Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Den Trætte
Iflg. Kieran Maguire fra Price of Football så er det fuldstændigt ligegyldigt om de sælger 25 % af deres rettigheder de skal STADIGT bringe deres lønbudget ned for at kunne registrere spillere.

Det er bare røg hvad Laporta melder ud..
Skrevet af Toggle
Jeg forstår stadigvæk ikke at man ikke dropper den dejong handel. Det lugter langt væk af en spiller der ikke kommer pga logoet og så skal han altså bare blive væk. Lad os i stedet se os om efter en anden der kan spille 6eren. Jeg krydser fortsat fingre for neves.

I øvrigt hvilken karakter skal vi give transfervinduet indtil nu? Som jeg ser det har vi i 9år manglet en spiller til 6er positionen. Det har i mange sæsoner været mit foretrukne sted at forstærke holdet og lige lidt sker der. De 3 vi har fået ind, og endda til fornuftige priser, synes jeg er rigtige fine tilføjelser, men ikke rigtig sådan en wauv tilstand. Så jeg vil give det en 4 ud af 10.
LUHG
Skrevet af Tyson
For det første er der stadig en måned tilbage af transfervinduet. Jeg ved godt, det er svært at være tålmodig, når City og Pool lige napper 2-3 verdensstjerner i første uge.

For det andet, så er De Jong handlen er slet ikke færdig endnu. United er for første gang i mange år i en stærk position, hvor de ikke blot er tvunget til at smide (ekstra)formuer efter klubber for at få deres spillere. Jovist vi betalte måske lidt for meget for Lisandro; og HVIS vi henter Antony bliver det også til en overpris, men jeg synes der er begyndt at være mening med galskaben. Ikke blot vente til sidste uge af transfervinduet og så være tvunget til at betale ved kasse 1.

Barcelona er TVUNGET til at komme af med de Jong. Det ved de Jong og hans team godt. De spiller alle kortene; han ønsker at blive i klubben og kæmpe for sin plads, bla bla. Og Barce presser samtidig på gennem medierne for at få de Jong´s team og os fans til at skulle tro, at Barca er oprigtigt interesserede i at beholde ham, og at de Jong ikke ønsker at ryge til United, osv osv. Det er altsammen spil for galleriet. FdJ kan blot sige, at han ikke ønsker at smutte, og så er Barcelona tvunget til at honorere den kontrakt, de har skrevet med ham; og Barca vil dermed ikke kunne registrere nye spillere med mindre de sælger en masse andre.

Jeg tror personligt, at deJong vil være fuldt ud interesseret i at spille for United under Ten Hag. Men han er professionel nok til at spille med på noderne for at kunne få godtgørelse på nogle af de penge, han har til gode i resten af kotrakten, og som ingen andre klubber i verden nok vil tilbyde ham. Giv det en uge eller to mere, og Barca bliver så desperate, at de bliver tvunget til enten at betale noget af den fremtidige løb til FdJ i en United kontrakt; eller smider ham til afsted med rabat; måske til en anden klub end United for ikke at tabe næse.
Wann ist das Nunstück git und Slothermeier? Jaaa, Beierhund das Oder die Flippenwald gesput!
Skrevet af nvm123
Jeg forstår stadigvæk ikke at man ikke dropper den dejong handel. Det lugter langt væk af en spiller der ikke kommer pga logoet og så skal han altså bare blive væk. Lad os i stedet se os om efter en anden der kan spille 6eren. Jeg krydser fortsat fingre for neves.

I øvrigt hvilken karakter skal vi give transfervinduet indtil nu? Som jeg ser det har vi i 9år manglet en spiller til 6er positionen. Det har i mange sæsoner været mit foretrukne sted at forstærke holdet og lige lidt sker der. De 3 vi har fået ind, og endda til fornuftige priser, synes jeg er rigtige fine tilføjelser, men ikke rigtig sådan en wauv tilstand. Så jeg vil give det en 4 ud af 10.

Mht. De Jong kan jeg godt følge dig. Tidligere i vinduet ville jeg have forsvaret den, da han måske ville skifte for at genstarte karrieren, hvis han ikke kunne se en fremtid i Barcelona.
Men hvis han ville det, var han skiftet nu og havde været i United for længst.

Mht. Neves er den rygtede pris højere end den for De Jong. Det ville ikke give mening for mig. Men jeg er enig i at det er den vigtigste position at udfylde.
Jeg håber godt nok man har en plan B her. Fabian Ruiz kender jeg ikke meget til, men Romano udtalte i weekenden, at han er på Real Madrids radar for næste sommer, hvor hans kontrakt udløber. I så fald må han kunne noget, omend en grund selvfølgelig er homegrown for dem.

