Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(391017223108)
Bliver ikke nemt at vinde noget når de har en målmand uden arme, fødder ja de skruet godt på, men total armløs på nær når han skal slå ud med armene.
Og ja sikke da en dårlig græsplæne de har da ellers fantastiske græsplæner på golfbanen i Perth.
Skrevet af fedefynboen
Men Talith Chong lavede igen i dag flere gode ting.
Kun en skidt beslutning.
Han kan måske indbringe lidt mønt?
Skrevet af Deebo
@LP
Fint nok lige at indkassere et mål på en dødbold i overtiden her i pre-season, så ingen går og tror, at vi ikke har problemer med den slags stadigvæk.

United var faktisk blandt de bedste hold på defensive dødbolde i seneste sæson. En af meget få forbedringer fra 20/21 til 21/22 sæsonen.

https://twitter.com/thelongstop/status/1550809772089556992?s=21&t=JCKCE5ClxnsuWy4Smr8FBw
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Nå det ser ud til at Alvaro Ferandez skal på et Championship udlån hos Preston. Brighton var nok naivt at håbe på uden en eneste seniorkamp i karrieren så et midter/sub tophold i Championship er nok best case scenario hvis han også skal have regelmæssig spilletid og samtidig lære “voksenfodbold” hvor han ikke bliver sat af ved første fejl.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Og så kan han vel nærmest blive boende, hvad nok er værd at ta´ med.
Der er ikke langt til Preston.
Skrevet af LP_
United var faktisk blandt de bedste hold på defensive dødbolde i seneste sæson. En af meget få forbedringer fra 20/21 til 21/22 sæsonen.

Det ser ikke helt håbløst ud, det må jeg medgive. Jeg føler mig dog på ingen måde rolig på vores defensive dødbolde, må jeg indrømme, så jeg ved ikke, om jeg med alderen er kommet tættere på Fynboen og blive en statistik-benægter.
Skrevet af LP_
Nå, dagens bedste oplevelse for mig var Martial. Hvis det er sådan, han har præsteret i de andre kampe, så forstår jeg godt, der har været en optimisme omkring ham. Han har alle dage været kølig foran kassen, men han var teknisk overlegen som opspilsstation, viste godt overblik når bolden skulle fordeles. Når jeg samtidig kan læse, at han også har presset godt (indrømmet, der tabte jeg underkæben) og så er det svært ikke at blive lidt varm på ham igen...

Ikke dermed sagt at man ikke skal hente en ny angriber, hvis Ronaldo finder en anden klub, der vil have ham, men markedet er trods alt ikke propfyldt med strålende emner, så det er nok heller ikke den værste plan B at have i skuffen.
Skrevet af fedefynboen
"om jeg med alderen er kommet tættere på Fynboen og blive en statistik-benægter."

Hehe LP, ligefrem benægter er nok i overkanten.
Jeg mener jeg går da helt ind for stillingen i tabellen og såmænd da også målscoren :)

Men ja, det er noget nær en genfødsel af den gode Anthony og når han spiller som han gør, er han den offensive spilfordeler jeg alle dage har håbet han ville udvikle sig til.
Om det er mest hans egen iver for at genstarte karrieren, eller det er nogle få velvalgte ord + ordnede løbemønstre fra Ten Hag, der har gjort udslaget, det er nok svært helt at sømme fast.
Men formentlig en kombi.
Man lad os nu se, niveauet holder måske ikke i længden og i hvert fald er han afhængig af at de øvrige på holdet samtidig fortsætter opturen.
Vi ser det gerne og banker under bordet.
Skrevet af Deebo
@LP
Det sjove var jo at op til sæsonen hentede man ham Eric Ramsay i Chelsea for at være “set-piece coach” efter en horribel sæson hvor man vist nok lukkede flest mål ind af alle 20 hold og alligevel endte 2’er.

Ramsay fik vel sammen med Varane ankomsten der er noget bedre på låget end Lindelof ret godt styr på de defensive dødbolde. De offensive blev dog lidt af et meme da man som bekendt nåede op på over 100 hjørnespark inden man endelig fik stanget en bold i kassen. Nu er Ramsay dog tilbage som normal coach under ETH og jeg er enig i at jeg heller ikke er tryg ved dødbolde men er man reelt nogensinde det?

Hvis man ser målet i dag er det jo en klar keeper bold, hvor DdG bliver screenet og derfor står og slår ud med armene. Nogen skal til at fortælle den sympatiske spanier at han bare skal til at skubbe folk væk for vi ved alle at keeperne er fredet i feltet. Med det fæle drop sidste kamp mod Palace er vi nu tilbage til en De Gea der koster mål selvom jeg har været ret imponeret af hans sweeping og spil med fødderne.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Sjovt med Tony for så jeg synes faktisk det her var hans svageste kamp indtil videre, og det er ikke kun fordi han ikke scorede. Forstå mig ret han var ikke dårlig, men den iver han spillede med de tre første kampe manglede lidt i dag synes jeg. I opspillet er han en klar opgradering på Ronaldo helt enig og jeg synes også det klæder de andre oppe foran at de nu ikke længere har den der lille stemme i hovedet der fortæller dem at de skal søge Ronaldo.

