Snak

Mere indhold efter annoncen
@nvm
Der er altså i dag virkelig mange spillere over 30, der spiller deres absolut bedste fodbold, og fordi sporten er blevet så professionel, bliver de heller ikke skadet.

Ronaldo, Modric, Zlatan, Kroos, Benzema som nogle eksempler.

Der er jo altså mange gange flere røde kort i la liga end PL, så den holder ikke. Det første røde han fik var jo decideret plat, og her lod FA sig manipulere af still og slow billeder.
Det andet var også for hårdt, hvor hans fod ramte bolden, mens han var ved at trække sig fra impactet.

Anyways, jeg mener helt klart, at man sagtens kan vente et år med at kigge på hans position.
Udemærket bud, Bottle, men også noget optimistisk. Jeg går med forventningen om at blive skuffet, så vil være glad for 3 forstærkninger (9’er, midtbane og CB) og alt andet vil være en glædelig overraskelse. Keeper og højreback ligner de to positioner som Ten Hag egentlig gerne vil forstærke men har nedprioriteret, så vi får nok kun en eller anden Butland/Dubravka agtig reservekeeper ind.

Det er også værd at bemærke at Uniteds første signing sidste sommer først kom 5. Juli ved Malacia og at Antony jo først kom til den 1. September, så pas på især med ejersituationen i mente, med at forvente noget snart.

Kane og Mount virker til at være de to klart største targets så mon ikke vi her efter FA Cup finalen begynder at høre om forhandlinger og bud med de to og at det vil trække en del ud. Begge spillere har jo udløb næste sommer, og tossen Todd Boehly har jo allerede nærmest offentligt proklameret at Mount sælges hvis de ikke kan forlænge med ham, så de har dårlige kort på hånden. Hvis Pool og Arsenal tilmed handler hurtigt med Mac Allister og Rice som det tyder på kan Chelsea oveni måske stå med en enkelt køber som Mount allerede presser på for at komme til. Alt over 50 mio vil jo være typisk United og deres ringe forhandlinger..

Kane ligner dog en spiller som Levy hellere lader kontrakten løbe ud end at sælge til en rival, men vi må se. De har vist en ret $ fokuseret ejer eller noget i Lewis og vil han virkelig lade Levy afvise 80-100 mio for at redde klubbens stolthed? Omvendt kan man så sige at Glazers gjorde det samme med Pogba, så mon ikke han spiller en sæson mere hos Spurs medmindre det går helt op i hat og briller med deres DoF/træner søgning. Vi krydser fingrer for at Kane ikke gider det pis mere.
Manchester United Brøndby IF
City kører med deres reservekeeper i morgen ser det ud til. Der er da efterhånden et par ting der taler for at det er muligt at overraske.

Desværre ser Antony ikke ud til at blive klar hvilket gør angrebet utroligt tyndt endnu en gang. Rashford, Sancho, Weghorst og Garnacho er de eneste offensive spillere til rådighed umiddelbart for Pellistri og Elanga spiller næppe.

Jeg tror man ender med at rykke Bruno ud på højrekanten og så spiller med Casemiro, Fred og Eriksen centralt i stedet, men jeg frygter godt nok at Weghorst starter på toppen.
Manchester United Brøndby IF
@T-United
@nvm
Der er altså i dag virkelig mange spillere over 30, der spiller deres absolut bedste fodbold, og fordi sporten er blevet så professionel, bliver de heller ikke skadet.

Ronaldo, Modric, Zlatan, Kroos, Benzema som nogle eksempler.

De fleste af de nævnte var nu bedre før de rundede de 30. Modric er stadig god, men da absolut ikke så god, som da han var 28.
Mht. deres holdbarhed, kunne det jo også være outliers - Jeg husker i hvert fald at Ronaldo i sin 2. sæson i United fald alvorligt i niveau, ligesom Cavani også faldt ret meget i niveau i sin 2. sæson.
Schweinsteiger faldt også ret meget i niveau, da han skiftede til United i nogenlunde samme alder, og selvom Matic til tider var god, var hans niveau også dalende igennem sin tid i United.
Kanté er også rundet de 30, og skaderne hagler ned over ham, og hans niveau har været dalende over de seneste par år.

Jeg tror da også du har kunnet finde bedre spillere end Kroos og Modric til Reals midtbane de sidste par år. Men man har formået at udnytte deres kompetencer til det yderste. Jeg ville godt nok have været ked af det, hvis United havde signet en af dem.