Mht. priser og handler United har lavet i vinduet indtil videre, så ja, 2 af 3 er gode handler.
Martinez synes jeg godt nok var dyr ift. at han indtil videre kun har vist sig frem i æresdivisionen og vel er den næstdyreste centerforsvarer i truppen. Kun AWB og Maguire var dyrere i forsvaret, end Martinez. Jeg håber selvfølgelig han bliver pengene værd.
Skrevet af fedefynboen
"De 3 vi har fået ind, og endda til fornuftige priser, synes jeg er rigtige fine tilføjelser, men ikke rigtig sådan en wauv tilstand. Så jeg vil give det en 4 ud af 10."

Skulle De Jong komme, hvor højt vil du så snige dit barometer op Toggle`
5?

Og hvor er det nu det der med logoet kommer fra?
Jeg har ikke hørt noget som helst nedsættende om vores klub fra ham.
Jo om ledelsen, men den er skiftet og i øvrigt er de udtalelser da vist også via mellemmand, for hvem dagsordenen måske fortaber sig i det dunkle.
Jeg tror også at han vil være både glad for at spille for os og yde sit bedste.
Han får ingen bedre chance for at sømme sit navn fast. Og så kan det sagtens være at han, som hundredevis af andre hollandske spillere har/havde en drøm om at gå i Cruyffs fodspor
Man skal ikke tro alt hvad står i aviserne og da slet ikke i catalanske sportsaviser
Skrevet af T-United
@Toggle
Jeg er overbevist om, at du læser Frenkie-sagen forkert.
Jeg er sikker på, han gerne vil til United, men lige nu er det et taktisk spil om en masse lønkroner. Barca bliver på et tidspunkt nødt til at give efter og betale (nogle af) de penge de skylder ham.

Laporta spiller højt spil, men hvor dum ser han ikke ud, hvis han ikke kan registrere alle de indhentede spillere, når vinduet lukker? Det sinker jo langt væk af amatørgalskab, og hvis der er noget, han ikke har brug for, så er det at der kommer beviser for hans elendige ledelse.
Laporta - tror jeg - leder efter en måde at komme af med Frenkie uden selv at tabe ansigt. Desværre har han valgt strategien med gennem medierne - de spanske - at få Frenkie til at ligne skurken. Det er usmageligt, og jeg er sikker på, at Frenkie hellere end gerne vil væk på det her tidspunkt.
Skrevet af ilpolpopogba
Toggle: man kan ikke have et 9/10 eller 10/10 vindue hver gang. Det vil jeg mene I havde sidste år hvis man kigger nedover navnene:

Varane
Jadon
CR7

Og sikker 1-2 til jeg har glemt. At de ikke er slået til er en helt anden snak.
la vecchia signora
Skrevet af T-United
Nu er der jo altså en måned tilbage af vinduet, og der kommer til at ske mange ting for United, er jeg sikker på. Både tilgange og afgange.

Jeg tror der kommer tre nye, og er det de rigtige spillere, står vi godt rustet til sæsonen.
Skrevet af fedefynboen
"Toggle: man kan ikke have et 9/10 eller 10/10 vindue hver gang. Det vil jeg mene I havde sidste år hvis man kigger nedover navnene:

Varane
Jadon
CR7"

Det her er mig for som snydt ud af næsen af Woodward.
Navne, navne, navne!
Ikke noget med at adressere hvad Uniteds største problem i årevis har været. Nemlig at kunne spille fornuftigt og sikkert fremad fra den bagerste del af banen. For at kunne skabe de nødvendige chancer fremme.
Navne er her IKKE hvad behovet er, det er derimod de rette skill sets.
2 er allerede hentet, som passer fint i det billede. En angrebsback og en CB med overblik og teknik.
Nu mangler så bare den general, der via sine valg kan styre spillet og dermed sine holdkammerater.
Sådan en er Frenkie og derfor er jeg 100% for ham.

