Snak

Mere indhold efter annoncen
Sancho ville da i en ideel verden være et oplagt salgsobjekt men han tjener jo sikkert dobbelt så meget som Bayerns bedste betalte gør. Medmindre han selv vil væk og sige nej til en stor bunke penge er der intet at gøre end at håbe han kan forbedre sit spil og finde den gnist og tænding han tit mangler.
Manchester United Brøndby IF
Jeg så kun de første 10 minutter i dag. Var United nogenlunde med i kampen?

Jeg synes da netop man kunne have brugt Martinez i stedet for Lindelöf i dag, og det kunne i det jeg så måske have afværget det første mål.

Jeg er efterhånden også der, hvor jeg gerne så en ny målmand, og jeg har egentlig kun Deebos ord for at han er god, men Costa er vel manden man bør gå efter. Jeg var ikke imponeret til VM, men Deebo skriver, at han er væsentligt bedre, end hvad man så dér.
Raya er jeg ikke vildt imponeret af, og prisen er tæt på hvad den rygtede klausul for Costa er.

Jeg tror ikke på at Kane kommer denne sommer. Levy vil ikke sælge til et andet engelsk hold, så den er vel lukket. Seneste rygte er i øvrigt at han er interesseret i Real og de er interesseret i ham.

Men spændende bliver det. Og så må Inter gerne lige vinde om 1 uge.
Deebo - Hvis og hvis. Der er kogt rigelig med suppe på Costa. Pt. er faktum at han ikke er i klubben og ingen ved om han er en op- eller nedgradering i forhold til De Gea, før han faktisk har spillet i klubben. Pt. har Ten Hag udtalt at han forventer at De Gea snart bliver forlænget, hvilket gør det mindre sandsynligt at Costa erhverves. De største rygter i Man Utd universet om Costa pt. er dem du skaber. Den seneste måned er rygtet gået død i takt med at forlængelsen med De Gea har fyldt mere. Folk herinde har hørt rigeligt til din kærlighed for Costa. Man behøver sku ikke at høre om ham fra din side efter hver kamp, det er da trættende.

Omvendt kan du også krisere midtbanen for ikke at dække op for Gundogan, hvorved han ikke vil have skudchancerne. Men det eneste du forholder dig til pt., er De Gea som du har set dig sur på. Der er ingen målmænd i PL som man vil forvente redder de to bolde.
Nvm - Ingen seriøse medier omtaler Costa længere. Det er kun Deebo som omtaler ham konstant.

Ten Hag udtalte fornyeligt at de forventer at forlænge med De Gea. Dermed virker det usandsynligt at man kaster så mange penge efter en målmand.

Kanes skifte virker usandsynligt med mindre United betaler en betydelig overpris. Sidst Kanes kontrakt skulle forhandles blev der generet tilsvarende rygter, hvorefter han underskrev med Tottenham med en betydelig lønforhøjelse. Så det kan ligeså godt være et forhandlingsmove fra dem. Hvis Kane endelig skal skifte, så giver en lang mere økonomisk mening for ham at vente et år. Så hvis han ender i United nu, så er det kun fordi der er betalt en betydelig overpris både i transferfee og løn. Ellers kommer det ikke til at ske før næste år.
Men det er jo ikke sandt capri (går ikke godt for dig her til aften)

United are also said to be interested in a move for FC Porto star Diogo Costa, who is set to move on this summer.

According to A Bola via SportsWitness, Costa has already said his goodbyes to Porto ahead of a summer move, and United are said to be willing to pay the goalkeeper’s mammoth 75 million euro release clause. It would be a bold move from the Red Devils to spend so much on a goalkeeper, and especially if they also hand David De Gea a new contract as well.

There has been plenty of interest in Costa, and he is likely to be one of the priciest goalkeepers on the move this summer.


Dette er jo bare en af flere, må jeg anbefale dig en lille pause også faktisk kom tilbage og bidrag på en positiv måde.

Det hjælper ikke nogen du tror du ved alt, ikke kan læse(se Chelsea tråd) eller du ikke kan søge kilder på net og der ved angriber en anden bruger uden grundlag.

Sløvt, Dovent, Dumt.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
capri

Uden at gå nærmere ind i diskussionen om hvorvidt den ene eller anden kilde er troværdig, vil jeg alligevel tilslutte mig KnockOut.
Er selv førhen blevet gjort opmærksom på fejltagelser jeg har gjort ved ikke at læse indenad i tilstrækkeligt omfang, så jeg kan ikke tillade mig at bebrejde dig voldsomt for dine undladelsessynder.

