Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inferno
hehe Razz.

Sunderlands fans kan forhåbentlig rejse hjem til det hul de kom fra med nul point efter dagens kamp. Deres usmagelige opførsel efter den famøse overtidsscoring i sæsonafslutningen, har jeg det temmelig stramt med. Det ville være så sweet hvis de får et æg, men mindre kan også gøre det.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af VCC
Uniteds fans opførte sig ligeledes respektløst, da de - på sidste spilledag - oplevede Sunderland tage turen ned i Championship. Hop ned fra piedestalen.
negative spiral http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/2999849.stm
Skrevet af Inferno
Piedestalen..? Ro på. Det er nyt for mig, men hjælp evt lidt på vej. Hvilken af turene ned i championship er der tale om ?
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Sir , moderator
Hahaha Crazy. Jeg troede sgu kun det var i BIF-tråden at du kørte jeg-vil-mene-det modsatte-af-alle-andre-og-gerne-noget-helt-uden-logik-stilen, men jeg ser at folk i denne tråd også har fornøjelsen af dine absurde holdninger og betragtninger. Det er en rigtig fed stil. Bebe-sagaen og trøjeskaden er jo helt legendariske. Dumme, men legendariske.
Dette er en signatur.
Skrevet af Farsopoli2006
Der er vel heller intet galt i at mene det modsatte af alle andre - det er jo ligesom det, som et frit forum handler om (jeg kan også selv være lidt Rasmus Modsat af og til, men mest fordi jeg synes det er vigtigt for en god diskussion at kommer rundt om alle hjørnerne, så man også ser sagen fra en ny vinkel). Jeg hader den der konsensus-tendens, hvor alle skal være åh, så enige og hvor der ikke er plads til input, der går i den totalt modsatte retning. Det er farligt for demokratiet, hvis der ikke er plads til skøre indfald. Et eksempel er, da jeg tog en diskussion for et års tid siden, hvor jeg hævdede at Juventus var lige så gode som Barcelona, hvis vi altså fjernede Messi og Iniesta fra Barcas hold. En provokation, som de fleste var dybt uenige med mig i. Men i dag et år senere er der flere og flere, der begynder at få forståelse for mit standpunkt - efter de har set Juve køre rundt med Chelsea i CL og Barcelona tabe til Celtic. I dag synes der at være bred enighed om, at det eneste, som Juventus mangler for at hamle op med Barcelona, er et par superangribere. Præcist som jeg hævdede for et år siden, hvor de fleste var uenige med mig og mente, at Juve på stort set samtlige pladser var klart dårligere end Barca (hvor jeg mente og stadig mener, at de i forsvaret og på midtbanen er absolut ligeværdige). Så nogle gange synes jeg også, at folk skal være mere åbne overfor alternative betragtninger. Af og til er det tosserne, der ender med at have ret ;)

At nogle så måske overdriver det og bevidst hele tiden SKAL være Rasmus Modsat, det er så en anden sag. Jeg kender dog ikke Hr. Crazy godt nok til at udtale mig om, hvor vidt det er tilfældet her...
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Razz
Farso, der er ingen grund til at jagte de ledige synspunkter som du blandt andet gjorde i den pågældende diskussion.

Det er jo lidt som at kalde Thomas Sørensen for en bedre keeper end Buffon, hvis altså Buffon ikke må tage med hænder.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Borger Louis
Og selvfølgelig skal der slåes ned på håbløse argumenter. Det kan jo ikke være Paradise Hotel og cult shakers det hele.
Skrevet af Kratos
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Kratos
Er du gal vores offensiv er tændt i dag.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af BSZn
2-0 og Sunderland spillet totalt i bund. Det kan ende rigtig galt for dem i dag...
Glory, Glory Man United!
Skrevet af Kratos
Og så laver Rio lige sådan en kæmpe brøler. Godt det ikke blev straffet.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
At nogle så måske overdriver det og bevidst hele tiden SKAL være Rasmus Modsat, det er så en anden sag. Jeg kender dog ikke Hr. Crazy godt nok til at udtale mig om, hvor vidt det er tilfældet her...

Det er absolut ikke tilfældet, at jeg partout skal være rasmus modsat. I de to diskussioner havde jeg den holdning, at folk bare dannede konsensus ud fra det medierne sagde, uden beviser.
Jeg mente det var helt i skoven med en pris på 70 mio. for Bebé, og at det var helt i skoven, at Fergie skulle have betalt så meget for en spiller, som han ikke havde set spille (eller fået scoutet). Det virkede som om folk bare forfaldt til at det var helt korrekt det som medierne sagde, uden at have taget hensyn til, om det rent faktisk var en and. Og så kom jeg med hvad jeg mente var plausible muligheder for hvordan det kunne hænge sammen. Som vi også endte med at konkludere, var det nok rigtigt, at United havde betalt 70 mio., men at der måtte stikke noget under, som vi ikke helt har fået forklaret.

Mht. Ferdinand sagen, synes alle også at mene at han havde fået noget i hovedet, fordi han blødte fra øjet, men personligt kunne jeg ikke se noget objekt ramme ham på TV-billederne, og det var først da Halil postede den super slow på youtube, at jeg kunne se et objekt ramme ham. Jeg ved at andre også har været i tvivl om hvad der ramte ham, da de heller ikke havde set et objekt. For mig virkede det her som om at folk dannede en konsensus omkring, at han måtte være blevet ramt, alene forde de havde set, at han blødte fra hans øjebryn - og derfor påpegede jeg, at jeg selv var i tvivl om han overhovedet var blevet ramt et et objekt fra en tilskurer, da billederne ikke entydigt kunne påvise det (altså før jeg så super slowen, som ikke blev vist på TV).
Skrevet af BSZn
Det er for dårligt at vi endnu en gang lukker modstanderne ind i kampen.
Vores forsvar er alt for ringe. I det mindste er angrebet virkelig skræmmende.
Glory, Glory Man United!
Skrevet af Inferno
Fremragende første halveg. Det begynder at ligne noget ^^

Og så blev der cruiset lige rigeligt i anden halveg. Well, 3 point var det vigtigste. Og Vidic tilbage. Stort. Lækkert lækkert.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er for dårligt at vi endnu en gang lukker modstanderne ind i kampen.
Vores forsvar er alt for ringe. I det mindste er angrebet virkelig skræmmende.

Jeg synes faktisk forsvaret var ganske udmærket, indtil vi begynder at slappe af - Sunderland havde kun den hvor Ferdinand dummer sig af store chancer, inden Vidic og Giggs kom ind. Efter de kommer ind, ser det ud til, at vi begynder at slappe lidt for meget af.
Skrevet af Kroesus
Fantastisk første halvleg og ja, vi slapper meget af i anden halvleg, men sejren var aldrig i fare og som der blev sagt af de engelske kommentatorer så satsede vi på at få flere mål så sidste sæson ikke gentager sig.

edit: Det var desuden lækkert at se hvor gode vi var til at vende et kortvarigt Sunderland overtag til et mål. De store hold skal passe på med at blive for selvsikre i deres spilovertag mod os.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Not That Duncan
Julefreden sænker sig over land og by:

http://www.espn.co.uk/fo…CMP=OTC-RSS

På gensyn til sommer.
Skrevet af Coppell
Røgslør. Rent røgslør.

#WalcottLewandowskiJamesRodriguezWanyama
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kongen
Det var gode nyheder.

Gem pengene til at købe Ronaldo tilbage til sommer.

Get him on a plane
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af pryds
Så længe Ronaldo ikke tager mourinho med, så er jeg helt med på den plan.
annonce
0