Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MarcusRashford
@Deebo

Whatever dude
Skrevet af Scholesisoneinamillion
God præcisering Deebo (11.13).

Og så er det jo tankevækkende, at ETH har en fortid hos Bayern.
Skrevet af Poborsky
Brobbey må udelukkende være som back up og talent - det virker dog til at hans tiltro til eget talent er større end talentet. Til en lav pris og kort kontrakt, måske med en option for klubben, så kunne det dog måske godt gå an.

Hvis Ajax nu er blevet sure på ETH, så må de da sætte prisen højere. Enten går de med til de priser de selv har sagt og ellers så siger de nej, og så skal vi søge andetsteds. Klubben skal selvfølgelig ikke betale mere bare fordi de er sure på deres tidligere træner.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Martinredzone18
Tror vi skal indse at vi ikke for de Jong .
Skulle man kigge efter Leandro Paredes eller Idrissa Gueye. Der begge er sat til salg .
Og hvorfor kan vi bare ikke hente klasse spillere
Skrevet af andib
Mon ikke det skyldes det rod, som Man Utd har været de senere år, hvor spillere selvfølgelig også ser, at de stjerner, der er hentet ind, de har ikke for alvor slået igennem. Her tænker jeg fx Sancho.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Deebo
Eller skyldes det at man minus de Jong der virker til at være Ten Hags ide, ikke går efter "klassespillerne" for en gangs skyld, men efter noget mindre navne? Malacia, Eriksen, Martinez, Antony og Timber har været dem man har gået efter mens man noget overraskende har holdt sig væk fra spillere som De Ligt (der ellers burde være oplagt) og Nunez hvor man trak sig da Liverpool kom på banen.

United har selv i "det rod de har været de seneste år" hentet klassespiller på klassespiller til klubben, også i de år hvor man ikke kunne tilbyde CL. Jeg er ikke i tvivl om at man igen i år kunne hente et par store navne/klassespillere der ikke passer ind og give dem monsterlønninger hvis det var det man ville.

Jeg tror stadig man ender med Frenkie de Jong så længe der ikke er andre klubber som melder sig på banen. Selv hvis Chelsea, City eller en anden CL klub først kommer på banen så skal de også være villige til at give minimum 85 mio euro og være villige til at betale hans udskudte lønninger. Jeg har stadig til gode at se et scenarie hvor han kan blive i Barca, også selvom det nok er hans førsteprioritet, når de aktivt forsøger at sælge ham for at spare den løn han tjener og som de skylder foruden den store transfersum der nok vil række langt i deres forsøg på at hente Raphinha, Lewan og alle de andre store transfers de påstår de vil lave.

Det ville dog more mig en smule hvis Frenkie fortæller Barca at han ønsker at blive, men forlanger hele den store løn som han er i sin gode ret til at kræve. Vil Barca så true med at smide ham på bænken eller må de tage den på kinden og droppe deres store transferplaner efter de har lovet deres naive fans guld og grønne skove? Det ville nok gøre ham godt upopulær blandt fansene når politikeren Laporta så går ud i pressen og fortæller at han gjorde alt hvad han kunne for klubbens bedste som sidste år med Messi og det hele er Frenkies skyld.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Den Trætte
Er det pga, sladderen om at De Jong har afvist os at I mener vi ikke får Frenkie.

Jeg NÆGTER at tro på Ten Hag har været i daglige dialoger med Frenkie og alle valide transferjournalister har meddelt han ikke havde noget imod et skifte igennem 2 mdr. , og vores stædighed til at vedblive at jagte ham, betyder at Frenkie ikke har sagt han ville skifte?

seriøst så dumme er vi altså ikke.

Noget andet er at folk er langt fra imponeret over vores targets denne sommer, men er vi ikke enige om at det er Ten Hag der skal vælge spillere der passer til hans spillestil og IKKE dem vi lige mener er de næste stjerner???

Hvad med at have en smule tillid til at vores nye manager godt kan vælge de rette spillere, det har han trods alt gjort med ret stort held før
Skrevet af Poborsky
@Den Trætte

Det er nok en kombination af, at det lige blev meldt nu, at han ikke ville, samt at der har taget så lang tid. Tror de fleste gerne ser ham i klubben, og at ETH får de spillere han mener passer bedst ind. Synes ikke jeg ser nogen sige at nu skal vi bare have den og den spiller - mere at alle håber der er nogle alternativer klar, hvis ikke lige den ene spiller kan hentes.

United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Deebo
Præcis trætte. Fabrizio Romano bliver dog ved med at understrege at man ikke er blevet enige om de personlige vilkår som man ellers tit hører i de her transfers. Jeg går ud fra at det er fordi Frenkie ikke vil forholde sig til noget før der er noget at forholde sig til og bare afventer om Barca når til enighed med en køber.

