Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ilsemprelaziale
Dvs cleverly også er på vej væk?

https://mobile.twitter.com/tomclevz23

Tror ikke det har noget som helst at gøre med om han er på vej væk eller ej, sikkert noget reklame stunt som nu er eskaleret. God reklame for Nike dog :)

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af CFCHackney
Arsenal og Barca gør også. Arsenal er også en af de klubber, der har Rooney i kikkerten. På rygtebørsen er det i hvert fald en af dem.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Coppell
Bare for at understrege: min pointe var IKKE at man skulle lægge noget i historien. Mere lidt Twitter kuriositet. Tror ikke det betyder noget dom helst for hvilken klub Shrek vælger HVIS han skifter.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af CFCHackney
Jeg fangede den godt, Coppell. Men hvis folk skulle ønske at koge suppe på en sådan Twitter nyhed, så var det da meget nærliggende at nævne de klubber, der spiller i Nike, og som har været nævnt på rygtebørsen.

Det iøvrigt ret imponerende, at den lille ændring på Twitter kan få rygterne endnu til at eksplodere.

Ikke at der som sådan er noget nyt i det, men det er stadig imponerende.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kongen
Angiveligt har der ikke stået Manchester United Player før...
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Not That Duncan
Den helt store diskussion i bold.snaks barndom var beslutningen om at ændre logoet til Manchester United Football Club. Man skal virkelig være på udkig efter den slags.
Skrevet af Kongen
Var det ikke i 1998? Holdet var lige blevet nummer to, og det var tid til en ny æra i PL.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Kratos
Gad vide om Moyes tager Håret med, det ville ikke gøre mig noget.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Cabra
Det ville i så fald ikke gøre det nemmere for Kawaga at slå igennem.
Skrevet af Toffees
Tillykke med Moyes. En cadeau for hvad han har gjort for os (Everton) i 11 år gør han han nu er i Manchester.

Et lidt sats af Man Utd, men et fornuftig sats.

Men bliver ret så interessant at se hvem han køber og sælger. Især med tanke på hvad han har haft af midler hos os.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Not That Duncan
Det er et interessant valg.

Med al respekt for Moyes, så har han vel aldrig været på nogens liste over de helt store managers. Han er i hvert fald ikke ansat på baggrund af hans CV.

Det virker nærmest som en kulturel beslutning. Moyes er bare sådan en manager i Man Utd bør se ud, komme fra, lyde, have af arbejdsmoral og frem for alt skal der spilles på den lange bane. Så han er måske ikke noget geni, men måske passer han ok godt ind klubbens struktur. Det finder vi ud af.
Skrevet af ConCort
Hvem Moyes er som person har helt givet spillet en stor rolle, og han har ganske rigtigt aldrig vaeret hyldet som en "stor" manager, men jeg mener egentlig hans praesttioner som manager har overskygget f.eks. ´Arry Redknapp som har vundet flere kampe, faaet Spurs i Champions League osv.

Sir Alex ved formentlig hvad han har med at goere naar han anbefaler Moyes som hans afloeser, og Moyes evne til at faa en klub som Everton til at praestere som han har gjort er ogsaa imponerende. Bare det at Moyes ikke laengere behoever at saelge sine bedste spillere hver saeson vil formentlig betyde en del for hvad han kan udrette, og laeg dertil at han nu kan koebe fra oeverste hylde og allerede har en spillertrup med klassespillere.

Eller ogsaa var det bare Sir Alex´s maade at sige tak til Moyes for at moede op paa Old Trafford med det hvide flag hver saeson.
Skrevet af Toffees
NTD, ja, giver dig ret lang hen af vejen.

Men han har alligevel 3 titler som årets træner. Og vi skal helt tilbage til sæson 2005-2006 for at finde Everton ude af top-8. Det synes jeg er vanvittigt.

Og så ser det ud til at man ender over Liverpool for første gang back-to-back i PL historie.

6, 5, 5, 8, 7, 7, 6 har placering heddet sig over sidste 7 sæsoner.

Men med netop Mourinho også på markedet. Så er det flot at de vælger Moyes. Men udfra profil, så passer Moyes også langt bedre til Man Utd.

Som skrevet i Everton-tråden, så ville jeg ikke blive overrasket hvis han hurtig kunne få øgenavn hen af "Mini-Ferguson".
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Not That Duncan
Han har da helt sikkert gjort det godt i Everton. Men hullerne i CV´et mht. Europa og pokalerne er bare åbenlyse.

