner og de dækker tilmed HELE hans vanvittige 110k om ugen løn.

Best case scenario at hans værdi forhåbentlig bliver forøget til næste sommer og måske leverer han så godt at man kan bytte ham med De Gea når hans kontrakt udløber næste sommer.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Slettet(310640222610)
Tillykke med ham. Han bliver god for jer

https://twitter.com/pedrogva6/status/1543215266829672449
Skrevet af Deebo
Ny røg omkring at Ronaldo ønsker sig væk. Normalt ikke de mest troværdige kilder der melder den, men som jeg forstår det er det netop de journalister Jorge Mendes (agenten) bruger når han vil have noget ud offentligt. Chelsea og Bayern var tidligere nævnt som interesserede.

Det skulle primært være for at maksimere sine personlige rekorder og måske tilføje ekstra trofæer til samlingen, men familien skulle også have det lidt stramt i dejlige Manchester.

Det er ingen hemmelighed at jeg personligt ikke er Ronaldos største fan, men hold nu op et hul der vil opstå oppe foran hvis han smutter videre. Ikke lige ønskescenariet hvis Martial er eneste angriber i truppen, men et lille håb må være at Martial havde sin bedste sæson i klubben efter man solgte Lukaku. Meget lignende situation.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Så kom ekstremt pålidelige David Ornstein også på banen og bekræfter at Ronaldo vil væk:
Cristiano Ronaldo has told Man Utd he wants to leave this summer, as @DuncanCastles reports. 37yo said to love club but wants to play CL + fight for top honours in final stage of career - doesn’t feel likely at #MUFC. Napoli among suitors.

Det bedste for Ten Hag projektet på sigt, men et kæmpe slag i den kommende sæson og det tvinger desværre klubben på angriberjagt en sæson tidligere end håbet. Hvis Napoli er eneste bejler bliver det hvis vi kender de italienske klubber korrekt ikke noget stort beløb man kan hente. Der er dog en vis Victor Osimhen i netop Napoli jeg tidligere har snakket varmt om, så han er måske på vej videre siden Napoli er interesseret i Ronaldo. Jeg håber og forventer at hvis klubben giver ham lov til at smutte at man som minimum forlanger at der ikke længere skal betales løn til ham, og ellers må han gennemføre sin kontrakt. Om købende klub så overtager den hele eller han må tvinge et skifte igennem ved at gå ned i løn er mindre vigtigt.

Hvad mon en evt. salgspris for en 37-årig spiller med 2 år tilbage på kontrakten er? Lewandowski går for omkring de 50 mio euro virker det til, men man betalte selv kun omkring 15 mio euro ifølge transfermarkt. Den lave pris var dog nok mere fordi Juventus bare ville af med hans enorme løn.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Ved sgu ikke hvor katastrofalt det er om Ronaldo vil væk.
For at holdet skal kunne fungere på Ten Hags mandskab, er der ikke plads til "gratister". Heller ikke 10 min. hist og pist.
Men han scorer sine mål, det kan man ikke klandre ham.
Det er dog nu at den helt store chance for at få et omklædningsrum der bakker op er tilstede, desuden er Ronaldo er typen der blander sig i stort som i småt. Dur ikke, Ten Hag SKAL være myndigheden og det skal samtlige følge. Uanset hvor mange kasser de har scoret i tidens løb.
Videre med ham og brug hans lønkroner på noget med fremtid i.
Og på noget der indordner sig hvad træneren måtte mene.
Det er nu der skal bygges teamspirit op, ellers afgår projektet ved døden hurtigt.
Alle rådne æbler må sis fra. Hvad de end måtte hedde.
Ingen overbærenhed fra Ten Hag hvad det angår, tak.
Skrevet af Morten5500
Ja rygterne om at Ronaldo vil væk skulle være god nok.

Ikke så ideelt da vi nu pludselig har mistet Cavani, Greenwood og til dels Martial og Rashford med deres dårlige form inden for 1 eneste sæson!!

Eneste positiv er at Glazers så er tvunget til at åbne pungen for en ny angriber.
Skrevet af Morten5500
Derudover lidt ildevarslende snak fra Barcas præsident om de Jong.

