Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Den Trætte
Tror Fernandes ryger på udlån (tænker det er derfor han ikke er med på tour)

Amad og Pellistri virker heller ikke helt klar til 1.holds bold lige pt.

Savage tror jeg godt kan udvikle sig yderligere på u23 ligesom Garnacho

Mejbri skal have chancen i år, men med Iqbals præstationer kan det godt blive svært.

Laird ved jeg ikke, synes han skal skydes af hvis han ikke ryger med i truppen, men jeg ville da langt hellere have ham end Wan Bissaka.

Mengi ved jeg ikke hvad der er sket med og hvorfor han ikke er med Down Under, han virkede god de minutter han fik under Ole, og var nok akademiets største talent på det tidspunkt.

Will Fish håber jeg på vi får at se her i preseason ogsåSkrevet af Deebo
Jeg er overbevist om at der først vil ske noget med outgoings når de er tilbage i Manchester. Giver rigtig god mening at trænerstaben vil teste og give alle spillere en chance her på preseason turen. Det samme gælder udlån for de unge spillere der lige nu er med.

Tænker at vi i hvert fald sælger eller prøver at sælge Telles, Jones og Chong mens man nok lytter på tilbud på AWB, Williams og Bailly der dog nok kræver erstatninger hvis de ryger. Jeg har godt nok svært ved at se ETH stole på Maguire i hans system, men mon ikke han er her en sæson endnu.

De oplagte udlån må være Shoretire, Fernandez, Pellistri, Kovar og Mengi, mens jeg personligt håber at Hannibal får et udlån da man lige nu vader i offensive midtbanespillere. Garnacho, Iqbal og Savage tror jeg fortsætter i klubben hvor de nok hopper lidt ind og ud af førsteholdstruppen og spiller en del kampe for U23.

Et Laird udlån kommer nok helt an på AWB situationen og om han overbeviser trænerne på turen. Målt på pre season kampe står den 1-0 til Laird selvom han var lige lovlig sikker i sit spil mod Melbourne. Svært at gennemskue hvem af AWB, Laird og Williams der skal kæmpe med Dalot, men de to “tabere” bør blive udlejet/solgt.

Det bliver umiddelbart lige tyndt nok med kun Sancho, Rashy og Elanga til de to kanter, så Amad bør imo lige nu være 2. valget på højrekanten FORAN Rashford og Elanga der skal slås om venstre. Hvis Ten Hag foretrækker at sætte en Bruno eller Eriksen derud når Sancho er utilgængelig vil et Amad udlån dog være oplagt. Den lille spirrevip skal til at få opbygget noget muskelmasse uanset hvor han befinder sig i år.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Er altså lidt nervøs ved at gå ind til en sæson med Dalot som førstevalg på den højreback, men det kan være, han lægger på.
Skrevet af Morten5500
Enig T-United.

Vil faktisk mene at højre back er hvor vi er dårligst besat på hele banen. Selv dårligere end på midtbanen…

Selvom der ikke skal gå alt for meget flyvende hollænder i den, så synes jeg Dumfries kunne være et interessant valg…
Skrevet af T-United
Mit kendskab til gode alternativer er desværre småt.

Dalot er jo 23 nu. God speed og teknik, så han har bestemt noget. Synes bare også han kan krølle helt sammen defensivt i perioder.
Men kan han styrke den del, er han måske fin nok.

Men udover ham har vi ingenting, og det er virkelig skidt. Tænker vi hænger på AWB en sæson mere, fordi han er svær at komme af med pga lønnen. Kontrakten løber et par år endnu. Men er vi heldige, kommer Palace tilbage efter ham… eller en klub på tilsvarende niveau. Det ville give mulighed for at hente en anden.
Skrevet af T-United
Og Romano har Here we go på Lewa til Barca for vanvittige 40+ mio pund. Forstår overhovedet ikke den handel rent sportsligt, men er han ikke bare endnu en spiller, de ikke kan registrere, før lønudgifterne er markant reduceret? De må vel også skulle reducere pænt meget for hver ny, de gerne vil registrere?
Tvivler også på at Lewa kommer til en helt lav løn.