Moyes er måske bare en type, der passer bedre ind i fortællingen om Man Utd og hvor der skal korrigeres mindst i det bestående.
Skrevet af Toffees
Ja, og det er bl.a. også der jeg giver dig ret.

Men presset vil være der fra dag 1. Og ingen mercy. Det egentlig også ret interessant tidspunkt der sker på. Hvor Mourinho nok vender tilbage til PL.

Og hvor konkurrencen i toppen næppe bliver mindre mellem Man Utd, Man City og Chelsea. Og Tottenham og Arsenal stadig vil presse på.

Lad os bare sige vi bliver klogere med tiden...

Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af morsor
@NTD

Du undervurderer Moyes. Han er bedre end I tror. Han har samlet 3 Everton-hold for ingen penge. Og han er bare blevet bedre med tiden.

Mulige faldgruber:

Fryser i CL så man ikke går videre fra gruppen. Sker ikke da holdet er for rutineret.

Fryser overfor stjerner. Sker heller ikke da han har håndteret personligheder.

Når det så er sagt, ville det være godt hvis:

Han vandt på Anfield i første forsøg. Dette er et spøgelse/traume som må aflives asap.

Første CL kamp er ´nem´ og hjemme.

. . .

I har fået en manager der kontinuerligt forbedrer sig (fra et nuværende højt niveau) og stadig virker sympatisk.

Jeg forstår jeres skuffelse men I har fået en diamant. I ved det bare ikke endnu.
-- COYB --
Skrevet af Not That Duncan
Jeg er ikke skuffet, selv om jeg godt kan se, at indlæggene kan læses på den facon. Der er da ide i valget, og det at klubben helt åbenlyst prioriterer et langsigtet perspektiv, har jeg det glimrende med. Så må vi se, hvor meget guldfiske-tålmodigheden blandt nogle fans kommer til at betyde.

Det er også trygt og velkendt, at man ikke kan forstå, hvad manageren for Man Utd siger. Mourinho er formentlig faldet på hans udmærkede engelsk.
Skrevet af Bosse1983
Man kan også stille spørgsmål ved om der findes en manager, der kan afløse Fergie med tilfredshed blandt fansne. Der er selvfølgelig FM-løsningen Guardiola, men hvis man skal se lidt objektivt på det, er mulighederne ret begrænsede, især hvis profilen er en person som vil dedikere adskillige år til projektet, og ikke bare ind over og skrive Manchester United på CV´et. Det er nok vanskeligt at være specielt begejstret, ligegyldigt hvem valget var faldet på. Det havde nok været lettere hvis man havde haft en elendig sæson eller to, og ikke lige havde fejret endnu et ganske suverænt mesterskab. Det er muligt at ingen er større end klubben, men Fergie er stadig en institution.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af morsor
@NTD

Guldfisk findes alle steder. På Toffeeweb er der folk der endelig er glade over at have sluppet af med denne parasit. Tredie højst lønnede manager....

Jeg er overrasket men imponeret over at ManUtd tager satset. Tro mig, dem af jer med hjerner vil være glade.

Spørgsmålet er hvem han tager med. Fellaini tror jeg er sikker - og han er den eneste game-changer Everton har. Baines måske. Jagielka er fantastisk - men kun hvis han leder et forsvar; ikke som Terrys sidekick.

Alle 3 mener jeg ville forstærke holdet. Men J skal være leder.
-- COYB --
Skrevet af Not That Duncan
Normalt er det jo bare det, man gør i andre klubber. Finder en træner med et rigtigt flot CV. Jeg kan i øvrigt rigtigt godt lide, at Moyes´ flotteste resultater netop er i ligaen. Det ville dog være praktisk, hvis han fandt ud af, hvordan man vinder udekampe en gang imellem.

Det der med Ferguson og institutioner er nok en lukket diskussion. Manden fik en statue og en tribune MENS han stadig var i jobbet. Så selv om den slags jo er dårlig smag før lang tid efter pensionen, har ingen jo sådan rigtigt kunne indvende noget mod det.

Herudover er det jo ikke fordi man ikke kan gennemskue, at der som med Mærsk og de kongelige har ligget en del artikler i skuffen rundt omkring på redaktionerne til den dag Ferguson valgte at gå på pension. Og måske er det bare fordi, det handler om den klub, jeg holder med.

Men reaktionen på hans pension virker temmelig overvældende. Jeg kunne dog godt have været foruden påmindelsen om, at Morten Ankerdal er fan.
annonce
0