“There are many clubs that want him, not just Man United. We have no intention of selling him, he wants to stay”.

I´m going to do everything to keep Frenkie, but there’s also a salary issue and that would have to be adjusted”.


Vi må håbe det bare er spil for galleriet og presse lidt ekstra penge ud af United.
Skrevet af Deebo
@Fynbo
Det er jo katastrofalt i den forstand at klubben helt tydeligt har planlagt transfervinduet efter at man havde Ronaldo til 9´eren og at man i tilfælde af hans afgang står med Martial som eneste angriber i truppen. Da Glazers næppe propper ekstra penge i kisten skal man så i stedet prioritere en ny angriber over måske en højrekant eller CB.

Ellers er jeg enig. Selv hvis man glemmer alt det udenfor banen, så er jeg bare større fan af at man får en angriber ind der kan andet end at stå i feltet og hamre kasser ind. En der aktivt deltager i opspil og sætter sine holdkammerater op og skaber plads til andre. Jeg synes tit spillet blev for stationært og forudsigeligt fordi holdkammeraterne kiggede for meget efter Ronaldo. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har bandet over at Telles og Bruno i blinde bare smækker det ene indlæg ind mod en opdækket Ronaldo alene i feltet efter det andet.

@Morten
Jeg er slet ikke nervøs fordi at Laporta i klassisk Barca stil pludselig er ude i et eller andet interview og fortælle fansene at han gør alt hvad han kan, men den tidligere ledelse er skyld i at Frenkie må sælges. Jeg tror ikke en gang det er en forhandlingsstrategi, da alle kilder har meldt at klubberne er enige om det overordnede beløb, og det er ret tydeligt at det er Barca selv der ønsker at sælge fremfor Frenkie der har bedt om at komme væk. Hvad skulle pludselig have ændret sig der? Hvis han ender med at blive i Barca er det fordi Frenkie selv nægter at skifte til United og ikke fordi Laporta pludselig efter flere ugers forhandlinger har ombestemt sig.

Han lavede iøvrigt præcis samme nummer omkring Messi sidste sommer.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Thostrup
Hvad tænker man om det som United mand? Altså hvis Frenkie i princippet ender med at blive ´presset´ til et skifte, fordi Barca ønsker at slippe for hans løn eller hvad det måtte være? Det skulle jo nødig lugte af Di Maria, hvis I forstår...
Arsenal FC
Skrevet af fedefynboen
Deebo

"Det er jo katastrofalt i den forstand at klubben helt tydeligt har planlagt transfervinduet efter at man havde Ronaldo til 9´eren "
Det er muligt man har det, bestemt Men jeg er nu ikke et øjeblik i tvivl om af Ten Hag vil se det som positivt at Ronaldo ikke er der til at blande sig i det ene og det andet og at tanken derfor har mere end strejfet ham for længst.
Ronaldo er vel citeret for et sted mellem 5 og 10 bemærkninger om transfervinduet allerede, selv om nogle af dem måske har været mere eller mindre frit opfundet.
Totalt amatøragtig ageren af en professionel. Ville han United, så klappede han kaje og viste alle i truppen hvordan man gebærder sig i holdets tjeneste med ny træner om bord.
Men egoet er nok engang for stort. No surprise.
Jeg kommer til at græde tørre tårer over hans afgang.
Skrevet af nvm123
Ved vi om det er Ronaldo, eller en eller anden journalist der skriver i Ronaldos navn, når vi snakker om hvad Ronaldo har sagt og gjort?

Der vil være et voldsomt vakuum i United, hvis Ronaldo skifter denne sommer, da der næppe er budgetteret med en ny angriber, og man næppe nu kan finde en der vil kunne lave nær så mange mål, som Ronaldo i kommende sæson.
Jeg er helt sikker på, at Ten Hag vil ærgre sig, hvis Ronaldo vælger at skifte - hvis nogen kan og vil betale hans løn.
Osinhen kunne da være en fin erstatning, men kan scorer næppe nær så mange mål, som Ronaldo, uden skader, ville score for United. Men det ville kun være i det tilfælge at Napoli ville være villige til et bytte, plus en ordentlig bunke penge, som United ikke har budgetteret med, bliver sendt mod Italien.

