Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg mener også, vi bør prioritere en 8´er over en 6´er uanset, så jeg er helt klar på Mount over Rice.
Hvis vi mister McT eller Fred, kommer vi til at mangle energi på den plads, og jeg tolker jagten på Mount som tegn på, at netop en af de to - eller begge - er på vej videre.
Som jeg har skrevet tidligere, håber jeg, at vi beholder McT, da han kan dække ind for Casemiro, når han skal have en pause.
Man ved bare, at den dumme Sheihk køber klubben, hvorefter hans onkels klub giver en milliard kroner for Greenwood. Så har vi løst alle problemer med Finansiel Fair Play, og Greenwood får spilletid i et land, hvor lidt håndpålæggelse på kvinder er hverdagsnormalen.
Til gengæld kan vi konkurrere mod de ligeså horrible ejere af den anden klub I byen.....
Ja okay der står så 100+en spiller, så der er vi vist stået af i så fald. Arsenal virker som den klub der har størst interesse og har ham højest på deres ønskeliste modsat United hvor man jo skal have en 9’er, CB og tilsyneladende også Mount først. Var Chelseas claim til Rice ikke længe at han var best buds med Mount? Med det større lønhieraki og evt. Mount i folden bør det da være nemt at slå Arsenal i en direkte duel, men igen så tror jeg ikke pengene er der i første omgang anyway.

Caicedo koster £70-80M hvilket jo også er lige i overkanten desværre. Jeg frygter godt nok at McT sælges og man står uden et alternativ til Casemiro, som så virkelig skal holde sig i skindet og for guds skyld ikke blive skadet. Der er også en smule interesse i Lavia, men han er noget uprøvet.

Laurie Whitwell nævnte også i sin transfersartikel i morges at AWB stadig kan sælges og at det ikke længere er Frimpong der er nr 1 på listen, men Dumfries hvor han direkte nævner at prisen er nede på £35M. Det er jo nærmest et 1:1 bytte ift. pris, men ligesom Frimpong er han vel også mere en klassisk wingback end en der går ind centralt som Dalot?
Manchester United Brøndby IF
Deebo

Jeg tror skiftet fra Frimpong til Dumfries kan hænge sammen med at McT måske sælges.
I hvert fald er det evident at vi er pressede ved defensive dødbolde, hvis også Casemiro er ude.
Dumfries har højde og fysik som kan komme os til hjælp i de situationer.
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Det kan godt tænkes, i så fald er han en enorm opgradering på AWB der har en noget uortodoks og ineffektiv hovedstødsstil. Dalot er dog fremragende til at forsvare bagerste stolpe på høje indlæg.

Dumfries kommer dog også med en alder hvor han er ved at toppe nu især som en dynamisk spiller der lever meget på fysik og fart. Er han dygtig nok til at være førstevalg så er det da en fin signing selvom man mister endnu en HG.

Han er dog også endnu en hollænder hvilket nok vil få et par fans til at vrisse lidt, men altså selv Mount har jo spillet i Holland sååå :)
Manchester United Brøndby IF
Manchester United are considering sending Mason Greenwood out on loan next season.
- Investigation remains ongoing.
- Spain, Italy & Turkey three possible destinations.
- Move could buy time and/or allow them to gauge opinion and performance.


Det var som forventet. Udskyd det en sæson, så en ny ejer ikke kommer ind og skal forholde sig til det som det første uden alt info, mens man får det lidt på afstand og så kan vurdere om hovedet stadig er med eller bare for at øge hans værdi inden et salg næste sommer hvor klubber ved hvad de får.
Manchester United Brøndby IF
Man skulle vist være langt med Højlund. Han har haft video møde med Ten Hag osv.

Han er udset til at være afløseren for Wout Weghorst. En development player som man vil bruge som indskifter og ikke lægge det største press på.

Planen er stadig at købe en til start 11´eren hvor Kane er på toppen af ønskelisten.

Så er man interesseret i at hente Napolis CB, Koreanske Kim. Man vil gerne af med Maguire.
Succes is temporary loyalty is forever
Ja og vigtigt at pointere også omkring Højlund at han ikke bare har haft et møde med ETH, men også lavet en midlertidig aftale med Ten Hags gode vens agentfirma der gælder for dette sommervindue og at han selv skulle presse på for et skifte til United.

Jeg tror dog at han ender med at blive den eneste angriber der kommer ind da Kane simpelthen bare ikke er til salg til en PL rival denne sæson. Du har dog ret i at man ikke bare smider ham for løverne, så han kan nok se frem til at komme i samme skole som Garnacho der for nu mest ses som en impact spiller fra bænken med et par starter undervejs. Hvis den kronisk skadet Martial og venstrekanten Rashford er de to andre 9´ere i truppen bør der dog være rigeligt med spilletid til Højlund, som vi har set med Weghorst dette forår.
Manchester United Brøndby IF
@Nande

Har svært ved at se formålet med dit indlæg. Hvis formålet var at oplyse så er du ca. En uge for sent på den i tråden.
Hvis formålet var debat, bør du revurdere din formulering.
Ikke ment som en kritik, men jeg misser bare noget.
annonce