Snak

Mere indhold efter annoncen
Det sker jo heller ikke Scholes, men på et lån i en halv sæson når man mister 3 offensive spillere i førsteholdstruppen (Amad var forhåbentlig foran Mata i køen) indenfor en uge ser bredden pludselig ikke god ud længere.

Du kan argumentere for at kultur osv. er vigtigere end bredde i nuværende situation, men det havde ikke haft langsigtede konsekvenser at tage ham resten af sæsonen til rotationen. Vi er trods alt med i 3 turneringer endnu og Greenwood var blandt de mest brugte markspillere.
Manchester United Brøndby IF
@maarkap, når man skriver på en andens klubtråd, så skal det ske på ordentlig og respektfuld måde. Det skylder man som gæst. Hvis du ikke kan finde ud det, så skriv for S*tan på din egen klubtråd. Det kan for f*nden vel ikke være svært at forstå eller hvad?
Jeg ved godt, at du ikke promoverer ideen og enig i bredden sagtens kan blive udfordret med de gamle CR7 + Cavani. Dertil Mata som måske kan begå sig i 15-20 minutter under særlige omstændigheder.

Men selvfølgelig sidder Dembele med alle kortene og ville kun med få promilles sandsynlighed takke ja til kort lejemål (PSG er måske en anden case).
Uanset hvad vil jeg aldrig røre ham med en ildtang efter det Barcelona-ophold herunder de talrige disciplinære problemer, skader, dårlige præstationer mm.
Førsteholdstruppen ser lige nu således ud:

Keeper
De Gea
Henderson (Snak om udlån)
Heaton
(Grant)

Forsvar
Dalot
AWB
Varane
Maguire
Linde
Bailly
Jones (Tvivl om Bordeaux udlån i franske medier)
Shaw
Telles

Central midtbane
Matic
Fred
McTominay
Pogba
Bruno Fernandes

Wingers
Rashford
Sancho
Elanga
Lingard
Mata

9´ere
Ronaldo
Cavani

Realistiske førsteholdsspillere fra akademiet
Hannibal
Shoretire

På udlån
Brandon Williams
Tuanzebe
Mengi
Laird
Garner
Donny
Amad
Martial
Manchester United Brøndby IF
Jeg tror nu nok man kunne have fundet en aftale om lån med fuld løn dækket af United hvis PSG ikke havde meldt sig på banen.

Det havde givet Dembele sine penge og muligheden for at forhandle sign on fee og løn med interesserede klubber til sommer mens Barca havde sparet lønnen så de kunne få Auba eller hvem det nu er ind.

Jeg er personligt noget bange for resten af sæsonen med den trup jeg opridsede i indlægget overfor. Skader og covid kan meget hurtigt betyde Jones, Matic, Mata, Lingard osv. som faste startere i perioder.
Manchester United Brøndby IF
moderator
Cityzens, slap lige af. Maarkap skriver da, så vidt jeg kan se, i en helt stille og rolig tone - modsat dig i øvrigt.

Husk at alle kan deltage i klubtrådene uanset tilhørsforhold.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
@Maarkap

Jeg benævnte egentlig at det der foregik i artikeltråden var en blodrus.
Jo muligvis er jeg lidt ømskindet, men der var tre sider fyldt med folk der ville give deres fordømmelse.

Det kunne være ret vildt hvis man faktisk kunne diskutere United herinde og ikke teorier om skyldsspørgsmål.

Angående retten til at deltage:
Alle har ret til at deltage i henhold til forummets regler.
Derudover er der noget der hedder uskrevne regler, som f.eks. at man ikke ødelægger debatten i rivaliserende fantråde men optræder med respekt i forhold til dem som bruger tråden aktivt.
Når der så vælter brugere herind der ikke har skrevet et indlæg herinde før, for at larme er det ikke respektfuldt.
Squishy: Nu skal Donny udlån vel lige bekræftes først selv om det tyder på, at han er væk om lidt.

Selvfølgelig er der grunde til at diskutere mulige bredde problemer og dermed risiko for at skulle bruge de yderste mandater (i længerevarende perioder).

Det gør bare ikke Dembele mere relevant. Jeg kan sagtens finde en masse realistiske problemer ved at bringe ham ind kortsigtet - tvivlen om mandens motivation og kompetencer, problemer med at ramme PL-niveau fra dag 1. Hertil spørgsmål om fitness niveau, den korte horisont, resten af truppens reaktion og så det helt afgørende: Rangnicks præferencer.

Det ligner (endnu) en sæson til skraldespanden. Og det meste startede med den vanvittige præstation mod Villarreal i Europa league og den umiddelbare kontraktforlængelse til OGS, der fulgte i kølvandet.
@Squishy

Jeg tænkte ærligt på McNeil, da jeg anser ham for et større talent end Hugill. Men du har nok ret i at det er for tidligt, han er bare så vanvittig hurtig, positionerings intelligent osv.

Indrømmet har kun set 3 kampe i det sidste lange stykke tid. Villareal kampen, Leeds og Leicester tror jeg det var. Der var han sku god i alle tre.
@Bottle
Så misforstod jeg. Fysisk ift. styrke i dueller og ren pacemæssigt er han højst ret average synes jeg. Han vil få det rigtig svært i seniorbold selv på et udlån er min påstand.

Jeg har dog præcis samme indtryk af ham som dig når det handler om positionering, intelligens og angriberinstinkt. Ren potentialemæssigt er hverken McNeill og Hugill dog i nærheden af det talent Greenwood viste på akademiet, som jeg ser det.
Manchester United Brøndby IF
annonce