Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hvad odds giver du mig TBJ, nu hvor du siger chancen er ekstremt lille?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Scouse-free
Der er næppe tale om antijinx pt. Selvom det virker oplagt.

Holdet ligner ikke sig selv på udebane, og når man stadig mangler en udebane kamp mod Newcastle, samt Arsenal, så skal det nok nå at gå galt.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af chri-liverpool
United vinder alligevel mesterskabet. Arsenal er choke artists. Chelsea er for afhængige af at få Torres spillet ind.
Skrevet af KristofferH
Hvor er du dum Gibson!
If Chelsea drop points, the cat\'s out in the open. And you know what cats are like - sometimes they don\'t come home. -Sir Alex Ferguson
Skrevet af BSZn
Hvad sker der? Jeg kommer senere hjem end planlagt, tænder fjernsynet og så er United bagud 2-0? Og begge på straffespark? Hvad er der sket?
Glory, Glory Man United!
Skrevet af TBJ27
Evra som tager med hænder i felted og Vidic som falder for en finte og fælder en modspiller i felted... hvores forsvar ER pinlige i dag.

Fuck vi er heldig med at Vidic kun lige fik gult i stedet for rødt, Vidic spiller jo som verdens værste forsvar spiller i dag suk. Nakker WH spiller som sidste mand!
Manchester United Fc København
Skrevet af FrækFyr17
Lignede rødt til Vidic påny.


Chelsea er for afhængige af at få Torres spillet ind.

Ja, for det viser de jo med al tydelighed nu. Eller.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af MILANMILAN
Ufatteligt det røde kort ikke bliver givet.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af TBJ27
Pause og ufattelig heldigt vi stadig er 11 mand på banen, Både Evra og især Vidic burde skamme sig efter de første 45 min føj de er ringe.
Manchester United Fc København
Skrevet af chri-liverpool
Ja, for det viser de jo med al tydelighed nu. Eller


Du kan da ikke seriøst påstå, at det ikke hæmmer deres spil, at de er mere eller mindre tvunget til at spille med en angriber der ikke kan score mål, og ikke passer ind i systemet?
Skrevet af Mikaelletager
Jeg tror desværre ikke vi kan vende kampen. Jeg håber, men tror sku ikke på det. Håber vi ser noget bedre spil i anden halvleg så vi i det mindeste kan tro på vi kan vinde i næste uge!
Skrevet af uden_benskinner
det er jo en ynk nede i det forsvar. glem alt om the treble...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af sasso
Ufatteligt det røde kort ikke bliver givet.

Ikke nær så ufatteligt som at straffe nr. 2 bliver givet.

For at dommeren skal kunne give rødt, skal han med sikkerhed kunne vurdere, at Vidic fratager sin modstander en oplagt målchance. Og det er langt fra givet, Ba (eller var det Cole) ville have kunnet nå bolden inden Tomasz.

Det værste er næsten, at vi egentlig har spillet pænere end i mange andre udekampe, dog uden at komme til de helt store chancer. West Ham har derimod været farlige de tre gange, de har været i angreb.
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Skrevet af Coppell
Ind med Chicharito og muligvis også Berba allerede nu. Vi kommer jo til en million indlæg fra Valencias side, fører 11-0 i hjørnespark. Valencia er klart vores største lyspunkt, ja nærmest det eneste. Han har jo kørt Bridge fuldstændigt rundt.

Ord kan simpelthen ikke beskrive hvor latterligt det er, at to så rutinerede verdensstjerner begår de to straffespark. Og WH er meget bedre end Blackpool. Vi får svært ved at få point og en sejr virker stort set umulig.

Grotesk måde at smide the upper hand i PL på.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af AllRed
Hold nu op TBJ... United har ikke været gode i forsvaret på de lange bolde, men ellers har WH intet haft. United derimod har skabt masser af muligheder og er jo direkte uheldige med at være bagud 2-0. Park brænder en kæmpe chance og havde kanterne haft nogle mål inde i feltet havde det helt sikkert også set bedre ud end det gør lige nu.
Skrevet af a j o o b a
Hernandez/Berbatov/Nani ind prompte. Ud med Giggs, Gibson og Rooney
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Alsen_RedDevils
Enig, Coppell.

Valencia har været outstanding, og hans indlæg er upåklagelige. 4-5 gange har de ligget perfekt ved forreste stolpe, og mon ikke om Chicha havde kvitteret med 1-2 mål, hvis han havde fået lov at behandle dem.

Vi er decideret uduelige på hjørnespark.

Vidic og Evra har været ringe, men Smalling placerer sig også noget uheldigt ved flere lejligheder, hvilket betyder, at Vidic bliver isoleret med deres ene angriber.

Jeg synes i øvrigt ikke, at der var en udvisning. Han fratager ham trods alt ikke en åben scoringschance - dertil var bolden for tæt på mål, men det er usædvanlig kluntet at give dommeren chancen. Det andet straffespark kan dømmes. Igen - man kan ikke forvente, at dommeren kan ramme den rigtigt.

Giggs og Park ud - Chicha og Nani ind.

Og lidt senere kan Gibson ryge ud til fordel for Berbatov.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af TBJ27
WH har ikke haft mere fordi de ikke har brug for at angribe og nå man laver den slags fejl, det pinligt hvis man ikke kan forsvare sig mod så simple bolde uden at lave straffe eller direkte rødt... når man smadre en helt fri WH spiller foran mål med alle andre united spillere langt væk = oplagt chance = rødt.Manchester United Fc København
Skrevet af AllRed
Hold da op en udskiftning...
Skrevet af Rasmus Dux
Det er da sådan det skal være. Mærkeligt i snakker om at tage midtbanefolk ud. West Ham pakker sig da bare, ingen grund til at have 4 forsvarsspillere...
Arsenal
annonce
0