Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Det eneste positive ved Danmarks pinlige exit er at Eriksen nu får en pause.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Nå i det mindste får Eriksen da en tiltrængt pause.. Ikke nogen imponerende slutrunde for ham.

Edit: Arh pis der var TUW hurtigst :)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Pally
Enig i det med pausen til Eriksen. Det virker dog også til, på udtalelser, og hvad man har kunnet se på banen, at de øvrige hold har forberedt sig ekstra meget på at lukke Eriksen ned. Når alle så præsterer langt under vanligt niveau, hvor det stort set ikke lykkes at sætte tre fornuftige fremadrettede afleveringer sammen, så bliver der jo ikke frigjort nogen af de rum til Eriksen, som automatisk opstår, når modstanderen må fokusere andre steder også.

Der er han bare ikke typen, der lige tager bolsen og skaber overtal ved at sætte tre modtandere af med et par høj-tempo driblinger. Hans spil er så afhængigt af de øvrige spilleres, at det på ingen måde er overraskende, at han ikke kan løfte et hold så usammenhængende som det danske var ved denne slutrunde.

Det er svært at forklare kollapset, men presset og de offensive strukturer har været helt væk, så den manglende samlede forberedelse (latterlige FIFA-beslutninger apropos), tror jeg, har været dyr for et hold som det danske, der i to kampe skulle dominere mod velorganiserede, lavtstående hold (minder de problemer jer om et andet hold i rødt eventuelt?). Da er det ulig mere simpelt at stå dybt som Australien og så angribe de fire tønder land, der ligger helt åben bag den danske bagkæde.

Dertil kan man så lægge, at en del af de offensive kræfter virkede helt ude af kamptræning. Når det er sagt, så kunne mindre ting nok også have ændret noget (ofte et issue i en low-scoring sport som fodbold, når der kun er tre kampe i puljen). Havde Cornelius eksempelvis banket frem med hovedet mod Tunesien, havde vi vunbdet den, og så havde vi nok også slået et Australien-hold, som skulle angribe kampen.

Nå, en ret lang undskyldning for den øjebæ det har været at se det danske hold ved denne slutrunde. Ærgerligt, og vi må forvente at komme videre fra en gruppe som denne, så der er da noget selvransagelse at foretage, og måske havde det være fint med Ingvardtsen, når nu Jonas Wind åbenbart ikke var klar til at spille, ligesom jeg gerne ville have set Billing.

Men man ved jo også, at der ligger vanvittigt mange tanker og analyser bag for trænerteamet og Hjulmand, så jeg hader altid den der outcome bias, hvor man kloger sig i forhold til, hvad man burde have gjort på bagkant af et dårligt resultat (hvilket jo ret beset er, hvad jeg netop har gjort :-)).
Skrevet af Deebo
@Pally
Enig i at Eriksen er afhængig af gode boldspillere omkring sig nok fordi han ligesom Bruno (og tidligere Mata) ikke selv kan sætte en mand på farten og derfor i stedet skal sætte de hurtige spillere op.

Måske er Danmark bare bedre i den her underdog rolle de havde under EM for du har helt ret når du siger at man ikke har spillerne til at skille disse kompakte hold ad. Og så er det jo generelt bare svært at score mål når man har 4 meget forskellige men totalt middelmådige angribere og tilmed skifter rundt på dem fra kamp til kamp, så ingen af dem har en jordisk chance for at finde en rytme.

Generelt bare skidt trænerarbejde synes jeg men hvis Mathias Jensen og Nissen er de bedste tilgængelige på deres position er det sgu også svært for de får jo nærmest McTominay og AWB til at virke som dynamiske og offensive. Der kan man da tale om ligegyldige spillere når DK skal op og score mål.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Inuk.
Det var nu ret tydeligt midteraksen ikke var det samme uden Delaney.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Kroesus
Jeg gider ikke lige bladre tilbage i tråden til Felix-debatten. Hvad mener i om ham som mulig tilføjelse til angrebet? Jeg er personligt lunken ved idéen da han, for mig, er en offensivspiller, men ikke en spidsangriber som vi har brug for.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Pally
Jeg gider heller ikke bladre tilbage og se, om jeg har ment noget tidligere, som jeg modsiger nu :-) Jeg tager chancen: Sindssygt dygtig spiller, men jeg er også lunken, da han ikke er en decideret ni´er og vel bedst som anden angriber. Den rolle har vi ikke rigtigt, og slet ikke så længe Bruno spiller en temmelig offensiv rolle bag de forreste.

