Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Cheech, mit var også mest ment som et indspark. Jeg tror ikke, at Real Madrid nødvendigvis er et af de hold, man skal møde før eller siden i turneringen, men Man. Utd. kunne da have trukket en lettere modstander.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Coppell
Medmindre min tidligere søn bliver alvorligt skadet og ikke kan være med, så tror jeg vores chancer er meget, meget små.

Ja, det kører skidt for Real i ligaen. Men så meget mere fokuserede vil de være i CL, som er og bliver Mourinhos speciale. Make no mistake: de vil være klar, og de vil være ekstremt godt sat op mod os. Og så har de altså en haglbyge af klassespillere. Bortset fra at jeg nødigt ville bytte van Persie væk for Benzema så er der rigtigt mange pladser hvor de er bedre besat end os.

Men det bliver da - forhåbentlig - to fede kampe. Og det er sgu OK at få dem nu. Som flere er inde på, hvis vi ryger tidligt ud, er der flere kræfter til ligaen.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Borger Louis
Tja, der er selvfølgelig mange aspekter, der spiller ind, men Bayens hold sidste år, var nu ikke bedre besat end det nuværende Utd. Den centrale midt kan selvfølgelig blive lidt af en udfordring.
Skrevet af Razz
Den ligger til Real med 70-30

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af No17
Var det ikke Rooney der kaldte Pepe for en idiot.

Payback-time.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af pharzon
Pepe har i så fald payback-time mod alle hold, da størstedelen af spillerne formentlig og forhåbentlig synes, at han er en idiot.

Uniteds europæiske spillestil baseret på en kompakt kontramaskine passer altså glimrende til at spille mod Real. Real har det svært mod sådanne hold. I har absolut en chance.

PS. Din tidligere søn, Coppell, har ikke været bedre end Van Persie i år.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af goalgetter
Vil sige 50/50 her.
Spændende hvilket midterforsvar United spiller med, hvis Vidic begynder at komme i form. Og kagawa er vel tilbage også, Cleverley er begyndt at spille godt.
Synes det halter lidt for Real, Casillas ser heller ikke så sikker ud som han har gjort i målet.
Kunne godt gå i overtid den her.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det bliver temmelig omsonst at tale om øjeblikkelig styrke og bredde i de to trupper. Dels fordi der er lang tid til - dels fordi begge managers altid er villige til at gå på kompromis med spillestil og taktik afhængig af modstanderne. Det er med andre ord ret svært at forudse, hvordan de vil gribe kampene an.

Det er dog helt sikkert, at første opgør ender 0-0.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kroesus
Det er heller ingen hemmelighed at vi spiller klart bedst når vi nærmer os foråret. Real skal ikke vide sig sikre på nogen måde.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af NickRomano
Min vurdering er, at Man. United er svage favoritter over 2 kampe - mest pga. hjemmebanen i andn kamp.

@ Pryds

Jo, der er masser af intern splid i Madrids omklædningsrum, og nu har selv pressen vendt sig mod Mourinho.

Hvordan det ser ud til februar/marts, kan ingen vide, men aktuelt flader Madrid fra hinanden på alle fronter.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Coppell
Tyvstjålet fra Real tråden er der da en vis opmuntring at finde i følgende kampprogram, hvis det holder.

Tirsdag 26/2-13 eller Onsdag 27/2-13:
FC Barcelona – Real Madrid (CdR semi 2. kamp, hvis begge kvalificeret)
Lørdag 2/3-13:
Real Madrid – FC Barcelona (Primera)
Tirsdag 5/3-13:
Manchester United – Real Madrid (CHL 2. kamp)

Uanset om Barca er 20 point foran kan Real vel ikke tillade sig bare at lægge sig ned på Bernabeu. Så der bliver max pres på Real i den periode med tre Barca kampe og dem mod os. Må sgu håbe, at Real vinder returen i pokalen. Mener de tabte den første knebent.

Men jeg har os stadig ikke som favoritter. Slet ikke. Mindst 70-30 i Reals favør imo.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Kroesus
de Gea

Jones
Evans
Vidic
Evra

Valencia
Carrick
Cleverley
Young

Rooney
van Persie
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Schleimann
Hvorfor er Rafael ikke med igen? Stærk opstilling ud over det. Det bliver spændende, at følge Vidic, men jeg har en lidt dårlig mavefornemmelse mht ham - er det nu klogt, at bringe en spiller, der lige skal finde sig selv, mod et stærkt spillende Swansea-hold?
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af Inferno
Rafael har småproblemer med bentøjet. Mon ikke, at det bliver Evans som "møder" michu osc, og så Vidic der tager lidt dybde.. Lækkert med Vida tilbage^^
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Inferno
^^Hehe klasse Evra. Hjørnesparkene fra Van Persie ligger bare perfekt.

Edit: Det var så mere eller mindre det positive ved første halveg. Det er bare ikke godt nok. Forhåbentlig får spillerne en skideballe her i pausen og kommer op i gear.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Goikoetxea
Hvad betyder ^^ ?
Wise Men Say...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Swansea spiller godt nok en god kamp, men vi kan vel primært klandre vores angribere, for at smide to points i denne kamp. Av Rooney og Chicharito og Young.
Skrevet af Kratos
Ja det var ikke helt som forventet. Håber den kan afskrives som one-of-those-days fremfor at vi skal være vidne til at City hiver vores forspring og evt laver deres eget henover de næste par kampe.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af ConCort
Ville det ikke vaere lidt i overkanten at sigte Ashley Williams for mord? Gult kort eller maaske roedt, ok, udelukkelse paa livstid? Saa haard var Fergie da ikke mod Cantona.
Skrevet af Razz
Mordforsøg på Uniteds titelchancer burde udløse karantæne
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0