Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GN2
Nu var Rooney jo også en spiller Ferguson havde fulgt siden hans spæde teenage år. Chygrynskiy er derimod et navn hevet ud af den blå luft uden andet belæg end "han må være god fordi andre synes han er god". Situationerne er derfor langt fra ens.

Jeg mener stadig at vi har nok defensiv kvalitet i truppen som det ser ud nu, suppleret med talentmasse i De Laet og Cathcart. Ferdinand og Vidic vil formodentlig stadig kunne danne makkerskab i langt størstedelen af kampene i denne sæson, og med kritikken af rotationen på midtbanen vil det i det lange løb være en større ulempe end en decideret fordel at have to kvalificerede afløsere på bænken som begge forventer spilletid.

Et forsvar bestående af:

Rafael/Brown/O´shea/Neville - Ferdinand/Evans/De Laet - Vidic/Chygrynskiy/Cathcart - Fabio/ Evra

vil jo være så uhørt, at det ville give mening at stemme på NTD som Fifa-Præsident hvis han agter at trumfe tiltaget med 30 markspillere igennem.

Hverken Vidic eller Evans er generelt skadesplagede, at Ferdinand fra tid til anden har knas med ryggen er derfor til at se igennem fingre med og selv uden et indkøb af en ny midterforsvar burde det aldrig blive aktuelt med O´shea som fast vikar derinde.
20
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ferdinand har nu igennem 2 sæsoner haft problemer med skader.
Vidic havde problemer mod slutningen af forrige sæson, og det var ved at koste mesterskab og CL titel, at han manglede i vitale kampe (samt at vi havde en del skader i forsvaret generelt). Derudover havde Vidic også sine skadesperioder i sidste sæson.
De Laet ser jeg mere som full back, end half back.

Joe Cole var også en spiller som Fergie havde fulgt siden hans spæde teenageår, uden at det fik ham til at handle.

Hvis spilleren har kvaliteterne, er det bare om at handle. Og nu er et godt tidspunkt, da vi har problemer med mange skader i forsvaret, og vi inden længe skal lave udskiftninger i forsvaret alligevel.
Det er lidt som med målmandsposten, hvor vi i lang tid har vidst, at VdS snart ville stoppe, eller bare ikke være god nok. Hvorfor skal man vente med at finde en ny, til han er helt færdig, hvis man kan sluse en ny ind mens den gamle stadig har lidt tilbage.

Skrevet af Coppell
Jeg synes heller ikke vi bør købe en midetforsvarer.
En keeper og måske en forward virker noget mere pressererende.

Men Rio er nu en hel del skadet, Vidic er heller ikke helt lavet af klippe selv om det ser sådan ud, og nu skal Evans osse (på et tidspunkt) opereres i anklen i en alder af 21. Brown og Gaz´ skadesproblemer behøver vi slet ikke nævne. Men Evra har jernben, og O´Shea er osse sjældent skadet, så vi plejer at klare den. Især hvis brassertvillingerne begynder for alvor at levere.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Not That Duncan
Duncan: Men vi har 200 forsvarsspillere.
The Grazy Gang: Men nogle af dem er til tider skadet.

Duncan: Men det jeg kom til at overveje er, at vi har 200 forsvarsspillere
The Crazy Gang: God pointe, men man bør huske på, at nogen af dem til tider er skadet.

Duncan: Fair nok. 200 forsvarsspillere.
The Crazy Gang: Ok. Skadet.

Duncan: 200. 200. 200. 200. 200. 200. 200.
The Crazy Gang: Skadet. Skadet. Skadet. Skadet. Skadet. Skadet. Skadet.

Duncan. ... ... 200 ... ... ... 200 ...
The Crazy Gang: ... ... Skadet ...

Duncan: Dræb mig. Dræb mig nu.
The Crazy Gang: Mig først.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Var det med skader ikke netop grunden til, at mange var modstandere af Owen handlen? (ja, bortset fra kongen, der ikke kan acceptere, at han en gang i 80´erne spillede for Liverpool)

Bortset fra det, så har Evra også haft sine skadesperioder. I slutningen af sidste sæson var han ikke kommet helt i form efter en skade han havde haft.

