Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gaggen25
Det er ikke nogen hemmelighed at Ronaldo er utilfreds. han har også takket nej til at forlænge kontrakten, der løber til 2015. Og det sidste er naturligvis et kæmpe problem. 2 år er relativt kort tid at have tilbage af en spiller med en markedsværdi på 700 mio, og bestemt ikke noget man er tilfredse med.
Om man så kan få ronaldo til at blive tilfreds, hvilket naturligvis er det der bestemmer om han bliver eller ej, har jeg ingen ide om. Det er de dygtige til at holde internt.
123
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ronaldo er 28 og har spillet på absolut topniveau i 10 år. Man kunne godt have den anke, at man køber en vare, der vil falde markant i pris på kort tid. Er han virkelig 600 millioner + Chicharito eller Nani værd? Jeg er lidt tvivl.

Men hvis man ikke planlægge at videresælge ham, er markedsværdien alligevel uinteressant. Han kan stadig sælge trøjer, og han er stadig en af verdens to bedste spillere. Men det ville selvfølgelig være meget ulig United, at hoppe med på de fantasipriser, som rigmændsklubberne bruger. Da Zidane i sin tid blev verdens dyreste spiller, da han blev solgt som 28 årig, mente jeg Juventus havde lavet en god handel. Det mener jeg stadig, men jeg mener ikke Real lavede en dårlig handel, da de fik fuld udbytte af ham.
Hvis United kan få nogenlunde samme udbytte af Ronaldo, vil en handel som den der pt. spekuleres i ikke være ringe for United.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Crazy, nu er markedsværdi jo ikke kun aktuelt ved et videresalg - helt grundlæggende skulle det jo gerne afspejle værdien af den spiller, man køber. Et køb i den prisklasse skulle gerne indbringe mere end én eller to gode sæsoner. Ronaldos spidskompetencer lige nu baserer sig på primært på hans hurtighed og gode fysik. Især førstnævnte kan relativt hurtigt aftage. Zidane spillede en anden position og markerede sig på andre spidskompetencer. Desuden har Ronaldo mere eller mindre spillet i omegnen af 50-70 kampe hvert sæson de sidste 7 år. Den slags sætter sig.\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af NickRomano
Det er i de fleste af livets forhold aldrig nogen god ide at kopiere, hvad der engang var en succes.

Det vil give langt mere mening for Man. United, hvis man gik efter Bale. Spurs-spilleren er for det første væsentligt yngre end Cr. Ronaldo, hvormed han vil have væsentligt flere år til sportsligt at forrente sin købspris, mens Man. United for det andet også forhindrer, at Bale havner i enten Man. City eller Chelsea - den risiko findes nærmest ikke med Cr. Ronaldo.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Coppell
Jeg ville elske at se begge i Utd, men oddsene er mere end ringe for begges vedkommende.

Mht min tidligere søn har han to år tilbage af sin kontrakt, så hvis han skal væk bliver det formentlig først næste år. Og der vil vi evt komme i meget hård konkurrence om ham.

Bale er for dyr, og jeg har INTET set der tyder på, at han overhovedet vil til Utd. Derimod har der været snak om Spanien. Og dermed Real.

Vi må nok nøjes med væsentligt mindre profilerede køb.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Bosse1983
United for det andet også forhindrer, at Bale havner i enten Man. City eller Chelsea - den risiko findes nærmest ikke med Cr. Ronaldo.

Jeg kan ikke se hvorfor man skal frygte det. Selvom han har haft en stor sæson for Tottenham, og ofte har båret dem selv, mener jeg ikke han på noget tidspunkt har ramt det samme kontinuerligt høje niveau som eksempelvis Ronaldo i sin tid. Ej heller ser jeg det samme potentiale. Real har alle dage været glade for at købe brands, og dette er endnu et, som giver nogle markedsandele. Jeg tror personligt at han får det vanskeligt i klubben, og det lugter mere af "en Owen", end af en ny Ronaldo.

