Snak

Mere indhold efter annoncen
Ed Woodward is officially no longer an employee of #mufc. His last day was the close of the January transfer window.

Sluttede af lige så stærkt som han startede!
Manchester United Brøndby IF
Ah, han sluttede dog ikke med at købe Fellaini for et pænt stykke over frikøbsklausulen, som ikke længere var aktiv på grund af sendrægtighed :-)

Men ellers lignede den manglende transferaktivitet meget godt hans første transfervindue, hvor der ellers både var snak om Fabregas, Bale, Kroos og Thiago...
Også en venstreback der heller ikke blev til noget, kan ikke huske navnet
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Ah, han sluttede dog ikke med at købe Fellaini for et pænt stykke over frikøbsklausulen, som ikke længere var aktiv på grund af sendrægtighed :-)


Touche :)
Manchester United Brøndby IF
Squishy: Tankevækkende at du mener, der bliver spekuleret lovlig meget i et billede og en tekst DAGEN efter sagen med MG er breaket, men samtidig er parat til at diskvalificere Douglas Luiz på baggrund af et tweet om VAR og et straffespark.

Resten af din anti-sydamerika-spillere og åbenbart også Bruno-kropssprog er jeg egentlig nysgerrig på, men har ikke behov for at udfordre.

Og hvorfor egentlig ikke bare skrive om det reelle ansvar for målmandsituationen i stedet for at bruge det identitetsløse ord "man" adskillige gange, som du konsekvent benyttede?

Det er ret tydeligt, hvordan Mates United og FC Nepotism har levet godt af en sportslig ansvarlig. Indrømmet Grant (og Heaton) har nok nogle af de mindre kontrakter, men de udspringer fra OGS. Selvfølgelig skal Rangnick da skære igennem og insistere på, at Henderson bliver.

Til gengæld hed det sig længe, at klublegenden skabte god stemning som manager. Det var så tilsyneladende også enten et blændværk eller en meget lidt robust konstruktion; både i form af resultaterne fra marts 2021 til november, og da der kom sprækker i forhold til glansbilledet af truppens harmoni.
For hvordan gik det lige, når bl.a. Shaw og CR7 åbnede for posen om manglende sammenhold i truppen og de unge spilleres attitude? Hvordan har det også set ud PÅ BANEN med gestikuleren etc.?

Måske DEN SLAGS også burde påvirke eller måske anspore den ellers velovervejede Rashford med det gode hjerte og samfundssind til lige at styre trigger-happines på de sociale medier.

Dembele: Her må vi nok bare være uenige, men synes at du er lidt argument-resistent, når du langt hen af vejen beskriver det som low risk / potential reward med et halvt års lån.
For sjov skyld kan du kigge i bl.a. artikeltråde (i går og i dag) samt Chelsea forum og notere modviljen til at overtage franskmanden. Selv PSG trak sig åbenbart til sidst.
Nu vil det for altid være et "hvad kunne der være sket" og ingen kan afgøre det. Det lever vi nok begge med :-)

Jeg har bare en idé om, at vi på ingen måde har brug for flere forstyrrende elementer, men derimod nogle der trækker i arbejdstøjet, sænker skuldrene og holder op med at tude i/dyrke medierne, men i stedet leverer på banen.
Dembeles historik i Barcelona og afslutning i Dortmund for mere end 5 år siden peger ikke på, at han ville skabe værdi i United frem til sommer - i mine øjne.

Det undrer mig lidt at ingen, bortset fra undertegnede, der tænker at det ikke bare er skidt at der ingen nye er kommet til her i januar.
Javel truppen er tynd, men i min optik er der et andet og måske vigtigere projekt at prioritere, end at fylde huller ud.
Tænker selvfølgelig på at med ny strategi og taktik, kombineret med måske fortsat uro i truppen, så må det være vigtig viden at kunne slå fast hvem er med og hvem er ikke.
Det ville let kunne være mindre synligt, om et par pladser var besat af nye, da spilmønstre og hierarki mønstre derved kan ændres.
Naturligvis en langsigtet tankegang og eventuel værdi af den vil ikke kunne ses med det samme.
Men har man, som jeg, i årevis savnet netop langsigtet, strategisk tankegang, så giver det her vindue fin mening i det lys.
Om det er grunden kan jeg naturligvis ikke vide, men er den, så er jeg bestemt med på idéen.
Uegnet materiale skal identificeres og det samme skal potentielle startere
Jeg er sådan set på dit hold Fynbo, selv om jeg synes, at vi er lovlig tynde både kvantitativt og kvalitativt på nogle pladser ... og at det måske ender med at bide os senere. Så er der altid næste sæson.