Men jeg har altså IKKE foreslået vi skulle forlænge med De Gea. Jo, måske som back-up, hvad formentlig ikke vil være nok for spanieren. Har i den sammenhæng i flere omgange agiteret for at hente David Raya.
Fordi vi har behov for en keeper, der også kan spille fodbold, agere i sit felt, sweeperkeepe, samt verbalt at hjælpe sit forsvar.

Det var Fred jeg foreslog vi skulle forlænge en sæson eller to.
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Mærkelig agenda du har kørende Capri, hvorfor prøve at censurere en anden bruger i stedet for bare at springe indlægget over? Jeg skriver hvad jeg vil så længe jeg ikke støder nogen, så lev med det eller fuck af.

Har du overhovedet hørt Ten Hags udtalelser i går efter kampen? Han smider ikke De Gea direkte under bussen, men det er fandme tæt på.

Nu skriver jeg det forbudte navn igen så kig væk, men for mig giver det meget lidt mening at man er villige til at smide hele Costas frikøbsklausul efter Mount i stedet. Hent dog Rabiot eller Ceballos på en fri og få så den keeper der ikke konstant smider bolden over til et så boldstærkt hold som City ind uanset om det er Costa, Raya eller en tredje.

Ortega 94% passing accuracy
De Gea 49% passing accuracy
20 (!) gange mistede De Gea bolden i går og City pressede jo ikke en gang på ham, men lukkede bare alle hans korte spilmuligheder.

Kane tror jeg da heller ikke på fordi Levy ikke vil sælge, men faktum er nu en gang at han er Uniteds og ETHs altoverskyggende target denne sommer, så selvfølgelig må man gerne snakke om hvordan et så uskarp hold som United vil se ud med en verdensklasse spiller på toppen. Var det Osimhen, Messi eller Benzema der var target nr. 1 havde jeg nævnt dem i stedet.
Manchester United Brøndby IF
2 forskellige portugisiske medier har i den forgangne uge skrevet on Uniteds interesse i Costa - hvorvidt de er valide skal jeg ikke kunne side - der er tale om a Bola og CDM.

Der har været mange artikler om at United har forlænget med De Gea, men at han har været villig til at gå ned i løn og at han har fået at vide, at han ikke er sikker på at være 1. målmand i klubben efter sommerferien. Det er ikke 100% officielt endnu, men Romano har også dækket den historie, og han er som regel en af de mere valide kilder.

Jeg tror man køber en målmand denne sommer.
United køber 100% en målmand til sommer, det ligner desværre bare det bliver på Dubravka/Butland hylden fordi Ten Hag har ptsd fra sin Ajax tid hvor han vist havde 2-3 keepere skadet på samme tid. I hindsight er det jo total spild af loanfee og løn at hente Dubravka og Butland til, men det er åbenbart et must for Ten Hag at have 3 keepere i førsteholdstruppen.

Jeg ved heller ikke hvor troværdige de portugisiske medier er, men jeg mindes at der er billeder af United scouts til flere Porto kampe og interessen har hele tiden været offentligt kendt. Årsagen til at han nok ikke ender i United denne sommer er kun økonomisk fordi det er en stor sum for en keeper og fordi United har store huller andre steder og nok ikke lige fifler lidt med bøgerne et par gange eller 115 for at få råd til at støtte den nye træners projekt. Alligevel virker det til at man godt kan skyde en stor sum af på Mason Mount hvilket jeg synes er en klar forkert prioritering efter De Gea igen udstillede sine manglende evner.
Manchester United Brøndby IF
Deebo

Kan det ikke være at de scouts har været tilstede til Portos kampe af andre grunde and at bese Costa?
Hele det transfercirkus rummer i hvert fald for mig masser af muligheder for disinformation og skæg og blå briller.
Vi ved også at når en mulighed eksisterer, vil der være opportunister som forsøger at udnytte situationen.

Nuvel, Ten Hag fremstår som en ærlig mand. Men da han ikke alene bestemmer kan andre i klubben ha´ en agenda, som er mindre fin i kanten.
Man kan forsøge at holde prisen på et mål nede, ved at vise interesse for andre. Man kan også drille konkurrenter ved at forsøge at presse prisen på deres mål op.
Alt sammen grunde til ikke at tage alt for pålydende.

Som tidligere nævnt tænker jeg at Raya opfylder vores behov. Han er også at regne for "domestic".
Da vi også, som alle ved, har huller andre steder på holdet og formentlig ikke har uendelige ressourcer at gøre med, synes David 2 for mig at være et rimeligt oplagt emne. Man sparer vel 20-25 mill. ved at købe spanieren i stedet for Costa og jeg kan godt se de vil være brugbare andersteds.
Kun døde fisk flyder med strømmen!
annonce