Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad sker der?

Lussing til Brighton? Wauw
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Det er godt nok hårdt at overvære Uniteds kampe som de er flest i den her sæson.
Men man behøver jo tydeligvis heller ikke kæmpe for at beholde sin plads.
Tror Potter havde været en super træner for Manchester U. Fodboldprofessoren aka Bubber/Rangnick er da totalt talentløs, intet absolut intet han han bragt, og ja ved godt det spillerne på banen men alligevel
en skændsel og med lidt uheld ender de med minus målscorer
Manchester United Man
Forsvaret ser godt nok ringe ud, men det hjælper jo heller ikke at midtbanen og angriber bare står og kigger på at de 5 nede bag i bliver udspillet...

Jeg tror lige gyldig hvem der er træner lige nu vil de mislykkedes..
Der er simpelthen ingen der kæmpe for klubben...

Ikke enig, manden formår jo på ingen måde at motiverer spillerne og har ikke formået det
Manchester United Man
I hvert fald hvis den tilfældige træner sender hele bænken på udlån og gang på gang starter med spillere der intet har at spille for når de er fortid til sommer.

Det er da også voldsomt imponerende hvor mange spillere der bliver skadet i den her klub når man spiller én kamp med 70% intensitet om ugen sammenlignet med de klubber der spiller på 100% flere gange om ugen.
Manchester United Brøndby IF
Du må gerne være uenig, men United var jo heller ikke gode under Ole. De var også elendige.

Ingen træner kan samle disse ødelagte spillere. Forkælede, ødelagte spillere uden realitetssans
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Hold kæft hvor er lindelof bare verdens ringeste midterforsvar. Han kommer aldrig i vejen for noget som helst, bakker altid når modstanderen løber mod ham, hopper på alle skudfinter, vender siden til når der afsluttes og når han endelig bliver overspillet så lunter han retur fordi han er en taber der har givet op. Han er indbegrebet af elendig. Det eneste der kan gøre et eller andet forsvar af ham er at begge backs er endnu mere elendige, og det er utroligt at det kan lade sig gøre. Det ringeste forsvar siden 1979. Start med at smide målmanden ad helvede til, derefter maguire, lindelof, telles og dalot.
LUHG
Det lidt sjovt når de leverede sådanne præstationer under Ole Gunnar så råbte og skreg i alle op om det var manageren der skulle smides på porten, nu det omvendt, Rangnick er en sand helt uden skyld, gad vide om Per Frimand har forhekset jer alle sammen han har en fanplakat af professoren på sit drengeværelse.
Manchester United Man
annonce