At det nu trækker ud efter man var enige om den overordnede sum for flere uger siden virker mere som et Barcelona problem end et United problem da man selvfølgelig ikke bagefter skal begynde at betale den løn Barca skylder ham. Så må de sgu sænke salgsprisen betragteligt. Værd at bemærke at Barca selv ikke har færdiggjort en eneste handel, så det bliver spændende at se hvad der sker på den front.

@Poborsky
Der er forhåbentlig alternativer klar, men ingen grund til at begynde at forhandle med andre klubber og spillere hvis man føler sig sikre på at Frenkie kommer. Det virker jo også til at man trods alt er igang med andre forstærkninger og mon ikke det går hurtigt med Martinez hvis man når en aftale med Ajax mens Eriksens medicals vel ikke tager en uge mere.. Ikke 100% optimalt at man ikke har spillerne klar til preseason men sådan er det bare når man er i Uniteds situation med en masse nye folk og man gerne vil af med et ry der hedder at man betaler overpris.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Poborsky
@Deebo

Jeg regner da også med, at der er alternativer - helt som de Jong som spiltype har der bare ikke været nævnt nogen, synes jeg. Eftersom vi er igang med genopbygning, så kan jeg godt leve med, at spillerne misser denne preseason, hvis det betyder at vi får de rigtige uden at skulle betale en masse ekstra. Hvis ETH får sat et system sammen, som får nogle af vores nuværende spillere til at Shine, så er det jo endnu bedre end et køb synes jeg. At få gang i Rashford, Martial og Sancho ville jo være en fantastisk ´handel´!
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Deebo
Helt enig! Hvis bare 1,2 eller 3 af de spillere vi egentlig har opgivet kan blomstre op under en ny træner vil det være fantastisk. Vi så jo i Chelsea hvordan især Rudiger og i mindre grad AC pludselig lignede kompetente forsvarsspillere. Vi kan jo håbe at vi ser det samme i United. De mest oplagte bud på det vil imo være spillere ala Fred, Donny, Dalot og Rashford mens jeg vil blive noget mere overrasket hvis Martial, Maguire, AWB eller McTominay pludselig ligner topspillere. Hvem ved?

Btw så kunne Elanga meget vel være vores nye preseason superstjerne når Pereira forhåbentlig snart er solgt til Fulham, for hold nu kæft en træningsnarkoman han virker til at være. Vil ikke undre mig hvis han kommer ud som lyn og torden mens alle andre spillere render rundt på 70-80%.

Angående de Jong: Der blev jo snakket lidt om det for et par dage siden, men det er netop rigtig svært at finde en spiller der kan de ting han gør. Det vil ikke overraske mig at man til Fynbos store fortvivlelse sadler helt om og henter en bomstærk defensiv 6’er hvis man misser FdJ. Edson Alvarez var ETHs foretrukne 6’er i hans sidste sæson og der var sgu ikke meget fodbold i ham, så det vil ikke være uvant for den pragmatiske hollænder at gå den vej som plan B.

Jeg vil dog vente med at kigge på alternativer til det bliver meldt ud at Frenkie handlen er død. Lige nu er der intet der tyder på at den skulle være det selvom det er svært at se lyset for enden af tunnelen på denne frustrerende saga.. Jeg har en fornemmelse der siger at det kan gå meget hurtigt hvis/når situationen med de her "deferred wages" bliver afklaret. Den overordnede sum er trods alt forhandlet på plads.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
Btw så kunne Elanga meget vel være vores nye preseason superstjerne når Pereira forhåbentlig snart er solgt til Fulham, for hold nu kæft en træningsnarkoman han virker til at være.

Det kommer da lidt ud af det blå? I den forgange sæson viste han absolut intet, som fik mig til at tro det.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Det kommer da lidt ud af det blå? I den forgange sæson viste han absolut intet, som fik mig til at tro det.