Det skal naturligvis også nævnes at markedet har ændret sig, og at jeg er en nærrig satan, men £60 mio. som der nævnes visse steder, virker helt absurd.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det er vel også to størrelser, der er svære at sammenligne. Ronaldo var jo omgivet af markant bedre medspillere, der gang på gang iscenesatte ham, så han kunne komme i 1-1 situationerne. Bale har virket talentfuld hele sin karriere - forrige år indfriede han forventningerne, og i år har han været helt exceptionel. Han har jo ene mand været tæt på at føre en CL-plads hjem til WHL.

Han er en mere klassisk no-nonsense wing end Ronaldo, der først og fremmest lever på sin speed og sine evner som afslutter. Og det gør han altså rigtig godt. Men 60 millioner euro er da ret mange penge, ja.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Bosse1983
Jeg synes den egentlige forskel er at Ronaldo har været hamrende dygtig til at bygge facetter på sit spil. Både i forbindelse med det fysiske aspekt, men også med dødbolde og andet. Ind til nu er Bale primært blevet bedre i forbindelse med at blive flyttet, og selvom han har været en enmandshær til tider, synes jeg også at han har haft en del kampe under niveau. Det glemmes naturligvis når han stadig formår at score, men jeg synes at der skal mere til end udnyttelse af de nuværende spidskompetencer, før han blander sig i verdenseliten.

Det er naturligvis muligt at dette sker når han er omgivet af bedre spillere, og bedre folk, både i kamp og i træning, men ind imellem ser man jo også spillere, for hvem det næsten har den modsatte effekt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu spekuleres der jo i £80-85m for Bale, og £65+spiller for CR. Men i øvrigt har Levy været ude og sige, at han aldrig vil sælge Bale til en engelsk klub, så den mulighed foreligger ikke lige pt. hvor hans kontrakt jo stadig løber i lang tid. Jeg tror han kommer til Real denne sommer - for et alt for højt beløb (cudos til Levy for at få det maksimale beløb for sine spillere, når han sælger dem).
CR har andet end sin speed. Ja, det er en af hans spidskompetencer, men hele fysikken, boldkontrollen og boldomgangen er jo sublim. Så selv, hvis han skulle miste noget speed om 3-4 år, vil han stadig være et kæmpe aktiv, hvis ikke han render ind i en masse skader.

Et angreb bestående af CR, RvP og Rooney ville da ikke være helt skidt.
Skrevet af Not That Duncan
Et angreb bestående af CR, RvP og Rooney ville da ikke være helt skidt.

Måske ikke i næste sæson. Eller den efter. Men tre profiler i samme kæde, som i flok nærmer sig de 30 er måske ikke det mest langsigtede. Hvis man absolut vil købe en angriber, ville det formentlig være mere fornuftigt at orientere sig mod en yngre model.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis man absolut vil købe en angriber, ville det formentlig være mere fornuftigt at orientere sig mod en yngre model.

Tja, men folk som Neymar render der jo bare ikke rigtigt ret mange rundt af.
Og man har jo i forvejen unge spillere, som man kan træne op, mens man bruger de 3 spillere.
Og i mellemtiden kunne man jo også finde unge spillere til fremtiden. Man nulstiller jo ikke scouting, ved at have 3 angribere der er i slutningen af 20´erne.

Ser man udelukkende på fremtidsperspektivet, kan man jo også påstå, at købet af RvP var temmeligt dumt, da han var ældre end de andre angribere vi havde i forvejen, og der faktisk ikke nødvendigvis var brug for en ny angriber på det tidspunkt.
Men har man muligheden for at få fat i en superstjerne, som stadig bør kunne spille 5-6 år endnu, mener jeg der kan være ræson i at hente ham. Især taget i betragtning af, at reklameværdien alene vil dække en større del af omkostningerne.
Skrevet af Not That Duncan
Købet af RvP var da heller ikke særligt langsigtet.