Og de penge skal altså først findes ved salg, da jeg ikke rigtigt stoler på, at tosserne fra Tampa lægger flere penge nu, bare fordi gulkalven ikke gider det cirkus mere.
Skrevet af nvm123
Men nøj hvor ville jeg have mine betænkeligheder lige nu, hvis jeg var Ten Hag - man starter et nyt job i en klub, der burde være afklaret og gøre alt i sin magt for at være på rette vej, og så har man endnu ikke signet en eneste spiller efter over en måned af transfervinduet - hvor man i øvrigt kunne have forhandlet igennem længere tid. Og så er der nøglespillere der vi væk - det er en klub der sejler. Forhåbentlig kan han med flere få vendt skuden.
Skrevet af nvm123
Fab:
https://www.youtube.com/watch?v=twDmxCVE9No

Ronaldo er tilfreds med Ten Hag valget, men sur over ambitionen fra ejerne. Umiddelbart burde det være noget han kunne/burde0 have set for 1 år siden, men jeg er jo ikke uenig med Ronaldo.
Det virker ikke som om ejerne vil noget andet med klubben, end at hente udbytte - selv i år hvor der er underskud i klubben.

Men det vil stadig på nuværende tidspunkt skabe et enormt vakuum, hvis Ronaldo skifter væk - det er dog, som Fab også siger, ikke noget Ronaldo står fast på, men noget han undersøger muligheden for.
Skrevet af Inuk.
Det kan da kun gå for langsomt med at få Ronaldo skudt videre til den næste klub. At ledelsen så melder ud man ikke ønsker at sælge ham er da bare spil for galleriet. Lige så meget som Ronaldo “kun vil skifte” hvis beløbet er en acceptabel størrelse. Han har allerede bestemt sig og den næste klub er allerede fundet. Det eneste der gælder nu er damage control så Ronaldos skifte kan gå igennem uden at gøre fansene og sponsorerne sure.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af T-United
Jeg tror også, der står en klub klar til at købe ham, og jeg er også tilbøjelig til at ville sende ham afsted.
Min eneste bekymring er, at vi kommer til at mangle en masse mål. Dog har jeg forhåbninger til at både Sancho, Rashford og Bruno i hans fravær vil steppe gevaldigt op.

Og skulle Martial pludselig være førsteangriber, kan det jo være, han genfinder noget form.

Vi vil stadig skulle købe en angrebsspiller for at have bredde nok, men derudover er jeg ikke så bekymret over hans mulige exit.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Har bragt det på bane før: Vi scorede 57 PL-mål i sidste sæson, hvor CR7 stod for de 18.

Liverpool og City med næsten 100 hver.

Med andre ord: Vi manglede mål (og lækkede værre end nogensinde) og kan aldrig komme tilbage i nærheden af det ønske niveau med 57 ligamål.

Et kvalificeret med-/modspil gik så på, at man snarere skulle bekymre sig om at få skabt chancer nok. Sandt nok - samtidig med at chancerne skal omsættes.

Hvem skal så tilsyneladende gøre det:

- Martial har lavet ialt 8 mål (incl cup) i de sidste 2 (to) sæsoner!
- Rashford har været helt væk i mere end 1 år.
- Mange i dette forum er super kritiske overfor Bruno - stil, personlighed, spild mm.
- Sancho har aldrig været notorisk målscorer, men bør selvfølgelig blive bedre. Første halvdel af sæsonen var til glemmebogen.
- Elanga: En mand med 10-15 kompetitive kampe på CV´et og allerede temmelig udskældt (herinde) for alt fra attitude til kompetencer

Selvfølgelig er Ronaldo aldrig en langsigtet løsning, men noget skræmmende hvis ovenstående flok + "en offensiv spiller til bredden" skal stå for den offensive produktion.

Hope is not a strategy.
annonce
0