Men de lægger vel bare mere pres på sig selv på at få lukket Frenkie-handlen, og det kan de nok gøre ved at betale hans udsatte løn.
Skrevet af BottledIt
Kunne være fantastisk at komme af med AWB til en 25-30 Mio £. Men ved ikke om Crystal Palace vil smide det.

Umiddelbart vil jeg nok helst have at det bliver Dalot og Williams da de har hver deres spidskompetencer.
Så et lån mere til Laird i håb om at han forløser talentet uden skader.

Jeg kunne godt forestille mig at enten Bruno eller Eriksen vil blive brugt i en Tadic rolle på venstrekanten. Så Elanga og Rashford burde være mere end rigeligt.

Ja det er vildt med Lewandowski.
Hvor mange spillere ender Barca om med at hente i den her sæson?
Hvis Xavi kan få det til at klikke har de godt nok fået nogle gode spillere.
Skrevet af fedefynboen
"Umiddelbart vil jeg nok helst have at det bliver Dalot og Williams da de har hver deres spidskompetencer."

Bottledit hvad synes du Brandon Williams´ spidskompetencer er?
Må indrømme jeg har svært ved at øjne dem.
Ja, han er homegrown og det er da fint, men er det nok?
Skrevet af MarcusRashford
Jeg kunne godt forestille mig at enten Bruno eller Eriksen vil blive brugt i en Tadic rolle på venstrekanten. Så Elanga og Rashford burde være mere end rigeligt.


Vi har Rashford, Martial og Sancho der helst vil spille venstrekant, så jeg synes de 3 burde være foran Bruno og Eriksen i køen, men Pogba har selvfølgelig også spillet "venstrekant" til tider, så du kan få ret.

Jeg synes ikke at Rashford og Elanga er rigeligt til noget som helst i øjeblikket. Vi ved ikke om Rashford nogensinde kommer på et acceptabelt niveau igen og Elanga er i øjeblikket, efter min mening, ikke god nok hvis vi vil være med i toppen.

Skulle de Jong blive landet og vi står i en situation med for mange midtbanespillere tror jeg mere på at Bruno kunne ryge på højrekant, da jeg synes han har en tendens til at trække derud.
Skrevet af Deebo
Ja noget af en offensiv de har fået samlet i Barcelona, og det betyder nok også at Depay er næste hollænder der skal tvinges ud af klubben. Mon Lewy handlen får nogen indflydelse på Ronaldo? Oddset på Bayern som næste klub er faldet gevaldigt igen som en naturlig konsekvens, men sidst afviste de jo ret hurtigt så mon ikke de gør det igen.

Måske afviste Bayern dog Ronaldo offentligt som en del af en forhandlingsstrategi omkring Lewandowski. Nu hvor de har fået 50 mio euro giver det da en lille smule mening hvis de kan erstatte ham med en lignende erfaren målscorer til 15-20 mio euro.

Ronaldo virker til at være så desperat for CL at han sikkert gerne går ned i løn, så det bliver næppe et problem. Bayern er vel hans absolut sidste chance for at komme væk.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Umiddelbart plejer Bayern ikke at være en klub der tænker så kortsigtet og køber en spiller de kun kan bruge i 1-2 sæsoner.
De har da også Mané, Sané, Müller, Coman, Gnabry til de offensive pladser. Jeg tror de har plads til en ung upcomming angriber.
Jeg tror ikke de vil have Ronaldo.
Jeg ville synes det kunne have været sjovt at se Ronaldo på samme hold som Messi, men PSG er også begyndt at tænke mere sportsligt, og har skiftet Leonardo, som ligesom Woodward ofte gik efter navnene ud med en der rent faktisk virker som om han vil bygge et hold op, og ikke være Madrid light med et hold udelukkende bestående af galacticos.
De eneste det nogensinde har virket for, er Real.

Men med PSGs skifte tror jeg også de kan komme endnu tættere på CL trofæet om 1-2 sæsoner.