Det kan man måske slippe afsted med én gang. Men hvis man laver den øvelse TO gange i samme kæde for en masse penge står man bare i en situation, hvor man ligesom må forvente at skulle bruge en masse, masse, masse, masse, masse, MASSE, MASSE penge igen om ret kort tid, når hele denne kæde skal udskiftes. Og hvis man er en klub med begrænsede ressourcer vil denne øvelse bare koste andre steder på banen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvorfor er man nødt til at smide en masse penge om kort tid?
Man har jo allerede 3 yngre spillere, som med tiden er udset til at tage over.
Godt nok er vi vandt til at købe unge spillere, men en gang imellem er det OK at købe en lidt ældre spiller, hvis han kan give holdet en ekstra dimension. Det kunne RvP, og det kan Ronaldo.
Det ville til gengæld ikke give ret meget mening at hente f.eks. Baines, da han ikke kan give holdet ret meget, som man ikke har i forvejen (måske en frisparksmulighed), og han er 28 år. Det vil give lidt mere mening, hvis Evra bliver solgt, men der burde man stadig gå efter en yngre løsning.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Du godeste, Crazy. Det bliver en lang sommer, hvis det bliver dine rablerier, der skal fylde tråden morgen til aften.

Et køb af Ronaldo vil givetvis løfte holdet næste sæson og den efter. Men det er, som NTD anfører, ikke umiddelbart nogen særlig langsigtet løsning. RvP var en undtagelse og et brud på den transferpolitik, man selv indførte for år tilbage. Om det skyldes frygten for, at han skulle lande i City eller en hel basal lyst til at tilknytte en spiller med hans evner, finder vi ikke ud af. Men købet af Zaha i januar demonstrerede, at klubben stadigvæk tænker på den lange bane.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kratos
Nogen der har noget at sige om Strootman vi er sat i forbindelse med?
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Du godeste, Crazy. Det bliver en lang sommer, hvis det bliver dine rablerier, der skal fylde tråden morgen til aften.

Så du mener jeg skal holde mine holdninger for mig selv, fordi de ikke er lig med dine holdninger??
- lidt mærkeligt på et debatforum.

Et køb af Ronaldo vil givetvis løfte holdet næste sæson og den efter. Men det er, som NTD anfører, ikke umiddelbart nogen særlig langsigtet løsning. RvP var en undtagelse og et brud på den transferpolitik, man selv indførte for år tilbage.

Som Ferguson sagde sidste år - når man har chancen for at signe en spiller med den kvalitet, så slår man til. I øvrigt var VdS også 35 da vi signede ham.
Man har jo ikke begrænset sig fra, at købe de bedste spillere i verden, fordi man har indført en politik om, fortrinsvis at hente unge spillere.
Jeg ved i øvrigt ikke hvorfor du bliver ved med at beskrive Ronaldo som en spiller, der er færdig, når han fylder 30 - imo bør han kunne spille til han bliver 33-35 (uden at miste væsentligt niveau).

Var du i øvrigt ikke også en af dem der mente, at Lucas Moura var et longshot at hente, da vi efter sigende bød på ham i januar?
Han kostede også alt for meget, men var i den anden ende af skalaen aldersmæssigt, og udviklingsmæssigt. Man kan jo ikke både afskære sig fra at hente de bedste spillere og de bedste talenter, og stadig forvente, at man er blandt de bedste klubber - medmindre man selvfølgelig selv kan avle de bedste spillere (og selv Barcelona, som har været forrest mht. egne talenter de seneste år, har hentet stjerner og talenter udefra).

Om det skyldes frygten for, at han skulle lande i City eller en hel basal lyst til at tilknytte en spiller med hans evner, finder vi ikke ud af.

Man kan ikke frygte hvad de andre signer. Man kan gøre noget for, at man selv står så stærkt som muligt, uanset hvad de andre gør. Og her passer en signing af Ronaldo fint ind imo.