At han skulle være en træningsnarkoman? Det var egentlig bare en kommentar ment i sjov efter at have set de der fancy self-promoting træningsvideoer der florerer på Twitter hvor hans krop står noget skarpere end min egen (og Shaws når han møder ind til pre season) ;)
https://twitter.com/builtnotbornuk/status/1544669800613437441?s=20&t=HeqGjqyKt-gUUSY-DuRX4A

Det er ikke fordi jeg pludselig tror han kommer flyvende ud til næste sæson og dominerer PL, men bare at han ligner en der er noget tættere på at være i topform end de fleste andre spillere så tidligt i preseason. Andreas Pereira snød os jo sæson efter sæson ved at møde op til preseason i tæt på 100%, så han så noget bedre ud end han egentlig var.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Battlegoat
Håber ten hag er bedre til at formidle hans fodbold til spillerne end han er til at snakke med pressen.
Der er vi hvertfald et stykke vej fra rangnick til Ten hag... kunne knap kommme igennem en 5min video fra mutv før jeg var done...
Skrevet af Deebo
Lidt positive nyheder fra James Ducker og nogle håndplukkede citater fra artiklen til de dovne:

Frenkie de Jong
- United’s pursuit of their principal midfield target De Jong continues to be held up because he is owed more than £17 million in deferred wages and bonuses by Barcelona. United have been given encouragement behind the scenes that he remains open to the move, with sources indicating that they would not have progressed a deal this far if that was not the case, despite claims in Spain that the player has no intention of quitting the Catalan club.

- United are continuing to sit tight for now but sources insist they have alternative targets they can pursue if it reaches a point where they feel they have to walk away from a deal.

Christian Eriksen
- United are hoping to confirm Christian Eriksen as their second summer signing later this week and the Denmark playmaker could join up with his new team-mates on the second leg of their pre-season tour, in Melbourne, provided there are no complications with a stringent medical.

Martinez og Antony
- Talks with Ajax over the Argentina defender Lisandro Martinez and Brazil forward Antony are continuing but the pursuit of Eriksen is much more advanced than either of those deals. United have baulked at Ajax’s €80m valuation but, with Edinson Cavani having left and Mason Greenwood still unavailable, Ten Hag’s need for more attackers will become even more pressing if Ronaldo was to leave, although the club maintain he is not for sale.

Ronaldo
- Ronaldo - who wants to leave United - has been given time off by the club to deal with a “family issue”. But if the Portugal star has not met up with the squad by the weekend then the prospect of him jetting across to the other side of the world for the final six days of the tour, which concludes in Perth, appear slim. United are due to fly home on Saturday week after their game against Aston Villa.

Ten Hags træning
- Victor Lindelof said the quality of training has ramped up since Ten Hag took over and that the new manager is uncompromising with his demands.

Artiklen:
https://www.telegraph.co.uk/football/2022/07/10/manchester-united-hopeful-signing-frenkie-de-jong-despite-barcelona/
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Helt enig i, at vi må have klare indikationer fra de Jong om, at han gerne vil komme til United, hvis Barca ser sig nødsaget til at sælge. Ellers ville den her saga jo være det glade vanvid, og som Trætte skriver, så dumme er vi (trods alt) nok ikke.

Jeg tror faktisk, at det man skal være mest nervøs for, er, at 1) en anden (CL-)klub kommer og vil betale mere, fordi de øjner en god handel ved at overbyde United med en smule. 2) at Barca sælger endnu mere af deres fremtidige indtjening for at holde sig varme nede i boxershortsene en sæson mere og derfor kan beholde de Jong i første omgang, eller 3) at de Jong siger, at nu gider han ikke stå model til mere Barca-pis, og så bare nægter at skifte og henholder sig til sin kontrakt.

Som Deebo skriver, hvis ikke lige det var, fordi jeg og, nok noget mere vigtigt, ten Hag utroligt gerne vil have netop ham, så ville jeg næsten ønske, at han bare blev og hævede sin fede hyre hos Barca, så de enten ikke kan hente nogen af alle de navne, som de ellers kurtiserer på det kraftigste uden at have økonomien på plads, eller alternativt så de må sælge en stor del af den fremtidige indtjening nu mod væsentlige ringere fremtidige perspektiver.

Ja, jeg er lettere frustreret over, at det ikke er blevet til noget endnu trods meldinger om enighed om de overordnede linjer i en overgangssum, og jeg tror, at det er bedst for mit mentale helbred (og min resterende symparti for FC Barcelona) at trække stikket på at trykke F5 hvert femte minut for at se, om der er nyt. Særligt fordi det meste er det tyndeste pladder fra tier 5-kilder, som kun tjener til at gøre klart, at vi ikke helt kan vide, hvad der foregår hos og mellem de forskellige parter bag kulissen.

I forhold til vores signings, så er jeg også ved at flå mit eget hår ud, når jeg skal høre på eksperter, der taler om, at det er skuffende navne, United går efter, og at der skal større navne til. Jeg synes netop, at det ser ud til, at vi reelt har en strategi nu og køber spillere ind efter en spillestil. Altså, hvad vil de have? Neymar, di Maria, Lewandowski, Messi og Sergio Ramos??? Har de INGEN hukommelse omkring, hvordan det går med mange af den slags signings, både hos os, men se også eksempelvis også Lukaku.