Navne, navne, navne! Jeg mindes Monty Python. Spam, spam, spam!
Og skulle jeg bedømme dette vindue i forhold til det sidste, har vi allerede overhalet det - før De Jong eventuelt måtte komme.
I øvrigt enig med T-United. det er ikke kun De Jong som mangler at komme. Et par angribere mere er formentlig i pipelinen. Eller en angriber og endnu en back.
Skrevet af Den Trætte
Enig i vi tidligere har gået efter navne med Woodward som bannerfører. Der synes jeg dog ikke vi befinder os mere. Jeg er mest overrasket over vi ikke har startet vores arbejde med transfers tidligere men mon dog ikke det er vores løngalskab der er en del af det cirkus.

Vores tårnhøje lønninger til i bedste fald middelmådige spillere gør jo at vi aldrig vil kunne komme af med dem. Spillere som Jones, Bailly, Tuanzebe, AWB osv. er på vanvidslønninger der gør at ingen vil købe dem fordi de ganske enkelt ikke har råd til at betale deres løn.

i relation til Frenkie så se på Timberhandlen som rettesnor for vores ændrede fokus. Timber HAVDE lavet en mundtlig aftale med os og det sekund han ændrede mening, kiggede vi med det samme på LIsandro Martinez i stedet og den handel er nu i hus.

Med andre ord havde Frenkie ikke tilkendegivet overfor Ten Hag at han gerne kommer, så var vi da gået efter vores alternativer for 100 år siden. Vi er altså ikke så dumme og det er Ten Hag heller ikke at han jagter genfærd
Skrevet af Morten5500
Hvis vi kan formå at få De Jong, Sesko og en kompetent højreback så vil jeg sige at det har været et rigtig godt vindue. Jeg krydser fingre og er optimistisk :)

Man må også sige at de 3 signings vi har lavet netop ikke er navne (måske Eriksen) men derimod de rette spillere som Fynbo siger. Jeg havde hvertfald ikke hørt om hverken Malacia eller Martinez før vi blev meldt interesseret i dem.

Så synes det viser at vi måske er på rette vej…
Skrevet af Pally
@Fynboen:

Jeg synes, at det er noget unuanceret blot at skrive "names, names & names" om sidste sommers transfervindue.

De fleste var vel enige om, at vi havde brug for en upgrade i midterforsvaret, og at Varane var netop det (og måske stadig kan vise sig at blive det, hvis de pokkers skader kan holde sig væk).

De fleste var vel også enige om, at Sancho er en af de mest spændende unge engelske spillere, og at det køb adresserede den problematiske højrekant (selvom han så endte med at spille mest til venstre, hvilket nok mest havde at gøre med Rashfords dykkende form og især problemet med samspillet, når AWB var på højrebacken, som er velbeskrevet i en artikel fra the Athletic, som jeg tidligere har linket til). Og i øvrigt tror jeg, at vi ender med at være meget glade for den signing, for jeg tror, at ten Hag kan få det bedste ud af ham, så han bliver en af, der løfter sit spil så meget, at det næsten føles som en ny signing. Han har i hvert fald kæmpepotentiale, og jeg kan slet ikke se, at det skulle være et af vores såkaldte "navne-køb".

Jeg er enig i, at Ronaldo var netop sådan et. Udefra så det ud til, at det emotionelle i at skulle se ham bombe for City var for meget for folk i klubben. Og så var det jo også et rimeligt argument i, at hans professionalisme måske kunne smitte af på de øvrige spillere, men hvis man havde lavet en mere rationel kalkule, så havde man vel ladet være, særligt fordi han ikke nødvendigvis havde gjort Juventus bedre, og vi på det tidspunkt også troede, at vi havde Greenwood i mange år fremover. Samtidig havde det været ret interessant at se, hvordan City havde håndteret det i forhold til Haaland-køb osv., hvis vi rent faktisk havde ladet dem få Ronaldo på tårnhøje lønninger sidste sommer.

I forhold til de Jong er det jo ekstremt svært, da vi ikke ved, hvad der foregår bag kulisserne, men jeg tillader mig at antage, at vi havde trukket stikket på den mulige handel for længst, hvis ikke vi underhånden havde en indikation fra de Jong om, at han ville være åben for at skifte. Derfor tror jeg også, at man skal læse de fleste meldinger som led i et forhandlingsspil, og det er jo også tydeligt, at nærmest alle udtalelser eller læk kommer fra Laporta eller de Jong-lejren. Der er påfaldende tavst fra United-siden, som virker til at afvente. Der er begyndt at komme lidt røg i forhold til et muligt alternativ, men ellers virker det som om, at klubben har valgt sin strategi og følger den, mens Laporta prøver at presse de Jong til enten salg eller betragtelig lønnedgang.