Men købet af Zaha i januar demonstrerede, at klubben stadigvæk tænker på den lange bane.

Ja, og Zaha vil da sikkert også være en fin spiller som vil kunne løfte holdet om 2-3 sæsoner. Men lige pt. har vi faktisk mere brug for en eller 2 wings, som er færdige produkter, hvis vi skiller os af med både Nani og Young.
Skrevet af Inferno
"Nogen der har noget at sige om Strootman vi er sat i forbindelse med?"

Tja, han er kort sagt en klassespiller. Fysisk stærk,"go motor", god i pasningsspillet og har et godt spark med især venstrebenet. Han læser spillet rigtig godt, og erobrer derved mange bolde, ligesom han har et rigtig godt blik for hvornår han skal/kan rykke med frem.

Men det afhænger vel lidt af øjnene der ser... Personligt vil jeg mene, at han er mere komplet end f.eks fellaini og wanyama som også har været nævnt på rygtebasis.

Han kan iøvrigt både spille dm og cm. Det vil sg være et rigtig godt køb som jeg ser det.
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Crazy, det handler ikke om, at vi er uenige. Men som bedste eksempler på spillere, der er blevet købt i en sen alder og har været prisen værd, har du foreløbig fremhævet Zidane og gud-hjælpe-mig nu også VdS, der er målmand. Det virker temmelig åndssvagt at sammenligne de to med Ronaldo.

Jeg siger ikke, at Ronaldo er færdig som 30-årig. Jeg siger, at han om et år eller to ikke er i nærheden af at være 600 milllioner værd. Måske endda tidligere. Uanset hvordan du vil vende og dreje hans fortrinligheder, er det hans tempo, smidighed og fysik, der er enestående. De tre elementer er de første, der går i forfald. Hvis du spejder ud over europa, finder du ikke særlig mange topklubber, hvor kanterne er okkuperet af ældre spillere. Det er en position, der skriger på ungdommens virilitet og hastighed.

Det er en kortsigtet løsning at købe ekstremt dyre spillere, der har de bedste år bag sig, og det er slet og ret overhovedet ikke i tråd med de værdier, klubben er hyldet for.

RvP var som sagt en undtagelse, og her er jeg ikke i tvivl om, at det spillede en rolle, at City var inde i billedet. Alt andet end lige kunne man godt argumentere for, at titlen måske var landet lidt længere oppe af vejen, hvis RvP havde trukket en blå trøje over hovedet i august. Derfor har det i sagens natur en kæmpebetydning, hvordan konkurrenterne opruster.

Jeg havde i øvrigt ingen holdning til Lucas Moura.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kratos
I så fald ville det ikke gøre mig noget hvis vi signede ham. Hvor stor fan jeg end er af Fellaini så ved jeg ikke om det også er noget. Vi bliver simpelthen overfyldt på midtbanen. Især når vi har en Kagawa, Carrick, Cleverly og Powell i forvejen.

Håber ikke der kommer noget ud af det Garay rygte der kører. Så ville jeg hellere se Sakho eller Mangala (hvis de er til at få fat i).
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Crazy, det handler ikke om, at vi er uenige. Men som bedste eksempler på spillere, der er blevet købt i en sen alder og har været prisen værd, har du foreløbig fremhævet Zidane og gud-hjælpe-mig nu også VdS, der er målmand. Det virker temmelig åndssvagt at sammenligne de to med Ronaldo.

