Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Pally

Mener at kunne huske at prøvede at lægge billet ind på Eriksen, da han søgte nye græsgange i Tottenham. Men han har nok villet noget andet og måske undgå at genere Spurs ved at skifte til en konkurrent.
Uanset så synes jeg også at Eriksen, til trods for alle hans kvaliteter, fylder meget lidt defensivt på midten.
Det gjorde han også i Spurs, hvor man roterede ham bagud, når holdet var i boldbesiddelse og helt frem, når de ikke var.
Vi så lidt det samme billede i går og med lidt held bliver det endnu mere tydeligt, når Casemiro er spillet ind.

I hvert fald synes jeg vi skal bort fra OGS kontraspillet og i stedet dominere vores kampe.
Det er lidt uhyrligt at vi falder ned og lader Saints dominere os.
For mig er det væsentligste for at det skal blive sådan, at midtbanen er boldfast og fremspillet bagfra med kvalitet.
McT bliver aldrig boldfast og skal manøvren lykkes, må Fernandes være endnu mere kollegial.
Han skal ville shortpassingspillet.
Skrevet af Mr. Pink
Der var en artikel om Eriksen, og han fortalte at United var efter ham efter Tottenham, men han ville gerne prøve noget helt andet.

Eriksen fylder ikke helt nok, og derfor ville FDJ være perfekt. Mon ikke Beek med tiden kan komme derind? Så må Eriksen lidt længere frem
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Deebo
100 mio. euro for Antony er det rene vanvid, men nu får vi da den rendyrkede højrekant som vi har skreget på så længe. Den skulle være 100% done mellem klubberne så der mangler kun lægetjek og underskrifter.

De skal have ros for at man for en gangs skyld henter spillere til de svageste positioner trods alt. 6’eren og højrekanten var de klart svageste og de er nu på papiret ret godt dækket ind med to brasilianske landsholdsspillere.

En helt vanvittig dribler med flair og vild pace der blive et mareridt for venstrebacks hvis han kan lykkes i PL. Der kan godt gå lidt for meget samba i den som vi så en ung Ronaldo også elskede da han kom til. Lad os håbe han får udviklet et bedre slutprodukt end det han har vist indtil nu.

Glad for spilleren men meget skuffet over måden den kom i stand på og især prisen der nu udelukker at man henter en solid højreback og Ronaldo erstatning..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Ja det var Deebo jo også inde på, men med både Eriksen og Van de Beek på midten, skal Casemiro godt nok være en force på 6´eren.
Men ja, kommer bolden først fornuftigt ud fra forsvaret, skal De Beek og Eriksen nok vide at holde fast i den.
Det fordrer nok at Fernandes må en tur på bænken, hvad man godt kan tvivle på sker.
Meget vil nok også afhænge af om Martial indfrier de "nye" forventninger.
Vi så i går Firmino nærmest skille Bournemouth ad. Martial kan det samme, hvis han er flyvende.
Skrevet af Pally
Helt enig, Deebo. Vanvittig pris for en spiller, som vi givetvis kunne have fået billigere tidligere i vinduet. Spændende spiller på en plads, hvor forstærkning er 100 procent påkrævet.

Prisen i sig selv er jo med til at lægge kæmpepres på ham, og slutproduktet er altså noget sværere at levere i Premier League end i Eresdivisie. Der skal lægges på, men man køber naturligvis også potentiale.

Nu vil jeg forsøge at glemme prisen og den mangel på strategi, som den er udtryk for og så håbe på, at han kan være med til at bryde den onde cirkel, hvor spillere også fravælger os på grund af for ringe sportsligt perspektiv (eksempelvis Haaland). Det er nemmere at eksekvere en strategi, når man gør det fra en styrkeposition, og så må vi håbe, at silly money kan være det, der får os tilbage til sådan en sportslig styrkeposition.

Nu køber man i det mindste (forhåbentlig sultne) spillere ind til de rette pladser (minus højre back og CF). Det er work in progress, men det skaber lidt optimisme, men den er sgu efterhånden blevet brutalt henrettet så mange gange, at jeg næsten ikke tør håbe mere.
Skrevet af fedefynboen
"Nu vil jeg forsøge at glemme prisen og den mangel på strategi, som den er udtryk for "

Ved sgu ikke om man med 100% sikkerhed kan sige at strategien har været fraværende.
Hælder fortsat til den teori, at Glazers ikke kunne låne før nye bejlere til klubben meldte deres ankomst.
Nok rigtigt at vi kunne ha´ hentet Antony en del billigere, hvis midlerne havde været tilstede primo juli.
Men et eller andet sted må man også beundre købmændene i Amsterdam, som får os til at ligne klovner.