Jeg er mere tændt på Gakpo (med mere højde og fysik), hvis scouts tænker, at han kan udvikles til en god ni´er, men med det forbehold, at han har spillet mest på venstrekanten, hvor vi ikke har brug for flere kandidater, der tager spilletid fra hinanden.

Så i forhold til formentlig pris og tilpasning til system tænker jeg tommel ned på Felix, selvom jeg synes, at han har noget x-faktor...
Skrevet af Deebo
Det er jo svært at vide hvilken type angriber Ten Hag egentlig foretrækker, men hvis vi tager udgangspunkt i at han i hvert fald elsker Martial, så er det nok i den retning vi skal selvom han tidligere har haft alt fra Tadic til en gammel Huntelaar til Haller hos Ajax.

Bevægelige angribere der kan modtage bolden under pres, søge ned og kombinere med sine holdkammerater og være en trussel i dybden samtidig med at han kan sætte sin mand 1v1 findes der ikke mange af, men det er jo nogle af de ting som Joao Felix mestrer. At han som Pally skriver så helst foretrækker at spille sammen med en anden oppe foran ligesom Bruno gør det svært at se ham spille 9´eren på lang sigt. Det vil i hvert fald kræve et systemskifte hvor kanterne får større ansvar for at score målene som vi så da Pool var bedst med Mane, Firmino og Salah. Udover Rashford og måske Garnacho er det ikke lige den type kanter vi har i Sancho og Antony.

Hvis Felix kun er tilgængelig via salg, så ser jeg absolut ingen grund til at smide noget der bare ligner det Atletico selv gav for ham og som de nok vil kræve da der er alt for mange spørgsmålstegn ved ham. Snakker vi et 6 eller 18 måneders lån med en købsoption som en lignende aftale ala den Spurs lavede med Juve for Kulusevski og Bentancur ville jeg være helt med på den.

For mig er det vigtigste at man ikke begår den fejl at panikke og henter den forkerte, men man i stedet kigger mod Arsenal som stod i en meget lignende situation for et år siden hvor de sagde farvel til Auba men ventede på Gabriel Jesus selvom det kostede dem kortsigtet. Hvis Osimhen eller en anden er den udsete, så ville det være hul i hovedet at smide penge efter en anden spiller i Januar når man er i første sæson af det nye projekt. Så vil jeg næsten hellere nøjes med Martial og Rashford for nu.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af fedefynboen
Deebo

Måske jeg er forudindtaget og måske ser jeg fugle på taget. Hvor de som bekendt ingen forskel gør.
Men jeg synes som minimum at nøjes omkring Martial og Rashford er en kende negativt.

Med Martials skadessituation som måske problematisk, hælder jeg alligevel til at det par har så meget for sig, at det nok er rimeligt at væbne sig med lidt større optimisme. De kan noget sammen de to. Leverancerne bagfra skal selvfølgelig være bagtæppet at agere på og her trækker Eriksens "fravær" ved slutrunden fra.
Vi kan håbe en pause gør ham godt.
Til gengæld har Casemiro på det seneste vist offensive kvaliteter, jeg faktisk ikke tiltroede ham.

Ellers enig i at vi ikke skal panikke og i stedet være helt skarpe på den profil vi ønsker. Felix godt kunne være en spiller for os, forudsat plan A er den bevægelige og relationelt dygtige 9´er, som også selv laver kasser.
Firmino/Martial style, for lige at skære det ud i pap.

Som du siger, stiller det større krav til wings´ målfarlighed, hvor Antony endnu ikke helt har vist sig leveringsdygtig.
Skrevet af Deebo
@Fynbo
Det forstår jeg ikke helt. Mener du at en skadesplaget angriber der i alt har spillet 200 minutter denne sæson og en kantspiller er nok til et kommende program der tæller udsatte PL kampe og 3 forskellige cups allerede presset sammen pga. sandkasse VM?

Det er selvsagt ikke nok med Martial og Rashford, men hvis valget står mellem en fin angriber i Ivan Toney eller et punt i Gakpo/Memphis og så den udvalgte angriber som først er tilgængelig til sommer så er jeg personligt villig til at ofre nogle resultater (måske endda en top 4) denne sæson for at få den helt rette til et projekt der forhåbentlig første vil peake om en sæson eller to.

