Snak

Mere indhold efter annoncen
Ville faktisk også normalt være lidt efter Deebo
men med en fælles historie ikke så langt tid tilbage i tiden ønsker jeg ikke at bringe en ny "fight op" men syndes faktisk der er ret meget et kommentere på som jeg langt fra er enig med ham i.

Men lad mig i stedet sige det her, mange har en tendens til at undervurdere hvor hurtig kontrakt længede sættes ud af spil eller i det mindste har en mindre betydning når det kommer til top spiller (og ja det er Mount).

Der er flere faktor til hvorfor det betyder "mindre" her under at man altid kommer til at betale kassen i sign on fee til spiller når han har ladet sin kontrakt løbe ud, og det støre navn det mere i sign on en spiller som Mount kunne koste 20-40M for United (selv om han er gratis om et år) her handler det jo også om efterspørgsel for det er klart betaler man bare prisen nu skal man ikke slås med så mange klubber og derfor betaler man gerne lidt mere for spiller 1 år før tid for ikke at skulle kæmpe med andre klubber som igen måske gør man ikke får spiller, prisen på sign on går op eller være i nu man skal betale mere løn.

Husk sign on er også noget man betaler her og nu, ofte kan man betale en spiller af over tid ved køb.

Kigger man på salg som er et godt eksempel på dette kan i jo bare kigge på salg af Hazard fra Chelsea til United til mere end 130M, her ville Real have ham nu og unden kamp med andre klubber, igen det er normalt kun top spiller eller hypet spiller dette gælder for men det sker oftere end man tror.

Jeg tror United kommer til at betale de €60M - 70M som Chelsea vil have udelukket pga af han er den han er, Engelsk, top spiller.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Så du mener Boehly har gjort det godt i sin første tid i Chelsea?


Det er et både ja og nej svar, da som alt andet er der mange nuancer.

har han lavet fejl, ja ?

her er hvad jeg anser som fejl når man kigger tilbage.

Marc Cucurella (Ham var jeg selv stor fan af vi købte men tog nok fejl)
Raheem Sterling - alt for hypet.
Kalidou Koulibaly - fin spiller men alt for dyr i løn
Pierre-Emerick Aubameyang - LOOOOOOOOORT
João Félix (spændene spilelr men for dyrt et lån)

Men køb som:
Enzo Fernández (for dyr men kanon spiller)
Wesley Fofana
Mykhaylo Mudryk
Benoît Badiashile
Noni Madueke
Malo Gusto
Carney Chukwuemeka
Andrey Santos
David Datro Fofana
Gabriel Slonina

Alle super fine køb helt i linje med den nye strategi om unge spiller med stort potentiale, så kan man altid snakke prisen den er sikkert for dyrt på flere af dem.

Har man købte for mange på en gang?, ja det tænker jeg.

Men alt det her er i min verden ikke det den nye ejer skal måles på for dette var lovet abramovich, nej det han skal måles på er hvordan man kommer tilbage i toppen, kan man sælge de spiller man ikke har brug for eller ikke ønsker, det er her den rigtig målepind skal findes frem, alle kan købe spiller til prisen.

Det nye Chelsea må stå selv eller falde men spørg du om resultater har været gode nok så ved du jo svar nej langt fra.

En ting er sikker man har sat Chelsea på kortet igen og sat sig selv under stor pres, det er nu man skal se hvad de kan.

Man køber en masse spillere, som på papiret er gode, men skifter træner i løbet af sæsonen, så nu står man med en masse dyrt indkøbte spillere med lange kontrakter, som man ikke ved om Pochettino kan bruge.


Efter de indkøb som Tuchel ville have lige da vi blev opkøbt, er der ikke købt spiller ud fra model om hvem træner ville have men hvem den nye ledelse ville have ud fra den nye strategi, en af de grunden at den kære tysker måtte gå var jo netop han ville bestemme transfer, dette var ikke et krav fra potter og derfor blev det blandet andet ham, i Chelsea er det ikke længer træner der bestemmer selv men et sportslig sæt op som træner er en del af og kan give sin ønsker til.

Derudover valgte Boehly ved mange af handlerne, at overbyde konkurrerende klubber


Igen kontekst mangler, ingen tvivle om han var/er grøn og han har lavet fejl og kommer nok til at lave flere, men en helt ny ejer men næsten ingen hjælp (alle de gamle var væk) og kun en tysk træner til at guide dig måtte jo være em en elefant i et porcelæn / glas butik, men pointen er jo efter tyskeren røg på porten og hele ledelsen fra top og ned blev lavet om er der nu faktisk en rød tråd et setup.

Overbetaler Chelsea, ja og det vil de nok blive ved med længe, men det er ikke kun Chelsea der gør, det gør mange engelske klubber, det ser på voldsom ud når der bruges 500M+ på ingen tid.

Jeg synes ikke sammenligningen er helt ved siden af.

Der må vi så været ret uenig syndes du skyder ret meget forbi skiven det er jo slet ikke de samme ting der motivere de 2 ejer, slet ikke samme stil ud over de begge er fra Amerika kan det hvis ikke være mere forskellig, en bruger en masse penge på en klub fra "egene lommer" og efter giver gæld (betaler den ud) den anden trækker penge ud og stifter gæld i klubben.

Om det ene er rigtig eller forkert er jo hvem der ser på det, MEN sammenligning kan jeg godt nok ikke finde mange af.

Mit bud er at han ender som en fri transfer næste sommer, akkurat som Pogba og Lingard for United, fordi Woodward ikke ville sælge til normale priser.


Mit bud er du tager fejl og de ting slet ikke kan sammenlignes, og det er bestemt ikke fordi Chelsea ikke har sine egne sager (AC og Rudiger måske Kante) men det er jo helt andre grunde.

AC der løb fra sin mundtlig aftale
Rudiger man ikke måtte tilbyde ny aftale pga af Ruslands angrebs krig.
Kante som pt får 15M pr år i Chelsea men er budt 50M - 100M pr år i Saudi.


Der er umiddelbart ingen andre bejlere til Mount, og United er ifølge rygterne interesseret i at byde ca. 50% af hvad Chelsea og Boehly vil have.


Hvor har du fra der ikke er andre bejler? måske ikke der vil betale så meget som United pt men nu vindue jo slet ikke åben.
Hvad jeg kan læse vil United pt betale 50M for Mount men Chelsea ønsker 70M så du tror ikke de sådan stille og rolig finder en aftale når man ikke er længer væk fra hinanden.
❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Du må sgu gerne gå i flæsket på mig, hvis du mener jeg har skrevet noget helt forkert. Jeg er ikke sart, men svaret får du nok først i morgen.

Inden du gør det vil jeg dog hurtigt påpege at det er en ny virkelighed for Chelsea uden isdronningen og med den tilgang man har haft under de nye ejere ift. transfermarkedet. Tro mig det ser de andre klubber også, og det ry smider man ikke bare på et vindue.

Og nu er du selv ret bombastisk med dit skriv Mount interessen. Han har rigtig nok ikke direkte udtalt at han vil væk og kun ønsker en klub (hvem ville dog også gøre det?) men han har gjort det meget indirekte.
Jeg tillader mig at citere Ornsteins breaking fra et par uger siden som ret tydeligt indikerer at han for det første vil væk, selvom Poch har presset på, og for det andet til min store undren har valgt United som sin ønskedestination og det har andre interesserede parter også “fået at vide”. Med andre ord står Chelsea i en skidt situation med en spiller der vil væk som stort set er enig med den eneste potentielle køber og i har som bekendt brug for pengene medmindre i vil sælge folk som Colwill i stedet. Man har endda i klassisk cirkus Boehly stil proklameret for flere måneder siden at det hedder forlængelse eller salg, da man ikke ønsker en gentagelse af AC og Rudiger.
Hvor mange flere kort kan United egentlig få på hånden i disse forhandlinger? Heldigvis for jer er valgte han United og ikke Liverpool, for så stod i da først med lort op til halsen, og derfor skal i nok få en god sum som langt overstiger hans reelle værdi på markedet kontraktlængden og formdykket in mente. Der er dog et pænt stykke fra forhandlingtaktikker og så til det lort Woody 2.0 har gang i med at kræve £70M + Add-ons. I mean come on det er jo det Bellingham næsten går for..