Nu vi snakker om Ronaldo så poster han træningsbilleder midt under Villa kampen med et par United shorts på så han brænder ikke alle broer endnu. Samtidig fortæller Fabrizio Romano dog at Jorge Mendes laver en opfølger hos samtlige relevante klubber (Chelsea, Bayern osv.) og vil understrege at han er villig til at gå ret langt ned i løn.

Lige nu ligner Atletico dog favoritten hvis han får sit skifte, men jeg sidder stadig og tænker at de desperat prøver at få Real ombord som det skete med City og United. Tør han virkelig lave det skifte eller er vi ude i noget Schmeichel der slutter karrieren i City men stadig hyldes på Old Trafford? Hvis Atletico er en rigtig mulighed kræver det dog at man kan komme af med Griezmann og der virker noget svært.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Jeg mener da Simeone har været ude og sige, at han ikke er interesseret i Ronaldo.

Og det med at han er villig til at gå ret langt ned i løn skulle altså "kun" være 1/3 af nuværende løn på omkring £450.000 om ugen.
Der er ikke mange ikke-britiske klubber der kan eller vil betale den slags. Og Ronaldo er altså ikke den løn værd mere. Han var da Uniteds bedste angriber i sidste sæson, men lønnen er da kun på navnet og ikke på de 18 mål han lavede i ligaen.
18 mål bør der være mange der kan lave på et tophold - selvfølgelig svært at vurdere den reelle kvalitet, når United spillede så ringe som de gjorde i sidste sæson.
Men 18 mål, eller 24 i alle turneringer samt 3 assists - det bør aldrig være £300K om ugen værd. Heller ikke med den øgede eksponering der måske vil komme i en købende klub.
Men nu må vi vel forvente, at det er en af de helt store klubber i forvejen, så eksponeringen har de sandsynligvis allerede i stor grad.

Jeg tror han får svært ved at finde en klub. Jeg tror ikke på Real, og er Juve interesseret, eller er Inter eller Milan?
Bayern har kategorisk nægtet.

Lige nu kan jeg ikke få øje på den klub der vil overtage Ronaldo for 1 sæson, som også har råd. Barcelona ville vel forsøge, hvis de kunne betale lønnen.
Skrevet af fedefynboen
nvm

Det sku´ da lige være for at understrege hvllket galehus Barca er.
Lewandowski og Ronaldo kæmpende om samme plads.
Nej vel?

Ronaldo må sgu nok affinde sig med at være supersub i en ikke CL klub.
Nemlig vores - desværre.
Orker ikke at høre på et sekund brok fra ham og ej heller at se ham demonstrere eller prøve at øve indflydelse på anden vis.
For pokker, manden er over the hill og det vat nok på tide han ydmygt betaler tilbage til den klub, der eleverede ham til superstardom.
Det ville være et passende punktum. Klynk vil ikke.
Skrevet af T-United
Ville det ikke være godt snart at få solgt nogle af alle de forsvarsspillere? Og Ronaldo.

Der er rygter om, at Brighton gerne vil købe Williams for 15 mil pund. Det er da bare at trykke på knappen.
Og nogle af Tuanzebe, Jones, Telles og AWB… de må kunne indbringe ok mønt.

Vi mangler også en keeper. Og så selvfølgelig få lukket handlen med Frenkie og en offensiv. Så er truppen altså ved at være ok skarp.
Hvis vi kan spille denne sæson med følgende trup, ser det fint ud for mig:

Keepere: DDG, Heaton, ny spiller
Forsvar: Dalot, ny højre back, Varane, Maguire, Linde, Bailly, Martinez, Shaw, Malacia
Midtbane: Frenkie, McT, Fred, Eriksen, Donny, Garner, Bruno
Angreb: Rashford, Sancho, Martial, Elanga, ny spiller

Krydret med de unge der ikke ryger på udlån.

Må også sige, at hvis ikke Frenkie kommer, er midtbanen tynd, og i angrebet er der bare for få spillere. Særligt hvis Ronaldo smutter.

Men der må godt snart være noget bevægelse igen.

Hvad tænker I?
Skrevet af Deebo
Har nævnt det før men jeg er overbevist om at vi først vil se der sker noget med afgange nu hvor de er tilbage i Manchester.

Umiddelbart tænker jeg at Telles i hvert fald bliver solgt mens der nok ryger minimum to CBs og en af Williams/AWB.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af MarcusRashford
Jeg er helt enig i at der skal skippes nogle forsvarsspillere afsted. Vi køber forsvarsspillere i dyre domme hver sommer, det er vigtigt at få luget lidt ud en gang imellem.
Jeg synes Wan Bissaka skal sælges hvis man i endnu en sæson ikke agter at bruge ham, men også Bailly og Phil Jones ville være rigtig gode at få solgt.
Jeg synes også man skal tage stilling til venstrebacken nu når Malacia er blevet købt og selvom jeg altid har været fan af Luke Shaw, synes jeg han er for svingende og alt for tit skadet.

