Snak

Mere indhold efter annoncen
@Den Trætte
Hatten af for din selverkendelse. Jeg var lige ved at forfatte et "luk nu ....n" skriv, men så kom du mig i forkøbet. Det er langt fra alle der har nosser nok til at lave sådan en selvreflektion og så handle på det. Respekt for det!
Problemet med Shaw var at han stod i samme position 5 sekunder før da Maguire var bagerste mand. Da Maguire bliver tørret, rykker Varane frem og slipper sin markering, da Varane nu er bagerste mand og skal dække af for det område som Maguire har efterladt. Så kan det i mine øjne være ligegyldigt om Shaw tilbyder noget den anden vej. For en back er det en elementær fejl at agere bagerste mand.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Inuk:
Måske din pointe omkring backens ansvar er god nok. Men du bliver jo nødt til at tage omstændighederne med. Shaw står altså ikke bare stille, han forsøger at følge linjen (som danser mere end nordlys fordi begge centerbacks angriber bolden).
Desuden synes jeg ikke der er åbenlyst bevis for at Shaw er bageste mand da bolden bliver spillet - både ham og Varane kan synes at spille angriberen onside.

Dernæst bliver jeg lidt nysgerrig, hvor står du i diskussionen omkring højre back?

Satser Rangnick på Champions league, eller hvad er hans plan? 1-1 mod burnley er yderst uacceptabel
Helte og Legender Laudrup, Vieri, Del Piero, Ronaldo de lima, Ferguson, Adams, Peter Kjær, schmeichel peter,Rivaldo, Roberto Carlos. Alan Shearer, Michael owen, Known,Cantona og Mogens Krogh MAN united all the way
Selvfølgelig satser Rangnick på Champions League.
Hvis han gerne vil køres ud på et sidespor, skulle han bare gøre andet.

Tror han tænker at hans taktiske greb er på vej til at virke og enhver kamp kan være den forløsning, der bringer holdets selvværd til et nyt stade.
Her er Cl-kampe aldeles fine.
Det er lidt make or break for sæsonen lige nu og der er ikke råd til at nedprioritere en eneste kamp.
Uden flere skader burde truppen også være rigeligt stor fortsat.
Man kan også betragte det sådan, at ingen endnu ved hvordan Uniteds nys stil gør sig ude i Europa. Den viden ville være dum sådan at udelade.
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Blast from the past - rent faktisk 2 stk. på en ligegyldig onsdag aften:
1) Schneiderlin i startopstillingen for Nice
2) Bebe på bænken for Rayo Vallecano

Røret.

Ingen tvivl om Dalot nyder hvert sekundt selv om resultaterne ikke flasker sig for øjeblikket. Der er ikke meget hjælp fra målmanden og anføren, men derfor hænger han ikke med mulen som vi har set andre mere erfarne spillere gøre. Det er det indtryk jeg får når jeg ser på hans spil, hans kropssprog og hans attitude på banen. Det syntes jeg er en rigtig god indstilling at have. Så den ros vil jeg gerne give Dalot. Om han har en fremtid på holdet? Det afhænger nok af flere omstændigheder som han desværre ikke har indflydelse på. F.eks. spørgsmålet om hvem klubben ansætter som manager efter sommerferien og om den nye manager overhovedet vil bruge ham. Men kort og godt, helt klart holdspiller, også længe han arbejder for holdet og som man siger på engelsk er coachable, og bygger på sit spil, så ser jeg ingen problemer i at have ham på holdet.

Så er der Wan Bissaka. En lidt speciel back, en gammeldags back, sådan rigtig gammeldags. Altså vi snakker ikke 90´erne, dengang lukkede backerne af og gik med i overlap når der opstod en mulighed. Vi snakker heller ikke 80´erne. Dengang var (wing)backerne sådan nogle utrættelige sataner der dækkede hele sidelinjen sammentidig med de var holdets indlægsspecialister. Nej vi skal længere tilbage, helt tilbage til dengang backerne var dem der havde holdets ringeste teknik. Vi kan nok alle sammen huske dengang første og andenvælger havde delt spillerne imellem sig, så var der altid et par stykker tilbage som man ikke rigtig vidste hvor man skulle placere. Dem satte man typisk til at spille back, for de kunne mindst med bolden. Sådan en back er Wan Bissaka.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
"en gammeldags back"

Amen, Inuk
Man kunne godt, som vist LP gjorde på et tidspunkt, tilføje en bundholdsback.
Jeg ser ham som potentielt salgsmateriale nu vi har Rangnick og især hvis den næste manager kører samme taktik med at styrke centralt og derved efterlade rummene ude i siderne. I det system er der behov for backs med fart og flair.
Så rækker det ikke at Wan-B er dygtig, når vi står lavt.
Spørgsmålet er nok kun om han bare tilnærmelsesvis kan indbringe det samme som han kostede.
Nævnte i går at Bailly nok også er på vej ud.
Men sagen er jo nok den, at skiftes de begge til sommer, så vil der være behov for nye til de pladser, hvad så formentlig vil forhindre mere påkrævede tilføjelser andetsteds. Så måske d´herrer får endnu en sæson på Carrington.
Kender nogen datoen for de tos kontraktudløb?
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Bissaka = sommer 24 og det samme med Bailly
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Vi har allerede store mangler på midtbanen og det må anses for meget sandsynligt, at Pogba forsvinder.

Offensivt siger vi vel farvel til Cavani samt Greenwood og det er svært at se Martial komme tilbage som en top-angriber og indlysende førstevalg.
CR7 kan også meget vel være væk afhængig af CL og truppens niveau. Næsten ikke værd at nævne Mata og Lingard, som bør være ude uanset hvad.

Argumenter mod AWB taler for sig selv omend der nok er lidt flere nuancer og Dalot sandt for dyden ikke er Cafu version 2.0
Jeg vil dog mene, at der er endnu mere presserende investeringer, der skal gøres til sommer end at skifte endnu et 50 mio fejlindkøb.

Edit: Det kunne blive Ethan Lairds helt store chance
annonce