Snak

Mere indhold efter annoncen
Tielemans og Ndidi - nu må I stoppe. Skulle de to seriøst være en opgradering af vores nuværende CM´ere? To spillere der kan dominere midtbanen på et hold, der skal vinde mesterskabet?

Det er meget muligt, at man ikke kan købe sig til succes, men man kan købe sig ned i et hul, hvis det er den slags spillere, man henter. Det er fint at se god ud for Leceister - det er noget ganske andet at være fast mand i United.

Der vil være ganske få spillere, der kan løfte den opgave, vi vil bede dem om. Det handler om at få skabt en midtbane, der er stærk nok til at dominere hold som City og Liverpool og dynamisk og fleksibel nok til at kunne spille mod flere forskellige typer af hold. Og først og fremmest en midtbane - og et hold - der formår at finde det rigtige spændingsniveau, så de ikke spiller som mod Leipzig og det tyrkiske hold, når der pludselig er pres på.

Det er overvejende en opgave i mentaltræning, der ligger foran OGS og trænerstaben. Talent er der masser af i truppen. Tilføj 3-4 spillere, så har man på papiret en trup, der er stærk nok.
@T-United: Kunne ikke være mere enig. Der skal opbygges (genopbygges) en trænings- og vinderkultur igen. Tielemans så spændende ud for nogle år tilbage, men det var dengang :)
Der vil være ganske få spillere, der kan løfte den opgave, vi vil bede dem om.

LoL
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
@Inuk
Kan du ikke uddybe din indsigtsfulde kommentar?
Jeg vil påstå, at der måske er 10 spillere der kan løfte Uniteds midtbane til det niveau vi snakket om. Der er mange på det niveau af spillere vi har nu... Marie, Donny, McT, Fred osv. Pogba er på den hylde, vi snakker om rent talentmæssigt, og Bruno også.
Jeg tror, at Tielemans og Ndidi er bedre spillere end Matic, Fred og McT, endda en del bedre.

Men jeg er helt enig i, at et superdyrt køb af de to spillere vil betyde meget lidt, så længe vi halter på så mange parametre ift vinder- og træningskultur, taktik, spilkoncept og ledelse.

Måske Kante og De Bruyne vil kunne dække over alle vores mangler og gøre os til et vinderhold, men vi skal op i den klasse for at gøre en forskel.
Toggle: Jeg er meget enig omkring Neves.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Hvor var United, da Erling Haaland var i spil?


Jeg ved ikke om du spørger seriøst, men nuvel.

Vi mødtes med Haaland og grunden, eller en af grundene, til vi ikke fik ham var fordi OGS var den eneste, der virkelig ønskede ham i klubben. Resten af baglandet var lunkne for idéen, hvilket gav sig til kende under møderne. Dortmund efterlod Haaland-lejren med en langt bedre følelse. Dette er hvad jeg kan huske fra interview med Haalands far.

Det er også mit belæg for at Haaland aldrig kommer til klubben så længe direktionen er som den er.
Manchester United Chicago Bulls
Hvis Tielemans og N´didi ikke er væsentlige forstærkninger til jeres svage midtbane, så ved jeg ikke, hvem der er. Og nu snakker vi gerne realistiske spillere til United, for jeg ved selvfølgelig godt, at I med De Bruyne og Kante vil have verdens stærkeste midtbane, men det er bare ikke realistisk for jer at få disse spillere.
Hvis man tror, at Tielemans og Ndidi er væsentlige forstærkninger ift. vores nu leende spillere, så har man bare ikke det rigtige perspektiv. De krav, der stilles til spillere i United er nogle helt andre end i Leicester. Uniteds midtbane sluttede altså nr. 3 sidste sæson, og der er gået sport i at nedgøre Uniteds spillere... eller det har der været i mange mange år. Også af Uniteds egne fans.

Og hvis man tror, at United ikke kan få bedre spillere end de to, er man godt naiv.
@Mr.Pink:

"Nye spillere kan dog ikke gøre det alene, vigtigste opgave i mine øjne må være at få de tilstedeværende til at hæve bundniveauet."

Men det har Ole og staben vel ikke formået?


Nej, det har de ikke, og det er lige nøjagtigt min pointe. Jeg har før set hold i krise, men jeg mindes ikke at have set et hold svinge så massivt fra toppræstation den ene uge til en forglemmelig én den næste. Man bør kunne gå fra en sejr i Paris til at have en rimelig mavefornemmelse i en hjemmekamp mod Fulham. Og i forhold til truppen, så kan jeg simpelthen ikke vurdere en spiller som Fred, når han spiller som en pose nødder den ene uge og (i mine øjne) viser sand verdensklasse i den næste.

Er det Solskjærs skyld? Trænerstaben? Rekrutterer man generelt spillere med et lavt bundniveau?

Jeg kender ikke svaret, men i mine øjne bør man adressere dette, før man spekulerer på, om spiller A eller spiller B vil kunne løse problemerne. For det kan ingen af dem.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce