Snak

Mere indhold efter annoncen
Men man har brug for en spiller der kan dække den defensive plads, når Casemiro ikke spiller, eller spiller ringe.
Det kan Rabiot bedre, end nogen United har i truppen lige nu.

Enig. Jeg har bare læst et par steder at Rabiots flotte sæson for Juve var et resultat af at han fik mere offensiv frihed. Det kan han jo så få ved siden af Casemiro umiddelbart, men igen så er jeg ikke tryg ved ham på Casemiros plads. Jeg håber du har ret omkring det defensive da Casemiro uanset hvad ikke skal spille 50 kampe på en sæson hvis man også vil have ham frisk til de kampe hvor det hele skal afgøres.
Manchester United Brøndby IF
Så må Rabiot jo vise, at han rent faktisk drømmen om at spille for United og bede sin mor være blødere i forhandlingerne om det sign-on fee.
Mon ikke Daley Blind skal overveje en tjans som spillende træner i en mindre hollandsk klub?

Ja, jeg har alle dage været begejstret over mandens overblik og venstrepote.
Men alderen indhenter selv de bedste og fart har han jo aldrig haft
Desværre for ham og for os gik spillet for sløvt i tiden han spillede på Old Trafford, så kattepoten nåede aldrig at få den succes den fortjente.

Glemmer aldrig en kamp, hvor han var venstre back. Han bevægede sig frem ude langs linjen og var en oplagt spilstation for Pogba til et-to spil. Men Polle var mere til en pirouette, hvor klatten blev tabt. Hvorpå primadonnaen vendte sig om mod Blind og skældte ham huden fuld, i stedet for at sætte efter den tabte bold. Blind sagde ikke noget, men luskede stille hjemad. Givet rystende på hovedet indvendig.
Det havde været bedre dengang om spillet havde været bygget op omkring Blind, i stedet for om Pogba.
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Aahh Fynbo… så god var han heller ikke :-)

At spillet så heller aldrig skulle have været bygget op om Pogba er en anden sag.
Pogba skulle aldrig være købt hjem.
Og når han blev det, skulle han have været ude før Blind. Enhver kunne se, at hollænderen rent faktisk kæmper for sit hold, mens Pogba oftest bare var en primadonna, der gik mere op i nyeste frisure end at vinde kampe. Et spildt talent - for han havde masser af talent.

I øvrigt melder The United Stand, at United har over £200 mio. at bruge denne sommer. Jeg ved ikke hvor pålidelige de normalt er, men på denne video virker han ret sikker i sin sag, og fortæller at han har det fra en pålidelig kilde:
https://www.youtube.com/watch?v=ejkR5TiIe70
Han ved ikke en skid den klovn. Jeg stoler langt mere på Whitwell, Ducker og de andre der har nævnt 100+salg. Lad os se hvad der sker med ejerskab inden vi har det fulde billede men for nu hedder det 100+salg.

Iøvrigt har Ronaldo lige tabt mesterskabet med sin Saudi klub der ellers lå nr 1 inden han kom til. Vores egen klub er nu også sluttet i top 4 i de to seneste sæsoner uden Ronaldo. Med ham sluttede vi nr 6..
Manchester United Brøndby IF
Klovn ligefrem?

Tror sku ikke man får 1.6 mill abbonenter hvis man er en klovn

Jeg synes ikke det er en retfærdig vurdering.

Anyways så kommer man ikke udenom at han har kontakter i klubben efterhånden også ret gode.

Derudover har bl.a løbende Fabrizio med når der tales transfers (men han er vel også en klovn?) ligesom han også har haft Simon Stone og andre valide engelske journalister inde og tale United

Jeg er enig i han virker ekstrem sikker på de 200 + millioner, spændende bliver det i alt fald
Han burde dog få sin kilde til at forklare ham, hvordan klubben kan få råd til de 200+, når det nu ellers har heddet 100 mil… det ville have været et naturligt journalistisk spørgsmål at stille sin kilde.
Sidste PL-kampdag for sæsonen og måske den første med noget ro på?

Der er vel mest placeringen og de 2,2 mio pund i forskel på 3. og 4. pladsen at bekymre sig om.

Mit gæt er, at ETH trods alt roterer lidt, fordi vi spillede torsdag aften, og fordi vi ikke orker flere skader. Skaderne sætter dog også en begrænsning på, hvor meget han overhovedet kan rotere.

DDG
Dalot Maguire Linde Malacia
Casemiro Eriksen
Sancho Bruno Rashford
Weghorst

Det giver en send-off til Maguire og Weghorst.
Måske starter han med Fred i stedet for Eriksen som forberedelse til FA-finalen.

Og jeg tænker vi vinder kampen 3-0. Fulham er gået på ferie efter en fin sæson, men vi bliver nødt til at holde kedlen i kog.
Den trætte: United Stand handler bare om hype, og få kliks og seere. Jeg stoler langt mere på Deebo end den klovn.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce