Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er helt enig med Deebo. Hvis vi skal forsvare en føring er Weghorst markant bedre. Lad os sige han kommer ind med et kvarter igen, så kan han bedre være med i tempoet, og han kan være en ekstra gardering på dødbolde samt at han kan gå ind i nogle dueller og fighte. Fra start af når man VED City sidder på spillet, så er han tæt på ubrugelig.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Jeg køber argumentationen, men uanset håber jeg ikke, han kommer ind - det er der dog en vis sandsynlighed for pga skaderne.

Mit problem ved at starte ham ude er, at jeg ikke forventer, vi kommer til at være foran, og derfor vil han være ubrugelig som indskifter. Det kan selvfølgelig også stå uafgjort, og så kan han måske bruges på samme måde.

Han kan komme ind for Eriksen, men for mig er der kun plads til en reel udskiftning på den offensive del, og der vil jeg foretrække at få Garnacho ind.
Rashford og Bruno skal spille hele kampen, og jeg håber, Sancho spiller godt. Eriksen kan ikke spille hele kampen, så han skal ud. Spørgsmålet er, om Sancho kan holde til 90 minutter.
Vel den forventede start 11 - jeg havde nok håbet på ETH havde prøvet noget andet...og helt sikkert Mct for Eriksen...vi kommer ikke til at have bolden meget, og der kommer det til at blive 11 mod 10 når Eriksen er på banen.
Ja det blev jo den forventede opstilling. Spændende hvordan Eriksen og Fred stiller op for engelske medier spekulerer i at Fred bliver 10’er for at lukke Rodri ned, men jeg tror nu bare det bliver en kompakt midtbane uden 10’er hvoraf Bruno så søger ind centralt.

Eriksen kan jo godt stå kompakt sammen med resten af holdet. Han er jo kun et problem når han skal forsvare større områder bag Bruno. Vi har brug for spillere der kan holde fast i bolden og finde Rashford dybt og det gør man ikke med McFred og Case.
Manchester United Brøndby IF
Skal vi ha´ et godt resultat i dag, er Sancho nødt til at finde sit bedste spil frem.
Og Eriksen. Du scorer i dag, comprende?
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Timber er åbenbart på stadion til kampen. Endnu et Ten Hag ønske der smutter til en rival fordi økonomien ikke er der ligesom Gakpo?
Manchester United Brøndby IF
Jeg vil nok holde på Eriksen samlet set er et forkert valg i dag....men vi får at se...det kan også være ham der ligger den afgørende pasning. Tror bare det bliver fight, vilje og omstillinger der skal vinde kampen for os, og der kan han primært kun bidrage i omstillingen. Derudover tror jeg ikke Sancho får et ben til jorden til venstre, og det kunne have været frisk at spille ham som 10´er....ryste posen lidt...eller sancho til højre og Bruno til venstre....de kan selvfølge skifte position under kampen. Det her var forventet, og pep er en glimrende taktiker.....nå ´game on´....vi vinder 3-2 efter forlænget spilletid....den negative side siger 3-1 eller 4-1 til City...specielt hvis vi hurtigt kommer bagud....skål for en god kamp:-)
Deebo: kan vi ikke parkere gakpo efterhånden. Ganske som forudsagt, har han jo ikke brændt lugsen af på nogen måde og jeg villehave Liverpool mistænkt for, at have fortrudt den handel ganske meget.
Han har da leveret mere end Antony, så det tror jeg nu ikke, men jo ingen grund til at snakke om ham nu.

Man har fortalt sig selv hele ugen at man ikke ville blive nervøs inden en kamp hvor man er kæmpe underdogs og bare skal nyde en evt. overraskelse, men hold nu op hvor har nerverne ramt nu. En tæt kamp er alt jeg forlanger.

God kamp! GGMU!
Manchester United Brøndby IF
Hahaha fedt det var vist den kamp. Var planen ikke at komme godt ud? Svagt Linde..
Manchester United Brøndby IF
annonce