Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rioja
@deebo

Håber ikke frenkie får nogen særlig opmærksomhed. Det var pinligt nok for united i sommers med den åndssvage saga. United er alt for stor en klub til sådan noget. Det er sådan noget arsenal fans gør.

Men spændende. Skal nok holde.mig fra forum de dage:)
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Pally
Ok, Scholes, du fik Barcelona. Kan du ikke også lige ønske et mesterskab, hvor vi kommer fra baghjul og napper den til sidst, fordi de andre jokker i spinaten :-)

Nå, men jeg er sådan set helt med på argumentet. Nu får vi en af de hårde tests, og hvis vi ryger ud, så er det næsten bedre at gøre det tidligt end i semien, hvis sidstnævnte mulighed ville risikere at koste en CL-billet.

Selvom der er for mange nederlag i blandt, så er det da altid noget særligt at spille mod Barca.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Pally: Jeg har gang i meget større ting end et enkelt mesterskab.

Alt godt kommer til os, der har ventet siden Sir Alex.
Os, der husker Bryan Robson bære hele United-holdet i returkampen mod Barca og senere også Cup Winners Cup finalen med Mark Hughes i en hovedrolle.
Skrevet af Pally
Det lyder godt. Jeg vil glæde mig :-)

Husker Hughes uden om keeper, hvorefter han bare knalder den ind i kassen med en ren vrist lidt ud fra siden af feltet i den Cup Winners-final.
Skrevet af Deebo
Da United er den eneste torsdagskamp og med et Fulham hold der allerede er ude af Carabao cuppen bliver rotation igen et must for ETH der nu simpelthen må prioritere PL inden man risikerer at gå på VM ferie med 2 nederlag i træk i kampe man burde vinde. Om han sylter Carabao fuldstændig tror jeg ikke, men der skal simpelthen være fridag til stort set samtlige startere (der også ligner profiler på deres landshold, suk) og med reservelisten i går in mente har vi rigeligt med breddespillere der kunne have gavn af spilletid uden det bliver rent mælketænder.

Dubravka
AWB - Maguire - Linde - Malacia
McTominay - Fred
Sancho - Donny - Garnacho
Martial

Andre unge spillere som er i spil til bænken som minimum hvis man vælger at gå all in på Fulham kampen kunne være:
Elanga
Mainoo
Iqbal
Shoretire
Mengi
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Mr. Pink
Ville være fedt, Deebo. Det sker dog næppe.

Det er vel en af Ten Hags største mangler. At rotere og skifte ud med succes
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Pink: Forstår din pointe. I første omgang bliver jeg lige i samme spor som i tråden i går.

Mit udgangspunkt er, at vi tilsyneladende har en konkurrencedygtig start 11, når (stort set) alle er klar, spiller deres respektive favoritpositioner, er mentalt parate, og der kun er en ugentlig kamp (så kan man mene, at det er lovlig mange sole, måner og stjerner, der skal stå rigtigt på samme tid, men det er en anden snak).

Ændres der for meget på disse parametre kommer udsving og nogle gange store udsving.
Det medfører med vis sandsynlighed pointtab i PL-kampe, hvor næsten alle modstandere kan noget, "hvis de selv rammer dagen".

Med fare for at vende tingene på hovedet.
Rotation vil jo involvere de spillere, der uge efter uge får massiv kritik herinde: AWB, Maguire/Lindeløf, Fred, McT, Elanga for bare at nævne de mest eklatante.
Donny er blevet efterspurgt et utal af gange, men enten har han været skadet eller også ser det ud til at han har svært ved at gribe sine chancer (som nævnt i går er 2 kampe en small sample size).
Edit: Vi er heller ikke hjulpet af kronisk dårlig form/parathed hos en formodet nøglespiller som Sancho.

Vender lige tingene tilbage igen og imødekommer din pointe.
Hvad enten ETH ikke stoler på spiller nr. 15-27 i truppen, er det hans forbandede opgave, at få det til at spille med involvering fra flere end 1-14.
Som Deebo (og jeg selv tidligere) har peget på, kunne vi i teorien og i FM have skiftet langt flere spillere i sommers, end vi gjorde.

Her rammer virkelighedens verden med økonomi, ny sportslig ledelse, trupsammensætning, ringe evne til at sælge, tåbelige kontraktforlængelser etc.
De hårde facts i jernindustrien bliver derfor, at ETH må leve med det han har for nu og nok også i nogle flere vinduer.
Kampprogram fra jul og frem vil i sig selv cementere nødvendigheden af at rotere.