Hvis/når dette er spilleren, som ten Hag vil have, så synes jeg sådan set, at det er fornuftigt nok, at man ikke farer ud og køber et nedgraderet alternativ, så længe man tror på, at der fortsat er en fair chance for, at handlen går igennem, alt imens Barca trækker i det ene håndtag efter hinanden for at skaffe kapital.

Dermed ikke sagt, at de Jong kommer til United. Jeg tror reelt, at han kan lide at bo i Barcelona, og hvis han holder fast, tyder det heller ikke på, at Xavi ikke har lyst til at bruge ham. Samtidig tror jeg, at Barca forsøger at tilbyde ham til alle de store klubber i håb om en budkrig, så han kan vel også ende i en anden klub, men det virker dog også som om, at de fleste andre potentielle klubber har comitted deres transferbudget andre steder.

Jeg tænker faktisk, at vi har en chance for til en ret rimelig pris at få en slags spiller, som meget sjældent er på markedet, og en spiller, som vores manager ved, hvordan bedst kan bruges. Så jeg synes (med den information jeg har tilgængelig og min tolkning af den), at man skal fortsætte med at holde ved, også med den kalkulerede risiko, at de Jong ikke ender hos os. Jeg er dog også helt med på, at man kan have den modsatte holdning, dog bare ikke med det argument, at de Jong var i Manchester allerede, hvis han overhovedet var interesseret. Jeg tror nærmere, at han føler, at han kan spille hardball, fordi han ikke ville være utilfreds med at blive i Barca, og det er dem, der er desperate for at komme af med ham/få ham ned i løn.
Skrevet af Pally
På den mere historiske og kuriøse side, så har the Athletic de seneste uger kørt en serie om de største individuelle præstationer i enkeltkampe i Premier League-historien. Og sørme om det ikke er vores egen Peter Schmeichel, der løb med førstepladsen med sin præstation mod Newcastle i 1996, hvor Keegans tropper lå til at tage mesterskabet, men hvor United drønede forbi i overhalingsbanen i løbet af foråret, hvor de altså også slog Newcastle på St. James´ PArk i en kamp, hvor Schmeichel reelt var en mur. Husker blandt andet et ikonisk foto, hvor han flyvende redder med en hånd helt oppe i krydset.

Keedgan har efterfølgende afleveret dette ret potente citat:

“We played out of our skins but you could have chucked a handful of rice at Peter Schmeichel that night and he would have kept out every grain,” says Keegan. “It was the greatest goalkeeping performance I had ever witnessed.”

Link: https://theathletic.com/3440426/2022/08/02/peter-schmeichel-manchester-united-newcastle-1996/
Skrevet af Deebo
Fantastisk indlæg Pally og jeg kunne ikke være mere enig i alt du skriver. De her dommedagsprofetier, der helt klart bunder i flashbacks fra fortidens panik og statement handler der sidenhen er floppet, er alt for tidlige at komme med selvom jeg 100% forstår hvor de kommer fra.

Ja prisen på Martinez var alt for høj og ja man mangler stadig en midtbanespiller minimum, men der er altså en hel måned endnu. Vent nu lige med at råbe raus til vi har alle fakta. Vi må altså også bare indse at United ikke bør sammenligne sig selv med især de to topklubber der lige nu har en helt anden tiltrækningskraft (kun overgået af mægtige Barca) og som bare lige mangler en enkelt spiller eller to og derfor ikke må prioritere på samme måde som United. Det er ikke fair overfor dem der har overtaget Woodwards rod for de har bare slet ikke samme betingelser som kollegaerne i især City og Pool har.

Selv hvis vi skal lave de her sammenligner med de to klubber og de andre big six så er United trods alt ikke de eneste der stadig mangler at handle. City står lige nu uden en rigtig venstreback mens Chelsea ser ud til at løbe med Cucurella foran dem. Selvsamme Chelsea der har set Barca løbe om hjørner med Woodward 2.0 i deres nye ejer som nu er gået i NBA mode og tilbyder Werner rundt i flere “trades”. Arsenal har imo haft et fantastisk vindue men mangler vel også stadig en midtbanespiller og højrekant som os selv mens Liverpool fans nok heller ikke er helt trygge ved midtbanen. Tottenham har haft et stærkt vindue kortsigtet men hvor står de om 2-3 år når Conte er smuttet og næsten alle profilerne er 32+?
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Jeg synes, at det er noget unuanceret blot at skrive "names, names & names" om sidste sommers transfervindue."