Hvis Gakpo er manden for ETH er jeg derimod af den holdning at så skal han hentes så han står klar den 1. Januar også selvom det vil koste ekstra. Bare man vælger den rette spiller og ikke panikker fordi man er tyndt besat på bekostning af den rette.

Vi kan da altid hente Lukaku tilbage. Han kan ikke koste meget efter de brændte chancer ;)
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
Tre udskudte PL kampe og to playoff-kampe til foråret.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af fedefynboen
Deebo vi skal lige ha´ præmissen på plads.
Jeg har IKKE sagt at det er nok med Martial og Rashford, så lad venligst være med at lægge det til grund for mit indlæg.
Det ville jeg selv ha´ gjort, hvis det var hvad jeg mente.
Hvad det ikke er.

Skrev jo netop også i seneste indlæg, at den der hentes skal passe til behovet/profilen.
Er det en interimangriber frem til sommer, hvor måske førstepriorieten er tilgængelig, så er det dét.
Er det Gakpo, hvis han kan købes nu til januar, så er det det.
Er det Felix fordi man går med den boldspillende, hængende 9´er og fordi han dels kan lejes på fair vilkår for os. hvad indebærer et halvt år til at bedømme ham i, ja, så er det dét.
Skrevet af TheUnitedWay
Det ligner at Telles er skadet :/
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Deebo
Åh nej det bliver Aboubakar på leje gør det ikke?

Havde helt glemt Telles stadig var United spiller. Mon man kan få solgt en brasiliansk landsholdsspiller eller er man bare komplet uduelige til at sælge spillere? Lønnen forhindrer det nok..
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Kroesus
Fair play til Aboubakar så har han formået at score alle de steder han har været trods et lidt begrænset talent. Det er faktisk lidt mærkeligt at der ikke har været et engelsk hold, som har taget chancen med ham. Han har om noget fysikken og som profil burde han have været en livslang makker til Sam Allardyce eller Tony Pulis :)
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Deebo
Tja der er da nok spillere at sofascoute i denne kamp.

Timber, Dumfries, Gakpo og målscorer Memphis har alle været rygtet til klubben siden Ten Hag overtog og så kan man jo også nyde Frenkie centralt selvom den handel er godt og grundigt død.

Senere kan vi så kigge lidt på Enzo Fernandez for Argentina, som jeg ikke er blevet mindre skuffet over blev fravalgt af ledelsen selvom Rangnick insisterede på handlen, efter at have set ham dette VM.

Amad Diallo fortsatte iøvrigt den fremragende form med et mål igen i dag.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af T-United
Frenkie er en fremragende midtbanespiller, og det viste han igen i går. Jeg vil stadig mene, at vi bør hente ham eller Bellingham til klubben hvis muligt.
Midtbanen er stadig et svagt punkt efter min mening.

Gakpo kan jeg ikke blive klog på. Jeg synes, han er utroligt lidt involveret i spillet, men han gør det som regel ok, når han er. Min bekymring omkring ham er, at han ikke er lynende hurtig, og også om han kan steppe op tempomæssigt. Det er ikke let at være offensiv spiller i PL.
Skrevet af Deebo
Jadon Sancho not in #mufc squad for warm-weather training camp. Club say he´s continuing individual training programme in effort to return to highest level. Sancho has been training in the Netherlands with coaches recommended by Ten Hag.

Som ventet har der været et eller andet galt med Sancho de seneste måneder, for det virker godt nok mærkeligt at han først bruger hele “VM-offseason” på at rende rundt i en hollandsk amatør klub for nu derefter at misse oplagt kampform i disse to træningskampe.

Det er dog positivt at det tilsyneladende er på opfordring fra Ten Hag at han træner individuelt med hollandske trænere for det viser da at han arbejder hårdt på at fikse hvad end det er.
Manchester United Brøndby IF
Skrevet af Morten5500
Ja det er noget mystisk noget med Sancho. Jeg gætter på at han mentalt har lidt et knæk pga hans nedadgående form og nu også at have misset VM. Han har iøvrigt også slettet alt på sin instagram.

Forhåbenligt er det en mindre livskrise som han kan komme igennem med lidt fokus og træning, for han har et kæmpe talent.
Skrevet af Mr. Pink
Altså i min optik burde United arbejde på at få Sancho i den forfatning, som vi alle ved, han kan være og spille i frem for at købe Felix til 750 mio.

United mangler ikke Felix. United mangler en stor, adræt og hurtig 9´er
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0