Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kroesus
Maguire heldig med stadig at være på banen.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Nå vi ses Elanga. Vi har et nyt talent til venstrekanten!
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Den Trætte
Garncaho 4 kampe 1 mål og 2 assist :)

Det var det jeg sagde omkring end product i forhold til Elanga, kan ikke huske hvem jeg diskuterede med før sæsonen?

Den dreng har x-factor
Skrevet af United2008
Der er vel ingen der nogensinde har set det store talent i Elanga? Han kommer ikke med noget udover fart. Det komplette talent i Garnacho er åbenlyst. GGMU
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af Deebo
Vi kan beklage os så meget vi vil om manglende rotation og for lidt unge spillere men det er sgu svært at beklage sig over at have en træner der vil vinde alle kampe man spiller.

Om det er smart ved vi ikke men vindermentalitet har længe manglet så måske har han ret i at det er vigtigere end friske ben.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Inuk.
Flot reageret af drengene. Thumps up herfra.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Pally
Rart at se en halvleg, hvor der blev givet gas offensivt. At defensiven så sejlede rundt, var nok heller ikke så overraskende.

Lindelöfs gearkasse er åbenbart omvendt af normalen. Fem bakgear og et fremadrettet gear, og England må sgu frygte lidt, for Maguire virker godt nok til at mangle den sidste timing i sine aggressive indgreb, og afleveringerne sad heller ikke just i skabet.

Slutter lige med det positive. Fire kasser og meget stærkt af Rashford, Fernandes, Garnacho og Eriksen. Især sidstnævnte gad jeg godt opfinde en ungdomseliksir til, så han var 23 igen. Hans overblik og afleveringsfod er bare så klasse.
Skrevet af Kroesus
Vi spiller som en pose nødder i første halvleg. Vi bryder Fred + McTominay konstellationen og scorer derefter tre mål. Med Maguire og Lindelöf samt Fred og McTominay, så tager jeg sejren uden yderlig kommentar (for nu).
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Pally
Man kan diskutere alderen i forhold til at købe Casemiro, men den der indstilling, som han udtrykker efter at have vundet månedens spiller:

- Jeg synes, at det er meget vigtigt at vinde denne pris. især når det er i en stor klub som Manchester United. Men det vigtigste her er, hvordan vi spiller og vores nuværende form som gruppe. Vi ved i fodbold, at disse individuelle priser, i hvert fald for mig, hvis jeg skal være ærlig, altid er lidt svære at tale om, fordi man spiller med elleve på banen, men jeg er selvfølgelig glad for at være blevet kåret som månedens spiller, siger han til klubbens hjemmeside.

Skrevet af Deebo
@Pally
Ja det havde da været sjovere hvis han var 3-4 år yngre, men så havde han nok heller ikke været tilgængelig. Med den længere og længere "levetid" for spillerne og det faktum at han ikke ligefrem er en spiller der lever på sin fart tror jeg godt man har minimum 3 gode år endnu fra ham hvilket er mere end rigelig tid til at fokusere på andre dele af truppen inden man for alvor skal kigge på den position igen. De fans der var bange for hvilken indstilling og mæthed han ankom med må indtil videre være mere end tilfredse med hans præstationer. Han har stadig ambitioner og den vindermentalitet og erfaring er guld værd på en så vigtig position!

Jeg går ud fra du har læst Kobbie Mainoo artiklen på The Athletic og det er faktisk en spiller som jeg tror har alle forudsætninger for at blive en stærk 6´er. Med en fysik og teknik der nærmer sig Pogba i samme alder, men en langt mere ydmyg og disciplineret personlighed både på og udenfor banen håber jeg at man begynder at spille ham ind som 6´er på u-holdende. Lige nu bliver han smidt lidt rundt over det hele på midtbanen hvor han i de seneste kampe har spillet fremragende som 10´er, men der kommer et tidspunkt hvor alsidighed ikke længere er en fordel for unge gutter der gerne må specialiseres lidt mere.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Helt enig. Netop, fordi han lever af fodboldhjernen og teknikken, og ikke farten og fysikken, så tror jeg også på, at der er en del at hente endnu. Scholes havde enorm impact langt opå i 30´erne i en rolle, der ligner den, Eriksen varetager nu.

Det var også bare et udtryk for, at han virkelig gør en forskel på det her United-hold, and long may it continue. Det virker faktisk som om, at han spiller med stor sult og helt uden frygt. Det er sgu lidt lommepsykologisk confirmation bias-agtigt af mig, men jeg tror simpelthen, at han oplevelse ved EM har gjort ham mere bevidst om at nyde muligheden for at spille fodbold på topplan. Han lader sig heller ikke slå ud af kurs over de (få, ganske vist) fejl, han laver.