Fint at man er ved at have transfers i hus.
Mht Lisandro, så må vi håbe det går bedre, end sidst United havde en hollandsk træner der hentede en venstrebenet argentinsk teknisk dygtig forsvarsspiller fra en af de mindre ligaer i Europa.

Til gengæld er de Jong med på Barcas Pre season tour. Jeg er ikke sikker på, at han bliver overbevist om et skifte. Jeg tror godt han kunne finde på at blive - så må vi se om Barcelona kan få ham presset ned i løn, eller om de finder en anden løsning.
Hvis de ville presse ham til skiftet, havde de næppe taget ham med.
Skrevet af Deebo
Bayern har nu været ude at afvise igen, men vi må se. Det ligner han må krybe tilbage og så kan United passende fortælle ham at han er velkommen til at blive i klubben en sæson endnu som supersub, men man ikke længere vil satse på ham som starter efter hans transfer request. Det sker næppe..

Rojo var da en fandens sjov spiller, men jeg vil nu mene at han teknisk var langt efter det vi får i Martinez. Færre benbrækker taklinger fra den nye argentiner ville dog være skønt selvom Rojo ofte slap afsted med det.

Mht. de Jong er jeg nu stået af. Der er ingen der aner hvad fanden der foregår tydeligt eksemplificeret i de spanske og engelske mediers noget anderledes udlægning af hvad hovedpersonen selv ønsker. Jeg nægter at bruge et sekund mere på aktivt at prøve at finde hoved og hale i det, og så må vi se hvordan det hele ender. En afklaring får vi nok først på deadline day som det ser ud lige nu..

Det eneste der står tilbage i dette virvar er logikken. Hvorfor har man forhandlet 6-7 uger om en spiller der har nægtet at skifte? Hvorfor er handlen ikke erklæret død nu hvor klubberne har aftalt en pris, men han stadig nægter at skifte? Der må simpelthen være en årsag til det, og T-Uniteds teori om at sekundet Frenkie indikerer vilje til at skifte mister han sine penge, virker lige nu mest logisk. Og det var så sidste gang jeg brugte tid på Frenkie de Jong indtil handlen bliver erklæret død eller hjemme.

Vi ses på deadline day Frenkie eller Neves til giga overpris!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Hvor meget man skal lægge i det, ved jeg naturligvis ikke Deebo.
Men kunne i går læse at De Jongs kæreste foretrak at blive i Barcelona, hvad giver fin mening vejret taget i betragtning.
Der er sikkert forskel på hvor meget vægt spillere lægger på kæresters velbefindende, men problemet kan være helt så simpelt.
Ville dog være noget uprofessionelt hvis ikke United gør hvad man kan for at afdække også den slags ting og i fald det er problemet, håber man måske stadig at kæresten bider til bolle/gi´r sig.

Kan ikke forestille mig at De Jong ikke er pikeret ved tanken om at kunne blive maestro i Uniteds genopstandelse.
Alt andet lige vil det garnere ham et eftermæle, han næppe kan håbe at få i Barca.
Skrevet af LP_
Jeg synes desværre ikke det ser ud til, at vi er blevet bedre til at agere på transfermarkedet ift. tidligere år. Som sædvanligt trækker stort set alle forhandlinger i langdrag og vi ender alligevel med at betale overpris.

Lisandro Martinez ender med at være alt for dyr, og hverken ham eller Eriksen kom jo altså med på pre-season tour. Hvad fanden laver vi egentlig den første måned efter sæsonen er afsluttet? Altså der hvor City hentede Haaland, Liverpool hentede Darwin mv.
Skrevet af nvm123
Hvad laver den sportslige ledelse i klubben det halve år før sæsonafslutning, hvor man burde have forberedt sig på vinduet?

Jeg tror det kunne have været anderledes med Rangnick som sportslig ansvarlig, men det ville klubben alligevel ikke.

