Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VikingStar
Solskjær kostede klubben £400 mio. og 3 år mere i sølet - uden nogen titler, hvilket hans 2 forgængere trods alt formåede.
Solskjær burde aldrig være blevet ansat som permanent træner.

Dansker og ævl mot Solskjær altså.. Jeg kjenner ingen utenfor Danmarks grenser som var misfornøyde med 2.plass i 20/21. Rimelig naivt å tro at en midtbane basert på McFred skal føre en klubb til toppen.. Det viser vel også de transfer ETH nu er iferd med å gjennomføre på midten. Så kan man spørre seg hvorfor det ikke har blitt gjort handler på midtbanen tidligere, men OGS var altså ikke den transfer ansvarlige i klubben selv om han hadde finger med.

Så kan man ævle dagen lang om at spillet ikke var bra under OGS, det var det så heller ikke i lange perioder, men til syvende og sist er det vel resultater som teller. I høst var der verken resultater eller spill og da er det seff fortjent bye bye til OGS.

Rangnick kostede maksimalt en top 4 position i en sæson der allerede var tabt - og op til en sæson, hvor holdet ikke ville have en chance for at vinde CL alligevel.

Det å gå langt i å frikjenne Rangnicks periode sportslig sett, det er da et underlig utspill. De som kjenner til mekanismene i fotball vet at det å få inn lys i et total mørke er det enkleste når man kommer inn som ny trener. Man fikk glimt av lys i noen kamper, men det var så det hele under Ralph.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Den Trætte
Og Alle med øjne kunne se at spillerene overhovedet ikke gad bekymre sig om Rangnick, som forsøgte på alle tænkelige måder at råbe spillerne op, men de pissede ham en lang march og downtoolede.

De var ikke bare uproffesionelle de var til at brække sig over og burde have trukket deres løn. Der er ikke en spiller i den trup udover CR7 der burde kunne se sig selv i spejlet efter sidste sæson.

Ole efterlod et dybt splittet omklædningsrum og en trup i en elendig fysisk form.
Skrevet af Den Trætte
@LP bortset fra det så fik jeg aldrig svaret på dit lille drilleri angående Ethan Laird (Havde store problemer med det her nye forum)

Jeg var meget hooked på Ethan fordi han har hele pakken. Fysik, speed, teknik og figthing spirit og jeg mente han faktisk kunne have været en upgrade til AWB. VI finder nok aldrig ud af det, da det ser ud til hans 2 år med skader desværre ser ud til at have hæmmet hans udvikling.

:) Så ja jeg tog fejl i relation til hans niveau efter han har holdt sig skadesfri :)

Til gengæld skrev jeg også at vi skulle hente Eriksen allerede tilbage i Ajax tiden, da alle andre mente han var for "let" til klubben, da han jo ikke havde bevist sig på et højere niveau og bare havde spillet i Holland.

Så ja jeg er lidt hit and miss :)

On another note så håber jeg at se Garner og Mejbri i preseason.
Skrevet af Mr. Pink
Jeg mener ikke, at United kan bruge den andenplads under Ole til noget.

Det resulterede jo ikke ligefrem i et selvtillidsboost blandt spillere, og United udviklede sig meget lidt. Hvordan var spillet under Ole? Hvordan var spillet i CL?

Sad fodboldfans rundt om i verden og var bjergtaget af Unitedholdet? Fik United nemmere ved at hente store spillere til klubben?
Hvordan var selve udtrykket ?

Var man i øvrigt stolt af sin klub og præstationerne?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af nvm123
Dansker og ævl mot Solskjær altså.. Jeg kjenner ingen utenfor Danmarks grenser som var misfornøyde med 2.plass i 20/21.

Altså, så er det alene fordi United har været så ringe så længe. For 10 år siden, var der ikke ret mange United fans der var specielt tilfredse med ret meget andet, end 1. pladser.
Personligt var jeg ikke imponeret over Mourinhos 2. plads, men den kom med ringere spillermateriale, end Solskjærs 2. plads, der langt hen ad vejen var baseret på en imponerende Bruno, der blev drevet rovdrift på.

At ansætte Solskjær var alene baseret på at han var gammelt ikon. Trænermæssigt havde han ikke vist mere, end Niels Frederiksen eller Ståle Solbakken, som der næppe er mange Unitedfans der finder ideelle trænere på Old Trafford.
Skrevet af TheUnitedWay
OGS fik alt for langt snor. Reelt spillede vi forfærdeligt i et halvt år. Det var ikke "bare" LFC-kampen. Det var mange kampe hvor det var rigtigt sløjt. Vi tabte også til LFC 1-3 i foråret, vi tabte til Villa Real i finalen i EL ( En søvndyssende affære). osv.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Inuk.
Det bliver lidt useriøst når man beskylder andre for historieomskrivning sammentidig med man påstår OGS alene havde ansvaret for klubbens transfers.

Ligesom man stiller spørgsmåltegn ved om klubben kunne hente store spillere efter et transfervindue hvor CR7, Varane og det nye engelske stjerneskud Jadon Sancho blev hentet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
"store spillere. Varane? Ronaldo på 36 år?"

Hvad er din definition af store spillere til een verdens største klubber?

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Det bliver useriøst, når man poster løgne om hvad andre skriver.

Og iøvrigt mest er kendt for at trolle med intetsigende one-liners.
Skrevet af Inuk.
Pink, en spiller der udbygger rekorder. En anden spiller der er verdensmester.

Men hvad tænker du er en stor spiller?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Morten5500
Nå, det lader til at der er hold i rygterne om at Mathjis De Ligt gerne vil videre fra Juve.

Hvis vores ejere var kloge og ville vise noget ambition, så gav de et kapital indskud og sørgede for at hente både De Ligt, en anden hurtig CB (Martinez eller Timber) og De Jong til midtbanen. Så ville man have en super stærk kerne der ved hvordan Ten Hag vil spille, og gøre omstillingen til den nye spillestil så meget lettere.

Håber sørme ikke han ender i Chelsea og blir en succes der…
Skrevet af Poborsky
Jeg synes godt nok den de Jong handel trækker ud.. Håber de har et alternativ klar, hvis ikke han købes.

Jeg tror godt de Ligt kan overtales, hvis vi også får hentet de Jong. Så ved jeg godt at det ville være godt med en venstrebenet CB, men hvis vi henter de Ligt, synes jeg ikke der skal hentes mere til CB, før der er solgt ud.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af #GGMU!
Vil en Neves være helt umulig hvis en De Jong misser?

Udover han nok vil være dyrere..

Et billigere alternativ kunne være Tielemans.
Skrevet af Deebo
#mufc´s move for Frenkie de Jong is being held up by money owed to him by Barcelona in wages he agreed to defer due to the coronavirus pandemic. He is owed £13.7m in basic wages.

As well as the £13.7m in basic wages, Frenkie de Jong is believed to be owed another £3.4m in waived bonuses by Barcelona for playing in at least 60% of Barça´s matches over the previous two seasons

Ja det virker jo til at den dejligt sympatiske catalanske klub der slet ikke er i økonomiske problemer er skyld i at handlen er gået i stå. Color me surprised…
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Det begynder at være lidt mystisk med FdJ-handlen. For mindre end en uge siden lød det til, at klubberne have nået en principiel aftale, hvor betalingsstrukturen blot skulle møves helt på plads, og nu udtaler Laporta sig tilsyneladende meget bastant om, at de Jong ikke skal sælges. Om det så bare er strategiske udsagn i forhandlingerne, eller om de reelt ikke vil sælge, må tiden jo vise.

Jeg håber ved gud ikke, at det er, fordi vi sidder og tovtrækker om fem mio euro eller lignende. Hvis en lille ekstra skilling får handlen til at glide igennem, er det bare om at komme i gang. Ellers ender vi med at se lige så dumme ud, som da Moyes troede, at Fabregas nærmest var landet i Manchester, og vi så endte med Fellaini til en pris over hans frikøbsklausul, fordi vi købte, efter den var udløbet.