Yes, jeg hæftede mig særligt ved, at Mainoo blev fremhævet for en kombination af ydmydghed og selvbevidsthed, samt intenst fokus på at udvikle eksempelvis sin passing range. Så også at han var blevet sendt lidt rundt på det meste af den centrale midtbane, men fedt, hvis han kunne blive en stærk, boldspillende 6´er. Dem går der ikke helt så mange dygtige af på dusinet.
Skrevet af Deebo
The Guardian melder nu at ETH ønsker at sælge Maguire til sommer for at finansiere yderligere indkøb. Mon ikke man trods alt kan få en ok sum for ham fra en midterklub der ikke står med høj linje. West Ham et godt bud.

Problemet er bare at der ikke står en oplagt afløser klar, så man kan nok ikke tillade sig at bruge de penge på andre positioner medmindre man tør satse på Mengi som 4. valg.

Edit:
Guardian melder også at Freds kontrakt ikke bliver forlænget nok. Hvis den bliver er det for at skabe penge fra et salg.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Hvis nogen med Viaplays sportspakke skulle kede sig meget, så er det muligt at se både en for tiden flyvende Hannibal Mejbri og en Amad Diallo der har fået tilkæmpet sig en startplads den seneste periode når Birmingham tager imod Sunderland her kl 21.

Edit:
Hannibal med en middelmådig kamp og så tæt på usynlig som en spiller der flyver rundt og altid er på grænsen til rødt kort kan være. Hvis Donnys ligegyldighed i form af manglende tilstedeværelse og generel impact er i den ene ende af skalaen, så er Hannibal i den helt anden ende. 100% passion, aggressivitet og power hvor han er overalt på banen. Hans niveau falder dog desværre drastisk alle de kampe hvor han får et tidligt gult kort som i dag hvor han ikke længere kan spille sit spil og i stedet skal passe på.

Amad Diallo: Wow for en kamp af ham! En flot assist hvor han meget atypisk sine få United kampe ikke mister bolden ved den mindste fysiske kontakt men derimod får mast sig igennem 3 mand inden han spiller angriberen fri. 1 års tid i Skotland og nu Championship har gjort ham godt fysisk virker det til. Derefter et flot mål der er en tro kopi af Antonys mod City hvor han efter et kort træk indad i banen skruer den ind via stolpen. Han er blevet lidt af en kultfigur hos Sunderlands fans den seneste måneds tid.

Generelt er det svært at se hvorfor Ten Hag ikke skulle have et godt øje til Diallo der ligner en Antony klon i sin spillestil. Med den seneste tids problemer på højrekanten er det i hvert fald ikke utænkeligt at ETH ønsker at få endnu en venstrebenet højrekant i truppen så han slipper for alle de nødløsninger. Ligesom Garnacho er der bare et langt større talent i Diallo end i en spiller som Elanga og jo mere tydelig spillestilen bliver med større kontrol vil man noget nemmere også kunne integrere disse unge spillere som længe har virket fejlcastet til Ole/Rangnick bold hvor Elanga passede bedre ind.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
"Generelt er det svært at se hvorfor Ten Hag ikke skulle have et godt øje til Diallo der ligner en Antony klon i sin spillestil"

Enig, men kunne Ten Hags eventuelle reservationer ikke gå på at der kræves lidt mere defensivt end hvad Diallo tilbyder, for at kabalen kan gå op?
Forestiller mig han meget vel kunne være boldspilleren hvor han er og derfor slipper for en del af hvad han ikke kan.
Kravene er en cru højere, når man spiller på Old Trafford.

Synes man kan se en wings opgaver som i virkeligheden tre.
1 - Offensive outputs (driblinger, løb, afslutninger)
2 - Relationer, hvor god man er til at gøre de umiddelbare samarbejdspartnere bedre?
3 - Defensive løb og tacklinger.

Er sandheden ikke den at Diallo gør det OK til fint ift. punkt 1 og ikke tilbyder alverden i punkterne 2 og 3?

Og er det rigtigt, er Ten Hags eventuelle reservationer så ikke ganske forståelige, når alt kommer til alt?
Skrevet af Deebo
@Fynbo
Tja som jeg ser det var hans problem altid fysikken hvor det lignede en 12-årig der spillede med voksne mænd. Man kan være nok så dygtig teknisk, men hvis man mister bolden sekundet man bliver skubbet en smule så er det jo lige meget i en kontaktsport.

Du har ret i at problemet med hans Rangers udlån nok var hans defensive fylde, men man bliver ikke fast mand på et midterhold i Championship hvis man ikke yder sit for holdet. Et hurtigt kig på de sociale medier tegner også samme billede af en spiller der har lært at det ikke er nok at være en lille dygtig tekniker hvis du vil have succes på øerne. Hvis du ikke er Messi så må du sgu også løbe baglæns.

Mht. dine punkter synes jeg faktisk at nr. 2 beskriver ham bedst. Han søger kombinationerne og 1-2 mere end han konstant udfordrer sin modspiller. Faktisk er det jo først i de seneste 5 kampe for Sunderland (3 mål og 1 assist) at han har fået bygget noget slutprodukt på nogle ellers fine overordnede præstationer.

Som jeg konkluderede til sidst passer han utroligt dårligt til det United hold vi har set de seneste sæsoner hvor Elanga med hans fart og defensive arbejde noget nemmere kunne smides ind uden at falde igennem. Med Antonys ankomst og et United hold der virker bedre på bolden (når de bedste 11 spiller) så er der pludselig plads til de mere talentfulde teknikere. Og så det simple faktum at han faktisk er en venstrebenet højrekant og ikke endnu en spiller der helst spiller til venstre som Elanga.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Det kan du ha´ ret i Deebo

Enig i at profilen nu passer så meget bedre, er nok bare i tvivl om det helt er nok.
Diallo bliver aldrig nogen tackler, så skal han gøre sig gældende for os, må enten de individuelle aktioner føre til mere, eller også skal relationerne bære præg af hans tilstedeværelse.
Men han havde nu været rar at ha´ i baghånden nu Antony har været ude uanset.

Bl.a. pga. Sanchos "skade". Som undrer.
Skrevet af Deebo
Nåh ja det er heller ikke fordi jeg mener han er en stensikker kommende United stjerne. Det er langt fra sikkert han nogensinde udvikler sig nok fysisk og defensivt til at han ikke er en risiko at have inde. Talentet har han jo for ellers havde man nok aldrig smidt så mange penge efter ham.

Jeg argumenterer mere for at vi faktisk allerede har en Antony klon rendende i klubben der lige nu passer langt bedre til trænerens filosofi end de spillere der ellers er smidt ud til højre efter Antonys skade.

Som debatteret rigeligt herinde mangler vi endnu en del spillere til trænerens system hvoraf nogle huller er mere akutte at udfylde end andre. Her mener jeg jo at det ville være at foretrække at gå med den mere talentfulde naturlige højrekant i Diallo som Antonys konkurrent og sælge Elanga end omvendt. Jeg vil til hver en tid gå med det højere loft i disse situationer.

Sælg Elanga, Donny, AWB og erstat deres mindre roller med yngre talentfulde spillere der typemæssigt passer langt bedre ind hos træneren i Diallo, Hannibal og Laird til 10% af de førstnævntes løn og med mere sult. Sådan cutter man en bloated trup uden at miste den store kvalitet og samtidig frigører midler til at forstærke de positioner der lige nu er langt mere akutte.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Deebo
Pep med kun 1 udskiftning selvom City spillerne så helt smadret ud til sidst. Tænk en gang hvis det var Ten Hag der havde gjort det samme, så havde vi godt nok været efter ham herinde.

Det kunne være dejligt morsomt hvis Citys superteam med messias i front der allerede var erklæret mestre efter et par Haaland hattricks taber det hele på gulvet til Arsenal. Jeg krydser alle fingre selvom jeg da klart havde foretrukket det var United i stedet.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Nå, kampdag

En must win kamp mod Fulham, der oven i købet mangler en del spillere.

Lad os få den sejr, så vi går til VM- pause med en god fornemmelse.

DDG
AWB (hvis han er klar) Linde Martinez Shaw
Casemiro Eriksen
Rashford Bruno Garnacho
Martial

Vi bør vinde med et par stykker, og Martial og Rashford kam jo passende fortsætte målscoringen
Skrevet af Deebo
Det bliver 100% Malacia på højrebacken. Han har faktisk spillet den plads mere end AWB i denne sæson der slet ikke er i form.

Ellers enig i opstillingen der dog kan ændres på højrekanten hvis Antony er blevet klar.

Uanset hvad er det en must win kamp især nu hvor Mitrovic står som ude. Mon den gode Andreas får pløkket et langskud op i krogen? Ville ikke undre mig..
Manchester United Brøndby IF
annonce
0