Det får mig til at tænke på en the Athletic-artikel fra forrige år eller sådan noget, hvor pointen, som en af jer også var inde på tidligere i tråden, hvor meget vigtigere det er, hvad man kan få ud af de spillere, der allerede er i truppen, end de transfers, som kommer ind og skal integreres.

Det er som om, at et segment blandt "eksperterne" går i "signings må løse alle problemer"-modus, så snart transfervinduet åbner. Jeg ved godt, at det er sjovt at diskutere, og at opgraderinger også er nødvendige, især når man skal implementere en spillestil, som en del spillere måske ikke er et perfekt match til, men jeg lægger flere forhåbninger over i ten Hags (+team) coaching skills end en eller anden big name-signing , som nogle af eksperterne tilsyneladende mener er vejen frem (uvist, hvad i den senere United-historie de bygger det på).

Og bare lige for at gøre det klart, jo, jeg vil stadig meget gerne have de Jong. Det vil løse alle vores problemer.
Skrevet af fedefynboen
Jeg er jo fortsat af den opfattelse, at Ten Hags projekt nærmest står og falder med De Jong og har svært ved at se hvem ellers kunne være igangsætteren af spil bagfra på midten.

Flere nævner at Ten Hag måske kan få flere af de tilstedeværende spillere til at performe væsentligt bedre. Det tror jeg på, men ikke hvis der ikke er styr på opspillet helt bagfra.
Linde kan noget, Christian Eriksen ligeså. Men efter min mening er det bare ikke nok, fordi udspillet fra de bagerste til midtbanen må og skal være hvad bringer spillet over på vores fødder.
Og som giver flere af de underpræsterende bedre betingelser for at levere til forhåbningerne.

Som Pally m.fl. skriver er det håbløst at kunne læse at United ikke går efter "navne".
"Navne" skaber ikke den helt nødvendige organisation, det gør kun en klokkeklar filosofi og efterfølgende nidkær implementering.

Tror fortsat at De Jong vil komme, men frustrationen har meldt sit grimme ansigt.
Forstår dog så glimrende hvis klubben vil af med årelang og dybt frustrerende fornemmelse hos alle, om at United da bare betaler.
Altså ser vi et clash mellem to ganske fornuftige tiltag, som i mangt og meget er hinandens bremseklods.
Men kan det være anderledes, når begge mål ønskes indfriet på samme tid?
Skrevet af nvm123
I forhold til vores signings, så er jeg også ved at flå mit eget hår ud, når jeg skal høre på eksperter, der taler om, at det er skuffende navne, United går efter, og at der skal større navne til. Jeg synes netop, at det ser ud til, at vi reelt har en strategi nu og køber spillere ind efter en spillestil. Altså, hvad vil de have? Neymar, di Maria, Lewandowski, Messi og Sergio Ramos??? Har de INGEN hukommelse omkring, hvordan det går med mange af den slags signings, både hos os, men se også eksempelvis også Lukaku.

Jeg er ikke uenig i, at det lyder tosset, når en del engelske pundits sidder og kritiserer de navne der er rygtet på vej fordi de ikke er store nok navne.
Jeg er dog lidt nervøs ved, at alle de navne der virker tættest på, er nogle Ten Hag enten har coachet, eller set i den hollandske liga.
Skrevet af fedefynboen
nvm123

Handler det ikke om at Ten Hag ved at netop de spillere forstår og for nogles vedkommende er opflasket med netop den ønskede spillestil?
Alt andet lige skulle man da mene, at netop den type spillere har den største mulighed for at kunne fungere fra dag 1.
Så kan det da sagtens være at den hollandske liga ikke er helt der hvor PL er og at nogle af emnerne ikke viser sig at kunne stå distancen.
Skulle man derimod gå efter individuelle "navne", er risikoen så ikke at en eller flere som Pogba og Fernandes reelt vil overtage styringen på holdet?

Det er i hvert fald hvad jeg tænker, hvorfor jeg også ser fornuften i hvad nu sker.
Vi skal nok tænke på at projektet er langsigtet og da alle næppe bliver en succes, så må en eller flere erstattes af andre hen ad vejen. Er de spillere for dyre, vil de være sværere at slippe af med igen, uden at bogføre store tab.
Derfor giver en Malacia fin mening for mig.
Skrevet af BottledIt
For mig giver det netop mening at Ten Haag vil hente spillere han kender og som kender ham.

For mig er hans vigtigste job at ændre moralen, ærgerrigheden og professionalismen i truppen.
Kulturen skal rebootes og det kan han nemmest gennemføre ved at få et par løjtnante, som kender gamet og hans tanker og stil.

annonce
0