Når jeg ikke har været vokal med en konklusion som din, hænger det mest sammen med, at jeg gerne ville have vinduet lukket først. Dermed ville vi kunne tale med udgangspunkt i fakta snarere end baseret på fugle på taget som f.eks Zakaria, Kamara, Dembele m.fl.
Douglas Luiz var direkte ude på sociale medier og antyde at United spilleren filmede og at dommerne med vilje dømte til fordel for United. Der fik jeg så på en lidt klodset måde koblet den brasilianske mentalitet på, som mulig begrundelse for sådan et idiotisk udbrud efter en kamp og nævnte så at jeg generelt ikke var fan af de her spillere der ikke kan styre temperamentet og i stedet burde prøve at få lidt ilt til hjernen inden de udstiller sig selv.

Det var dog bestemt ikke den eneste årsag, som jeg føler mig overbevist om at jeg fik nævnt dengang. Der var også pris, niveau, type og en tidligere klub med en fin videresalgsklausul med inde over hvorfor jeg ikke ville have Luiz til klubben. Hvis du er af sydamerikansk afstamning undskylder jeg, for det var bestemt ikke sådan ment at de alle var nogle usle slyngler.
Manchester United Brøndby IF
Jeg siger man om hele klubben og de ansvarlige da det er noget nemmere end at skulle namedroppe og huske alle dem der lige var involveret i den givne beslutning.

Rangnick må meget gerne skære igennem overfor Henderson. Det er bare en position jeg personligt sagtens ville kunne undvære, da chancen for at De Gea går i stykker eller får rødt er minimal. For lige at trække Dembele diskussionen med ind, så er det da rimelig modsigende at du forventer den farlige franskmand kommer ind og laver en masse ballade mens Henderson nu skal sidde og surmule på bænken resten af sæsonen og gøre præcis det samme. Jeg mindes at der var rigtig mange der spekulerede (ja kun spekulation) i at netop Henderson var manden der lækkede alt lortet til journalisterne da det var allerværst.

Nu tillader jeg mig lige at citere en af Chelsea gutterne som jeg personligt opfatter som vellidt i Vince71:
"Der går nogle rygter om at vi stadig er i kontakt med Dembele. Et spansk medie mener endda at en handel med Chelsea kommer tættere på. Måske der sker noget alligevel. Vi må se. Til den rigtige pris er det bestemt ikke en handel jeg er imod, eller endnu bedre på en fri transfer."

Stort set identisk med det jeg skrev om Dembele. Ikke decideret imod da bredden er forsvundet, men forstår godt de røde flag.
Undskyld til Vince for at hive dig inde i midten, men han nævnte konkret Chelsea fans og dit indlæg var nemt at finde :)

At du sagtens kan have ret finder vi heldigvis for dit helbred ikke ud af, men jeg kan ikke se hvorfor jeg skal have sådan på puklen over det.

Lige kort så skriver du en masse om nepotisme og nævner igen Oles fald fra skyerne, men jeg mindes at jeg utallige gange har givet dig ret i netop de pointer selvom jeg indrømmet ikke så det så klart som du før det kom lidt på afstand.

Det bliver godt nok nogle lange tidskrævende indlæg, udelukkende om angreb på mine personlige holdninger frem for klubben, og jeg synes nu jeg har argumenteret min sag så jeg vil på forhånd undskylde hvis det her bliver mit sidste indlæg om de emner fra nu. Jeg har intet imod at blive kaldt ud hvis jeg går over grænsen eller siger noget dumt men jeg er ikke på forum for at kaste mudder frem og tilbage med andre brugere, men for at debattere fodbold. Igen undskyld hvis jeg stødte dig eller andre med min rant omkring sydamerika. Det var bestemt ikke meningen selvom jeg godt kan se det var ret unødvendigt at skrive.
Manchester United Brøndby IF
Fynbo.

Når jeg lige tæller truppen så lander jeg på 25 mand, 26 hvis vi indkluderer langtidsskadede Chong. Ikke noget jeg vil betegne som alarmerende. Tilgengæld syntes jeg den nye ledelse fortjener ros, det lader til de rent faktisk forsøger at komme af med en del dødvægt.

Men ja, der skal udstikkes en retning, bankes nogle værdier ind hos spillerne og den proces kan kun gå for langsomt.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce