Snak

Mere indhold efter annoncen
Man vil eftersigende ikke lade Henderson tage til Watford da man ikke er trygge ved Heaton som backup.

Komisk at man har hentet 2 veterankeepere ind som træningskegler i Heaton og Grant og samtidig lader en ung ambitiøs mand til 100k om ugen der vil kunne give en fin sum til sommer rådne på bænken.
Manchester United Brøndby IF
Squishy: Kan du ikke lige definere hvem "man" er?

Jeg vil hjælpe med en del af det: OGS var ude i sommers og sige, at man ikke kunne være andet bekendt end at give Grant et år mere.
Den lader vi lige stå sammen med en pænt sagt vanskelig logik i Matas forlængelse.
Og hvis vi har taget det endelige valg om at spille De Gea de næste 2-3 år, er det selvfølgelig meget vanskeligt at forestille sig Henderson blive hængende.
Læg dertil at the jury stadig må være ude om han er god nok til det niveau, vi ønsker at være på.

Som engelsk EM keeper, hvis han ikke måtte melde afbud, skal Newcastle bare frem med læderet og betale.
Ikke flere fedtede lejeaftale-forslag.
Det er - for dem - en keeper de næste 10 år+ og/eller et greb i olietanken.
50 mio pund (= 1 af Longstaff brødrene) og jeg skal køre ham selv til St. James Park.
Det må jo være Rangnick selv som ikke stoler på Heaton som backup. Det passer i hvert fald med hans tidligere kommentarer omkring at han vil have 3 gode keepere i førsteholdstruppen da han blev spurgt til Henderson i starten af Januar.

Klubben blokerer i hvert fald et lån til Watford.
Manchester United Brøndby IF
Det er i hvert fald sigende, at vi sjældent evner at sælge spillere - for whatever reason (intern værdisætning ude af trit med markedet, vanvittige ugelønninger, asset management, bekymrede managers, evig tro på ballon d´Or gennembrud lige om snart eller værst af alt: Kombinationer af de nævnte grunde).

Om vi så evner nogensinde at lære af det, er en anden sag.Squishy: Men det var trods alt ikke Rangnick der stod klar med sentimental forlængelse til Grant eller næste ligeså kærlig "velkommen hjem 35 årig Heaton" i sommers.

På den måde kan jeg godt forstå, at tyskeren VIL have kvalitet hos nr. 2.
Man kan sagtens sælge Henderson til en fornuftig pris, og det forventer jeg også man gør til sommer. Han er alt for god til at være backup og uanset hvad man synes om De Geas målmandsstil og om man er mere til shot prevention eller shot stopping hænger man på ham med den løn.

Problemet er vel nu at man åbenbart ikke stoler på Heaton som 2. valg. Til sommer er der massere tid til at finde sådan en og hvis man er bange for at han om et par år bliver en stjernekeeper når De Geas kontrakt udløber kunne man jo lave en Chelsea og putte en buyback klausul i mod en lidt lavere salgspris.

Der er 100% andre klubber end Newcastle der vil være interesserede i ham.
Manchester United Brøndby IF
Ja måske, men det skal være klubber, der vil betale.
Arsenal, Liverpool, City, Chelsea har i hvert fald deres keeper position besat. Leicester nok også trods Schmeichels alder.
Tottenham med fluefangeren er dermed nok det eneste helt oplagte emne, hvis det ikke skal være Newcastle. Aldrig godt grundlag for et salg og en budkrig, hvis der kun er en realistisk køber.
Nåh nej det giver da også fin mening fra Rangnicks side hvis han ikke stoler på Heaton. Han var der trods alt ikke da han blev hentet i sommers.

Jeg er bare slet ikke fan af den der tilgang med at have to veteraner som nr 3 og 4 til at starte med og derfor virker det ekstra fjollet hvis Heaton ikke en gang er udset som backup. Det var min klare forventning da han blev hentet ind at enten Dean eller David skulle sælges og nu kan det så koste et evt. lejeophold der må forventes at kunne forøge Hendersons værdi.

Man har massere gode unge keepere der kan spille U23 bold og samtidig træne med førsteholdet mens de kan være 3. og 4. valg i klubben. Kovar og Vitek er da i hvert fald bedre end Grant.
Manchester United Brøndby IF
Så lyder det til at vi er omtrent enige - jeg bad dig blot om at erindre, hvordan OGS stod "på mål" for både Grants vanvittige forlængelse som 4. målmand OG heatons home coming, som den fortabte søn.

Det hele druknede jo i Sancho, Varane og ikke mindst CR7 i sommers.
annonce