Naturligvis har du en pointe her Pally. Som så mange andre overdriver jeg nok lidt for li´som at hamre synspunktet fast.
Sancho var måske en marquee-signing. Up and coming englænder og alt det der. Right up Woodwards alley. Men der var også perspektiv med ham, hvorfor han i hvert fald ikke udelukkende kan betragtes som et navn. Et perspektiv han meget vel kunne være på tærsklen til at indfri. Han kan score , han kan kombinere og han er frem for alt ung. Så alt godt hvad ham angår.

Ronaldo orker jeg næsten ikke at beskrive. Han var fremragende engang, det er han ikke længere. Han vil også konstant være i centrum af begivenhederne, i stedet for at arbejde for at gøre den samlede mængde begivenheder større.
Det er IKKE, i min optik, hvad et levende, fleksibelt angrebsspil har brug for.
Desuden er der intet perspektiv med ham. Intet at bygge videre på.
Eklatant fejlkøb i min bog.

Helt så grelt er det naturligvis ikke med Varane. Alderen taget i betragtning burde der være 3-4 gode sæsoner i ham endnu. Det har skaderne stillet store spørgsmålstegn ved, hvad nok ingen kunne forudsige. Alderen synes jeg dog også på sæt og vis er bekymrende, hvad i øvrigt også gør sig gældende for Eriksen. Skal man bygge et nyt hold op, så må man gå efter spillere der forventes at kunne være faste i mere end 2-3 sæsoner og selv om et par stykker af de erfarne er rare at kunne læne sig op ad i en overgangsfase, så er 30årige spillere ikke grundlæggende hvad man skal gå efter.
Det allermest bekymrende vedr. Varane synes jeg dog er at han ikke er nogen god fodboldspiller på bolden. Vores spil går i stå mens han leder efter næste station og ind i mellem er teknikken yderst begrænset. Klart han i sin bedste forfatning er vigtig. Han tackler godt og han er hurtig, men han er nu heller ikke den der svinger taktstokken, hvad man burde kunne forvente af en så erfaren spiller.
På de parametre er selv Maguire næsten bedre. Hurtigheden er det eneste der reelt gør ham relevant.
Senest mod Rayo kunne vi se hvor store problemer holdet havde med at sætte ordentligt spil i gang, Hverken Varane eller Bailly har/havde hvad skal til, når holdet agter at spille hurtig kombinationsbold.
Det kunne man ha´ forudset og jeg nægter at tro at Ten Hag ville ha´ hentet ham.

Pally ellers 100% enig i din vurdering af De Jong situationen. Har før skrevet at han, som i øvrigt mange andre fornuftige unge mænd nu om dage, meget vel kan lytte til sin kærestes behov.
Kender hende ikke, men er hun typen der godt kan lide at slænge sig ved poolen, så er der nok mere at hente i Barcelona end i regnfulde Manchester.
Skrevet af fedefynboen
"og som bare lige mangler en enkelt spiller eller to og derfor ikke må prioritere på samme måde som United. Det er ikke fair overfor dem der har overtaget Woodwards rod for de har bare slet ikke samme betingelser som kollegaerne i især City og Pool har."

Essentiel pointe også for mig Deebo!!!
Dette vindue kan IKKE forventes at lukke alle huller. Der skal mindst 2 til.
Skrevet af Deebo
@Fynbo
Enig angående Sancho og Ronaldo men det vidste du jo nok i forvejen. Angående Varane har du ret i at han i hvert fald mod Rayo så lidt panisk ud med bolden men hvor mange bolde har han reelt sparket til de sidste måneder? For mig så han mere rusten ud for han er da normalt hvad jeg vil kalde habil på bolden og hans cv taler jo det tydelige sprog når han i en mere teknisk liga stadig har været en stor profil for et hold der dominerede på bolden og vandt massere kampe og titler. Han skal først og fremmest forsvare målet og jeg synes ærlig talt ikke han satte en eneste fod forkert i den del. Han clearede samtlige indlæg og lignede en “Rolls Royce” som englænderne ynder at kalde de dominerende CBs i ligaen.

Og så et lille stik (måske lidt ude af kontekst men kunne ikke dy mig) til din kommentar omkring Eriksens alder. Hvad er forskellen på at hente en 30-årig Thiago til Liverpool og en 30-årig Eriksen nu? Hvis der var en søgefunktion til nøgleord på bold.dk og jeg skrev “Thiago” ind her i tråden tror jeg at der ville komme 200 indlæg frem hvoraf 150 af dem nok er fra Moyes tiden hvor man angiveligt var et mulehår fra Thiago mens de resterende 45 ud af 50 er fra en vis bruger fra Fyn der utallige gange har beklaget sig over at ærkerivalerne løb med Thiago :)

Nå pointen er nu egentlig bare at der er lidt fifa tendenser i måden man vurderer spilleres alder på efterhånden. Der er utallige eksempler på spillere der holder niveau og endda bliver bedre langt op i midten af 30’erne og det bedste og nemmeste eksempel er jo at kigge lidt på de forsvarende CL mestre der har Modric, Kroos og Benzema rendende. Tænk hvis man kunne have lokket en klassespiller som Kroos til for 3-4 år siden som jeg mener der var snak om..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af KasperK
@Pally - Det ikoniske foto er ikke fra Newcastle kampen, men fra en kamp mod Tottenham.
( https://twitter.com/peter4mby/status/1548343410687295489?ref_src=twsrc%5Etfw )
:)

For første gang i flere uger er vi igen favoritter til at være De Jongs næste arbejdsgiver.

De er dog værd at bemærke at også oddset på Chelsea er faldet en hel del.

Skrevet af T-United
Og udover at alt ikke kan klares på dette vindue ift. antal spillere - og de rigtige spillere, som alt andet lige skal være tilgængelige, så synes jeg, det er positivt, at man køber en meget dyr forsvarsspiller og "kun" betaler ham omkring 120.000 pund om ugen. For tre år siden havde det været det dobbelte.

Og Eriksen er kun på 150.000. En rigtig dygtig spiller i sin bedste alder på en fri transfer. Er der nogen, der husker Sanchez, der fik det 3-dobbelte?

Så vi er godt i gang med at skære ned på lønbudgettet, og selvom vi ikke er færdige, og Frenkie sikkert ender med en solid løn, så er der også der tegn på forbedring.

Malacia blev hentet relativt billigt, ser det ud til. Hans løn har jeg svært ved at finde, men måske omkring 65.000 pund, hvilket måske er i den høje ende hans alder taget i betragtning.
Skrevet af Pally
@ Kasper K: I stand corrected. Stadig superfedt billede!

@Fynboen: Jeg forstår godt dit Varane-argument i forhold til opspillet. Det er dog vigtigt at huske, at vi alle forud for sidste sommers transfervindue skreg på en hurtig og "klog" (i forhold til at styre angriberne hen i de rette rum) forsvarer, fordi OGS ville til at stå med en højere back-linje.

Jeg synes fortsat ikke, at Varane var et navne-køb, men måske et køb, der var mere fornuftigt til en lidt anden spillestil end ten Hags. Jeg tænker dog stadig, at Varane godt kan komme til at vise sig som en succes, hvis han kan holde sig fri af skader, og det skal bemærkes, at han ifølge the Athletic spillede 40 kampe i snit over de syv seneste sæsoner i Real (har ikke tjekket dette tal).

Spørgsmålet er dog, hvem der skal spille sammen, når Martinez vel er købt som starter til venstre. Passer Varane og Martinez godt sammen? Det kan jeg ikke helt svare på, men mon ikke også, at ten Hag gerne vil have Maguires duelstyrke og fremdrift med bolden, sålænge det ikke koster for meget på transitionsforsvaret (hvilket det godt kan komme til, er læren vel fra sidste år, men hvad et bedre struktureret presspil måske også kan modvirke).

For mig er det et ret stort spørgsmålstegn, hvad et bedre struktureret prespil længere fremme på banen kan betyde, for Maguires styrke er unægteligt at vinde dueller, når der spilles længere bolde frem mod modstandernes angribere, og den kan godt blive vigtig i et velorganiseret presspil. Midterforsvarernes præstationer er jo ofte temmelig afhængige af den defensive struktur foran dem.

Mange har helt opgivet Maguire. Jeg har stadig ikke lukket døren i forhold til, at der nærmest var desperation blandt fansene, da han ikke blev klar til Europa League-finalen forrige år (så han havde altså haft en ret god sæson i den mere kontrabaserede spillestil), og at han har nogle styrker, som kan vise sig vigtige også i ten Hags spillestil. Imod taler dog nærmest hele sidste sæson, hvor han virkelig tumlede forvirret rundt mange gange. I sådanne situationer sætter jeg min lid til, at manager og trænere ser dem hver dag og analyserer kampene til hudløshed må have et ret godt billede af, hvordan de præsterer individuelt og sammen.

annonce
0