Du glemmer RvP. I øvrigt har det været for at illustrere flere forskellige ting.
Med VdS, så var han 7 år ældre, og havde vel ret beset kun 2 sæsoner tilbage i sig. Ingen forventede, at han blev ved til han blev 39, som blev tilfældet. Sammenligningen gik på, at hvis der er en nytte for dem, kan de godt hentes, selvom de kun har få år tilbage af deres karriere (hvilket jeg stadig ikke mener er tilfældet med Ronaldo). Med RvP betalte man top dollar (selvfølgelig ikke i sammenligningen £65m+) for en spiller der ikke havde samme niveau som Ronaldo, og som var oppe i alderen, fordi man mente at han havde en klasse der betød, at man ville fravige princippet med at købe yngre spillere.
Med Zidane snakkede vi om verdens bedste spiller - en kategori Ronaldo også er i. Jeg ved ikke hvrofr du ikke vil lave sammenligningen her, for selvom de havde forskellige positioner, så er det jo kun hurtigheden man kan forvente vil falde for Ronaldo om 3-4 sæsoner. Resten af hans spidskompetencer bør han kunne vedligeholde i samme niveau som nu, og måske endda udvikle andre facetter af sit spil. Se evt. "Ronaldo - tested to the limit", hvor de påpeger, at nogle af de ting han gør ligger på rygradden.

Jeg siger ikke, at Ronaldo er færdig som 30-årig. Jeg siger, at han om et år eller to ikke er i nærheden af at være 600 milllioner værd.

Men det er alene markedsværdien, som selvfølgelig ikke er den samme for en 30-årig, som for en 26 eller 28-årig. Men den egentlige værdi af spilleren er den samme, medmindre han mister evner. Grunden til at markedsværdien falder, er primært fordi der er kortere til karrierestop ved de 30, end de 28.

Måske endda tidligere. Uanset hvordan du vil vende og dreje hans fortrinligheder, er det hans tempo, smidighed og fysik, der er enestående. De tre elementer er de første, der går i forfald.

Men de går jo ikke i forfald. De daler hvis man ikke træner dem - hurtigheden er måske svær at beholde på absolut maksimum efter man er blevet 32-33, mens smidighed og fysik sagtens kan beholdes, omend man sandsynligvis skal arbejde lidt hårdere for at vedligeholde det, når man kommer op omkring de 35.

Det er en kortsigtet løsning at købe ekstremt dyre spillere, der har de bedste år bag sig, og det er slet og ret overhovedet ikke i tråd med de værdier, klubben er hyldet for.

Men det er også på grænsen at kalde en 28-årig for en der har sine bedste år bag sig. I så fald har en spiller kun ca. 2 år på absolut topplan, hvis vi holder fast i tesen om, at man topper som 26-årig. Men i øvrigt er det meget forskelligt fra person til person.
En spiller der har mindst 5-6 år tilbage på topplan kan jo ikke engang få en kontrakt på den længde, så jeg kan ikke se hvorfor 5-6 år er kortsigtet. Det er ca. den længde vi har haft Anderson og Nani.

RvP var som sagt en undtagelse, og her er jeg ikke i tvivl om, at det spillede en rolle, at City var inde i billedet. Alt andet end lige kunne man godt argumentere for, at titlen måske var landet lidt længere oppe af vejen, hvis RvP havde trukket en blå trøje over hovedet i august. Derfor har det i sagens natur en kæmpebetydning, hvordan konkurrenterne opruster.

Jeg tror ikke det havde den fjerneste betydning at City var ude efter ham. Fergie indså, at han var tilgængelig (måske indså han det, da City begyndte at blive aktiv i pressen, så måske havde City en indirekte betydning), og mente han havde så stor klasse, at han ville prøve at signe ham.
Det har en betydning hvordan konkurrenterne opuster - det er jeg enig i. Men det bør ikke have betydning for hvordan men selv opruster. Men bør altid stræbe efter at opbygge holdet bedst muligt efter forholdene, og så håbe det er nok til at holde konkurrenterne stangen.

Jeg havde i øvrigt ingen holdning til Lucas Moura.

OK, der var mange der havde en mening i januar, og jeg kan ikke huske hvem der havde hvilke meninger. Men jeg var også enig i, at en uprøvet Braser til £35m var for meget. Men der er efterhånden det lag vi skal op i for de bedste talenter. Og på den baggrund er £65m for Cristiano jo ikke vildt højt.
annonce
0