Vi mangler en stærk midtbanespiller, gerne 6´er og en angriber som du skriver. Jeg synes også vi mangler en højrewing, medmindre Sancho fortsætter på den plads. Gør han det, jamen så bare nogle flere offensive spillere, gerne med nogle mål i fødderne.

Kom nu United, drop nu den Frenkie de Jong handle som aldrig kommer i hus alligevel og køb Rice for 2 milliarder, who cares! Bare det virker...
Skrevet af fedefynboen
Synes du meget fint i går påpegede hvad Donny van de Beeks problem er Deebo.
Han er alt for let at læse, modstanderne ved at han konstant vil søge den korte pasning på første berøring. Kunne han dog bare lære ind imellem enten lige at nøle med afleveringen, eller endnu bedre søge driblingen.
Får han ikke den dimension med, ser jeg ikke han får megen spilletid, nu hvor Eriksen er til rådighed.
Ville derfor være fornuftigt at skippe ham. Desværre.

Ellers ville jeg gerne af med Wan-Bissaka. Han har ikke noget at gøre på et boldbesiddende pasningshold.
Desværre er Williams nok lettere at sælge og selv om han heller ikke har nogle iøjnefaldende færdigheder, vil der være mere ræson i at beholde ham.
Jones bliver nok desværre også rimeligt svær at få solgt.
Vi er sgu nok nødt til at lade flere kontrakter løbe ud og affinde os med at dødvægt render rundt på Carrington.
Ak ja, men der er ikke andre at bebrejde end os selv.
Skrevet af Deebo
Ja man så jo ellers også hvad Donny kan i Palace kampen med hans flotte assist. Han passer bare ikke til PL selv hvis Ten Hag går fuldt Ajax. Han bliver dog i denne sæson nu hvor Hannibal vader i lejetilbud fra Championship og nogle spanske og portugiske klubber er jeg sikker på.

Jeg tog også hellere Williams som højreback alternativ hvis man ikke køber en til pladsen. AWB er et kæmpe fejlcast men han er jo en vanvittig dygtig og solid PL forsvarsspiller så der må sgu da være interesse fra klubber der ikke kører med 60% boldbesiddelse.. Hvis alternativet derimod hedder et AWB udlån så foretrækker jeg næsten hellere at han bliver så man kan få solgt Williams og kigger på pladsen næste sommer hvor Laird (jaja i know) bør have fået en hel sæson med spilletid så man kan bedømme hans niveau for alvor.

For mig er det Jones selv der er gået helt ned og har mistet alt hvad der hedder ambitioner til fordel for de trygge rammer som træningskegle i Manchester. Man kunne jo lave en lejeaftale med en Championship klub eller blive enig med ham om at rive kontrakten over men igen er der intet røg om ham så han klamrer sig nok fast til kontrakten udløber og det ville ærlig talt ikke overraske mig det store hvis han siger stop med fodboldkarrieren bagefter. Synd for ham at det gik så galt med depression og det kan slet ikke have været sjovt at være til grin i hele verden samt alle skaderne. I sidste ende er der kun en mand at bebrejde for Jones’ fortsatte kontrakt og det er Woodward. Som en unavngiven spiller er Jones i sin gode ret til at blive kontrakten ud hvis han vil have sine penge.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Ser man på det fra Jones´ side, så giver det nu meget fin mening at lade kontrakten løbe ud og lægge lidt til pensionen.
Kender jo ikke manden, men hvis der ingen uddannelse/evner i øvrigt er, så er det for ham bedste udgang på en uheldig karriere.
Han er ikke stort bevendt og var man helt oppe på tæerne i forhold til at skabe det optimale kompetitive miljø på Carrington, så skulle man nok lave en gentlemanaftale med ham og bare acceptere den udgift han vil være det sidste år. Bedre at ha´ en sulten ung CB rendende, der i det mindste vil noget.
Skrevet af Morten5500
Xavi on de Jong deal: “I’m not here to send messages. I already spoke with Frenkie, I value him very much. He’s key player, but then there’s economic situation and Financial Fair Play…”

“He can give us a lot also as a centre back”


Altså, De Jong skal da ikke til at spille CB…!? Synes godt nok det er tosset hvad Barca har gang i…
Skrevet af Deebo
Hvorfor ikke? Så har de jo kun Kounde, AC, Araujo, Pique, Garcia og de Jong til den plads hvis de får deres vilje. De kan vel tvinge AC ned i løn når Messi snart skal tilbage.

Når man er verdens største fodboldklub med et hemmeligt pengetræ i kælderen er det da vigtigt at have stor konkurrence på alle positioner bedst eksemplificeret ved at hente Ferran Torres, Dembele og Raphinha til højrekanten på et halvt år samtidig med man henter Depay, Auba og Lewandowski til 9’eren indenfor et år.

Har du aldrig spillet fifa eller football manager før???
Manchester United Brøndby IF
annonce
0