Så jeg ville være meget nervøs ved at gå ind i en sæson, hvor den defensive midtbane består af 31-årige Casemiro og en anden spiller, der ikke rigtigt er egnet til positionen, men spiller den af nød.
Ud over angriber positionen, er det den position hvor United er tyndest besat.
@Bottle:
Kunne hedde Kane, Højlund, Rabiot, Min-Jae, Costa, Tielemanns. Ville jeg sku være godt tilfreds med pt.

Bortset fra at Tielemans er lidt meh for mig, ville jeg være virkelig glad for et vindue, hvor de 6 kom ind.
Men Tielemans og Rabiot for Fred og McT ville nok egentlig ikke være dumt, da jeg mener Rabiot dækker den defensive midt bedre, end McT, og han kan spille box-til-box positionen også.
Er vi ikke ved at være der hvor Tielemans ikke rigtigt er særlig attraktiv mere? Jeg tror næsten hellere jeg ville beholde Fred, som vi ved trods alt kan spille en rolle for nu end at give en lang kontrakt til Tielemans der ikke virker til at have nogle store klubber som bejlere.

Som Scholes engang så flot sagde: "Vil vi have ham fordi han er god eller fordi han er gratis?". Det samme kan man så selvfølgelig sige om Rabiot og tidligere Eriksen, men Rabiotkommer da i det mindste fra en stærk sæson og man var også meget interesserede i ham sidste sommer mens Eriksen var en ret unik case.
Manchester United Brøndby IF
Jeg synes ikke rigtigt Scholes kommentar kan bruges i en situation, hvor man ikke har uanede mængder af penge at kaste efter spillere, og truppen og bredden skal styrkes på mange positioner.
Af samme grund kan det sagtens give mening, at styrke bredden med en billig eller transferfri spiller, eller ligefrem styrke positioner med gratis spillere der kan styrke holdet en smule i 1-2 sæsoner, indtil tiden og økonomien er der til at købe den helt rigtige langsigtede mand til positionen.

Men Tielemans ved jeg ikke lige med. Han var et stort talent, da Leicester hentede ham - jeg tror dog også jeg er lidt farvet af, at han spillede på et hold der rykkede ned i den forgangne sæson. Men jeg kan ikke lige få øje på hans spidskompetencer.
Jeg forstår godt der ikke er bud efter Tielemans.
Der var en periode, hvor han lagde til og var vigtig på Leicesters midtbane.
Ved at være længe siden nu og han skal virkelig genopfinde sig selv, hvis han vil spille på øverste .hylde.

Kæmpe nej tak herfra. Vi skal være mere ambitiøse og jeg er helt enig med Deebo. Hvorfor dog skifte Fred til fordel for ham?
Brasseren er langt bedre i presspillet og når stegepanderne ind imellem er sendt på værksted, også mere direkte i sit spil.
Ingen af dem vil dog tegne fremtiden også. Gi´ Fred en forlængelse på et år eller to. Så er tiden der hvor en bedre spiller kan hentes.
Kun døde fisk flyder med strømmen!
@nvm
I den sæson hvor Ronaldo fyldte 31, scorede han 51 mål. 42 i den næste og så 44.
Jeg vil også mene, at midtbanespillere ofte holder niveau længere, fordi offensivspillerne mister noget eksplosivitet, som midtbanespillerne ikke har brug for.
Modric har vundet 3 liga og 4 CL efter han fyldte 30.
Jeg er nok bare ikke enig i aldersbetragtningen, og jeg mener, det har skubbet sig meget de sidste 10-15 år pga det øgede fokus på restitution, kost og andre karriereforlængende elementer.

Edit: KdB er et andet eksempel… han fylder 32 lige om lidt.
Og hvad med Fernandinho… spillede godt for City til han blev 35.


@T-United
Ja, og du kan sikkert finde flere eksempler på spiller der stadig kunne byde ind med noget efter de var fyldt 30 - Nesta, Maldini, Cannavaro, Messi, Giggs, Scholes, Ferdinand, Vidic, van Nistelrooy, Stam, Zidane eksempelvis.

Men fælles for dem alle er, at deres niveau begyndte at falde, og de kunne ikke spille lige så mange kampe, og skaderne blev hyppigere efter de var fyldt 30.

Vi gik ind i den forgangne sæson med tanken om, at Ronaldo og Martial var alt nok i angrebet - 2 spillere til 1 position. Selv hvis Ronaldo var blevet, scorede han altså kun 1 mål i PL frem til december, hvor han gav op.
Selvsamme spiller havde scoret 18 mål i PL sæsonen før.
Det er ikke til at sige hvor meget en spiller falder i niveau løbende, men det begynder at ske, når de nærmer sig de 30.

Fernandinho var stadig god for City, da de købte Rodri - det handler om rettidig omhu... og den næsttyndest besatte position i Unitedtruppen.
annonce