Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GIGGSYontheWING
Nu tjekkede jeg lige. Jep, 28. november 2009 scorede Giggs mod Porthsmouth.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af AllRed
Var det ikke også sidste sæson Nani scorede på frispark mod Wigan?

Men ja, hjørnesparkene er desværre stadig larmende ufarlige...

Måske en Charlie Adam ville kunne ændre på det, hvis han støder til truppen til sommer, for synes ikke altid boldene fra Giggs, og hvem der ellers sparker hjørne altid bliver slået lige godt.
Skrevet af Arnassen
AllRed: Nej, der bliver ikke scoret så mange mål efter hjørne, som der engang gjorde, men en Smalling med op i feltet pynter gevaldigt - desværre begår han også rigtig mange frispark, når han er med fremme.
Skrevet af aabhadan
Undskyld hvis jeg kommet til at lyde helt dum, men hvad fanden skulle det med Holger og Gunners betyder? (:
Another Day, Another Dollar
Skrevet af Casper*
Rooney har fået 2 dages karentæne efter han i lørdags ødelagde fremtiden for alverdens børn og unge. Lets face it, børn i England kender ikke ordet "fuck", hvis der ikke kommer en idiot som Rooney og lærer dem det.

Kan ikke beskrive min afsky over for Fa, det er jo tragkomsik. Mødet startede lidt i 5, så mon ikke de har brugt en time på at ændre reglementet, så de har de ihvertfald gjort sit, for at hjælpe Arsneal og Chelsea, når de nu ikke kan klare det selv. Først Ferguson nu Rooney. Forstår ikke hvorfor der ikke er nogle der gør noget ved den inkompetence og korruption der hersker i FA

Rooney er elsket når han trækker i England-trøjen, og hadet når han trækker i Unuted-trøjen.

Rooney, boykot landsholdet nu!
Sir Alex Ferguson \"All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff\"
Skrevet af GIGGSYontheWING
Haha, hold kæft hvor er det latterligt!

Selvom intet bør komme bag på en når det gælder karantæner til United spiller(og træner) havde jeg alligevel ikke set den her komme.

Nå, han skal jo alligevel hviles i nogen kampe, og både Berba og Hernandez virker jo til at være i okay form. Dog lidt surt, at han er ude af semi´en mod City!
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af TBJ27
Det ligner godt nok en hetz på United efterhånden fra FAs side, at the F word kan give 2 dages karantæner er helt på grænsen til det sindsyge.
Manchester United Fc København
Skrevet af Casper*
"If it was that I wouldn´t mind so much.

But all they do, over and over again, is use us as an example of what won´t happen if a player from another club comits the same offence.

My mate just said "thye´ve made a rod for their own bakcs here" but the point is they haven´t. They have made a rod which they will forget all about as soon as the next similar case comes up.

Oh well, one to add to our wall of shame:

- The only player to be banned for 8 months for missing a drugs test
- The only player to be banned for writing an autobiography
- The only player to get banned for getting into handbags with a racist groundsman outside of match-time
- The only club for whom red cards in friendlies lead to suspension in the league
- The only manager who gets banned for saying the ref was not "fair and strong"
- The longest ever ban for violent conduct in Premier League history (not that Eric didn´t deserve a long ban, but how long would Shearer have got for the same offence? A couple of months I reckon)
- The only player to get banned for swearing during a goal celebration"

Egentlig ganske skræmmende. Derudover kan nævnes Roney albue. Der var klart rødt ja, men det er jo noget der er sket en milion gange før, men aldrig noget medierne har gjort et stort nummer ud af.

Èt regelsæt for United, et regelsæt for alle andre. Og det var ikke engang United-fans der først kom op med den vending.

Sir Alex Ferguson \"All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff\"
Skrevet af TBJ27
Hvis jeg var Rooney havde jeg sagt til FA at jeg stopped på lansholdet i mindste 2 år på grund af denne latterlig sag... de må snart finde en anden syndebuk end Manchester United.
Manchester United Fc København
Skrevet af KongLyhne
Har han seriøst fået to spilledages karantæne for det?!

Kæft, FA er til grin. Og det er ment helt seriøst.
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af Alsen_RedDevils
Reglerne er desværre meget klare på det område.

Tåben er Rooney i denne sammenhæng.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Coppell
Jeg væmmes ved FA. Simpelthen. Har de slipsedyr aldrig selv spillet en fodboldkamp? Ever?

Vi er lige kommet tilbage, har vendt 0-2 til 3-2. Igen. I en fantastisk afgørende kamp mht mesterskabet. Rooney som har haft et svært år har scoret alle tre mål. Og så må han ikke råbe sine følelser ud uden at få to dages karantæne?

Jeg kan simpelthen ikke fatte det. Det er jo en disgrace. Fyr hele banden. Hvad er det de vil have? Roger Federer Caroline Wozniacki røvkedelige uld i mund glansbilledereklamesøjler i en mandfolkesport?

Synes Rooney burde droppe det landshold for al evighed. De vinder alligevel aldrig en skid. (men det gør han selvfølgelig ikke).
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Casper, den lange liste der må du gerne redigere væk. Det er bunden af selvmedlidenhed.

Alternativt kunne du prøve at argumentere for, hvor mange af de nævne punkter, der har været flere tilfælde af.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Casper*
Alsen


Der ingen der siger det var en Einstein fra Rooney. Jeg siger ikke reglerne ikke findes, men jeg vil nu gerne hører hvilke regler du referere til?