Men der er jo ofte meget mere komplicerede sager involveret i store handler af den art, og det ser også ud til, at der er et lønmellemværende mellem FdJ og Barcelona, men hvor meget der er om det, er svært at bedømme. Men hold kæft, jeg bliver skuffet, hvis det falder igennem nu.

Rigtigt fint salg af Pereira, og hvis Telles og en af de overflødige midterforsvarer så kunne indbringe en lille skilling, samtidig med at de Jong går igennem, så begynder det at ligne et fornuftigt vindue fra et strategisk synspunkt. Og så er der selvfølgelig lige Ronaldo, som naturligvis må sælges, hvis han ikke har lyst til at blive. Det kan kun skabe disharmoni i truppen, hvis han tvinges til at blive mod sin vilje.
Skrevet af Tyson
Barcelona har jo slet ikke råd til ikke at sælge De Jong. De har store planer om at signe Bernardo Silva (iøvrigt med et latterligt rygtet bud) og Lewandowski, og har allerede signet Kessie og Christensen; mens de forsøger at få Dembele til at signe.

Det er latterligt, at United er så faste på at hente FdJ; jeg håber ligesom dig, at de har gang i nogle andre emner samtidig. Bissouma og Kalvin Phillips ville have passet bedre ind IMO; men mon ikke Ten Haag har haft øjne på FdJ fra start.

At Ajax nu vil have over €80m for Antony er en anden gåde. Vi har lige brugt en formue på Sancho, og har stadig Ronaldo, Rashford og Martial på lønningslisten.
Wann ist das Nunstück git und Slothermeier? Jaaa, Beierhund das Oder die Flippenwald gesput!
Skrevet af Inuk.
At Ajax nu vil have over €80m for Antony er en anden gåde. Vi har lige brugt en formue på Sancho, og har stadig Ronaldo, Rashford og Martial på lønningslisten.

Enig. Det er ligesom Glazers nægter at lære af deres tidligere fejltagelser. En ukendt spiller som Malacia, køb dem inden de bliver stjerner. Mere af den slags indkøb tak!
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Deebo
Jeg kan ikke forestille mig at handlen er gået i stå fordi United pludselig er nærige med add-ons. Når man bliver enige om en 65+20 handel så skal man også være parate til at betale alle 85 mio. At Barca skylder FdJ 15+ mio pund kan meget vel være det der gør at en handel falder igennem, hvis de begynder at kræve at United skal betale dem eller at Frenkie selv skal opgive pengene. Så må de sgu tage endnu et quicklån og sælge mere af deres fremtid. Den klub får jo Glazers og Woodward til at se kompetente ud og Laporta er ikke en skid bedre end forgængeren selvom hans proganda er niveauer over.

Antony handlen er død. Ajax er i deres gode ret til at sætte et urealistisk prisskilt på ham ligesom West Ham har gjort med Rice. United har budt 60 mio euro virker det til og selv det er i den høje ende imo. 80 er en no-go.

Lisandro Martinez bliver nok fjerde og sidste køb hvis United er villige til at betale 50 mio euro for en lillebitte CB afhængig af hvad der sker med den portugisiske diva.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
For de interesserede er det her problemet med hans løn lige nu og grunden til at Barca uanset hvad Laporta påstår er desperate for at sælge ham. Hans løn i Barca bliver enorm de næste 4 sæsoner.

Basically tog han en stor paycut for at hjælpe Barca under corona som loyalitet til klubben med henblik på at blive resten af kontrakten i sin drømmeklub. Nu bliver han i stedet offer for sin egen loyalitet og tvunget ud da Barca ikke vil betale den løn han udskudte for deres skyld.

https://youtu.be/CWdWPqvrWYk
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Barca er vel den dårligst drevne klub i Europa, og det er ærgerligt for Frenkie, at han er havnet i kløerne på en flok galninge, der holder hans (og sikkert også andres) retmæssige løn tilbage, samtidig med at de bringer spillere til klubben. Det er jo ret utroligt, at det lader sig gøre i det hele taget.

Men måske kan det gøre, at Frenkie ser knap så skidt på at skifte væk fra drømmeklubben, når den nu viser sig st være en ulv i fåreklæder.
annonce
0