Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Rashford med et hovedstødsmål. Dejligt at se 😁
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
To hovedstødsmål i samme kamp. Imponerende!

Kom så med en spændende sidste indskiftning inden jeg falder i søvn. Gerne Iqbal, Pellistri eller Donny.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af TheUnitedWay
Det blev Donny. Kom så DVB.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af TheUnitedWay
Forhåbentlig hjælper scoringen til at få solgt primadonnaen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af TheUnitedWay
Komisk hvordan Maguire altid gør sig uheldigt bemærket 😆
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Det var sgu da et meget fint indhop af Beek selvom det er på en billig baggrund. Involveret i næsten alle de farlige situationer til sidst.

Godt at Rashford og Ronaldo får scoret efter de mange afbrændere. De to er simpelthen nødt til at score nogle mål i de sidste kampe inden VM hvis man vil følge med i toppen.

Ellers viste Garnacho da dejligt meget gåpåmod og man fik sparet nogle af spillerne trods alt.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af TheUnitedWay
Ja Garnacho gjorde det fint. Forhåbentlig er det også et wakeup call til Sancho. Jeg tror at Ronaldos rolle er udspillet i hvert fald i PL. Så må vi håbe der er nogle som vil overtage ham til januar.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Rioja
@deebo

Så kun det sidste, men håber, at vdb får lidt mere spilletid. Kan godt lide ham som type.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Den Trætte
Jeg synes godt nok Garnacho var livlig, elsker hans gåpåmod. Det var ikke til at se han kun lige er blevet 18. Virkeligt en opløftende første start fra hans side.

Donny med at godt indhop også, håber han får lidt flere minutter han kan godt vise sig at være guld værd senere på sæsonen.

Eriksen tilbage med nogle skarpe afleveringer mellem kæderne

Ronaldo med mål skide godt

2 hovedstødsmål det ene af Rashford whats not to like

En ok kamp imod at ganske ordinært hold, men vi var i kontrol fra start til slut
Skrevet af Pally
Godt med en rolig aften med fuld dominns. Jeg sad lidt og frygtede en gentagelse af Omonia-kampen i første halvleg, men så er det godt, at man har Eriksen skarpe hjørnespark. Kæmpe upgrade på tidligere leveringer på dødbolde.

Garnacho var virkelig lovende. Meget som han har set ud på u-holdene. Skarp og hurtig i udfordringerne. Man kan godt se på han decision-making, at han er ung og har brug for kamperfaring, og det bliver naturligvis noget sværere bare at svæve forbi Premier League-backerne, men der er kæmpepotentiale, som det er vigtigt at forløse. Derfor skal en eventuel Gakpo-signing også være med henblik på cf-poistionen.

Godt at Ronaldo fik scoret, og jeg synes i det hele taget, at det er blevet overset, hvor stor en klubmand, han er.

Aftaler med ten Hag, at han ikke skal på banen mod Tottenham på grund af et hip flexor-problem, men at det ville være smart, hvis han lige kunne skride før tid, så den nye manager kunne vise sin autoritet ved at udelukke den største stjerne fra den efterfølgende kamp mod Chelsea, hvor han alligevel var inviteret til fødselsdag hos sin tante. Så ofrer man altså sin egen person for klubbens og managerens bedste.

Og den udspekulerede plan virker jo kun troværdig, fordi vi helt fejlagtigt har opfattet Ronaldo som en person med et lidt for stort ego og lidt for lille holdånd.

På den seriøse side, så er det noget ærgerligt at få en af de store figurer i Uniteds nyere historie delvist ødelagt af hans retur. Det står simpelthen som en kæmpe skamstøtte over den elendige transferstrategi eller mange på samme, der har hersket. Det er især ærgerligt, fordi han står som et billede på, hvordan klubben udviklede en absolut verdensklassespiller fra et stort, men ret uslebet potentiale.

