Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LP_
Jep, Eriksen vil pynte gevaldigt på vores hold, selvom det ikke står helt klart for mig, hvordan ten Hag vil blande kortene og få plads til både Fernandes og Eriksen i samme opstilling. Det bliver vel noget med at smide den ene af dem på kanten - eller evt. op som en falsk 9’er.
Skrevet af fedefynboen
Ja LP, enig med dig og Deebo i forhold til Fernandes.
Som bestemt ikke må formodes at kunne fungere på en midte med De Jong og Eriksen.
Som falsk 9´er ser det væsentlig bedre ud, ikke mindst defensivt
Vi kommer til at se Fred spille med De Jong og Eriksen på midten. Det er mit tip.
Og, må jeg tilføje på jysk, ikke så værst endda :)
Offensivt i hvert fald.
Uanset så skal portugiseren skippe fordums vanetænkning og begynde at spille kollektivt.
10´eren italian style er død og borte.

Der bliver behov for total voetball skal defensiven ikke igenigen klare ærterne selv.
Ikke mindst defensivt, hvad dikterer indsats fra ALLE MAND. På samme tid. i 90 minutter.
Skrevet af Mr. Pink
Fantastisk nyhed!

Han bliver forhåbentlig super for United. Gad vide om det var kampen mod United, der gjorde udslaget? Altså ligesom en vis Ronaldo i sin tid. Han strålede i hvert fald for Brentford i den kamp.

Kom så med den næste ex-Ajax midtbanemand, tak
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
Kan man ikke smide BF på højre kant/angriber?


Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af LP_
Den risiko Fernandes spiller med, kunne måske have meget godt af at blive rykket enten længere frem eller ud på kanten. Men han er jo ikke ligefrem hurtig, så det er heller ikke fordi, han er den fødte kantspiller. Han kan faktisk godt være lidt svær at placere, synes jeg. I hvert fald hvis vi leger med tanken om, at han ikke skal spille 10’eren.

I Sporting tror jeg egentlig han spillede lidt over det hele, men dengang kunne han jo også gå på vandet.
Skrevet af Deebo
Joel og Avram må sidde og klappe i hænderne når de en gang får nyheden ovre i Florida. Populær spiller der nok skal sælge en del trøjer og som ikke koster dem noget som helst. Et lille plaster på såret når de skal forhandle de næste sponsorater uden Ronaldo i klubben.

Mht. Brunos rolle er den jo debatteret en del allerede herinde. Mit take er at indtil han beviser at han kan fungere på et hold der vil dominere på bolden, presse modstanderen i bund og presse både højt og genpresse efter boldtab som et kollektiv så må han en tur på bænken eller som LP forslår ud på kanten eller længere frem hvor hans risikofyldte spil og mange boldtab ikke koster så meget. Han vil selvfølgelig ikke være den naturlige hurtige udfordrende kantspiller, men han er trods alt heller ikke Mata langsom.

Tyrell Malacia bliver præsenteret i dag efter bestået lægetjek ifølge Simon Stone fra BBC. Så nu får vi da en signing!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
EXCL: Chelsea considering Cristiano Ronaldo move. Man Utd currently say not for sale but #CFC monitoring & not ruling out. Mendes talks continue - Boehly/Eghbali intrigued by idea. Tuchel admires 37yo but unclear if he would approve.

Fint for mig. Med Chelsea og deres nye amerikanske ejer der skal levere en statement signing får vi da det maksimale beløb han er værd og slipper for lønnen modsat hvis det var Bayern eller en italiensk klub.

https://twitter.com/david_ornstein/status/1543947800685191168?s=21&t=SBC1D-s25tLzpt3t8lB2ag
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af LP_
Nå, men det virker til, at foruden Eriksen, så arbejder man på at hente Malacia, De Jong og Martinez.

Malacia kan jeg ikke have nogen indvendinger mod. Telles har ikke ligefrem imponeret, og Malacia er en billig erstatning, der om ikke andet forhåbentligt kan sparke lidt gang i Luke Shaw, der jo som bekendt spiller bedst, når sædet brænder under ham. Slår han ikke til, så tager vi nok næppe det store tab på ham som vi også så det med Daniel James.

De Jong er selvfølgelig en klassespiller, hvis han ellers gider skifte.

Men Lisandro Martinez er jeg måske lidt lunken overfor. Og det er uden at have set ret meget til ham, skal jeg måske lige tilføje. Men til 45-50 mio. euro er han jo ikke ligefrem gratis, og umiddelbart giver det vel ikke meget mening at hente ham til andet end en CB-rolle, for det er jo trods alt der, han lige har haft en gennembrudssæson. Men en midtstopper i PL på under 1.80? Det giver mig dårlige nerver allerede nu, uagtet at hovedstødsdueller angiveligt skulle være en af hans helt store styrker.
Skrevet af TheUnitedWay
Der er tre muligheder som jeg ser det:

1. Eriksen og Bruno spiller som to 8´ere centralt.
2. Eriksen spiller til venstre, Bruno centralt.
3. Bruno spiller til højre, Eriksen centralt.