Og hvis de Jong ikke kommer i hus, ligner det Sancho om igen, hvor man ikke har gjort sit forarbejde godt nok, og spilder unødig tid på at jagte en spiller man alligevel ikke har chancen for at hente i det indeværende vindue. De Jong skn selvfølgelig stadig risikere at skifte, men burde klubben ikke have sikret sig, at der var en chance, før man bruger måneder på at forhandle med Barcelona?
Skrevet af Deebo
Christian Eriksen kan man vel ikke klandre United for. Det er sgu mange uger siden man hørte om kontrakttilbuddet og mener jeg læste at Eriksen faktisk satte rigtig meget pris på at United ikke pushede ham, men gav ham tid til at beslutte sig.

Martinez handlen derimod bliver mere og mere deprimerende.. Man går fra Timber for omkring de 40 mio euro til at blive afvist til at vente 6 uger til at købe hans makker som man må formode var Ten Hags 2. prioritet til hvad hollandske medier nu melder er 54+10 mio euro. Det endda efter Ajax havde sat en pris på 50 mio, men senere hæver den fordi de i mellemtiden sælger flere profiler og ikke længere har brug for penge.

Det har bare at være nogle absurde add-ons de sidste 10 mio for det er da gigantisk overpris ellers.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Ja, det ser sådan ud LP og trist det er det sgu.
Hæfter mig dog ved at med vores trups tilstand, har der næppe været en købmand derude, som ikke har været helt på det rene med at vi er lidt desperate.
Skal det dersens overbetalingscirkus vi desværre har indladt os på elimineres, må det gøres når truppen er funktionsdygtig og der kan vælges til en specifik plads, som ikke nødvendigvis kræver opgradering her og nu.
Først da vil vi ha´ kortene på hænderne, men det pokergame har Glazers forlængst tabt ved at misligholde truppen.

Om vi så havde haft alle de nye med på preseason tour, hvis vi havde skrevet med dem for en måned siden, er jeg nu ikke så sikker på. Det lader til at Ten Hag bruger turen til at skille fårene fra bukkene, hvad jo også giver mening, al den stund at et pænt tal må forvente salg eller udlejning.
Ville han ha´ gjort det under alle omstændigheder, er det nok så som så med hvor meget de nye ville kunne integreres.
Så det bliver de sidste 3-4 uger før sæsonstart den nye startelver skal findes, hvad ikke er optimalt med ny spillestil in mente. Men det kan nok ikke være anderledes.
Vi må så håbe at de træningspas bliver intense og velplanlagte.
Kan fungere stadigvæk
Skrevet af NickRomano
De Jong udtaler til hollandsk presse - Voetball International, at nok er Barca hans drømmeklub, men at han også positionsmæssigt har haft vanskeligt ved at passe ind, hvorefter et klubskifte naturligvis er aktuelt; ligeledes føler han, at flere af de unge spanske spillere automatisk er blevet skubbet foran ham i kampen om spilletid.

Han frygter også, at bliver han ikke brugt rigtigt, eller skulle ende med at bruge for megen tid på bænken, vil det koste ham i forh. til VM.

Yderligere er han meget kritisk i forh. til, at han forestillede sig at skulle spille med om de store titler, men fandt sig selv i en situation, hvor alting drejede sig om blot at komme i top 4.

En eller anden hidtil ukendt episode med Xavi efter en kamp i Alavés trækker også ned i de Jongs oplevelse af sin tid i klubben.

Der står meget mere i interviewet, men bundlinjen er, at de Jong da i den grad har ændret mening om, hvor attraktivt det er at spille i Barca.

I interviewet udtaler han sig desuden yderst positivt om Ten Haag og udsigterne for Man. United under hollandsk ledelse.

Tidligere på sommeren skiftede Luuk De Jong fra Barca til PSV Eindhoven.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Morten5500
@NickRomano

Har du tilfældigvis et link til artiklen? Bliver bare lidt forvirret over at den “anden de Jong”, altså Luuk de Jong bliver nævnt til sidst i artiklen…
Skrevet af Deebo
Det er en Barca fan der tror han er sjov fordi han ikke kan klare at man sætter spørgsmålstegn ved måden den klub bliver drevet på.

Hvis Frenkie havde lavet sådan et interview var det blevet dækket rigeligt herinde, tro mig :)
Manchester United Brøndby IF
annonce
0