Allerede sidste sæson gjorde han holdet mere dysfunktionelt, selvom det også var temmeligt dysfunktionelt uden ham, og i denne sæson er det bare tydeligt, hvor meget holdet taber i niveau, når han starter. Han havde sikkert scoret mange mål i City, men hold da, hvor ville det i bakspejlet have været godt, at han var endt der.

Godt at få minutter i benene på flere af de spillere, der er vendt tilbage fra skader. Van de Beek virkede tændt, og jeg er simpelthen bare tosset med Casemiro og Martinez. Mentality monsters med den rette aggressivitet + scoring fra Rashford. Alt i alt en stille med god dag på kontoret, og så gælder det i baskerlandet, hvor defensiven nok bliver noget sværere at bryde ned. Fordømt med det latterlige straffe på OT.
Skrevet af Deebo
Haha Pally. Du havde mig lige et sekund..

Man kan jo håbe og forvente at det nuværende United hold passer noget bedre til en type som DvdB end det hold han ikke har kunnet komme på de seneste mange sæsoner. Ja selv det United hold vi så i starten af sæsonen hvor han jo var til rådighed, men stadigvæk ikke fik mere spilletid end under Ole virker jo helt forandret nu.

Hvor ville det dog være dejligt hvis man kunne få ham i gang i den 8´er rolle som et reelt Eriksen alternativ for som type passer han jo ret godt til det hold vi har set de seneste kampe der dominerer kampe og er meget bedre til at holde fast i bolden. Det ville gøre det noget simplere at gå all in på en 9´er hvis man kan få løst en af de tre positioner som jeg mener mangler lige nu.

Den tredje position, GK, går der lige nu rygter om at De Gea er op til overvejelse og at det i sidste ende bliver Ten Hags beslutning om man lader ham gå gratis og henter en ny ind der passer bedre til holdet og spillestilen. Her nævner Whitwell Diogo Costa fra Porto, som jeg har nævnt en del gange efterhånden og De Geas spanske overmand, Unai Simon. Han skriver dog samtidig at man også overvejer at tilbyde De Gea en forlængelse med en meget dårligere løn, men det er som sagt trænerens beslutning. Han har rigtig nok vist fremskridt i de andre facetter som en moderne keeper skal kunne, men jeg håber stadig man kan få Diogo Costa ind.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Den Trætte
Haha jeg synes i spiller Garnachos gode performance en smule ned, han blev kåret som MoTM på skysports og BT
Skrevet af Deebo
Jeg synes nu ikke der er nogen der snakker Garnachos præstation ned.
Det er dog svært at komme helt op at ringe over en offensivspiller med 0 G/A hjemme mod et hold fra Moldova i en 3-0 sejr.

Der var lovende takter med en masse gåpåmod og mange udfordringer, men det er ikke fordi man nu skal forvente at han pludselig brænder ligaen af og det siger jeg som en af de større Garnacho fortalere.

Fin kamp på en billig baggrund der bør betyde mere spilletid fremadrettet end det har været tilfældet indtil videre denne sæson og forhåbentlig kan han bygge på når det sker. Som jeg har nævnt et par gange nu, er der noget helt specielt over hans mentalitet der bare skriger superstjerne. Spørgsmålet er om talentet kan følge med.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Hollandske Telegraaf melder om en pris i omegnen af 30-35 mio. euro for Gakpo da PSV er i økonomiske problemer og skal sælge en profil denne sæson.

Jeg er igen enig med Pally i at Gakpo ikke skal hentes hvis man ser ham som venstrekant, der er vi mere end rigeligt dækket ind, men det virker sgu som en oplagt signing i Januar hvis det beløb passer. VM og efterspørgsel kan dog sagtens presse den pris i vejret.

Hvis den handel skulle ske så kunne man jo med fordel finde et godt udlån til enten Elanga eller Garnacho for lige nu mangler begge to regelmæssig spilletid.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af United2008
Spurs og Chelsea er ved at give os en tidlig julegave. En sejr i morgen, og så er vi endelig i top 4.