Hvad der lige bliver valgt afhænger nok af modstanderen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Enig omkring Martinez LP. Fint at han vinder hovedstødsdueller i Holland, men med den højde skal han da låne Ronaldos springstyrke for ikke at blive et oplagt mål på dødbolde og indlæg.

Jeg elsker dog hans spidskompetencer. Jeg orker ikke lige at rode statistikerne igennem, men jeg mener at han lå i 95-99 percentile for CBs i de store ligaer ift. progressive afleveringer og afleveringer ind på sidste tredjedel osv. Oveni det slår han godt nok nogle flotte lange sideskift og er venstrebenet. En kæmpe opgradering i opspillet.

Udfra de Ajax kampe jeg så efter ETH lignede næste træner og diverse videoer med highlights ligner han også en meget aggressiv og duelstærk spiller (ground duels) der bør have det noget bedre med at dække store områder end dem vi har i klubben nu hvor Varane og Bailly vel er det tætteste man kommer på Ten Hag CBs defensivt men som mangler meget teknisk.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Matias
Lisandro Martinez er virkelig en god spiller. En terrier. Han er aggressiv, duelstærk, hurtig, teknisk rimelig velfunderet og han slår gode afleveringer. Han kan godt gå i luftdueller, men det er kart, at det er hans umiddelbart største udfordring ift. at spille i PL. Og tempoet selvfølgelig, men det er jeg nu rimelig sikker på, at han vil kunne vænne sig til - han skal naturligvis have afstemt sin timing ift. at presse op, hvordan man dækker sit område bedst osv.

Han startede som 6´er i Ajax, og jeg ville umiddelbart tro, at ville have de bedste forudsætninger for at slå igennem hos jer på den position (han ville så senere kunne tage en a. Han er enormt god til at give den resterende midtbane gode arbejdsbetingelser - jeg tænker at en midtbane med Fernandes, Eriksen og de Jong kunne være fremragende med bolden på fødderne, men ellers overhovedet ikke - og han er også glimrende som fejeblad foran bagkæden. Det ville jo så sige, at I skulle have en anden til bagkæden, men det ville der jo være råd for. Tænker jeg.
Skrevet af LP_
Tak for input!

På den ene side ville det som sagt undre mig lidt, hvis man henter Martinez ind for at flytte ham væk fra den plads, han netop har fået et gennembrud på. På den anden side er der så få 6’ere, som passer på det, de bedste hold gerne vil have dem til at kunne, så fair hvis ten Hag forsøger at tænke lidt ud af boksen. Højden ville i hvert fald bekymre mig væsentligt mindre, hvis det er en plads på den defensive midtbane, han er tiltænkt.
Skrevet af Deebo
@Matias
Ja altid godt med output fra brugere der rent faktisk har set mere end et par kampe! Din beskrivelse flugter meget godt med den beskrivelse jeg selv kom med og det indtryk jeg fik af ham de kampe jeg så. Nu ved jeg godt du nævnte at 6´eren nok vil passe ham bedre, men indtil vi ser ham på den position må vi gå ud fra at han er tiltænkt som LCB, så hvis du stadig læser med kan du så komme med et bud på hvem af Martinez og Timber der rent faktisk styrede det forsvar i Ajax? Varane mangler desperat en styrmand ved sin side, men om det er en 24-årig argentiner fra Ajax der er den leder tør jeg ikke håbe på.

@LP
God pointe, for der er netop ikke mange 6´ere tilgængelige der både kan lukke af defensivt og er teknisk dygtig, og de der findes er vel allerede i de store klubber. Derfor må man jo netop tænke ud af boksen og der er Lisandro Martinez nok en af de bedste bud på sådan en spiller. Jeg mener dog at jeg læste at Ten Hag så ham som CB, men det kan jo nå at ændre sig og i så fald er det vigtigt at han får tiden til først og fremmest at vænne sig til en ny liga, men også en ny position.

Og så skal det jo lige pointeres at Arsenal er mindst lige så interesserede i ham. Jeg er ret sikker på at han vælger United hvis begge klubber får bud accepteret, men de kan jo sagtens vinde en budkrig så længe United stadig har andre prioriteter eller ikke vil betale det Arsenal vil.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Poborsky
Jeg kunne som mere ovenfor godt se Bruno i højresiden når både han og Eriksen starter - han har slået mange flotte indlæg fra den side. Synes næsten hans indlæg er bedre når de er udadskruede.

Som andre er jeg også lunken overfor Martinez - men jeg holder på, at så længe EtH peger i hans retning, så er han én vi skal have (alt efter priskrav, selvfølgelig).
Satser han på ham som CB, så håber jeg dog næsten McT er på banen samtidig, så er der da lidt fylde på dødbolde.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af MarcusRashford
@fynboen

Jeg var meget provokeret af at kritikken prellede af Rangnick, især fordi der var så hård kritik af Solskjaer. Det er dog overhovedet ikke det jeg ville bringe op, det var en tør konstatering af at Solskjaer var manager i den sæson YNWA bragte op.
Skrevet af fedefynboen
"Jeg var meget provokeret af at kritikken prellede af Rangnick"

Marcus, jeg er sådan set ikke uenig med dig. spillet var rædderligt under tyskeren.
Bare slet ikke der, jeg blev begejstret for tyskeren. Nej, det var fordi svesken kom på disken, hvad OGS på intet tidspunkt turde.
Sæsonen var allerede gået i hi og det bedste vi kunne få ud af det, er hvad vi ser nu.
Total renovation af trup og spillestil. Hvor forhåbentlig truppens mentalitet får samme overhaling.
Skrevet af T-United
Det der glæder mig mest ved signingen af Eriksen (såfremt den går igennem) er, at han først og fremmest er fodboldspiller. Ikke en masse flash ved siden af arbejdet.

At han så også har rigtig god kvalitet på bolden og en god evne til at binde spillet sammen, er en anden ting.

Det kan godt være, han ikke er på KDB-niveau, men han er langt bedre for holdet end en spiller som Pogba, fordi han er der for holdets og spillets skyld først, i modsætning til franskmanden, der desværre aldrig kommer til at forstå, at ydmyghed havde bragt ham længere.
Skrevet af Matias
Martinez røg i centerforsvaret, da man ønskede duelstyrke, teknik og tempo i duoen, men ten Hag startede med at se ham som 6´er, og gjorde det egentlig også i den indledende proces, der omskolede ham til centerforsvarer. Den del var ikke udelukkende jeres nye træners opfindelse :)
Naturligvis foregår der en vis form for styring af det centrale forsvar, men det er egentlig mit indtryk, at hverken Timber eller Martinez er det defensive anker. Det har derimod været Daley Blind. Det var således også ved Daley Blinds formdyk, at defensiven viste sine første svaghedstegn i denne sæson.

Jeg ser dem (Timber og Martinez) som meget ligestillede. Timber er en smule hurtigere, mere gennembrudsstærk og en anelse bedre i luften, Martinez er mere aggressiv og lidt bedre med bolden på fødderne. Skulle jeg vælge en af de to som styrmand, ville jeg marginalt vælge Martinez. Han tager lidt flere chancer i sit spil, men han er også kompromisløs og forudseende (det er Timber nu også, han timer i hvert fald sine dueller godt).

Skulle man have en styrmand fra nogenlunde øverste hylde, som ten Hag kender til, ville mit bud være Matthijs de Ligt, men han er nok for dyr. Jeg tror han vil passe rigtig godt til PL. Han har masser af erfaring - over 250 kampe som 22-årig - han er hurtig, stærk i luften, god fysisk og tager naturligt styringen, hvis ikke andre formår det. Nå, men det er jo bare en fantasi - det bliver virkelig spændende at se, hvad I gør, hvad der prioriteres af indkøb og hvor godt I vil lykkes med det.
Skrevet af T-United
Det virker i hvert fald som om, at ETH ret kraftigt prioriterer ydmyge mennesker frem for store navne/egoer, og det alene viser for mig, at ETH rent faktisk har styringen med/sidste ord ift. transfers. Hvis det er rigtigt, er det et første vigtigt skridt i en bedre retning end de sidste mange år, og så gør det intet, at vi ikke står med en tydelig verdensstjerne.

Kommer Frenkie, og kan Rashford og Sancho vise deres potentiale, får vi verdensklasse frem for flash insta-boys, og det er fedt, når det er flankeret af fighter typer som eks. Martinez (hvis han kommer) og typer som Eriksen. Så handler det pludselig om fodbold igen.
Edit: Og vi kan komme til at debattere fodbold igen… suk, det ville være dejligt fremfor frustrationerne over Pogba, manglende fight, kliker i omklædningsrummet, elendige indkøb og andet.
Skrevet af Deebo
@Matias
Hehe jeg har godt læst med i Ajax tråden når der bliver skrevet i den og det er bestemt ikke alle der var lige glade for “autisten” Erik, så jeg er med på at hans assistenter var årsagen til at man smed den savnede Blind ud på backen til fordel for Martinez. Dog ikke en dårlig ting hos en træner at han lytter til sine assistenter og delegerer hvis du spørger mig.

Det virkede jo faktisk også til at ETH vurderede Timber højest af de to, men må “nøjes” med Martinez fordi den kære Van Gaal hviskede slemme ting om farlige Manchester United i øret på Timber. Til stor glæde for jer Ajax fans vil jeg tro :) Jeg tænkte faktisk også på at nævne Blind som lederen i forsvaret, men jeg gik fra det igen da et CB makkerskab bare ikke kan styres ude fra en back, men kun af de to involverede. Vi må se hvad der sker hvis Martinez kommer ind som CB og hvem makkeren bliver. Der er nok at vælge i mellem lige nu..

Ja de Ligt er jo nok for dyr, men det kunne da være lidt sjovt at samle det succesfulde Ajax hold fra 2019 i Manchester. Han skal nok blive en succes i Chelsea, men det vil for United være dårlig prioritering hvis man skyder 80 mio euro af på en CB med de store mangler der er i resten af truppen.
Manchester United Brøndby IF
annonce
0