Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
"Til gengæld holdte dommeren linien og snød Arsenal/Arshavin for både straffe og et mål i sidste kamp hjemme imod Sunderland."

Ligesom dommeren snød United for et klokkeklart straffespark mod Bolton, som nær havde kostet sejren. Græd ud i en anden tråd.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af pryds
Kan ikke forstå, hvorfor han bliver ved med at holde Berbatov ude, han er fantastisk til at holde på bolden og sætte spillet op.

Fantastisk comeback af drengene.
Skrevet af hodja
Hvor er det vildt, at United formår et sådan comeback!

Har ingen sympati for United, men må bøje mig i støvet og bukke andægtigt.

IMPONERENDE
Skrevet af TBJ27
Sikke en dag vi vinder 4-2 efter vi kom bagud... liverpool ser ud til at tabe 2-1 pga de laver 2 straffe spark og de kom enda foran! og liverpool taber til Hodgsons hold det må sku gøre ondt på Liverpool fans og hvor må Hodgson fryde sig gevaldigt.
Manchester United Fc København
Skrevet af Royal Arsenal
TBJ: Hvad var chancen for mesterskabet?
Skrevet af TBJ27
Stadig lille og det ændre jeg ikke på da denne sæson virkelig har brudt på mange overraskelser så tager absolut ingen ting for givet og der skal kæmpes hårdt indtil den er sikker.

Jeg er optimistisk men forsigtig!
Manchester United Fc København
Skrevet af Alsen_RedDevils
Ah, chancen er da vist ikke lille. Nu kan det vist næsten afgøres på OT herfra.

Fint comeback i dag.

Rooney var min MoM - i tæt konkurrence med Fabio, som ikke rigtig sætter en fod forkert i dag.

Der er i øvrigt en verden til forskel på vores angrebsløb, når Chicha kommer ind. I mine øjne bør han være en sikker starter i resten af PL-kampene. Han holder OK på bolden, han er aggressiv, og så er han bare der, hvor en angriber skal være.

Vidic og Evra må gerne ramme formen. Nu.

P.S Måske en passende dag for KONGEN at komme tilbage?

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af AllRed
Hvordan kan du sige chancen kun er lille nu TBJ?

Chelsea smider point i dag og er vel snart ude af mesterskabskampen, og er det helt uden tvivl hvis de smider point på OT. Arsenal har 10 min. til at score, som de dog nok gør mod Blackburns 10 mand efter et totalt uforstående rødt kort.
I øvrigt givet af Phil Dowd der ikke mente at Carraghers benbrækker tackling mod Nani var til rødt, men lad nu det ligge.

United har et overkommeligt PL program de næste 3 runder, og så kommer de 2 altafgørende kampe.

Men at sige chancen stadig er lille, er måske det mest pessimistiske og dumme jeg længe har hørt/læst.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Herlig lørdag.

Luften er gået af Arsenal. Jeg kan ikke se, hvordan de skal komme ovenpå igen og udgøre en alvorlig trussel. Chelsea synes definitivt ude af kampen nu. Hvis, åh hvis vi slog dem ud af CL, vil de være færdige i én af deres ringeste sæsoner i mange år.

NTD, hvis Blackpool tager point fra Arsenal, foreslår jeg, at du live-kommenterer resten af PL-kampene i denne tråd, som kompensation for at have taget fejl. Du er - trods alt - ikke menneskelig.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Not That Duncan
Pokkers også. Pokkers, pokkers også. Endda mod ti mand.

Blackpool, til gengæld, er selve definitionen af en walkover for Arsenal.
Skrevet af stofferc
Stofferc, hop tilbage på Blå Stue. Big-fish-little-pond, du ved...


Hehe, min morale var at dommerheld går begge veje. Det var et "mirakel" at Luiz ikke blev smidt ud imod jer, og det var et mirakel at Vidic ikke blev smidt ud idag. Så tag lige en slapper, jeg må godt lege i rød stue. Stor-selvfed-fish-pond du ved... Ah, nevermind.
-
Skrevet af Mikaelletager
Nu håber jeg bare vi kan slå Chelsea!
Skrevet af Coppell
Det kræver for det første at vores defensiv strammer gevaldigt op. Puuha hvor det har sejlet selv hos de allermest rutinerede. I dag ar Fabio og Smalling klart de bedste i back four.

Men det bliver helt sikkert svært på Broen. Igen. Mig bekendt er Carlos Valderrama-kloningen dog spærret, hvilket er fint.

I angrebet står vi derimod næsten med et luksusproblem. Wayne er ved at finde sig selv, knivskarp i dag, Chicharito er altid farlig, selv om ikke alt lykkes, og jeg synes også at Berba har set knusende rolig og selvsikker ud (dette er faktisk ikke ment ironisk) de par gange han er kommet ind på det seneste. Og Valencia er tilbage og allerede absolut brugbar, en skam han ikke er venstre wing i stedet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mikaelletager
Vi har altid været godt med offensiv mod Chelsea, men når vi skal holde dem fra scoringer kniber det.
Skrevet af ScottParker
MEGET sent tillykke fra mig af, har haft alt for travlt og har ikke haft Internettet ved hånden.

Skrevet af Mikaelletager
Jeg siger tak. Stort du kan tage et nederlag så flot, jeg fik allerede slået et bette hul i loftet da Vidic lavede det andet straffe. (ups)
Skrevet af Alsen_RedDevils
Hvornår scorede vi egentlig sidst et mål direkte på frispark? Det er vel flere år siden. Hvis Rooney gider lægge de ekstra timer i det, har han forudsætningerne for at blive en dygtig frisparkskytte. Nanis forsøg på at efterligne Ronaldos frispark har periodevis grænset sig op af det sørgelige.

I øvrigt synes jeg, at Gibson leverede en godkendt indsats igår. Han er ikke så slem til konsekvent at slå afleveringer over 40 meter som tidligere, og så søger han ikke afslutningen så desperat, som han gjorde i efteråret. I øvrigt var jeg ved at spytte kaffen tilbage i koppen, da Carrick (!!) forsøgte sig med en afslutning (!!) langt ude fra.

Et sidste ønske for en perfekt weekend skulle lige være, at Shitty tabte. Dog har jeg det forbehold, at så længe Mancini er ved roret, kommer de ikke længere op i tabellen, så det ville være meget fint, hvis han kunne sidde sæsonen ud og køre klubbens næste sæson i sænk i aug./sep., inden de finder en bedre manager.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af GIGGSYontheWING
vi scorede et par stykker i efteråret 09´. Vil tro det sidste var i November 09.

Og så var det vel iøvrigt også Rooneys første siden hans debut?!

Så mangler det bare at vi også begynder at blive farlige på hjørne!
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Scouse-free
Det sidste frispark jeg husker, må være Giggs mod Tottenham, i sidste sæson.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Not That Duncan
Ja.

Produceren var i hvert fald meget pligtopfyldende mht. at gøre selv dem på bagerste række opmærksom på, at hjørnesparksstatistikken nu var på 0-6, 0-10, 0-41 osv. Til gengæld var han ikke hurtig nok til at klippe væk ifm. Rooneys straffespark, hvilket medførte, at millioner af mennesker blev præsenteret for et dybt traumatiserende ordforråd. Lidt uheldig adfærd. Af produceren. Som i øvrigt heller ikke nåede at skåne offentligheden for en decideret ulækker gentagelse af og påmindelse om Gerrards kamerakysseri.
annonce
0