"Det er nemmere at eksekvere en strategi, når man gør det fra en styrkeposition, og så må vi håbe, at silly money kan være det, der får os tilbage til sådan en sportslig styrkeposition."

Det her er hvad jeg hele tiden har ment dog. Når truppen er brugbar og der "bare" skal hentes lidt til fremtiden, er det tid at blive skarpe i forhandlingslokalet. Vi er ikke der, hvor det er muligt.
Vores desperation er alt for åbenbar.

Så jeg vælger at se mere lyst på det, i takt med at truppen bliver konkurrencedygtig.
Forstår dog også fuldt ud termen " brændt barn skyr ilden"
Men nu er vi også dér, hvor alt andet end top 4 vil være en fiasko.
Skrevet af fedefynboen
Gruppeprogrammet for Euro League foreligger nu.

Vi lægger for med Real Sociedad hjemme
Skrevet af Deebo
https://twitter.com/DROLEutd/status/1563853835885502465?s=20&t=fpAJdySK4nYcAuk1LVolWw

En lille Antony hype video til dem der kan lide sådan noget :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af United2008
Vi får det bedste hold på papiret næstefter City efter min mening. Spørgsmålet er om ETH kan forløse det? Jeg tror på det!
Manchester United FC LUHG
Skrevet af Deebo
På papiret har United længe haft en top 3 trup med alle de penge der er brugt, men når de alle er købt til forskellige træneres spillestile og samtidig er så overbetalte at de ikke leverer 100% så er det ikke nok at de på papiret var gode spillere inden United betalte kassen for dem.

Hvis du forventer at United ender 2’er bare fordi man igen har købt dyre spillere så bliver du godt nok skuffet. Der er meget lang vej endnu og selv Pep kan ikke fikse på sådan et rod på en enkelt sæson. Hvis vi på en eller anden måde kan få en 4. plads vil det være en overpræsteren sådan som Spurs og Arsenal spiller og specielt Arsenal er jo også noget længere i deres projekt. City og Pool skal nok være deroppe.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af United2008
Jeg er helt enig - holdet skal spilles sammen og ETH spillestil skal implementeres. Jeg tror på Champions League næste år, enten gennem top 4 eller EL. Måske er jeg jubeloptimist, men jeg tror på det. Jeg ser os på niveau med Spurs og Chelsea. Arsenal er lidt en joker, for de er tit startet godt. Lfc ser jeg ikke længere som den helt store trussel - de har overpræsteret i lang tid og deres hold (på papiret) skræmmer mig ikke. City er det helt store problem.
Manchester United FC LUHG
Skrevet af fedefynboen
Jeg tror det er vigtigt for vores bestræbelser i at nå top 4 vi kommer af med CR7-
Der er behov for et omklædningsrum der arbejder for klub og træner. Det er svært at se ske hvis portugiseren konstant bringer sig selv i centrum og blander sig i både det ene og det andet,
Det er lige før jeg synes vi skal forære ham væk, hvis ingen vil betale for ham.
Kan være en af de bedste "investeringer" vi foretager denne sommer.
Det der mig, mig og så lige mig skal bare luges ud.
Skrevet af Den Trætte
Vi har da kun fejlet fordi ETH har været så forbandet stædig at han har nægtet en plan B.

Hvem i sin vildeste fantasti ville påstå at Murtaugh og Arnold ville tage personligt til Barcelona hvis ikke det var fordi de ville lave en aftale med en spiller som de havde fået af vide gerne ville til klubben?

Det sagt så kom Glazersout# protesterne på det præcist rigtige tidspunkt i forhold til af de fik muldvarpeskindet op af lommen for uden dem havde vi hentet Rabiot og Arnautovic og ikke Casemiro og Antony
Skrevet af T-United
Så er der Here we go på Antony… spændende at se hvad han kan, men forventningerne fejler i hvert fald ikke noget med det prisskilt.
Skrevet af nvm123
Ja, forventningerne må være at han med tiden kommer i samme klasse som Robben uden skaderne til den pris.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg er enig i at vi har forstærket os, men det har Arsenal, Tottenham, og LFC også. Vi har altså stadig Dalot på højreback og Rashford som spids (Hvor han slet ikke fungerer). Antony gør at vi ikke skal spille med en venstre wing på højre wing, og løser dermed et problem, men altså ikke alle problemer.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Morten5500
Prisen er helt sindssyg, men lad os håbe det ikke kommer til at tynge ham. Synes faktisk Sancho har gjort det rigtig fint på højre wing på det seneste, men jaja. Der er da nogle muligheder for at rotere på de 3 forreste pladser nu hvis der sker skader og/eller dårlig form.

Synes nu stadig vi er for tynde på 9’eren - Rashford duer sku ikke der og Martial kan man bare ikke regne med. Det er et totalt long shot, men hvis der er den mindste sandhed i den der Ronaldo + 100m for Osimhen, så ville jeg synes vi skulle gå efter den.
Skrevet af Deebo
Amen, Morten!

Jeg forventer dog at klubkassen nu er lukket i udover ham Dubravka som backup keeper. Der ligger næppe 100 mio ekstra og heller ikke 75+10 hvis Frenkie pludselig skulle ændre mening efter endnu en bænkning.

Hvis vi er heldige får man solgt lidt ud i den nu igen store trup og får byttet AWB med en mere moderne back der som minimum kan udfordre og aflaste Dalot nu hvor Laird ikke var god nok til den tjans.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Oplagte salgsemner der nok er på vej væk
Garner
Williams
Tuanzebe

Spillere man håber at slippe af med
Jones
Chong

Spillere der kræver erstatning hvis solgt
Ronaldo
AWB
Lindelof/Maguire

Spillere jeg forventer bliver udlejet
Hannibal
Shoretire
Amad
Pellistri (desværre skadet ligner det)
Matej Jovar (keeper)
Teden Mengi

Det giver følgende førsteholdstrup med de mest tvivlsomme spillere i parantes:

Keepere
David de Gea
(Martin Dubravka)
Tom Heaton

Højrebacks
Diogo Dalot
(Aaron Wan-Bissaka)
(Brandon Williams)

Venstrebacks
Tyrell Malacia
Luke Shaw

Centerbacks
Raphael Varane
Lisandro Martinez
Harry Maguire
Victor Lindelof
(Phil Jones)
(Axel Tuanzebe)
(Teden Mengi)

Centrale midtbanespillere
Casemiro
Scott McTominay
Fred
Cristian Eriksen
Donny Van de Beek
Bruno Fernandes
Zidane Iqbal
(Hannibal Mejbri)
(James Garner)

Wingers
Jadon Sancho
Antony
Marcus Rashford
Anthony Elanga
Alejandro Garnacho
(Amad Diallo)
(Tahith Chong)
(Facundo Pellistri)

9’ere
Anthony Martial
(Cristiano Ronaldo)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Ja, den trup kan sgu hurtigt blive lidt tyndslidt her og der i en lang sæson. Jeg tænker derfor også, at det vil være ok at beholde Williams, da han kan dække begge backer, hvis han er indforstået med rollen.

Selvom jeg er modvillig i forhold til at hjælpe Barca af med lønudgifter, så kunne en gratis Memphis også være en mulighed som erstatning for en utilfreds Ronaldo. Memphis er en noget mere moden spiller, end ham vi sagde farvel til for år tilbage, og han virker mere hårdtarbejdende og som type egentlig en, der godt kunne spille ten Hag-bold.

Jeg håber på et tidspunkt, der kommer en kildemæssigt velunderbygget fortælling om de Jong-sagaen. Hvad er det, der har gjort United så sikre på, at han kunne landes, at de har udsat snart sagt alle andre større investeringer? Der må jo have været en ret klar indikation om, at det kunne lade sig gøre, for ellers er det dummere, end selv den dummeste sportslige ledelse har lov at være.

Nu er det transferhlløj efterhånden ved at være overstået, og ten Hag skal i gang med det, som han forhåbentlig er bedst til, nemlig at udvikle holdet og spillerne på træningsbanen. Det er bare pokkers, når så mange spillere kommer sent ind, for der er så begrænset tid til at udvikle det hele på træningsbanen i et kampprogram som det, der kommer op til VM. På den måde havde Arsenal, som vi flere gange har brugt som sammenligning en slags "fordel" af slet ikke at spille europæisk sidste sæson. Flere timer til koncentreret arbejde med spillestilen.

Nå, det ser ud til, at ten Hag også er pragmatiker, så jeg håber, at han kan finde balancen mellem udvikling og resultater, men det kræver nok en vis portion tålmodighed for os, der kigger på.
annonce
0