Den primære opmuntring består i den pointe, som Deebo ramte fremragende søndag og gentog i går: Forbedringspotentialet er endog meget stort i takt med udskiftninger i truppen kan ske.
Skrevet af #GGMU!
Jeg glæder mig til VM, velvidne om, at de der “next Big thing” spillere, som man kun kender fra FM & Fifa som store talenter, men ikke ser hver dag, kommer til at shine, ig at United i deres scouting ikke har været gode nok, til at slå til på disse spillere, inden de koster 5-800 millioner..

Totalt et sidespor til tråden, men det var sgu lige en frustration jeg blev nød til at dele med jer😂
Skrevet af Deebo
Jeg håber/glæder mig til at se Enzo Fernandez for Argentina hvis han kommer med.

En af de spillere United med input fra Rangnick havde snøren ude efter mens han stadigvæk var i hjemlandet og han skulle være lidt af en drømmespiller til vores manglende 8’er position hvis man skal tro Twitter analytikerne.

Ham ser vi nok ende i Real eller City for en tredjedel af hvad United sikkert ender med at kaste efter Bellingham for de store handler af engelske spillere har jo virket fantastisk indtil videre ;)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Rioja
Den primære opmuntring består i den pointe, som Deebo ramte fremragende søndag og gentog i går: Forbedringspotentialet er endog meget stort i takt med udskiftninger i truppen kan ske.


På den positive bane synes jeg også, at vi skal huske på, at United er gået fra en dysfunktionel midtbane- og forsvar uden rotationsmuligheder til en stærk midtbane og et fornuftigt forsvar med rotationsmuligheder. De spillere, der er kommet ind, har nogle gode profiler også aldersmæssigt. Synes godt nok der er sket mange gode ting. Nu mangler offensiven, og det bliver sikkert noget nemmere, når ronaldo ikke er på lønningslisten. Er dog lidt skeptisk mht. Antony (har dog ikke set ham så meget endnu), så det er med et forbehold.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Deebo
@Rioja
Du har ret i at midtbanen og forsvaret er forbedret markant, og det skal både tilskrives Ten Hags system og coaching samt Casemiros ankomst. Defensiven er faktisk blevet så solid at man i de fleste kampe har kunnet spille med Eriksen i en double pivot og stadigvæk ikke tilladt mange chancer, og qua Eriksens tilstedeværelse er opspillet selvfølgelig også blevet langt bedre. Iøvrigt også en indirekte faktor i en forbedret defensiv når man ikke smider bolden væk med det samme fordi man enten spiller boldmongolerne McFred med en mand i ryggen eller helt undgår dem og vælger en sværere løsning fordi man ikke har tiltro til dem.

Jeg er dog noget uenig i det med bredden og det du kalder fornuftige rotationsmuligheder. Lige nu er der kun en plads i forsvaret hvor man kan og bør rotere uden stort fald i kvalitet og det er venstrebacken. Resten af rotationsmulighederne er meget udskældte spillere i AWB, Williams, Linde, Maguire og Jones hvis det går helt galt. Der er som nævnt fornyligt et kæmpe drop-off i kvalitet når en eller flere af de første 12-13 mand på holdkortet skal erstattes. Vi skal prise os lykkelige for at Martinez og Dalot (7-9-13) ikke har misset kampe, for så går det først helt galt da alternativerne vil udstilles i en helt voldsom grad i nuværende spillestil.

Det samme gør sig også gældende på midtbanen selvom det ikke er helt lige så udpræget. Jeg kan leve med McTominay som Casemiro backup hvis niveauet vi så fra skotten i Cases første tid er retsvisende. Jeg må dog desværre også konkludere at Eriksens spil på 8´eren har vist en tydelig mangel på den position som ingen andre i truppen kan erstatte når han skal have pause eller bliver skadet. Zidane Iqbal og Donny burde begge være i "boldspillende dyb midtbanespiller" kategorien ligesom Eriksen, men førstnævnte er der ingen tiltro til og sidstnævnte stoler man åbenbart heller ikke på som 8´er. Det efterlader sympatiske Fred der har sine gode kvaliteter, men som heller ikke ligner mand som træneren vil have med i genopbygningen.

Alligevel så skal man højst sandsynligt bruge hele budgettet på en angriber, der i forvejen forventes at blive lavere da man overspenderede i sommers. Jeg nævnte det for et stykke tid siden og vil gøre det igen: Vi er simpelthen nødt til at kigge på markedet for kontraktudløb og/eller kigge mod mindre markeder ala det sydamerikanske for som Scholes skrev dengang, så er det sgu ikke holdbart at blive ved med at kyle 50+ på samtlige forstærkninger. I værste fald må man jo gå La Liga/Serie A klub vejen og kigge på lejeaftaler med købsoptioner, som i hvert fald Spurs har haft stor succes med når man ser på Kulusevski og Bentancur.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Godt så.
Ingen Sancho eller Martial til VM (med mindre sidstnævnte får den 26. og sidste åbne plads hos Frankrig).
Giver god mening med track record og skader, men der er jo ofte nogle wild cards rundt omkring i trupperne.

