Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Jamen, det største problem med Owen er jo ikke kun hans klamme fortid, men at han simpelthen ikke er god nok til at spille for Manchester United.

Helt enig. Derfor var det dejligt at se en tændt (!???) bulgarsk Andy Garcia juble over sin fine scoring.

Til mit held, var jeg indisponibel i forhold til at overvære kampen, hvorfor jeg slap for det klamme øjeblik og den sorte plet på Manchester Uniteds stolte historie.

Det var nu et meget godt mål. Owen har brændt langt større i kampene forinden, og Nanis aflevering er fremragende.

Tjek i øvrigt 101greatsgoals.com hvis dine øjne kan holde til det.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kongen
He he - ellers tak, Coppell. Men er glad for at høre, at Berba ligefrem jublede over sin scoring - der må have været frustrationer, der skulle ud.

Lad os håbe han kan følge op på det spil mod Arsenal, Spurs og City.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Norup
Goal.com har en nyhed på forsiden med at vi skulle være interesseret i Modric. Pris: £10 mio + Carrick. Det lyder meget usandsynligt...
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Kongen
Ha ha
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Lystrup
Ikk om jeg vil have Modric istedet for Carrick, og endda skulle betale £10 mio. ekstra for ham..
Synes Carrick er langt bedre, så det vil da være en elendig byttehandel for os. Så det håber jeg aldrig sker..
Only One United
Skrevet af Kramer
You wished.
Skrevet af Norup
Men okay, efter Owen blev hentet er alt vel muligt.

Men det ville da være hovedløst at skille os af med med en af vores "Indispensables" lige meget hvad. Eneste grund til det kunne ske er vel, hvis Ferguson har set sig ond på ham.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Not That Duncan
Måske kan Kongen løse sin Owen-fobi ved bare at betragte hans mål, som en Liverpoolspillers selvmål til glæde for Man Utd. Jeg har selv prøvet metoden og indtil videre virker det upåklageligt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kan vi ikke give Tottenham Gibson og £10 mio. for Modric??

For den pris er Modric vel OK. Men jeg vil nu hellere have en holdende midtbanespiller, end en kreativ. Vi har (med Giggs og Scholes) nok kreative centrale midtbanespillere. Dog får vi nok brug for en ny, når Giggs og Scholes stopper, da vi vel kun har Anderson som alternativ til de to.

Mht. Owens mål, så synes jeg nu egentlig det var ganske udemærket. I øvrigt kan jeg slet ikke se at problemet skulle være vores. Det er da nærmere Liverpool fans der må have det dårligt med, at en af deres gamle helte nu scorer for deres rivaler. Fra vores synspunkt kan det sq da være totalt lige meget om han tidligere har spillet i Gundsø-magle eller Liverpool.
Skulle vi se sådan på det, må Giggs jo også være en forræder, da han fik chancen for at spille i City før han kom til United. Owen fik jo ikke muligheden for at starte ud i United, men har nu fået chancen. Det er da fint nok.
Hvis han kan bidrage med 15+ mål i løbet af sæsonen, synes jeg han har været et fornuftigt tiltag (især hvis målene falder i de mere lige kampe - hvis han scorer til 4-0 er det jo reelt set et ligegyldigt mål, medmindre målscoren bliver afgørende for mesterskabet).
Skrevet af Kongen
Genialt NTD - på den måde kan man nåde nyde målet og grine af Carragher igen og igen.

Crazy: Owen fik vel chancen for United i sin tid?
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Razz
Er Hargreaves klar ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Lystrup
Tror ikke vi skal forvente at se Hargo på banen foreløbig..
Sidst der var noget nyt om ham sagde Ferguson at han ville være tilbage på Carrington til september.. mens der andre steder står at der går yderligere 2-3 måneder før han er kampklar til førsteholdet..
Only One United
Skrevet af Sir Madsen
Hva er nu det jeg læser? At United har Givet Anderson lov til at rejse, da han eftersigende skulle have opført sig dårligt da han blev vraget til Community Shield´en. Vil da ikke håbe det er sandt, selvom han ikke har slået igennem endnu, så er jeg da sikker på han kan blive meget brugbar i denne sæson og de kommende. Andre der har hørt noge om dette?

Skal understrege at det er et rygte.
When you're sitting on the top it's hard to see you from way up here!
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Det er løgn og latin. Hvis det var tilfældet, så havde Anderson ikke spillet mod Burnley for en uge siden. Simple as that.

Desuden var han klar til at blive sat på banen mod Birmingham, inden Evans bad om at blive skiftet ud som tredje mand. Det er altså en uge efter, at Anderson skal have skabt sig så meget, at man vil sælge ham. Den holder nok ikke i retten.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Emilfu
Lad os nu se, det kan jo godt være tilfældet. Men, vi er enige om at det ville være lidt underligt.
Skrevet af Inuk.
Hvor skulle Ando tage hen?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Emilfu
Hvis han er interesseret i at være backup/rotationsspiller så skal han da være velkommen i Barcelona.

Ellers tror jeg faktisk han kunne være rigtigt god i en klub som Inter.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det står her:

http://www.goal.com/en/n…in-anderson

Nu står der, at han spillede en skidt kamp mod Burnley, men det var vel til dels Fergusons skyld, da han stillede med Anderson som wing. Han skal selvfølgelig spille den kreative rolle midt på banen - det er dér han har været bedst for United.

Jeg tvivler på, at han skulle ryge i dette vindue, og så må vi se, om han ikke får mere spilletid. Spillede han i lørdags?
Skrevet af Jespersen9
Hvad er det nu for noget crap Goal.com skriver om et Carrick + cash, køb af Modric? Det rygte er jo hul i hovedet.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs601.snc3/31669_392502932332_9489537332_4128284_6357157_n.jpg Glazers out. LUHG Manchester United Supporters' Trust: https://www.joinmust.org/join/free.php
Skrevet af Kramer
Hvorfor er det egentlig, at Carrick kun har spillet en enkelt PL-kamp i denne sæson? Manden har været så fast mand, man nu engang kan være i jeres klub stort set siden vi solgte ham.

I Guardians podcast i går nævnte de noget om nogen rygter omhandlende et fall-out mellem MC og SAF. Jeg tror så ikke så meget på, hvad der måtte stå på forskellige fansites, men finder folket herinde sådan en historie plausibel?
annonce
0