EDIT: Og så scorede Spurs selvfølgelig...:-)
Manchester United FC LUHG
Skrevet af Rioja
@Deebo

Unai simon bliver stinkende dyr - også for dyr ift. hvad man får. Jeg ville klart foretrække Mamardashvili fra Valencia. Han har også meget mere fysik - og en fed mentalitet.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Deebo
@Rioja
Diogo Costa som ligner første prioriteten har en frikøbsklausul på 60 mio. euro. For en målmand er det sgu også stinkende dyrt, men så får man også sin egen Alisson/Ederson forhåbentlig.

Jeg må indrømme at jeg aldrig nogensinde har hørt om dit forslag. Er der noget recency bias inde over nu hvor du formentlig ser ham spille mod Barca? Dog sjovt med endnu en georgier efter ham Napoli dudens gennembrud, de kan da pludselig udvikle nogle talenter :)

Jeg er ikke nogen ekspert på keepere men noget forsimplet kan man inddele keeperes egenskaber i disse 3 kategorier:
Shotstopping (Redninger, 1v1)
Shot-prevention (Luftstyrke, Sweeping, kommunikation)
Opspil (både korte og lange afleveringer)

For en topklub der gerne vil spille offensiv fodbold som Ten Hag burde det være et krav at ens keeper som minimum mestrer 2 af disse 3 kategorier og det er ikke tilfældet hos De Gea der er en fremragende shotstopper men indtil for nylig var horribel i de to andre selvom han har vist lidt livstegn i spillet med fødderne de sidste par kampe.

United kan dog nemt ende i en situation hvor man ikke har nok ønonomi og man derfor må prioritere andre positioner fordi angriberen er så ringe besat. Desværre er keeperpositionen nede som 3. prioritet efter 9’er og 8’er som det ser ud lige nu.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af nvm123
Jeg er ikke nogen ekspert på keepere men noget forsimplet kan man inddele keeperes egenskaber i disse 3 kategorier:
Shotstopping (Redninger, 1v1)
Shot-prevention (Luftstyrke, Sweeping, kommunikation)
Opspil (både korte og lange afleveringer)

Jeg synes du mangler command of area, som var en af de egenskaber der gjorde Schmeichel så god.
Skrevet af Pally
Jeg synes du mangler command of area, som var en af de egenskaber der gjorde Schmeichel så god.


Er det ikke inkluderet i shot-prevention? Sådan opfatter jeg det.

Jeg håber sgu, at spillerne har kigget med i runden i går. Spurs i store problemer, Chelsea og Liverpool i endnu større. Det virker som om, at det tætte kamporgram for især europæiske deltagere begynder at sætte sine spor. Så man skal godt nok være klar i hovedet.

Heldigvis spiller West Ham også europæisk, men samtidig er de også kommet noget mere i gang efter en skidt sæsonstart. Som regel et ret godt organiseret hold, som vi godt kan få det svært mod, hvis vi ikke er på 100 procent. Det vile være virkelig godt med en sejr så vi holder top 4 helt tæt og følger op på de positive takter.

Startopstillingen bliver vel nok:

de Gea
Dalot Lindelöf Martinez Shaw
Casemiro Eriksen
Fernandes
Antony Rashy Sancho
Skrevet af fedefynboen
Jeg har også et spørgsmål til Deebos oversigt over hvad en keeper kan (eller ikke kan) være god til.

"Shotstopping (Redninger, 1v1)"

Tænker 1v1 må betyde konfrontation med en angriber i løb, eventuelt en friløber.
Er naturligvis enig i at De Gea i forhold til reaktioner på stregen fortsat er en af de bedste, men 1 til 1 møderne dem har han aldrig været god til.
Så forstår jeg din oversigt rigtigt Deebo, må jeg sige jeg på lige det punkt er ganske uenig.
Har flere gange tænkt Lars Høgh i de situationer, fordi den afdøde fynbo efter min mening måske har været den allerbedste nogensinde i de mand mod mand dueller.
annonce
0