Men OK, så længe vi ikke vil opgradere midtbanen eller angrebet, er der vel heller ingen grund til at fremtidssikre centerforsvaret.
Så kan man jo bare håbe, at vores konkurrenter ikke render med alle talenterne, så vi om 2 år kan købe dem for det dobbelte (jeg fattede aldrig hvorfor Leeds fik lov til at købe Ferdinand, hvor United så 2 år senere betalte det dobbelte - og hvordan kunne Ribery havne i Bayern?).
Skrevet af GIGGSYontheWING
DI MI TRI BERBATOV praiser Rooney.

http://www.telegraph.co.…rbatov.html

Tror vores Wayne går en rigtig stor sæson i møde.
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Bedømt på de første to kampe mangler vi mest af alt to midtbanespillere. En kreativ en, som ikke er oppe i 30´erne, og en med Roy Keanes vilje, når vi spiller under niveau.

Forsvarsspillere har vi nok af. Desuden skal man huske på, at ingen med nogen form for klasse gider være centerforsvarer i United i øjeblikket. Der skal noget til at rokke ved Rio og Vidic, og det bliver formentlig et problem for dem bare at skubbe Evans ned i rækkefølgen.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af dinfar123
En der kan give mig et streaming-link til dagens kamp?
lort
Skrevet af Scouse-free
Believe it or not, med alle de chancer vi havde i dag, kunne den nemt have stået 0-10.

Men 0-5 er også fint.

Man of the match må vel gå til enten Fletcher eller Berbatov.
Nani, Rooney, Valencia og Foster spillede dermed også meget godt.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Cabra
Lidt mere glæde og pæne gloser, vil være passende herinde pt. Kampen i dag var mere end positiv og ikke mindst med mål. Og Rooney bliver forhåbentligt ved med, at lave mål.

Dog stadig mærkeligt, at se Owen juble i en United-trøje.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Owens jubelscene er der godt nok knald på:
http://www.youtube.com/w…oHg5SJYRHA0
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Halil
Hehe,ST.

Kongen må græde sig i søvn i nat.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Coppell
Jamen det er da fantastisk. Mål fra de tre forreste OG Nani. Det kunne man ikke have bestilt bedre. Men modstanden var nu osse svag. Kampen mod Arse bliver et noget bedre pejlemærke om, hvor vi står.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mr. Pink
Ikke prangende kvalitet

http://www.footytube.com…nited-20584

Dejligt at komme hjem til btw. Rooney er vist oppe at køre i denne sæson!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Hr. Undertegnede
Uha .. Endnu 2 mål fra Rooneys fødder idag .. Min 500kr odds med ham som topscorer som jeg er blevet hånet for af Gud og hver mand er da i hvert fald startet fornuftigt ..
Skrevet af andib
@Hr. Undertegnede

Det forstaar jeg ikke! Jeg ser ham som den mest oplagte premierleague topscore i aar! Saa tror du har givet pengene rigtig godt ud!
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror nu det bliver Torres. Men Adebayor og Rooney kan også godt blive det. Nu så jeg desværre ikke kampen i dag, men med de 2 første United kampe in mente, er jeg ikke sikker på, at Rooney vil få nok at arbejde med til at blive topscorer.
Han var heller ikke selv ret god mod Burnley.

Men hvis Fergie vil og tør bruge både Nani og Valencia i de fleste kampe, vil der forhåbentligt blive nok for angriberne at arbejde med.
Skrevet af Coppell
Usain Bolt som Utds egen B.S. Hvor betryggende.

http://www.dr.dk/Sporten…/153642.htm

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det duer bare ikke, hvis han også har sympati for Real eller Cristiano.

B.S. er vel heller ikke personlig træner for Lance Armstrong eller motivationsekspert (eller hvad han nu kalder sig) for RadioShack.
Skrevet af Kongen
Jamen, det største problem med Owen er jo ikke kun hans klamme fortid, men at han simpelthen ikke er god nok til at spille for Manchester United.

Til mit held, var jeg indisponibel i forhold til at overvære kampen, hvorfor jeg slap for det klamme øjeblik og den sorte plet på Manchester Uniteds stolte historie.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
annonce
0