Min liste kan du kalde selvmelidende eller ej, jeg finder det bare mærkeligt at det alt sammen er i Uniteds tilfælde. Og ja jeg er af den opfattelse at FA ikke bryder sig om United, og derfor poster jeg den liste. Måske kan der findes ligende om andre klubber, men jeg tvivler.

Der findes f.eks et interwiev med Micah Richards hvor han siger "Fuck" adskillige gange ikke i en kamp gansek vist, men stadig foran kameraet, det havde jeg aldrig hørt om hverken fra medierne eller FA før nogle postede det i forbindelse med Rooney-sagen.

"Fuck" er formegentlig det mest brugte ords på banen i en PL kamp, og storset alle spillere giver dommeren et "fuck-off" med op til flere gange i løbet af en kamp.

Det er fandme forældrenes ansvar at opdrage deres børn til ikke at bande.. Det er også forældrenes ansvar at deres 10 årige børn går ude kl 2330 og sætter ild til diverse børnehaver.. Nu er jeg træt af alt det lort " Det samfundets skyld".. Gu er det ej.. Det er forældrenes skyld, de har ikke opdraget deres børn ordenligt.. Gør man det, så ved barnet også at det var forkert at Rooney sagde Fuck på TV.. Men det er altid så nemt at give alle andre skylden.

Ja det er jo om noget så tåbeligt af Rooney. Han burde vide bedre med alle de ting han har været ude for i sin karriere indtil videre. Og det værste er, at han bliver ved med at skabe sig, sige de dumme ting foran kameraet. Spillere ved de er såkaldte ´rollemodeller´, men FA burde også kunne erkende at følelserne går højt i kampene, og at der ofte sker ting der ´ikke burde ske´ iflg. reglementet.

Men FA, som ofte virker at være ´ABU´, mangler medfølelse og burde vide bedre end at smide en 2spilledages karantæne på spilleren. Det lugter meget langt væk af mangel af neutralitet, især når man tænker på den massive karantæne Alex Ferguson har modtaget fornyligt.

Det ville dog aldrig ske, men man kunne håbe at Rooney ville boykotte landsholdet og FA. Så kunne de muligvis lære at holde sig i skindet og overveje deres regelsæt samt brugen af det. FA virker som om de adopterer mere og mere af FIFA og UEFA´s stil, ved at være magtliderlige og skralde alle der gør det mindste.


Well, glæder mig ihvertfald til at se FA følge denne regel, når andre end Rooney og United bryder den.
Sir Alex Ferguson \"All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff\"
Skrevet af GIGGSYontheWING
Jeg synes nu det er en meget sjov list. Lad du bare den stå!

En par af eksemplerne der bliver nævnt er jo legendarisk komiske. Særligt Rooney og Scholesys karantæne efter venskabskampe i sommeren, og Evras 6-dags karantæne efter Chelsea kampen er da også for sjovt.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Alsen_RedDevils
FA rules state: "A participant shall at all times act in the best interests of the game and shall not act in any manner which is improper or brings the game into disrepute or use any one, or a combination of, violent conduct, serious foul play, threatening, abusive, indecent or insulting words or behaviour."

Pointen er, at han løber hen til kameraet og råber det ind i linsen. Én ting er, at alle vi United-fans var i en glædes-rus, men for fans, der ikke nødvendigvis jublede over scoringen (der er trods alt en del), er det sandsynligvis ikke så rart at få sendt sådan en svada ind i hovedet oven i det andet.

Og nej, det er ikke F.A, der skal holde sig i skindet - det er Rooney.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af GIGGSYontheWING
Hold nu op Alsen!

Jeg sad og så kampen, og man kunne jo dårligt høre hvad Rooney sagde.

Væsentlig mere klamt at få et Gerrard kys smækket ind på kamaralinsen!
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Curtis
Jeg kan egentlig godt forstå vreden over FA. Deres praksis er jo komplet bizar - at bande af dommeren under kampen, og give en albue i fjæset, er åbenbart ikke et problem. Men at bande af kameraet? Så har TVet sgu fået for meget magt.
Skrevet af Casper*
Emotions were running high

I stedet for at fortælle historien om en mand der sagde et ord som er blevet ligeså implementeret i alverdens sprog som "Hello", så hellere fortælle historien om en mand, der efter 12 måneders personlig nedtur bliver en vinder igen. Skader, sex-anklager, skilsmisse-snak, had fra de engelske fans pga. en tam VM-slutrunde, had fra United-fans pga. kontraktforhandlinger der trak ud, had fra den engelske presse igennem hele forløbet, måltørke i evigheder og spørgsmålstegn ved, om han nogensinde ville blive en af verdens bedste fodboldspiller igen. Det rædselsfulde år han har været igennem er glemt i det øjeblik han ene mand vender kampen i går fra 0-2 til 3-2. I det øjeblik onder jeg ham at sige "FUCK VERDEN, JEG ER TILBAGE". Det er vindermentalitet, og moralen er, at man med hårdt arbejde og flid kan opnå store resultater, selv når det hele ser allermest sort ud.
Sir Alex Ferguson \"All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff\"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Giggsy - jeg er da ikke tilhænger af praksis, men det er da dumt at råbe det direkte ind i kameraet.


Casper,

det er irrelevant. Der er tale om regler. De kan trods alt ikke tage forbehold for, hvilke nedture den enkelte måttet have oplevet i det forgangne år.

F.A slår da også mig som ude af trit med verden omkring dem, men det er nok en tand for klynkende, hvis man vil gøre det til F.A vs. United-sag.

Og han må da råbe alt det, han ønsker. Måske bare ikke lige ind i kameraet.


\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
annonce
0