Chelsea midfielder Mason Mount is leaning towards a move to Manchester United and talks are expected between the two clubs in due course.

Other clubs interested in the 24-year-old are aware of his preference.


Efter den brief er Liverpool for det første ret tydeligt gået andre veje, derefter har United angiveligt stort set en aftale på plads med Mount om kontrakt og Arsenal skyder nok det meste af budgettet på hans gode ven.
Manchester United Brøndby IF
Jeg tror United kommer til at betale de €60M - 70M som Chelsea vil have udelukket pga af han er den han er, Engelsk, top spiller.

Under Woodward ville United utvivlsomt have betalt ved kasse 1, og undladt at hente de spillere de virkeligt havde brug for.
Men jeg tror faktisk ikke United kommer til at købe ham til den pris Boehly mener han er værd. Og jeg tror heller ikke der er andre klubber der vil være i nærheden af at betale over €50-55 mio. for Mount denne sommer.

Hvad jeg kan læse vil United pt betale 50M for Mount men Chelsea ønsker 70M så du tror ikke de sådan stille og rolig finder en aftale når man ikke er længer væk fra hinanden.

Ifølge Romano vurderer Uniteds ledelse, at Mouont er 40-45 mio. værd.
det her skrev han for 4 dage Siden.


The intention of Manchester United at the moment is to spend something close to £45m-£50m because the player is out of contract next summer


Dette er omregnet €53M til €58M altså hvis man vil betale €50M+ nu så er der ikke langt til de €60M

De er tit i de her omregninger fra £ til € problemer opstår.

Jeg kan godt læse nogen media outlets bringer at Chelsea vil have det i £ men det er bestemt ikke det jeg læser fra de mest troværdig Chelsea kilder, her er man dog uenig om om man vil have €60 eller €70M igen der er hvis ikke langt mellem de 2 partner som man nu lige tror, med mindre man fra Chelsea holder fast i alle penge skal være uden klausuler, det giver sig selv nok ikke kommer til at ske.

❤️ Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / R.Carlos / S.Ramos / C.Ronaldo / C.Makélélé / F.Lampard / A.Cole / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / N.Kante
Hvad er det der i jeres øjne gør Mount til en topspiller? Er det virkelig en spiller I som fans vil tænke ´´wow, nu får vi en topspiller ind´´, hvis man henter Mount? Jeg kan slet ikke følge de, der synes, at Mount er så dygtig og med i toppen, men nu er jeg også Liverpool-tilhænger, så jeg skal passe på hvad jeg skriver herinde... prøver ikke at provokere.
@Klodile
Jeg ser faktisk ikke nogen United fans herinde mene, at Mount er en topspiller. Det er en Chelsea fan, der skriver det.

De fleste United folk mener, at Mount er en opgradering på Fred, McTominay… og måske Eriksen, og vi er glade for hans alsidighed. Til gengæld er mange også i tvivl om, hvor god han er/kan blive.

Personligt finder jeg ro i, at der er ETH der ønsker ham til klubben og så det faktum, at Mount trods alt er blevet kåret til årets spiller to gange i Chelsea inden sin 24-års fødselsdag.
Sidste sæson lavede han 13 mål og 16 assists… det er ikke mange så unge spillere der klarer det.

Jeg har også lagt mærke til, at Lampard virkelig kørte charmebussen frem for at få Mount til at blive, og han kaldte ham en topspiller og refererede også til alle Mounts tidligere trænere, som han sagde mener det samme.
Pochetino skulle efter sigende også meget gerne have han forlænger.

Så måske er e’et faktisk alle andre end United fans, der kalder ham en topspiller… det kan være, vi skal hæve vores forventninger.
Så nu gør jeg det: Mount er en topspiller :-)

Omvendt kan jeg spørge dig: hvad er det der gør, at han ikke er en topspiller?
Ift snakken om Chelsea og deres nye ejer, så er det da godt, hvis Chelseas fans er glade for det nye setup.

Jeg har tidligere skrevet herinde, at jeg tror, Chelsea kan komme i problemer næste sæson og potentielt risikere nedrykning.

Udefra det er der kaotiske tilstande i klubben, og holdet fungerer elendigt. Man har købt enormt mange dyre unge spillere på lange kontrakter, mens man er ved at miste de rutinerede kræfter i Kante, Kovacic og måske Haverts og Mount.

Man skal også af med Auba, og hvad med Lukaku når han kommer tilbage? Pulisic? Sterling?

Der er bare så mange spørgsmål, og samtidig må man forvente, at klubben skal sælge før de kan købe ret mange spillere.

Fordi man mistede CL (godt og vel), står
man vel også med et økonomisk problem, der er større end troet.
For mig var handlen af Enzo F. et godt bevis på hvor svær PL er. Han blev købt ind, fordi man troede han kunne redde top fire… men det gik kun en vej derfra. Det kræver først og fremmest et godt hold at klare sig i PL, og det har Chelsea ikke lige nu.

Lukaku giver næppe overskud på balancen, så han er svær.

Ind er kommet Pochetino, men en mand kan bare ikke samle alle de læse ender på så kort tid. Uro i klubber gør sjældent noget godt for holdet, og vi ved end ikke hvor gode alle de nye spillere er… få af dem har vist noget særligt.

Jeg tror Chelseas sommer bliver ekstremt kaotisk, og de kommer næppe af med alle de spillere de ønsker, og så bliver starten ikke let.

Kvaliteten i PL er nu så høj, at selv de dårligste hold kan gøre skade, og hvis Chelsea får en dårlig start, så kan meget ske.
"Ind er kommet Pochetino, men en mand kan bare ikke samle alle de læse ender på så kort tid. "

T-United, i overskrifter er jeg enig med dig.
Men kan ikke lade være med at tænke tilbage til vores egen situation for bare et år siden. Det var også ganske kaotisk, tilmed måske mere end Chelseas nu.
Bevares han har begået forståelige "begynderfejl", men i store træk har ETH fået vendt bøtten langt hurtigere end i hvert fald jeg havde turdet håbe på.
Samtidig er der også kommet en del mere fornuft ind på vores direktørgang og den kombination kunne også godt blive tilfældet på broen. Jeg vil altså ikke afskrive dem, men også der tænke at det vil kræve tid.

Får man omklædningsrummet med på sin idé, er man godt på vej.
Meget vil for os i næste sæson afhænge af, hvor meget vi får afskibet i overskudslageret og om det er de rette der til gengæld kommer ind.
I tilfældet Mount har jeg før skrevet, at det må hænge sammen med at vi hidtil har savnet evnen til at løbe/kombinere bolden frem gennem midten.

Med den evne bliver vi sværere at forudsige og personligt glæder jeg mig til at se om Mount kan være svaret. Det kan han sagtens tænkes at være, selv om han måske ikke er på allerøverste hylde.
Men lad os nu se.
Kun døde fisk flyder med strømmen!
Ja jeg har sgu heller ikke set en eneste herinde være ellevild for at få fat i Mount. Tværtimod er vi flere der ønsker pengene brugt andetsteds.

T-United er måske lige pessimistisk nok med hans nedrykningsforudsigelse, men han har ret i at bare fordi man får ny træner så fikser det ikke alle problemerne. United var så heldige at få en træner ind der virkelig fik samlet truppen med god hjælp fra Ronaldo blandt andet.

Det er langt fra sikkert at Poch formår det samme, og det argument der går igen hos Chelsea fans med at “hans preseason er rigtig hårde hvor de løber rigtig meget” køber jeg slet ikke. Alle klubberne har mange “fitness folk” ansat til netop at få spillerne i bedst mulig form. Det er oppe i hovedet det skal klikke og der kan vi som United fans jo igen ret tydeligt pinpointe præcis hvor transformationen skete. Fra Brentford lussingen til sejren mod Liverpool var der en enorm forskel på antal løbet km, sprinter mm. på bare en uge, så det havde intet med uhh ham Poch er kendt for at køre sin spillere hårdt i preseason så nu får vi et helt andet hold at gøre. Ten Hag gjorde det samme som sikkert 100 andre prof klubber gør og alligevel løb Brentford dem over ende.
Manchester United Brøndby IF
annonce