Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er her, jeg mener United også skal forbedre sig.

Der blive simpelthen ikke brugt nok unge spillere fra egen avl!

Problemet er jo, at United skal have tilstrækkelig med kontrol i kampene, således man tør sætte de unge ind, så de langsomt kan afprøves/køres ind.

Dertil mangler man kvalitet på a-holdet! Og det er fx på angriber-positionen, hvor Martial intet tilbyder i det defensive fx
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Mainoo har været skadet i et stykke tid desværre. Han skulle være klar til pre season der også inkluderer en kamp i USA mod Wrexham hvor United siger de vil spille et “akademihold” dagen inden en kamp mod Real Madrid. Gad vide om de flyver 20 af de yngre gutter til USA for at spille en enkelt kamp mod et nu League Two hold.

Ja hele efteråret sad Iqbal jo på bænken efter hans flotte preseason, men det betød så også at han ikke spillede kampe for u21 holdet. I alt har han spillet 10 fodboldkampe hele sæsonen uden en eneste længere skadespause, hvilket er ret kritisabelt når vi ved at unge spillere udvikler sig mest ved spilletid. Han har jo brugt et helt år som træningsmakker for seniorspillerne.
Manchester United Brøndby IF
@Pink
Jeg er enig i, at det kræver stabilitet på holdet at bringe de unge ind, men jeg synes, du glemmer, at Garnacho har fået sit gennembrud den her sæson, og han er trods alt ung.
Vi kan næppe forvente mere end 1-2 unge pr. sæson, der decideret bliver del af holdet. Mit gæt er, at Mainoo bliver næste sæsons unge spiller, vi ser mere til.

Og ift Martial så er ETH ret uenig med dig. Han har flere gange rost Martial for hans evner i presspillet. Martials problem er primært de mange skader, der umuliggør kontinuitet og udvikling.
@Deebo
På den måde kan man måske sige, at Iqbals gode preseason ikke endte med at være god for ham, fordi den betød, at han blev i klubben i første halvdel af sæsonen. I anden halvdel blev han vel pga skader særligt til Eriksen, Donny og McT. Men enig, ikke optimalt for hans udvikling, og mon ikke han bliver udlejet til en klub i Championship næste sæson.
Ja god pointe. Ten Hag nægtede vist også at udleje ham efter Eriksens skade men ender så med at hente Sabitzer. Så sent som i sidste uge nægtede United så også at lade ham spille u20 VM med Irak, så der må simpelthen være en lille gave til ham i dag!

I næste sæson har vi to trænere i Championship med tæt tilknytning til United. McKenna der både var tilknyttet akademiet inden han blev Oles assistent er netop rykket op med Ipswich og selvfølgelig Carrick som jeg synes ville være et fantastisk sted for Iqbal uden at kende midtbanespillerne. Tophold der dominerer kampene må være det perfekte sted for ham.
Tony Mowbray hos Sunderland har virkelig også gjort det fremragende med Amad og ligaens yngste trup.
Manchester United Brøndby IF
Og lejaftalen med Sabitzer kan man jo ikke sige noget til. En rutineret kvalitetsspiller, der kunne løse en opgave. 3 mål og 1 assist i de 18 kampe, han blev involveret i er vel ok, og med det pres, ETH må have følt ift. at komme i top 4 - og formodentlig hans egen ambition også - så gav det mening.

Ift. Iqbal så vil et lejeophold også vise os, hvad han egentlig kan. Kommer han rent faktisk til at spille, eller ender han på bænken, som det også nogle gange sker for de udlejede. Det er den eneste rigtige test at give ham på det her tidspunkt.
Mainoo bliver formodentlig i klubben, da han er for ung til at leje ud og formodentlig kan blive involveret i 5-10 kampe, hvilket vil være et fint næste skridt for ham. Og slår han så igennem i sæsonen efter, vil han ligesom Garnacho, Rashford og Greenwood være en af dem, der springer lejeopholdet over. Sådan kan det meget vel blive med hans talent in mente.
I det hele taget bliver det spændende at se, hvad der sker med en lang række unge spillere denne sommer (mit bud i parentes)

Iqbal (udlejes)
Williams (sælges)
Elanga (sælges)
Pellistri (bliver)
Shoretire (udlejes)
Hannibal (sælges)
Greenwood (udlejes)
Mainoo (bliver)
Amad (udlejes)
Mengi (sælges)
Fernandez (udlejes)
Ja jeg var jo også fortaler for Sabitzer lånet der gav god mening og selvom jeg faktisk har været lidt skuffet over at han alligevel ikke kunne spille 8’eren, så var det lån godkendt.

Det er klart at hvis Iqbal ikke en gang kan starte i Championship så havde Ten Hag jo helt ret. Omvendt lignede Amad Diallo også et kæmpe flop hos Rangers for så at slå igennem på sit andet udlån. Skridtet op til “voksenfodbold” kan være svært den første sæson.

Omkring Mainoo vil jeg faktisk ikke have noget imod et udlån hvis det helt rigtige tilbud kommer. Der er jo allerede snak om både Rabiot og Mount men selv hvis bare en af dem kommer og Fred bliver er der jo tre proven spillere til 8’eren. 35-40 kampe ala det Amad har fået i denne sæson er langt at foretrække fremfor 5-10 indhop imo. Det skal bare være det helt rigtige for at give afkald på en sæson med førsteholdstræning sammen med Ten Hag, Casemiro osv.
Manchester United Brøndby IF
Fin liste. Matej Kovar der lige er blevet tjekkisk mester med Brian Priske og kåret til ligaens bedste keeper er også en spiller der er værd at holde øje med.
Overtager han Butland rollen eller casher man ind nu med en god videresalgsklausul for en ung talentfuld keeper?

Derudover vil Charlie McNeil og Joe Hugill nok også få nye udlån i de lavere rækker, mens Will Fish der har imponeret i den skotske liga nok sælges til en af de store skotske klubber.
Manchester United Brøndby IF
Ramte alle elleve rigtigt men ikke en eneste spændende spiller på bænken at se frem til i hvad der nok er den eneste sportsligt ubetydelige kamp i hele sæsonen. Come on Erik selv Mourinho gav flere chancer..

Mulig afskedskamp på Old Trafford til følgende i dag:
De Gea (usandsynlig)
Maguire (sandsynlig)
Lindelof (usandsynlig)
Fred (usandsynlig)
McTominay (sandsynlig)
Martial (usandsynlig)
Weghorst (sandsynlig)

Elanga får ikke muligheden.
Manchester United Brøndby IF
annonce