Bliver spændende at se, om de 2 reagerer ved at tage skeen i den anden hånd fra Boxing Day eller om det bliver en gang selvmedlidenhed som vådt chokoladekrymmel pga den blodige uretfærdighed.Skrevet af Inuk.
Sancho er jo allerede igang med at være åh så syg.

Men Knold og Tot er udtaget (Maguire Shaw)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Deebo
Begge spillere kan da umuligt blive overrasket over de ikke er blevet udtaget. Jeg tror og håber de gør det første for det må især have været et wake up call for Sancho.

Martial har vist ikke en gang 2 hele kampe i benene målt på samlet minutter (omkring de 170 min tror jeg).

Sancho startede godt men faldt mærkværdigvis i niveau jo bedre resten af holdet blev. Som jeg sagde dengang virkede han mentalt fraværende for lige netop han burde have nydt godt af mere struktureret spil og færre defensive tilbageløb.

Jeg ville have været noget mere bekymret hvis en gut som Rashford ikke var kommet med. Her snakker vi en spiller der har gjort sig fortjent til en plads, men stadigvæk ikke var sikker på en udtagelse. Den kunne have gjort ondt.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Ellers er der ikke så meget andet at sige end at vi risikerer at få en del trætte profiler hjem. Uden at have noget der bare ligner et overblik, så frygter jeg lidt at United er en af dem i PL der bliver allerhårdest ramt. Det er vel samtlige startere minus De Gea og måske Rashford der skal med og som alle ligner startere for deres land?

Omvendt kan det vel næsten kun gavne United at spillere som Maguire og Ronaldo er med og måske kan løfte deres salgsværdi eller som minimum få tanket noget selvtillid.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Ja, men vi er jo tilbage til at kunne stole på OG bruge en trup udover de første 12-14 navne.

Det må også alt andet lige være en (ny / ekstra) chance for nogle spillere at sidde VM over, forberede sig godt i december og hit the ground running fra ligaen bliver genoptaget.

Hvis de ikke magter den fysiske og mentale opgave, er der næppe grund til at tro på, at de langsigtet bør have en berettigelse hos United.
Skrevet af Deebo
Det må vi da håbe for ellers ryger en mulig top 4 da hurtigt. At vi starter programmet efter VM med Forest, Wolves og Bournemouth kan jo både være en fordel og ulempe afhængigt af hvordan trænerstaben griber det an.

Modstanderens kvalitet er på papiret så lav at man stadigvæk vil være favoritter selvom man roterer en del, men omvendt vil de jo uanset hvad være noget bedre forberedt taktisk. Jeg havde personligt foretrukket at starte med City kampen lige efter vm da det måske kunne have udlignet oddsene lidt selvom en frisk Haaland lyder pænt træls.
Måske er kampform > friske ben noget man ser i slut December inden træthed og skader så først vil ramme lidt senere for de større klubber. I forlængelse af det så vil jeg igen slå på trommen for at smide alle reserver ind i aften og så se hvad der sker.

Konklusionen må være at Fifas hjernedøde beslutning om at placere et VM i November kan få enorm betydning for klubberne hvor det bliver umuligt at spå om hvad der sker. Mest af alt føler jeg med spillerne der bliver smadret igennem den ene kamp efter den anden og desværre i alt for manges tilfælde misser en VM slutrunde pga. mindre skader der ikke havde holdt dem ude af en sommer slutrunde..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Tænker det er helt fint for os at spillere som DvB, Sancho og Martial ikke skal til VM.
Ten Hag får muligheden for at bringe dem helt up to date på Carrington i mellemtiden og det skal han nok få noget ud af.
I hvert fald spillere som der bliver brug for i det tætte program.

Forestiller mig at også Casemiro vender noget slidt tilbage, så også McT skal være skarp fra juletid.
Og så må Varane gerne friste en slutrunde på bænken.
Skrevet af Pally
Nå, dagens opstilling illustrerer virkelig vores sårbarhed på højrebacken. Dalot har jo spillet alt for mange kampe, men der er bare ingen brugbar reserve. Er der nogen, der ved, hvad det er for en skade AWB løber rundt med?

Og nu vi er ved mystikken: Var Sancho ikke syg? Det har godt nok været en lang omgang sygdom, når han endnu ikke er tilbage. Er der nogen, der har læst/set noget?
Skrevet af fedefynboen
Pally

Ved ikke med Wan-B, men tænker vedr. Sancho vi taler noget psykisk
annonce
0